28. decembar 2020.5 god. comment_307379 Navodno ukoliko izgubimo veceras dobice otkaz, i zamjenice ga Tuchel. Takodjer valjda je Tuchel ostavio dobre impresije na Marini na prvom intervju kad su trazili zamjenu za Contea. Prijavi
28. decembar 2020.5 god. comment_307380 Kako je samo ovaj forum postao uticajan na dešavanja u klubu :P Ja nešto mislim da ćemo Allegrija ili Gasperinija dovesti kad ode Lampard. Znamo kako klub voli da Talijane zapošljava. Prijavi
28. decembar 2020.5 god. comment_307381 https://www.youtube.com/watch?v=8CzWPuUToEs https://www.youtube.com/watch?v=D_VO6yH43_Q Prijavi
28. decembar 2020.5 god. comment_307383 I dalje je Tuchelova ekipa dala vise golova u samo toj jednoj utakmici nego Lampardov Chelsea Solskjaeru na tri ligaske utakmice. :P Prijavi
28. decembar 2020.5 god. comment_307411 Lampard ako ce zbog cega dobiti otkaz, to nece biti ni losa igra u napadu ni nedostatak kreacije vec konstantno vracanje pojedinih igraca u zivot. To najvise pokazuje da covjek apsolutno nista nije naucio, niti da ima ikakve principe u vodjenju tima. Al eto opet se nadam da ce ostati. Prijavi
28. decembar 2020.5 god. comment_307412 Mozda ce dobit otkaz, ali bih samo zbog vecine volio da ostane i da napravi nesto, eto cisto da vam se posere na merak. Prijavi
28. decembar 2020.5 god. comment_307415 Evo gledali smo 16 kola famoznu igru gurni na krilo i nabaci u kazneni mozda nekog pogodi ili nadaj se golu iz kornera. Zar postoje ljudi koji zele produziti tu agoniju, volim Lamparda ko brata, ali kad ne ide ne ide... Prijavi
28. decembar 2020.5 god. comment_307416 Da ja zelim jer sam mazohista. Drkam na Lamparda svako vece Prijavi
28. decembar 2020.5 god. comment_307417 Ne znam, hladne glave bi mu i ja dao da vodi ekipu do kraja sezone zbog toga jer je preuzeo klub kada niko nije zelio. Ako nista to je zasluzio, ali mislim da ga Abramovic nece trpiti... Prijavi
28. decembar 2020.5 god. comment_307418 A da nama je merak što njega neće, prestani likovat i vrati se u realnost. Prijavi
28. decembar 2020.5 god. comment_307419 BT14 molim te nemoj me ucit sto da radim, pravi si plasticni navijac i molim te zaobidji me. Prijavi
28. decembar 2020.5 god. comment_307431 Ma od otkaza nema ništa, tada bi tek bili cirkus od kluba. Dati menadžeru 300 miliona u vrijeme pandemije i onda ga šutnuti a on uz to legenda kluba. Nema od toga ništa. Prijavi
28. decembar 2020.5 god. comment_307440 Ma od otkaza nema ništa, tada bi tek bili cirkus od kluba. Dati menadžeru 300 miliona u vrijeme pandemije i onda ga šutnuti a on uz to legenda kluba. Nema od toga ništa. Cek samo ako završi sezonu izvan top4. Leteće samo tako. Prijavi
28. decembar 2020.5 god. comment_307441 Cek samo ako završi sezonu izvan top4. Leteće samo tako. Dobro na kraju sezone, nego govorim o tome da mu otkaz daju sad nekad Do kraja sezone se može desiti svašta, kad se vratiš unazad 3-4 utakmice, niko otkaz nije spominjao, nego je bio neki nagovještaj bolje igre, vezale se pobjede, CS-ovi itd Prijavi
28. decembar 2020.5 god. comment_307443 I di matteo je legenda kluba pa je letio nakon par utakmica a osvojio LP. Lampard kad vise nije bio kvalitetan igrac pustili su ga da ide iz celzia, tako ce ic ak ne bude dovoljno kvalitetan trener I ja mislim da ostaje do kraja sezone ak ne usere sta veliko Prijavi
28. decembar 2020.5 god. comment_307447 Drugari, pokušajte samo bez medjusobnog vredjanja, znači kritika sve može, ako Vas baš nešto iznervira, sačekaš 3 minuta prvo pa pustiš post s tim, da ću ja imati više tolerancije u momentima kad vlada malo nervoza :fantom: Prijavi
28. decembar 2020.5 god. comment_307453 Izgleda ide Lampard Ako ces vec da plasiras ovako nešto, iako smatram da je netačno, navedi izvor. Prijavi
28. decembar 2020.5 god. comment_307455 Nije vest, nego moje misljenje. Previse se loseg talozi u igri da bi mogao za kratko vreme da nesto bitno uradi. Koliko god delovalo da imamo individualni kvalitet. Mislim da sad ide ultimatum narednih 3 od 3. Pa ako moze da se izbori sa tim pritiskom kupice vreme. Nama je ovo idealan period ako zelimo da menjamo. Sve u februaru i posle je kasno. Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.