Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

UEFA Champions League

Istaknuti odgovori

jebem ti srecu i sve 

• Odgovori 5,2 hilj.
  • Pregledi 249,9 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Imao je jednu dobru sezonu u Feneru, došao iz kine tamo al diablo je vjerovatno znao za njega tako da je to bio logičan transfer nista specijalno

• Cuj molim te improve vocals da moze jace shout hahahahah Kakav bi Saban Saulic bio stoper ili Serif Konjevic. 

• Evo Diablov twitter acc, zapratite momka. 

Objavljene slike

Čestitke Realu, pogođena prognoza još jednom što se raspleta tiče. :P

Zasluženo vala, previše bi bilo da ovi mrtvaci osvoje i Ligu Prvaka. Dogodine im slijedi pad, dopizdili su. 

Nije da nešto gotivim Real, ali nek su uzeli. 

Jebem im mater zabarsku. Bas mi je krivo sto su oni pobijedili. Mislim da nisu toliko zasluzili koliko rezultat govori. Sudija je zajebo stvar sto je produzio 5minuta i to je pokazao u 92:30 minuti jer dotad real nije dao gol. Trebao je produziti samo 3 minute.

Nisam navijao za nikoga al drago mi je sto Costa i Kurtoa se nece vratiti na SB kao sampioni. Pa ce jos vise krvi proliti sljedece sezone da bi dosli do toga trofeja.

Kakav ronaldo kakav bale, di maria najjaci igrac danas. Skidam kapu. Izborio je 2-3 zuta sam on. Yebavao po lijevoj strani i na kraju velike zasluge idu njemu za gol bejla

Jebem ti mrtvi Atletiko i ti moroni su nas izbacili! Simeone kurčina od trenera, da nije kosmosa ne bi ni ligu osvojili, već od sledeće sezone, tj. one tamo Atletiko će biti tamo gde mu je mesto, u bosanskoj premijer ligi!

Pogodio sam x na kraju 90 min :D Jebem ti JUanfrana retarda ,sto fino ne kaze da ne moze igrat pa neko da pokrije njegovu poziciju ,nego ondje gube zbog njegove glave . 

Jebem ti mrtvi Atletiko i ti moroni su nas izbacili! Simeone kurčina od trenera, da nije kosmosa ne bi ni ligu osvojili, već od sledeće sezone, tj. one tamo Atletiko će biti tamo gde mu je mesto, u bosanskoj premijer ligi!

Jesi ozbiljan ti !????? Svakakvih komentara ćeš pročitati na ovom forumu svega mi 

Jebem im mater zabarsku. Bas mi je krivo sto su oni pobijedili. Mislim da nisu toliko zasluzili koliko rezultat govori. Sudija je zajebo stvar sto je produzio 5minuta i to je pokazao u 92:30 minuti jer dotad real nije dao gol. Trebao je produziti samo 3 minute.

Gol su zabili pocetkom 93ce minute, tako da je produzio i 3 minute, bio bi gol.

Gol su zabili pocetkom 93ce minute, tako da je produzio i 3 minute, bio bi gol.

grijesis Diabolo , da je produzio 93 minuta Atletiko ga nikako ne bi primio . Jer bi skroz drugacije reagovali , dusu bi izbacili u tih zadnjih 10 sekundi ali ga ne bi primili 

Pa fala bogu da ce produziti 5 minuta. Ljudi se valjaju, bilo je dosta prekida. Samo vidite koliko je zuti podijeljeno. Bolja ekipa je slavila

Možda jesu moroni, ali ti moroni su bolja ekipa od nas.

NISU ONI BOLJA EKIPA RAVNOTEŽA MEĐU ZVEZDAMA JE ŽELELA ATLETIKO U FINALU DA BI BILI LAKŠE NAKANTANI E MURINJO BI ODUVAO ONE DEBILE IZ MAJDANPEKA

Ja dobrog veznjaka ne mogu zamisliti bez duže kose .. Čudno će ga bit ovakvog gledat, izgleda ko da su ga iz zajebancije ošišali. 

lukamodric__21a.jpg

Zna se ko je od Luke napravio igrača. Zrinjski naravno. :D

Ne bih baš reko da je Zrinjski, nego ova naša liga. Zato je on ono jednom odgovorio kad su ga pitali kako se bori tako malen među stijenama u Premiershipu: 'Kada prođete kroz bosansku ligu, ništa vam poslije ne pada teško' :D U tako nekom stilu je reko.

A sjećam ga se kad sam ga gledao davno baš kad smo igrali protiv Zrinjskog, reko bi neki kepec malehni, nije se mogao sastaviti s loptom tada, jeli ga igrači po terenu. Doduše, tad je čitav Zrinjski nadigran bio.. :P A vidi ga sad, dirigira igru Real Madrida.

Luka Modric je dokaz da je sve moguce.Spavao je po uredima u upravi Zrinje a sad je jedan od najboljih veznjaka svijeta.Samo se nadam da ce ga forma sluziti i na SP-u.Wisey upravu si, ova liga mu je postavila temelje karijere.

Znači neku večer pijemo ja i prijatelji. I ima tu ovaj jedan SIMPATIZER Real Madrida. 
I krenula priča o toj jebenoj decimi. Kao Real najveći klub u povijesti, on govori ako iko to bude osporava ja ću spomenit samo 10 Liga Prvaka. 
Ja govorim pusti to, kao pola ih je pod Francom, podjebem ga malo. I on spomene kao nikad ti nećeš bit ni navijač koliki sam ja simpatizer. E kad tada šamar nije popio ne znam kad će. 
I na kraju ja njemu kažem Real nema tradiciju, Real je u zadnjih 12 godina potrošio preko milijardu eura samo na dovođenje igrača, plastičan ste klub i jedino imate dužu tradiciju trošenja nego što Chelsea i PSG i ostatak ima i plus ste zaduženi kod države preko pola milijarde eura ali se naravno to ne računa.. 
I naravno krenuo on kao: "Vi ste mali klub a Real sebi može priuštit toliko trošit jer je Real kraljevski klub i može kako oće." I ta spika. I tu sam mu drugi put treba dat šamar. Ssamo sam mu poručio da je retardiran i okrenuo mu leđa. Kasnije je opet pokuša uć u tu raspravu, ja sam reka da neću i da ode kupit nekoga da se raspravlja s njim. hahah :D

Pas mater simpatizersku umjetnu. Fuuuj 

• 1 mjesec kasnije...

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.