23. oktobar 2013.12 god. comment_148435 Ne znam o ćemu pričaš, pa odigrao je maestralno, svaki pas točan, lijepa dodavanja ona ''felšana'' i odlična otvaranja u prazan prostor Bilo je nekoliko lijepih poteza, ali dosta traljavih paseva, ono na granici da protivnik oduzme loptu i tako. Kurac moj je to bilo maestralno, može i treba Luka daleko bolje od toga. Prijavi
23. oktobar 2013.12 god. comment_148445 Brutalno :smile: Ne sjecam se da je neko ovako izdominirao jednu ekipu - rezultatstki jeste, ali igrom sigurno nije. 0 suteva Plzena sve govori - ne sjecam se kad je neka ekipa u Lp bila bez suta prema protivnickom golu. Da im golman nije bio dobro raspolozen (mozda zvuci smijesno i nelogicno, ali covjek je i pored 5 primljenih golova odlicno branio) i da se igraci Bayerna nisu previse zajebavali (bukvalno su se igrali i sprdali s njima) moglo je komotno biti 10:0. Treba uzeti u obzir da je Bayern ovu utakmicu igrao bez glavnog stoperskog para - Dantea i Boatenga (Contento je igrao stopera) + Martinez i Alcantara su vec duze vrijeme povrijedjeni, Muller i Gotze su bili na klupi. Prijavi
23. oktobar 2013.12 god. comment_148449 Bravo. Iživjeli ste se nad sirotim Plzenom. A sad povratak u stvarnost - Bundesligu i realne protivnike, a tu mislim na BVB i Leverkusen koji vam pušu za vratom. Prijavi
23. oktobar 2013.12 god. comment_148459 @ToreAndreFlo Dakako. Nadigrati Plzen kod kuce na ovaj nacin, uz neke cinjenice koje sam naveo, je ogroman podvig. @Caeruleus Ja sam ti rekao sta je poenta - rezultat nije toliko bitan koliko cinjenica da nijedna ekipa ne moze na ovaj nacin dominirati u jednoj utakmici Lp - protivnik je ovdje manje vazan. Prijavi
23. oktobar 2013.12 god. comment_148461 @ToreAndreFlo Dakako. Nadigrati Plzen kod kuce na ovaj nacin, uz neke cinjenice koje sam naveo, je ogroman podvig. @Caeruleus Ja sam ti rekao sta je poenta - rezultat nije toliko bitan koliko cinjenica da nijedna ekipa ne moze na ovaj nacin dominirati u jednoj utakmici Lp - protivnik je ovdje manje vazan. Svaka čast kažem ti, ali meni je veća fora ono kad ste dominirali i nad nama u finalu LP-a pa onda laganini prvi udarac u okvir gola, prvi korner, prvo sve - Mata za Drogbu, Drogba u gol. E to je podvig hehe. Ili kada smo 2009-te natjerali da Barca u 90 minuta nema udarac ka CFC-ovom golu. A i ovo je veliko, ali ne kao ovo nabrojano. Prijavi
23. oktobar 2013.12 god. comment_148463 Podvig nadigrati Plzen.... Cae deli drogu naveliko i nasiroko... Inace, Arsenal uradio strasan posao spustanjem Dortmunda na zemlju. Svaka im cast. Prijavi
23. oktobar 2013.12 god. comment_148465 @Hemingway Nije valjda da cete i vi Bayernovi fanovi postat retardirani ko i oni Barcini pa da slavite posjed lopte, broj točnih pasova i ta sranja. Zapravo, samo vi to slavite, a mi Chelseajevi cemo slavit prave trofeje. Prijavi
23. oktobar 2013.12 god. comment_148466 Jeb ti to, kad sa 45% posjeda pobjedite schalke 3:0 javite se. :D Prijavi
