5. novembar 2013.12 god. comment_149977 ovaj jang nije sramota za junajted,nije sramota engleski fudbal,on je sramota za svetski fudbal Prijavi
5. novembar 2013.12 god. comment_149979 Meni je samo žao Galate, za ostale me boli briga. I da, drago mi je što je Bale zabio. Prijavi
5. novembar 2013.12 god. comment_149983 http://generalposlijebitke.blogspot.com/2013/10/putokazi-i-smjernice-opcije-i-pitanja.html momci evo jedan esej, utakmica arsenal-dortmund svaki zaljubljenik u nogomet bi trebao procitati, covjek zna nogomet btw. clan van ginkel 16 evo ti tekst o tvom dortmundu, imat ces mokre snove :P Prijavi
5. novembar 2013.12 god. comment_149994 Ovaj Guardiola mi iz utakmice u utakmicu dokazuje kako je glup i da ne razmišlja sekunde. A volim što mu Mandžo svaku utakmicu to pokazuje :D Samo trpaj Mario. Prijavi
5. novembar 2013.12 god. comment_149997 Ovaj Guardiola mi iz utakmice u utakmicu dokazuje kako je glup i da ne razmišlja sekunde. A volim što mu Mandžo svaku utakmicu to pokazuje :D Samo trpaj Mario. Pusti čovjeka, vidiš da mu ide rezultat. Kad mu neće ići, onda imaš pravo da mu prigovoriš. Prijavi
5. novembar 2013.12 god. comment_150002 Pusti čovjeka, vidiš da mu ide rezultat. Kad mu neće ići, onda imaš pravo da mu prigovoriš. Ide mu rezultat kada Mandžu uvede. A do tada su goli qrac. Ja ako imam šta prigovoriti prigovorim, meni nije važno ide li ili ne. Nisam od onih što prigovaraju kada ne valja. Prijavi
6. novembar 2013.12 god. comment_150019 Jel svirao penal za ovo na Youngu ? Da, srecom fulio van pussy... Prijavi
6. novembar 2013.12 god. comment_150085 čudi me da dijego simeone nije u konkurenciji za trenera godine atletiko i bajern minhen jedini do sad sa svim pobedama Prijavi
6. novembar 2013.12 god. comment_150093 Arsenal izvukao pobjedu u Dortmundu. Dortmund je tijekom tekme uglavnom dominirao, mada je većinom sve to bilo jalovo. Arsenal se branio i uspio povesti golom Ramseya (zabija ko lud). Pred kraj tekme nije sviran čist penal na Lewansowskom. Arsenal (koji bolje od ovoga ne može) je imao sreće što je ova Borussia tek na nekih 70-ak % od one prošlosezonske forme. Dortmundove preostale 2 tekme su Marseille u gostima i Napoli doma. Mislim da bi trebali osigurati prolaz. Bilo bi mi neopisivo drago da Arsenal završi u Europa ligi. Barcelona dobila Milan 3:1. Kakav je ono penal suđen na Neymaru, pa to stvarno nema smisla. Gadi mi se sve u vezi te usrane glumačke akademije zvane Barcelona. Prijavi
6. novembar 2013.12 god. comment_150105 Barca prvi gol iz nepostojećeg jedanaesterca, a drugi gol iz zaleđa. Ma fuj. Žao mi je Dortmunda, ali šta je tu je. Za Chelsea bi bilo dobro da Arsenal prođe u osminu finala LP-a zbog Premiershipa. Prijavi
6. novembar 2013.12 god. comment_150131 Ono je po meni bio cist penal nad Lewandowskim. Ne znam da li bi Dortmund dao gol da ga je sudija svirao, ali ovaj potez Kuipersa bi mogao biti presudan na kraju. Da su uzeli vcrs bod situacija bi bila mnogo povoljnija za njih, ali ni ovako to ne izgleda lose s obzirom da imaju jos sve u svojim rukama jer bi sa 6 bodova u zadnja 2 kola trebali dalje. Na kraju se vrlo lako moze desiti da 3 ekipe imaju po 12 bodova i da neko mora ispasti. U svakoj normalnoj grupi to bi bilo dovoljno za prolaz (Juve bi na kraju mogao proci s 1 pobjedom i 7 bodova). Ima jos da se igra. Moze svasta biti :) Ja bi volio da prodju Arsenal i Dortmund. Volim gledati te 2 ekipe kako igraju. Prijavi
6. novembar 2013.12 god. comment_150146 Ja bi volio da prodju Arsenal i Dortmund. Volim gledati te 2 ekipe kako igraju. A ja bi volio da prođu Napoli i Dortmund. Volim gledati Arsenal kako puši karinu. Prijavi
