7. novembar 2013.12 god. comment_150269 Nisam ni znao da City ima balkansku podružnicu, jebozovan im je sajt :P Ove godine bez nekih ogromnih iznenađenja u grupnoj fazi, ali sačekajmo ipak još te dvije tekme da vidimo šta će biti. A onda žrijeb za knock-out fazu, mmmmm :D Prijavi
9. novembar 2013.12 god. comment_150477 http://supersport.ba/nogomet/rekordno-evo-za-koliko-je-uefa-prodala-tv-prava-lige-prvaka.html Nikad nisam čuo za njih. A vi' Prijavi
26. novembar 2013.12 god. comment_151983 Kazu ajaksov navijac nakon proslave gola.(pao sa desetak metara) Prijavi
26. novembar 2013.12 god. comment_152001 Majko mila,umesto da ljudi idu da gledaju fudbal,malo,malo neko pogine. Sta se desava sa ljudima? Prijavi
26. novembar 2013.12 god. comment_152018 mislim da sam procitao neki post na fb da je pisalo RIP. Verovatno nije preziveo. Prijavi
26. novembar 2013.12 god. comment_152024 Tuga. RIP. Odlična tekma Borussije i Napolija večeras. Prijavi
27. novembar 2013.12 god. comment_152070 Koliko ocajna realizacija Dortmunda sinoc. Morali su im staviti 5 golova minimum. Sad Napoli mora dobiti Arsenal 2 razlike, tesko i nadam se da ce ispasti jer su precijenjena ekipa u picku materinu. Jos pod Mazzarijem dok su Cavani, Lavezzi i Hamsik bili dizani su u nebesa a bili ekipa sa presmijesnom odbranom, pa onda sada kada su opet nedoreceni. Mediji u Italiji ih napumpase nenormalno a sve posljedica cemernog italijanskog fudbala pa se svaka ekipica kuje medju sampione. Barcelona fino. Prijavi
27. novembar 2013.12 god. comment_152089 Živ je navijač, ali je u teškom stanju. A sad tek vidim tj siguran sam da sudije guraju Barcelonu. 100% ! 2:0 poluvreme gube, početak drugog bum 48' minut crveni karton za Ajax, penal za Barcu. Prijavi
27. novembar 2013.12 god. comment_152121 Danas ako Galata i Real ne smute nesto nisu nista uradili. Real vec osigurao prolaz... Galati gori pod nogama. Od 2000 godine 2 puta se srecu u LS (tj 4 puta)... Real 2x pobedio kuci sa 3:0,a Galata 2x 3:2 kuci pobedjuje i to prelazima 2-1,oba puta. E sada Turci su Turci,vole da nameste vise nego mamu i tatu. Realu Bwin sponzor. Danas je takav dan za namestalju ove 2 ekipe da je to zlo. PRva utakmica otisla u 7+,a sada moze neki lom ili pustanje bodova Galati. Posle jucerasnjeg dana nista me ne bi cudilo.. 2&gg kvota 12,5 :D . NAJAVLJENI SASTAVI Real Madrid: Kasiljas – Arbeloa, Pepe, Ramos, Marselo – Kasemiro, Iljaramendi – Bejl, Isko, Hese – Benzema. Galatasataj: Iskan – Ebue, Zan, Šeđu, Enuenku – Inan, Melo – Bruma, Jilmaz, Snajder – Drogba. Prijavi
27. novembar 2013.12 god. comment_152122 Real nece dobit. Kvota 1.30 je prevelika ns njih i igraju s drugom ekipom. Prijavi
27. novembar 2013.12 god. comment_152130 I meni. Nece propustit sansu da usose Juve. Igrao sam odg, a x2 cu isto. Prijavi
27. novembar 2013.12 god. comment_152134 Samo da Real i Galata prođu dalje, neka Juve igra Europa ligu, tamo im je mjesto. Prijavi
27. novembar 2013.12 god. comment_152149 Ma proci ce juve. Bit ce jebenih tekmi u osmini kAd vidimo ko ce sve biti drugoplasirani Sent from my HTC One V using Tapatalk Prijavi
27. novembar 2013.12 god. comment_152151 1:3 za nova 3 boda i novi rekord - 10 uzastopna pobjeda u Ligi prvaka. CSKA je dobro igrao bez obzira na ovaj rezultat. Imali su par dobrih sansi - najbolja je bila ona kada je Tosic pogodio precku. Neuer je nekoliko puta fino intervenisao. Bayern je s druge strane vecinu svojih sansi iskoristio. Imali su 5 udaraca u okvir gola - od toga su 3 zavrsila u mrezi domacina. Gotze je pogodio stativu i Robben je imao 100% sansu kada je Akinfeev odbranio. Sve u svemu, zasluzena pobjeda. Lahm je morao izaci iz igre u prvom poluvremenu. Nadam se da nije nista ozbiljno. S obzirom na broj izostanaka (Ribery, Schweinsteiger, Pizarro, Shaqiri, Mandzukic i Badstuber) + povredu Lahma i uslove koji su vladali u Moskvi ja sam prezadovoljan. Prijavi
