26. decembar 2020.5 god. comment_307260 Jedino koga ćemo možda dobiti je Villa ovo ostalo, od Citya poraz sa Leicesterom remi.... ako ne bude nekih penala, crvenih kartona itd.. Prijavi
26. decembar 2020.5 god. comment_307272 Frank Lampard protiv top timova u ligi ove sezone: vs Liverpool - 2:0 ⌠vs Everton - 1:0 ⌠vs Wolves - 2:1 ⌠vs Tottenham - 0:0 ➖ vs Manchester Uniteda - 0:0 ➖ vs Arsenal - 3:1 ⌠Prijavi
26. decembar 2020.5 god. comment_307276 Iznova dokazuje da pojma nema i da je zalutao na ovaj nivo. Grehota je da ova neznalica vodi ovakve igrače. Kakvu ekipu ima, morali bi da se tučemo sa Liverpoolom za prvo mjesto, a nas smiješni Arsenal oduči od fudbala. Sram te bilo, da imas obraza sam bi odstupio večeras, neznalice. Prijavi
26. decembar 2020.5 god. comment_307282 Frank Lampard protiv top timova u ligi ove sezone: vs Liverpool - 2:0 ⌠vs Everton - 1:0 ⌠vs Wolves - 2:1 ⌠vs Tottenham - 0:0 ➖ vs Manchester Uniteda - 0:0 ➖ vs Arsenal - 3:1 ⌠Prijavi
26. decembar 2020.5 god. comment_307285 Podrska Franku od mene. Zasto? Elaboriraj molim te. Do danas sam bio maltene njegova najveca podrska, ali danas me je toliko razocarao da ne znam hocu li mu ikad halaliti. Da sad dobije otkaz, ne bih zalio. Zaista tako mislim. Toliko me je ova utakmica razocarala. Pa bokte jebo nikad gori Arsenal, nekaki Holdinzi, Smith Rowsi, Belerini nas pocjepali. Sramote me al bgmi. Prijavi
26. decembar 2020.5 god. comment_307288 Isto kako si ga ti do juče podržavao, tako ga on još uvijek podržava. Prijavi
26. decembar 2020.5 god. comment_307289 Ne znam ko ga je nasavjetovao da forsiramo igru sa centarsutevima ili je to njegov stil igre. Mozda je gledao Liverpul kako oni forsiraju centarsuteve, ali ne ide mi u glavu da mi kroz sredinu ne mozemo postene akcije napraviti. Tacno cemo poludjeti sa ovim centarsutevima u reziji Lamparda. Prijavi
26. decembar 2020.5 god. comment_307290 Zasto? Elaboriraj molim te. Do danas sam bio maltene njegova najveca podrska, ali danas me je toliko razocarao da ne znam hocu li mu ikad halaliti. Da sad dobije otkaz, ne bih zalio. Zaista tako mislim. Toliko me je ova utakmica razocarala. Pa bokte jebo nikad gori Arsenal, nekaki Holdinzi, Smith Rowsi, Belerini nas pocjepali. Sramote me al bgmi. Treba strpljenja. Ima dobrih utakmica, dobrih naznaka ali i losih. Ne mislim da je ni priblizno zasluzio otkaz. On je i sastavio ovu ekipu, isao pricao sa igracima, privolio ih da dodju, potrudio se. Ne vidim razlog po cemu ga treba otjerati ni nakon pola odigrane sezone. A sto se mene tice i na konto igracke karijere zasluzio je makar jednu sezonu da vodi Celzi, taman najgori bio. Iznerviram se i ja cesto za neke poteze, recimo konstantno vracanje u zivot talijanskog pass mastera, ali mislim isto tako da neki ovdje zaista premalo postovanja imaju prema onome sto Lampard predstavlja za klub. Prijavi
26. decembar 2020.5 god. comment_307292 Mene u globalu nervira ovaj trend davanje bivsim igracima odmah mjesto menadjera Pirlo, Ole, Lampard, Parker, Zidane, Arteta, Gatusu... Prijavi
26. decembar 2020.5 god. comment_307295 Samo vi podržavajte, dobro nam ide. Kako mrzim kada pojedinci nesto glume, kao oni podržavaju trenera, žele ga na duže staze i bla bla bla, a ovaj srozava klub, u ponor ga vodi. Čemu podrška majke ti? Bio dobar igrac, pa sta? Dobar trener nije, čak je sve gori i gori. Ako je vama važnije da je legenda kluba trener i da nema ništa od nas, nego da smo uspješni s lijevim trenerom, onda niste vi ni n od navijača. Sramota bi me bilo tako govoriti. Prijavi
26. decembar 2020.5 god. comment_307299 Treba strpljenja. Ima dobrih utakmica, dobrih naznaka ali i losih. Ne mislim da je ni priblizno zasluzio otkaz. On je i sastavio ovu ekipu, isao pricao sa igracima, privolio ih da dodju, potrudio se. Ne vidim razlog po cemu ga treba otjerati ni nakon pola odigrane sezone. A sto se mene tice i na konto igracke karijere zasluzio je makar jednu sezonu da vodi Celzi, taman najgori bio. Iznerviram se i ja cesto za neke poteze, recimo konstantno vracanje u zivot talijanskog pass mastera, ali mislim isto tako da neki ovdje zaista premalo postovanja imaju prema onome sto Lampard predstavlja za klub. Džaba ih je dovodio kad ne zna staa ce sa njima. Prijavi