24. oktobar 2013.12 god. comment_148473 @Hemingway Nije valjda da cete i vi Bayernovi fanovi postat retardirani ko i oni Barcini pa da slavite posjed lopte, broj točnih pasova i ta sranja. Zapravo, samo vi to slavite, a mi Chelseajevi cemo slavit prave trofeje. Ne slavim ja samo posjed i broj tacnih pasova pasova nego Bayernovu cjelokupnu vecerasnju igru koja je bila i vise nego odlicna. Ogroman posjed i velik procenat tacnih dodavanja su mnogo doprinijeli ovoj pobjedi - ja tu ne vidim nista retardirano. Meni ce uvijek biti draze kad ekipa za koju navijam pobijedi na ovakav nacin - napadackom i lijepom igrom uz dominaciju u svim segmentima fudbalske igre. Da se razumijemo, ne bi mi bilo mrsko ni da pobijede uz manji posjed i par sjajnih kontri, ali ovo prvo ce mi uvijek biti draze jer je to za mene pravi i totalni fudbal. Da se ne lazemo, i vama bi bilo mnogo drago da ste na ovaj nacin pobjedili neku ekipu u Lp - kacili bi iste ovakve slike po forumu. Lijepo je baciti pogled na statistiku nakon utakmice i vidjeti 0 suteva kod protivnicke ekipe, a s druge strance 34 suta (od toga cak 21 u okvir gola) - to dovoljno govori. Stilovi fudbala koji se baziraju na velikom posjedu su donijeli mnogo trofeja i Bayernu i Barci i Spaniji, tako da ti ne stoji ta prica. Ja koliko znam, izmedju napadackog Pepovog Bayerna i kontraskog Mourinhovog Chelseaja je rezultat 1:0 kada su trofeji u pitanju. Slavili su oni koji "svrsavaju" na posjed ;) Prijavi
24. oktobar 2013.12 god. comment_148476 Modrić je toliko precijenjen da mi se gadi od njega, jučer je bio uvjerljivo najgori na terenu, svaku akciju uspori i ne doprinese ništa u njoj, nije imo apsolutno niti jedan "key pass" kao glavni playmaker. Očajno. Prijavi
24. oktobar 2013.12 god. comment_148477 Mnoge stvari razumem,ali stvarno ne razumem zasto navijac Bayerna pise postove na Chelsea Balkan forumu,pri tome samo u folderu LS i samo stvari vezane za Bayern,nisam naleteo ni na jedan post u nekoj drugoj temi,samo u ovoj. Ne kazem ja da je Hemigwey los ,decko nikoga ne vredja,ali ne razumem poentu?! Nemate "svoj" forum da vodite diskusije? Stvarno ne razumem... Ne znam jesam u zivotu otisao na neciji forumu i registrovao se, a da me taj forum ne zanima,npr forum Barselone,Bayerna,Roma itd (ako oni imaju balkanski forum) i jos diskutovao...ajde i trolovanje da razumem,prckanje drugih,ali ovo ne shvatam definitivno. Prijavi
24. oktobar 2013.12 god. comment_148479 Zlatan je najveći nogometni car svih vremena, hejteri nek puše kurac, pa čovjek je dao barem 50-ak nehumanih golova. Prešo je ovu igru. Prijavi
24. oktobar 2013.12 god. comment_148488 Pustite čovjeka, Hemingway je sam odlučio doći kod nas i ako želi ponašat se kulturno i vodit normalne diskusije (što je dosada radio), ja nemam ništa protiv da se druži s nama. Mi trebamo pokazat da smo dobri domaćini, a ne šljam koji mrzi sve i svakoga tko nije Plavac. I da, dobro vam je čovjek rekao. Budimo realni, da se Chelsea dogodila utakmica 5-0 i 32-0 u šutevima svi bi mi svršavali barem desetak postova pa makar i da su igrali protiv Iskre iz Bugojna (pozdrav Jopa)! Prijavi
24. oktobar 2013.12 god. comment_148490 daj molim te. samo kenja :D. jedva čekam da ih dobijemo i izbacimo na 2 utakmice pa nek priča o čem hoće. zlatan. čudo. united. dobar i uvjerlivije je trebao dobit. galata. na horuk dobili. Prijavi
