24. april 2014.12 god. comment_172765 Franz Beckenbauer: ''Posed ne znači ništa, mi smo bili slabiji tim, nismo imali šanse i možemo da budemo zadovoljni što smo izgubili sa 1:0. Moraćemo da prestanemo da igramo kao Barcelona, inače će završiti tako što će naši igrači sa gol linije umjesto da daju gol vraćati loptu nazad.'' ‪ Prijavi
24. april 2014.12 god. comment_172789 Ko im je kriv kad su dovodili onu Špansku prevaru od trenera. Prijavi
29. april 2014.12 god. comment_173351 Koja nemoć Bayerna eeeee golemo ... svaka čast gospodinu Anđelotiju koji je usavršio Real Madrid do maksimuma. Prijavi
29. april 2014.12 god. comment_173352 gvardiola veća prevara od viljaš boaša Inače ovaj potonji dominira na istočnom frontu. Real zasluženo do finala, Bayern najlošija ekipa od ove 4. Da je Mančo imao malo više muda mogli su ih i oni izbaciti. Realno, PSG je trebao biti četvrti tim u polufinalu, ali šta mogu kad su na naše naletili. :D Prijavi
29. april 2014.12 god. comment_173358 Pita Mančesterovac Bavarca, šta ih više boli: Solskjaer ili ovo guženje sinoć? Odgovor: 'Nakon onog sa Chelsea Solsker I ovo su obicne utakmice' :dres: Prijavi
30. april 2014.12 god. comment_173366 Mandžo je jučer pokazao da je prava seljačina. Ribery je isto pokazao svoje pravo lice. Gdje nam je drug Hemingway da da svoj komentar? :D Prijavi
30. april 2014.12 god. comment_173369 Mandžo je jučer pokazao da je prava seljačina. Nažalost moram se složit .. pa čovjek ima neki mentalni poremećaj, Bayern gubio ili vodio on se mora počačkat s nekim .. čak je i Modrića jednom prilikom gurnuo bio :S Da je crnac mislio bi da je RAMIRES ! :D Prijavi
30. april 2014.12 god. comment_173371 Čestitke Realu na Decimi, suđeno im je. I ja sam to sinoc na momente pomislio ali prvo da vidimo ko veceras prolazi. Ako to budemo mi, Jose ce spremiti i ekipu i taktiku za finale i moglo bi se desiti da Real izgori u finalu jer ce biti favoriti iako je nakon minhenske noci bogohulno nekome davati ulogu favorita. Finale je finale. Kakva advokatura na twitteru u korist Guardiole. Javljaju se svi da zastite svog miljenika. Eto, imali su losu noc sinoc. I u Madridu. I u Mancesteru doduse, ali eto, desi se. Kurac se desi! Kakav bi tek fijasko Guardiola dozivio u Engleskoj u krljatorskoj ligi gdje svako svakoga gadja govnima + mediji koji ti se nakace nakon prvog remija. A s istima se nosis na jedan nacin - da ih tovaris na svakom cosku kao Jose, ali to ne moze svako. Zato je Pep i uzeo Njemacku i Bayern gdje uvijek na individualni kvalitet mozes do titule. Kad je izvucen Manchester realno sam ocekivao da ih Bayern izdominira kao Freiburg jer ono je najgori Manchester u zadnjih 100 godina. Jedva ih prosli, na skrge. I vec tada se vidjelo da ovaj Bayern ide unazad. Ekipa izgleda kao da vec igraju 5 godina tikanaco. Zasiceni. Robovi lopte. Ovo gazenje Bayerna mi je dojajno iz vise razloga. Prvo jer se na kurac popela prica "Mi smo Bayern pusite nam kurac, najjaci smo najjaci", onda "Pep je Bog za Mourinha, najbolji ikad, kakav genije ljudi moji, kakav fudbal" i zbog onih tvorova u njihovoj upravi. Licemjernih kobasicara. Ako izgube kup, bice veselo. Prijavi