26. decembar 2020.5 god. comment_307305 Mjenjali smo trenere pa smo opet igrali dobro osim nekih izuzetaka. Nismo mi Liverpool ili Arsenal koji godinama nista nisu osvajali i nigdje ih nije bilo pa da dovodis nekoga da uredi sistem i cekas da tim proigra. Godinu i po dana, a igra bez glave i repa, evo veceras kaze da nije bilo dovoljno zalaganja na terenu. Ali moze mu se, uziva veliko povjerenje uprave, tu je i Cech da ga podrzi kad zatreba, tako da mislim da je njima ove sezone krajnji cilj osigurati top4, dok to prosle sezone nije bio slucaj jer sigurno nisu ocekivali da cemo zavrsiti na 4. mjestu. Prijavi
27. decembar 2020.5 god. comment_307310 Zasto? Elaboriraj molim te. Do danas sam bio maltene njegova najveca podrska, ali danas me je toliko razocarao da ne znam hocu li mu ikad halaliti. Da sad dobije otkaz, ne bih zalio. Zaista tako mislim. Toliko me je ova utakmica razocarala. Pa bokte jebo nikad gori Arsenal, nekaki Holdinzi, Smith Rowsi, Belerini nas pocjepali. Sramote me al bgmi. Ja ne znam zašto vas je ova utakmica posebno razočarala, očekivao sam ovako nešto, pa mi ovako igramo već jako dugi period, nekad malo bolje ali ništa posebno, samo nas nekad rezultat pomazi. Inače što se mene tiče, ja mu dajem još vremena i nadam se kako će uspjeti preokrenuti stvari, pronaći hrabrost sa početka kada nas je preuzeo, tada smo bez dvojbe igrali najbolji nogomet pod Frankom. Dakle, mora mijenjati stvari ovako očito više ne ide, vratiti agresiju i želju sa početka, napadački nogomet, nešto promijeniti Prijavi
27. decembar 2020.5 god. comment_307314 Meni i dalje nije jasno ovo što neki tvrde "ima dosta toga dobrog", šta je dobro pobogu? Igrati ko prebijen protiv iole kvalitetnijeg tima (Arsenal ne računam u to), a protiv ovih slabijih na mišiće dobiti. Mi protiv jačih klubova u ligi ne možemo uopšte dati gol ili možemo jako teško, problem je generalno kod utakmica kada treba da se pokaže zašto si veliki klub, a ne hrpa nabacanih igrača. Naravno ne kažem da je sve u Lampardu, ali on je dobio novac, prihvatio je taj način igre, dobio je novac i niko ne očekuje istog momenta da pobijedi Livepool, ali očekuješ da vidiš nešto. Zašto si pobogu kupio Havertza ako si mislio forsirati Mounta i formaciju sa njim kao centralnim veznim oko kog se gradi kreiranje igre? Ne govorim ovo protiv Mounta već hoću da kažem da si dao 70 miliona za nekog igrača koji uopšte nije bio esencijalan u tvojoj zamisli. Da si dao 40 ja bih i razumio. Isto tako i za Wernera, zašto kupovati Wernera, a ne nekog krilnog igrača ako nisi siguran da li ga vidiš kao špica. Jednostavno ispade da su se igrači kupovali bez ikakve taktičke zamisli. Tu su i povrede uticale dosta, ali da nije bilo povreda bilo bi mu i teže uklopiti sve to, ovako je imao prostora i opet to nije bilo kako treba. Ne može meni niko objasniti da su Werner i Havertz zaboravili igrati fudbal, više mi se čini da su se izgubili, pali na psihičkom planu (kao i Salah onomad) i sad izgledaju toliko izgubljeno da im je i prijem lopte nuklearna fizika. Nije to samo Lampardova krivica, ali ovdje pričamo o njegovoj strani krivice. Ove utakmice što su se pobijedile, mnoge od njih na taj način da sam bio ljut poslije utakmice jer ništa vidio nisam. Drago mi je zbog pobjede, ali stvari stoje veoma jednostavno. Ti na taj način možeš pobijediti slabije ekipe, možeš pobijediti i par utakmica zaredom ili imati neki iole dobar streak, ali sa lošom igrom nikad nećeš biti konkurentan čak i ako možeš pobijediti nekoga.. Da ne bude zabune ne hejtam ja Lamparda, omiljeni igrač mi je bio dok je igrao za klub, drago mi je i što je trener, ali nikad neću shvatiti U ČEMU JE JEBENA STVAR SA NAMA I TVRDOGLAVIM TRENERIMA? Prijavi