24. oktobar 2013.12 god. comment_148492 Pustite čovjeka, Hemingway je sam odlučio doći kod nas i ako želi ponašat se kulturno i vodit normalne diskusije (što je dosada radio), ja nemam ništa protiv da se druži s nama. Mi trebamo pokazat da smo dobri domaćini, a ne šljam koji mrzi sve i svakoga tko nije Plavac. I da, dobro vam je čovjek rekao. Budimo realni, da se Chelsea dogodila utakmica 5-0 i 32-0 u šutevima svi bi mi svršavali barem desetak postova pa makar i da su igrali protiv Iskre iz Bugojna (pozdrav Jopa)! Ne mzrim ja nikog (pogotovo ne zato sto je navijac,simpatizer drugog kluba),niti ga vredjam,napisao sam da nije nista lose napisao i da vodi normalne samo mi je takva pojava cudna i nije mi jasna. Shvatio bi da mu je Chelsea 2. , 3. klub medju omiljenima,ali po njegovim postovima samo o Bayernu,kontam da ni ne simpatise Chelsea preterano ;) To je to samo. Da ne duzim i dalje,nije tema adekvatna. Prijavi
24. oktobar 2013.12 god. comment_148493 Ronaldo 7 golova u 3 meča, fucking beast. Ibrahimović je najveći tata fudbala. :) Prijavi
24. oktobar 2013.12 god. comment_148504 juventus nece dobiti ni u Torinu. Dzaba im igra kad im je odbrana busotina teska. Kako je glup Chiellini, kako onako glupo mozes odigrati mec nije mi jasno. Sad ce svi pricati kako je Ronaldo simulirao, sto i jeste, ali niko nece pricati kako je Vidal trebao popiti crveni za ono sutiranje Marcela i onda za najjadniji pokusaj simuliranja u novijoj istoriji ove igre. Ono je gore od klasicne glume, covjek je ladno napucao busen trave i odskocio ko u partizanskim filmovima i trazio penal, ono je blamcina bez presedana. Najbolji im je igrac. Daleko najbolji. Odlicno udvajao CR-a sa Caceresom. Pirlo ocaj citavu proslu sezonu i ovu. Ne moze on vise igrati tekme visokog intenziteta, lako je po Italiji gdje je tempo mrtav pa imas vise vremena da primis loptu, podignes glavu pa razmisljas kome da dodas, ovamo to ide brze. A kakav je odron od igraca postao Benzema, ono je tragicno. Sta je taj momak cinio u Lyonu svojevremeno, kompletan spic bio. Gledaj ga sad, za citavu tekmu ne pipne loptu 5 puta i jos s metar prebaci gol sto nije lako. Real tanak, nemaju oni nikakav koncept igre. Niti su defanzivno dobri, niti imaju ideju prema naprijed. Ali imaju individualni kvalitet. Prijavi
24. oktobar 2013.12 god. comment_148514 CSKA bio blizu boda, Honda promašio zicer 15 sekundi prije kraja, Aguero nevjerojatan, kojom lakoćom zabija. Također, odlična asistencija Negreda. Real zasluženo, još da ne igra ova trutina od Benzeme u napadu i jače bi to bilo, Ramos i Marcelo su mi se posebno svidjeli sinoć, Di Maria strašan kao i obično, ne može Bale ispred njega igrat ni za 300 godina. Ronaldo mašina. Chiellini vlašina. Leverkusen sastavio sa zemljom Shakhtara, Kiessling ponovno fantastičan, ovog puta je zabijao s unutarnje strane mreže. Galata također razvalio, Didier za statistike jednoga. Bayern prekucao. Zlatan je definitivno najkompletniji igrač i najveći umjetnik u povijesti nogometa, zaslužio je najmanje jedan Ballon d'Or, nevjerovatno kako se čovjek sprda s protivnicima, ima taj neki štih, baš Zlatanovski što nitko drugi nema niti će imati. Neće nogomet biti isti bez njega kad pođe u penziju, pa čovjek je zabio što YZ reče 50 nehumanih golova u karijeri (najmanje). Definicija nogometne umjetnosti. Prijavi
