Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

UEFA Champions League

Istaknuti odgovori

TOP10 preoranog terena

1. Nemanja Matić, Benfica - 66,390 m
2. Claudemir, Copenhagen - 61,637 m
3. Pontus Wernbloom, CSKA Moscow - 60,044 m
4. Aaron Ramsey, Arsenal - 59,188 m
5. Gabi, Atletico Madrid - 58,877 m
6. Tomáš Hořava, Plzen - 58,628 m
7. Paul Pogba, Juventus - 58,344 m
8. David Alaba, Bayern Munich - 58,241 m
9. Valentin Stocker, Basel - 58,226 m
10. Arturo Vidal, Juventus - 57,924 m

• Odgovori 5,2 hilj.
  • Pregledi 249,8 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Imao je jednu dobru sezonu u Feneru, došao iz kine tamo al diablo je vjerovatno znao za njega tako da je to bio logičan transfer nista specijalno

• Cuj molim te improve vocals da moze jace shout hahahahah Kakav bi Saban Saulic bio stoper ili Serif Konjevic. 

• Evo Diablov twitter acc, zapratite momka. 

Objavljene slike

Moram istaknuti jer sam tek sad procitao da su u obzir uzeti igraci samo koji su imali gol il asistenciju u LP.

Dal je Ramires zabio/asistirao nesto se nesjecam? Jer cudi me za njega, dosta trci. Mozda nam se to i cini radi ostalih manekena.

evo statistike nasih igraca ( kod gledanja prijeđenih metara treba uzeti u obzir i broj odigranih minuta igraca )

Capture424245.png

Čudo nema Mate na ovoj statistici...

Ne racuna se trcanje pored aut linije 

• 2 sedmice kasnije...

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=4nH3pq4l0M8

Grinpis opet udara! Posle Švajcarske, aktivisti organizacije koja se bori za zaštitu životne sredine zadali su udarac u bradu UEFA i na tlu Danske, pošto su na kratko prekinuli zvaničnu konfereciju Real Madrida uoči utakmice Lige šampiona, koju kraljevski klub u utorak igra u Kopenhagenu.
Dok su Karlo Anćeloti i Pepe odgovarali na pitanja novinara, aktivisti Grinpisa su prekrili zvanični baner Evropske kuće fudbala transparentom na kome je pisalo: ''sačuvajte Arktik, pokažite Gaspromu crveni karton''.
Trener i štoper Reala su se samo smejali, sve dok jedan od zvaničnika nije reagovao uklonivši sporan natpis, kojim Grinpis želi da ukaže na činjenicu da Gasprom (inače sponzor Lige šampiona) eksplatišpe naftu na latformi u Barencovom moru.

City natamburao svemirsku ekipu, šteta pa inžinjer nije imao više muda jer su im mogli zavući peticu večeras i izbiti na prvo mjesto grupe.

City definitivno ima najjači i najširu ekipu u Premiershipu i oni će biti jači konkurenti od nas ako se zalaufaju. Ova bi im pobjeda mogla dati krila. Očekujem za vikend rapsodiju protiv Arsenala.

Inače je i United uspio pobijediti i proći u knock-out fazu.

City natamburao svemirsku ekipu, šteta pa inžinjer nije imao više muda jer su im mogli zavući peticu večeras i izbiti na prvo mjesto grupe.

City definitivno ima najjači i najširu ekipu u Premiershipu i oni će biti jači konkurenti od nas ako se zalaufaju. Ova bi im pobjeda mogla dati krila. Očekujem za vikend rapsodiju protiv Arsenala.

Inače je i United uspio pobijediti i proći u knock-out fazu.

Inženjer ima više muda nego Mou. Lik uvodi Negreda umjesto Silve pri 3-2 i 20 min do kraja. RESPECT

Inženjer ima više muda nego Mou. Lik uvodi Negreda umjesto Silve pri 3-2 i 20 min do kraja. RESPECT

Eh i ti ga ujeba sad. Pa je poslije toga izveo Džeku a gurnuo Rodwella. Kažem opet, šteta je da nisu napali zadnjih 15-ak minuta, jer je Bayo bio zreo za petice večeras.

iskreno meni utakmica kao da je bila namestena, Bayernova igra u prvom poluvremenu i u drugom 2 razlicita sveta..cudno...do 70 minuta nisu sutnuli na gol... nesto tu smrdi. 

Ima muda u toliko nebitnoj utakmici gdje im nebi nista znacilo da je i X zavrsio dok da su zabili gol zavrsili bi prvi. Ogromna muda.

