Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Frank Lampard

Istaknuti odgovori

Kad ga slušam imam osjećaj da ne priča o utakmici koju sam gledao.

Gledao meč sa starim koji ni ne prati Chelsea nego eto pogleda šta naleti na TV-u od mečeva. Gleda i kaže "Ovaj Chelsea nema pojma".

• Odgovori 4,8 hilj.
  • Pregledi 258,4 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

Objavljene slike

Sve mu mogu i hocu oprostit ali defanzivni stil igre necu. Ne zelim gledati tu vrstu fudbala po cijenu da zaredamo sve pobjede do kraja. Valjda to dovoljno govori o tome koliko mi je vazno da igramo dobar i atraktivan fudbal.
Vecina to i govori. Vidi. I ti si nakon ove utakmice "puko" sto se lamparda tice.

Nisu problemi kiksevi, koliko nikakva igra, nikakav plan, dodjes protiv nikad goreg uniteda po nulu i to je zahvaljujuci golmanu izvuces.
Sve se nadam lampard ce to od naredne utakmice promjenit al svaki derbi qrac.

Pa mi od uniteda kad smo 4 0 izgubili vidio sam tim koji ima buducnost dok malo odbranu stegne.

Sad ne vidim nikakvu buducnost
Otprilike svi se slažemo.

Prošle sezone smo gubili utakmice ali smo bili zadovoljni, eto i taj united i 4 komada, protiv Liverpoola izgubili superkup ali bili bolji, dobijali kokoške, Southamptona 5 komada, Wolvesima 5 komada zabijali, igrali 4:4 sa Ajaxom al bila top utakmica, da ne nabrajam dalje. Dakle odbrana je bila tada losa, primali smo golove, pojedine utakmice gubili ali se nadigravali, zabijali golove stvarali šanse i bili zadovoljni svi.

Sada osvajamo bod po bod, dakle ne gubimo utakmice ali niko nije zadovoljan. Zato sto ne igramo fudbal, igramo nesto sto se ne može nazvati fudbalom.

Uredu je nekada i opreznije igrati, ali ne smijes zaboraviti na ofanzivu covjece, narocito ne s ovakvom ekipom i potencijalom koji imamo naprijed, nikako ne.

I na kraju utakmice dodje Lampard i hvali sve to. Pa jbg.
Šef nam nije zabrinut sto naprijed nista ne igramo, kaze relationship medju napadacima će sam od sebe doći, to ce jednom da klikne i evo ga.

Otprilike nema pojma kako da ih u igra, nema pojma kako da im pokaže kakvu akciju da odrade na utakmici, cekat cemo dok ne kliknu sami od sebe i to je to. Onda ce biti dobro.

Boga mi, na ovaj način sve i jedan od nas, s ovog foruma mozemo biti treneri. Kupimo sebi igrača, i čekamo da kliknu, da se upoznaju i stvore vezu medju sobom.
I onda haramo.

znači još jednu sezonu baciti u vodu jel? i šta ćemo za treću onda će magicno proigrati?

treba se sa lika na vrijeme pustiti i vratiti kad skonta neke stvari, u medjuvremenu dovesti pravog trenera koji ce znati raditi sa ovim igracima.

i ja bih volio da uspije sa lampardom, ali treba staviti ruku na srce i reci da ovo nigdje ne vodi, jednostavno nikakvog pravca u njegovoj igri, a bodovi se ispustaju.

gdje je nestao fudbal s pocetka prosle sezone? sta se desilo?

ako nista, naucio je da se kontrolise i ne svadja sa trenerima drugih ekipa svaku utakmicu.

Nadam se kako će se pribrati brzo, previše mijenja, igra bez klasičnih krila, kreativnost nam je na nuli. Kovačić klupiran bezveze.. Treba se vratiti napadačkoj igri sa početka prošle sezone ako je ikako moguće
Ovo uzeo iz Murinjove knjige, svi imaju nesto protiv njega,sudije mu krive samo još igrače da počne bacat pod bus.

Dodatak, Match of the Day na Twitteru objavio da mu je ovo 61. unikatna postava u 65 utakmica kao trenera Chelsea.
U subotu ovako nesto

................Mendy............

James.....Zouma......Silva.....Chilwel

.........Mount......Kante............

Zyech........Havetz........Pulisic

...............Werner..............
Lampard izgleda sve radi drugačije od ostalih.

Prvo smo vežbali da ne primimo gol. Uspeli smo.
Posle smo vežbali da pobeđujemo, uspeli smo.

Sledeće stepenica je verovatno dobra igra, biće i to uskoro, samo polako.

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.