24. oktobar 2013.12 god. comment_148529 http://sportinfo.co.rs/manekenka-svojim-loptama-trazi-da-zlatan-dobije-zlatnu-loptu-foto/ Prijavi
24. oktobar 2013.12 god. comment_148532 Covjek nije jos osvojio LP. Nadam se da ce do kraja karijere osvojiti. Finu ekipu ima PSG a ako mu ne uspije, bujrum u celzi :D Prijavi
25. oktobar 2013.12 god. comment_148567 Mnoge stvari razumem,ali stvarno ne razumem zasto navijac Bayerna pise postove na Chelsea Balkan forumu,pri tome samo u folderu LS i samo stvari vezane za Bayern,nisam naleteo ni na jedan post u nekoj drugoj temi,samo u ovoj. Ne kazem ja da je Hemigwey los ,decko nikoga ne vredja,ali ne razumem poentu?! Nemate "svoj" forum da vodite diskusije? Stvarno ne razumem... Ne znam jesam u zivotu otisao na neciji forumu i registrovao se, a da me taj forum ne zanima,npr forum Barselone,Bayerna,Roma itd (ako oni imaju balkanski forum) i jos diskutovao...ajde i trolovanje da razumem,prckanje drugih,ali ovo ne shvatam definitivno. Bilo je par postova i na drugim temama, ali 90% mojih postova se odnosi na klub za koji navijam - vecinom su to replike na neke postove koji su puni nebuloza i koji mi se ne svidjaju. Jbg, da visim stalno na forumu, mozda bi pisao malo vise i na drugim temama. Sorry ako ti smeta, ali stvarno mi nije namjera da nekog provociram ili vrijedjam - i sam si rekao da to ne radim. Ovdje sam iz razloga sto volim cuti i procitati misljenja drugih navijaca. I ja, kao i vi, pratim dosta Premiership i zelim da budem upoznat sa situacijom u ligi, Chelseaju i ostalim klubovima. Ne simpatisem pretjerano Chelsea, pogotovo nakon onog finala, ali daleko od toga da mrzim vas klub jer da je tako sigurno se ne bi ovdje prijavio i pisao normala postove. Iskreno, i nemamo bas neki dobar forum - ima jedan dobar forum, ali internacionalni na kojem budem, ali ne pisem nista. Nadam se da ti je sad malo jasnije :) Prijavi
25. oktobar 2013.12 god. comment_148619 Mene ne provociras niti mi smetas,ja nemam problema sa time da mi smetaju ljudi koji navijaju za drugi klub ili koji su druge nacionalnosti,vere itd, Ja pravim paralele medju ljudima po ponasanju i samo po tome,a tvoje je sasvim korektno i dobro (ne mislim ovo kao da ja ocenjujem,nego primecujem :) ) . U svakom slucaju hvala na objasnjenju :) Prijavi
5. novembar 2013.12 god. comment_149974 Drago mi je što Juventus nije izvuko 3 boda. Varane tragičar kod Reala, kriv za oba gola. Galata usrala motku ovim porazom kod Kopenhagena. Da su danas dobili, bio bi im dovoljan i bod protiv Juventusa. Ovako trebaju dobiti Staru Kurvu doma da bi bili sigurni za prolaz. Bit će teško, ali ne i nemoguće. City očekivano razbio CSKA. Aguero vjerojatno u ovom trenutku najbolji napadač na svijetu. I Negredo se pokazuje kao odlična kupovina. Za sada Olympiakos najugodnije iznenađenje. Dobra su ekipa i nadam se da će dogurati što je dalje moguće. Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.