27. novembar 2013.12 god. comment_152170 Real nece dobit. Kvota 1.30 je prevelika ns njih i igraju s drugom ekipom. oba daju sigurica a oni imaju takvu ekipu da je i rezervni sastav jak da pobijedi Galatasaray. Prijavi
27. novembar 2013.12 god. comment_152172 Aaaa kako je ovaj Mancini retardiran trener pa to je čudo jedno. Prijavi
28. novembar 2013.12 god. comment_152179 ima igraca vise i 1:1 na poluvremenu i primi jos 3 komada ili koliko vec. Neka okaci dirigentsku palicu o klin,vreme je. Ne bi on prosao grupu sa City-em ni ove godine. Prijavi
28. novembar 2013.12 god. comment_152180 Na stranu to što je Mancini ultraretardiran trener, ali ovaj Real liči na ekipu. Trebalo im je neko vrijeme da se poslože i izgledaju jako dobro sada. Bit će teško s njima u knockout fazi, pogotovo jer je Ancelotti specijalist za istu. Nikakvi Bayerni ni ostali bakrači se ne mogu s njima hrvati. Jedino engleski klubovi koji mogu prsa u prsa igrati s njima i koje će suci masakrirati protiv njih. PSG i Juventus će biti nagazne mine u knockout fazi definitivno. Prijavi
28. novembar 2013.12 god. comment_152184 Ona ekipa Reala jučer je bila zrela za primiti nekoliko komada, druga stvar je to što je galata kurčina od ekipe. Prijavi
28. novembar 2013.12 god. comment_152188 Kol'ko je onaj Leverkusen ekipica a ne ekipa, najbolje se vidjelo u ovom dvomecu sa uzdrmanim Unitedom koji prolazi kroz period tranzicije bombardovan medijskim pritiskom svakodnevno i bas sada je idealan trenutak za svakog trenera i ekipu da iskoce i svjetla javnosti privuku na sebe tako sto ce bas takav United dobiti i uzivati u 5 minuta slave. Ali jok. Hyypia jos da uci jer su njegovi primili 9 golova od ekipe koju Cardiff iskontrolise veci dio tekme. Necu praviti paralele Leverkusen Cardiff ali ovo je bio idealan momenat da ih dobiju jer je United u proslom kolu sokantno prokockao bodove. Kako bezidejno, uzasno bezidejno, mlohavo i sa milion netacnih dodavanja je odigrala ekipa oko koje vlada hajp u Njemackoj jer su ispred Dortmunda. Mojzi i ekipa ih odradili rutinski kao neku prosjecnu bugarsku ekipu. I to sa veznim parom JONES - GIGGS bokte! Hyypia da sebi puca u koljeno ili da se polije kiselinom. Mada bih ja licno, da sam u njegovoj situaciji, sam sebe kaznio mnogo grdjom kaznom. Recimo, skinuo bih snimak tekme u reziji OBN-a, pojacao ton i odgledao tekmu uz komentar jebenog Sase Vugdalica. Tako bi se do kraja zivota sjecao najvece zivotne greske jer bi ti tamo negdje u podsvjesti odzvanjao glas jednog od najglupljih ljudi ikad izrodjenih na Balkanu, a konkurencija je paklena. Drzava u kojoj je Sasa Vugdalic komentator ne zasluzuje da progleda jos 100 godina, a i nece realno. Bayern i kad izgleda losije od Reala, moze s njima da se nosi. Plus im nikako ne leze. Prijavi
28. novembar 2013.12 god. comment_152195 Sale je legenda i ljudina velika.. :D Tebi je to mozda simpa sto frajer bukvalno, ali bukvalno ne zna gdje udara kad se uhvati mikrofona i komentarisanja. Najjace je kad zapadne u seriju blamova pa ide iz blama u blam, a onaj celavi do njega kontam da se znoji i proklinje zivot svoj i dan kad su ga stavili da zajedno komentarisu. Ne znam kakav je covjek, nisam pio s njim al je ko komentator kerov kurac i ja bih ga sklonio s televizije momentalno. Da ima neke pravde ne bi komentarisao nijednu sportsku utakmicu ili dogadjaj. Kazu da je spasio neku curu, takve price idu, svaka cast al to opet ne mijenja na cinjenici da mu nije mjesto na televiziji. Dobro, mozda moze voditi neke emisije humanog karaktera ali komentarisati sportski dogadjaj ili fudbalsku utakmicu - nikad. Al tako je to kod nas, svako radi tudji posao pa zato i jesmo u rangu Somalije i takvih drzava. Veze on nema s fudbalom. Svaki put mi se usere u utakmicu pa moram ukljucivati "mute" svaki put kad nanjusim blamcinu. Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.