30. april 2014.12 god. comment_173383 Real ima psihološki momentum i siguran sam da im je Decima već u rukama, a to je naša šansa, ići protiv statistike, izgleda i preranog slavlja. Alonso im je big blow za finale, ne mogu bez njega kvalitetno se braniti protiv nas. Mi ćemo sigurno igrati double decker protiv njih, bokove im onesposobiti, braniti sve šuteve iz zone 20 - 25 metara, a njihova sredina će biti tanka. Možda će morati i stopere gurati na poziciju zadnjeg veznog, a to je naša prilika. Zašto govorim kao da smo već u finalu, zato jer mislim da Atletico ne može 90 minuta bez gola na Bridgeo izdržati i njima je ovo period teških utakmica, troše se na svim frontovima dok je naša ekipa friška i sposobna za demoliranje danas. Naravno ne treba se obazirati na sva moguća kmečanja po medijima o bunkeru, to je legitimno pravo svakog trenera da igra taktiku koju želi. Zapamtite 2012. LP, 2013. EL, 2014. LP, izgleda lijepo. Tri u nizu. I koliko god Real bio nadmoćan individualno, mi smo bolji tim od njih, mi smo tim koji je osvojio zadnja dva finala i koji može 90 minuta čekati na gol. Real ne može Mourinho u Portugalu uzima 3 naslov LP i piše povijest :D. Prijavi
30. april 2014.12 god. comment_173396 Mijatović je pohvalio i dva preostala tima u polufinalu, i istakao da bi voleo da se Real u lisabonskom finalu sastane sa londonskim "plavcima". "Lično bih voleo da Real igra finale protiv Čelsija, zato što u tom klubu imam mnogo prijatelja, između ostalog i trenera Žozea Murinja. Iz mnogo razloga voleo bih da se Čelsi plasira u finale i da ih gledamo u dvoboju u Lisabonu". Prijavi
30. april 2014.12 god. comment_173422 Fantastično igra Real kroz cijelu sezonu tako da sam ovako nesto i ocekivao. Mislim da je njihova titula ove sezone, mada bi lijepo bilo uzeti treci evropski trofej za redom :) Prijavi
2. maj 2014.12 god. comment_173773 Ne vjerujem ni da ću gledati finale, ali sam na strani Reala i nadam se da će osvojiti. Prijavi
2. maj 2014.12 god. comment_173869 Gledati ću finale, u kojem također navijam za Real i nakon srijede sam uvjereniji nego ikad da će Real bez velikih problema odnijeti taj naslov. Prijavi
2. maj 2014.12 god. comment_173870 Naravno da ću gledati finale, i to sigurno vani s nekim društvom. Finale Lige prvaka je finale bez obzira ko igra, to je spektakl. A za koga ću navijati? Ni za koga, iskreno. Neutralan sam posmatrač, ali volio bih nekako da Atletico uzme pa da se Costa i Tibo vrate na Stamford u stilu europskih prvaka... Pa da onda te iste europske prvake naredne sezone izvučemo u nokaut fazi i naguzimo ih sa par komada razlike :D Prijavi
7. maj 2014.12 god. comment_174366 http://sportsport.ba/ino_fudbal/odbijena-zalba-reala-xabi-alonso-ne-igra-u-finalu/130614 Po kojem osnovu da je ukinu ? Cigani !!! Prijavi
7. maj 2014.12 god. comment_174368 http://sportsport.ba/ino_fudbal/odbijena-zalba-reala-xabi-alonso-ne-igra-u-finalu/130614 Po kojem osnovu da je ukinu ? Cigani !!! Iskreno ja sam očekivao suprotan scenarij. Zna se koliko Platimi svršava na ekipe iz Primere, i baš sam očekivao ovih dana vijest kako eto baš sad UEFA briše žute kartone za finale. Jelte, to je zbog kvalitete nogometne igre a ne baš zbog toga što je Real u finalu. Ali hvala Bogu da se to nije dogodilo... Prijavi
7. maj 2014.12 god. comment_174387 To je meni sranje mislim realno gledano, ta suspenzija da ne možeš igrati finale zbog žutih kartona, ajde dobro ako je crveni karton u pitanju ali žuti pa daj pobogu... Zar ne bi bilo bolje da su oba tima u najjačim mogućim sastavima jebo suspenzije, čovjek se čitave sezone kidao umirao na terenu i sad zbog kartona mrtvih da ne igraš najvažniju utakmicu sezone, glupost... Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.