Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Frank Lampard

Istaknuti odgovori

Navodno ukoliko izgubimo veceras dobice otkaz, i zamjenice ga Tuchel.

Takodjer valjda je Tuchel ostavio dobre impresije na Marini na prvom intervju kad su trazili zamjenu za Contea.

• Odgovori 4,8 hilj.
  • Pregledi 258,4 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

Objavljene slike

I dalje je Tuchelova ekipa dala vise golova u samo toj jednoj utakmici nego Lampardov Chelsea  Solskjaeru na tri ligaske utakmice. :P

Lampard ako ce zbog cega dobiti otkaz, to nece biti ni losa igra u napadu ni nedostatak kreacije vec konstantno vracanje pojedinih igraca u zivot. To najvise pokazuje da covjek apsolutno nista nije naucio, niti da ima ikakve principe u vodjenju tima.

Al eto opet se nadam da ce ostati.

Mozda ce dobit otkaz, ali bih samo zbog vecine volio da ostane i da napravi nesto, eto cisto da vam se posere na merak.

Evo gledali smo 16 kola famoznu igru gurni na krilo i nabaci u kazneni mozda nekog pogodi ili nadaj se golu iz kornera. 

Zar postoje ljudi koji zele produziti tu agoniju, volim Lamparda ko brata, ali kad ne ide ne ide...

Ne znam, hladne glave bi mu i ja dao da vodi ekipu do kraja sezone zbog toga jer je preuzeo klub kada niko nije zelio. 

Ako nista to je zasluzio, ali mislim da ga Abramovic nece trpiti... 

Ma od otkaza nema ništa, tada bi tek bili cirkus od kluba. Dati menadžeru 300 miliona u vrijeme pandemije i onda ga šutnuti a on uz to legenda kluba. Nema od toga ništa.

Cek samo ako završi sezonu izvan top4. Leteće samo tako.

Cek samo ako završi sezonu izvan top4. Leteće samo tako.

Dobro na kraju sezone, nego govorim o tome da mu otkaz daju sad nekad 

Do kraja sezone se može desiti svašta, kad se vratiš unazad 3-4 utakmice, niko otkaz nije spominjao, nego je bio neki nagovještaj bolje igre, vezale se pobjede, CS-ovi itd

I di matteo je legenda kluba pa je letio nakon par utakmica a osvojio LP.

Lampard kad vise nije bio kvalitetan igrac pustili su ga da ide iz celzia, tako ce ic ak ne bude dovoljno kvalitetan trener

I ja mislim da ostaje do kraja sezone ak ne usere sta veliko
Nije vest, nego moje misljenje. Previse se loseg talozi u igri da bi mogao za kratko vreme da nesto bitno uradi. Koliko god delovalo da imamo individualni kvalitet.
Mislim da sad ide ultimatum narednih 3 od 3. Pa ako moze da se izbori sa tim pritiskom kupice vreme. Nama je ovo idealan period ako zelimo da menjamo. Sve u februaru i posle je kasno.

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.