81395d39cc3bf3863ae85936837d8264.jpg

Eh i ti ga ujeba sad. Pa je poslije toga izveo Džeku a gurnuo Rodwella. Kažem opet, šteta je da nisu napali zadnjih 15-ak minuta, jer je Bayo bio zreo za petice večeras.

Pa uveo Rodwela u 87 min. Jbg treba moći uraditi onakvu zamjenu. 

Ima muda u toliko nebitnoj utakmici gdje im nebi nista znacilo da je i X zavrsio dok da su zabili gol zavrsili bi prvi. Ogromna muda.

Soxx sada si sam sebi odgovorio da je njima bila u tim trenutcima bitna, i čovjek je hrabro probao. 

Da, pogledaj samo koga Mourinho ima u napadu, a koga Pellegrini. Mi ne možemo pošten napad složiti, a oni imaju napadača na bacanje. Tog istog Pellegrinija je Mourinho redovno dobivao.

A što se tiče igre Bayerna. Zatvaranje utakmice u 60. minuti. Fail. Duel igra. Fail. Odgovor na presinga zadnje linije. Fail. Dante. Fail. City dobio s rezervama, na kraju krajeva.

Da, pogledaj samo koga Mourinho ima u napadu, a koga Pellegrini. Mi ne možemo pošten napad složiti, a oni imaju napadača na bacanje. Tog istog Pellegrinija je Mourinho redovno dobivao.

A što se tiče igre Bayerna. Zatvaranje utakmice u 60. minuti. Fail. Duel igra. Fail. Odgovor na presinga zadnje linije. Fail. Dante. Fail. City dobio s rezervama, na kraju krajeva.

Ama ne kažem ja tko koga ima il nema. Općenito kažem respect za izmjenu. 

Pa uveo Rodwela u 87 min. Jbg treba moći uraditi onakvu zamjenu. 

Soxx sada si sam sebi odgovorio da je njima bila u tim trenutcima bitna, i čovjek je hrabro probao. 

Pa i nas mourinho ubaci protiv stokea drugog napadaca i ujeba sve. Da je bogdu ostao na tom jednom hamelju a ne na dva.

Pellegrini je i imao jedini logicna izbor da pokusa zabit jos 1 gol nebil zavrsio prvi. Nakon toga izvodi drugog napadaca.

Bayern i City samo dokazali kako su im stoperi loši, bez Kompanyja u Cityju.  Kroos, Alcantara 0 bodova. 

To si zakljucio na osnovu jedne utakmice koja je bila manje-vise nevazna i za jedan i za drugi tim? Koliko si utakmica Bayerna pogledao ove sezone? Boateng i Dante su odigrali ispod svog nivoa, kao i cijela ekipa. Ne mozes na osnovu jedne utakmice takve nebuloze pisati.

Boateng i Dante su odlican stoperski par. I jedan i drugi igraju i vise nego odlicno zadnjih par sezona. Dante je po meni bio najbolji stoper prosle sezone u Evropi (kada se sve sabere i oduzme odigrao je za 10), a i ove sezone igra mnogo dobro. Statistika i njegove igre sve govore. To sto je vcrs odigrao lose, kao i cijela ekipa, ne znaci da je los stoper. I prosle sezone su imali par losih momenata protiv BATEa, Leverkusena i Arsenala. Ovaj poraz je dosao u pravom trenutku.

City je vcrs zasluzeno dobio. Neshvatljivo mi je kako je Bayern pao nakon prvih 30tak minuta. Jako cudna utakmica. Do 28. minute su imali 2:0 i priliku da odu na 3:0, a onda je Silva smanjio na 2:1. Do kraja prvog su odigrali koliko-toliko ok, a onda je u drugom poluvremenu usljedio neshvatljiv pad. Imao sam osjecaj da je skroz neka druga ekipa na terenu. I prosle sezone im se desila slicna stvar protiv Arsenala - u prvoj utakmici ih razbiju, a uzvrat, u kojem misle da je vec sve rijeseno, odigraju previse lezerno i opusteno. Vecerasnja utakmica me jos vise iritira zbog cinjenice da smo vodili 2:0 i na kraju izgubili. Pozitivno je sto ovaj poraz nije uticao na stanje na tabeli. Nadam se da ce iz ove utakmice izvuci pouke bas kao i protiv Arsenala jer im je taj poraz pomogao da shvate neke stvari - to su protiv Juventusa i Barce pokazali.

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.