27. decembar 2020.5 god. comment_307316 Ja ne znam zašto vas je ova utakmica posebno razočarala, očekivao sam ovako nešto, pa mi ovako igramo već jako dugi period, nekad malo bolje ali ništa posebno, samo nas nekad rezultat pomazi. Inače što se mene tiče, ja mu dajem još vremena i nadam se kako će uspjeti preokrenuti stvari, pronaći hrabrost sa početka kada nas je preuzeo, tada smo bez dvojbe igrali najbolji nogomet pod Frankom. Dakle, mora mijenjati stvari ovako očito više ne ide, vratiti agresiju i želju sa početka, napadački nogomet, nešto promijeniti Al kako si mogao ocekivati tako nesto kad su oni bili u jos vecem kanalu od nas a juce im je i postava na terenu bili barem duplo slabija od nase. Kako si mogao tako nesto ocekivati jer koliko god da smo mi bili losi oni su bili jos losiji?! Opet da ponovim. Toliko sam ga podrzavao ali ne znam hocu li moci nastaviti nakon ovog poraza. Velika je razlika biti ljut i biti razocaran. Sinoc sam se bas razocarao. Prijavi
27. decembar 2020.5 god. comment_307319 Al kako si mogao ocekivati tako nesto kad su oni bili u jos vecem kanalu od nas a juce im je i postava na terenu bili barem duplo slabija od nase. Kako si mogao tako nesto ocekivati jer koliko god da smo mi bili losi oni su bili jos losiji?! Opet da ponovim. Toliko sam ga podrzavao ali ne znam hocu li moci nastaviti nakon ovog poraza. Velika je razlika biti ljut i biti razocaran. Sinoc sam se bas razocarao. Ne znam imao sam osjećaj, vidiš da sve ekipe u smeće formi mi vraćamo u život. Još kad uzmeš u obzir da igramo kurac bez obzira na rezultat, možeš svašta očekivati. Živim za to da vidim neku jebenu smislenu akciju od naših, dosadili su sa ovim nosense ubačajima Prijavi
28. decembar 2020.5 god. comment_307354 U većini slučajeva kad vidim našu postavu i postavu protivnika znam šta da očekujem ali da nas onakav Arsenal rastavi to nisam očekivao.... Pomaka u igri ima, najviše u odbrani i prekidima ali problem se isti vuče od sredine prošle sezone NAPAD, nikakve ideje nemamo, akcije, kretnje... Prijavi
28. decembar 2020.5 god. comment_307359 I dalje ne mogu da mu halalim poraz od Arsenala. Bas ce morati napraviti neki veliki zaokret da ponovo dobije moju podrsku. Materemi, toliko sam se razocarao. Bgmi ... Prijavi
28. decembar 2020.5 god. comment_307361 Da ti nije najbolji drug Arsenalovac pa ti sad mozak ispija? Prijavi
28. decembar 2020.5 god. comment_307362 Ma nije nego nisam uopste ocekivao da ce izgubiti a kamoli biti toliko bezidejni u napadu. Nije na kraju problem ni izgubiti, desava se bukvalno i najboljima. Problem je bio u igri, u zalaganju, u taktici, i zelji, i selekciji igraca. U svemu. Bas sam se razocarao. Ja sam pored Lamparda ljut i na igrace, ali sam prvenstveno najvise na njega. Prijavi
28. decembar 2020.5 god. comment_307367 Hamco se pridruzio klubu iz kojeg je tesko izaci. Vrijeme je da promjenis avatar Prijavi
28. decembar 2020.5 god. comment_307368 Izacu kad me upravo on ubjedi u suprotno. Nevjerovatno koliku sam mu podrsku davao. Ipak, za razliku od vas nekih ja takodjer ne vjerujem slijepo da je on kriv sto su neki igraci ko kurac. Jednostavno ni u to ne mogu da povjerujem skroz na skroz. Tako da bih rado zaso po temama drugih igraca i jebo svima mater, ali mi mrsko kucat toliko. Prijavi
28. decembar 2020.5 god. comment_307370 Koja je fora sa frankom debelim? Vidjam vec par puta ovako nest Prijavi
28. decembar 2020.5 god. comment_307371 Ma niko ne vjeruje da je sve do njega, ali je za mene uvijek bio prvi krivac. Kepa jeste debil,Zouma isto nije toliko pouzdan, Werner maši zicere,Havertz je preslab.. Ali brate kad vidim da sa Silvom,Chilwellom i RJ frajer igra duge lopte na Girouda kako ga ne kriviti. Znači imaš Wernera kojem ne odgovara krilo, ali nikako. Ne govorim o promašajima već o tome da igra iza Chiwella u napadu, da ne zna driblati, da ne zna ubaciti. Zar čovjek nije doveden da bude 9ka i da igramo fudbal od noge do noge. Uzmi onda u obzir da i Odoi djeluje i više nego dobro i opet sjedi na klupi.Što prije ga otjeramo i dođe neko dobar vidjet ćemo na čemu smo s pojačanjima. Ma West Hamovi navijači ga zvali Fat Frank jer je bio bucmast kad je počinjao fudbalsku karijeru pa valjda zbog toga. Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.