6. novembar 2013.12 god. comment_150158 A ja bi volio da prođu Napoli i Dortmund. Volim gledati Arsenal kako puši karinu. Očito si emocionalan Ammare druže. Razmisli šta bi bilo bolje za Chelsea u ligi - da Arsenal igra Ligu prvaka ili ne. Svakako bolje da Arsenal igra LP nego da ispadnu i onda se u potpunosti posvete Premiershipu. Arsenal svakako LP ne može osvojiti, ali što se duže zadrže u njoj, bolje za nas u ligi da ih stignemo. Prijavi
6. novembar 2013.12 god. comment_150165 Sve je to tako, moj Cae, al nema ništa ljepše nego vidjeti onu Wengerovu skenjanu facu kad skonta da je popušio foru ponovo. Prijavi
7. novembar 2013.12 god. comment_150186 Ne mora značiti da Arsenal ne može osvojiti LŠ, pa Chelsea je imao 2 puta slabiju ekipu kad je osvojio. Sve je moguće. Prijavi
7. novembar 2013.12 god. comment_150200 Dortmund izgubio prvi put u Njemackoj od nekog engleskog kluba. Mislim da Wenger i ekipa tek danas shvataju koliko su veliki posao uradili uzevsi 3 boda. U narednom kolu tuku Marseille kod kuce i onda u Napulj. Volio bih da Napoli ispadne. Prijavi
7. novembar 2013.12 god. comment_150247 Ne mora značiti da Arsenal ne može osvojiti LŠ, pa Chelsea je imao 2 puta slabiju ekipu kad je osvojio. Sve je moguće. Da baš to,Chelsea je praktički bio iznenađenje ali jbš to prvenstvo ipak mora biti prioritet a u LP dokle ide ide... Prijavi
7. novembar 2013.12 god. comment_150250 Na stranu to što su nam Arsenal United i City veliki rivali, drago mi je što engleski nogomet ponovo dominira u Evropi, pa makar i u grupnoj fazi. Sad nek Bild pravi poredjenje u četvrtoplasiranom Arsenalu i četvrtoplasiranom Šalkeu, ili Marca o Sociedadu koji ne može nikoga da pobjedi, a ipak su izborili LP u najjačoj ligi :D Prijavi
7. novembar 2013.12 god. comment_150254 I meni je drago da je City prošao već jednom u tu knock-out fazu, pa makar im bila utoliko lakša grupa nego zadnje dvije pod Mancinijem. Prijavi
7. novembar 2013.12 god. comment_150258 Na stranu to što su nam Arsenal United i City veliki rivali, drago mi je što engleski nogomet ponovo dominira u Evropi, pa makar i u grupnoj fazi. Sad nek Bild pravi poredjenje u četvrtoplasiranom Arsenalu i četvrtoplasiranom Šalkeu, ili Marca o Sociedadu koji ne može nikoga da pobjedi, a ipak su izborili LP u najjačoj ligi :D Ja se i dalje držim svoje ideje da će najmanje jedan engleski klub ove godine igrati finale LP. Daj bože da budu i dva. Prijavi
7. novembar 2013.12 god. comment_150260 ja navijam za sve engleske klubove u LŠ kad igraju,osim za junajted evo sad čitam izjavu VIdića kako su dobro igrali protiv sosijedada i da bi ta utakmica trebala da im bude polazna osnova za dalje,neznam kako ih nije sramota posle one cirkuske predstave Janga,sramota,treba svi da se zabiju u mišiju rupu i da ćute,stvarno ne razumem kako posle toliko simuliranja imaju i dalje obraza da pričaju o nekom poštenju i dobrim igrama junajted sa mašinerijom iza svojih ledja unazadili su engleski fudbal prethodnih par godina,pravo je čudo da je Čelzi baš u to vreme uzeo dve evropske titule i to na krv i znoj neka nama naš autobus pa nek nas pamte po tom autobusu narednih 100 god a junajtedu ako je ponos simuliranje nek im je sa srećom u daljem toku takmičenja Prijavi
7. novembar 2013.12 god. comment_150262 Vama kojima je drago zbog Sitija i Arsenala idite na http://www.arsenalbalkan.com/ ili http://mcfcbalkan.com/ ne trebaju nam glory hunteri. :D Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.