11. oktobar 2013.12 god. comment_147405 Ja bih zelio da Chelseajevi igraci igraju direktno, da napadac zna iskoristiti sanse koje mu prirede, a ne da izgubi loptu i popusi posjed. A tika taku nikad ne bih zelio, samo dusmanskim klubovima to zelim, jer je to toliko retardirano i predvidljivo, da ako uzmes loptu jednom od igraca, mozes odmah pokrenuti kontru koja ce rezultovati golom, jer dok se vrate svi sa centra, tamo neki brzonogi proleti sam ispred golmana. Prijavi
11. oktobar 2013.12 god. comment_147407 Nikad ne bih mogao navijati za neki klub zbog načine igre. To ne shvatam i ne mogu povezati sa pravim osjećajem fudbala. Zato što je to puno više od igre, bilo tike take, defanzive, kontranapada, posjeda lopte i šta ti ja znam.. Svaka DOBITNA formacija igre je teško izvodljiva. Ono što je Di Matteo napravio protiv Barce i Bayerna je ingeniozan način korištenja ekipe koju imaš na raspologanju, sa 10 igrača u polju. Ne zaboravimo da je Čelzi pobijedio Barcu 10 na 11 rezultatom 2:0. Možda to nekom nije jednako impresivno kao prošlogodišnja pobjeda Bayerna nad Barcom npr., ali to samo nedokaznim i tvrdoglavim ljudima može biti. Okolnosti su uveliko bile drugačije u ta dva polufinala. Ja mislim da je Chelsea svoj najefektivniji i najuspjeliji fudbal igrao pod Joseom, u sezonama 04/05 (samo Bog dragi zna kako taj tim nije osvojio LŠ jer je bio daleko najdominantnija ekipa na planeti) i 05/06. Zatim slijedi sezona Doublea pod Ancelottijem. I trenutno Jose upravo radi na uspostavljanju jednog novog stila, kako je sam objasnio, zato što nema isti kadar kao onda a taktika, formacija, sistem nije ništa bez igrača. Oni su iznad svega toga. Prijavi
11. oktobar 2013.12 god. comment_147408 Naravno. Pa ne navijam ni ja za Bayern zbog Pepa, tiki take ili totalnog fudbala. Cae to najbolje zna. Ja sam samo rekao da mi se vise svidja kad ekipa za koju navijam igra napadacki fudbal i kad drzi loptu. Uvijek sam zamisljao ovakav Bayern - ovdje mislim na Juppov i ovaj danasnji Bayern. To je za mene idealni fudbal. Zato sam pitao vas kako zamisljate da Chelsea igra jer mi je neshvatljivo da se toliko pljuje po ovim dodavanjima igraca Bayerna nazivajuci ih beznacajnim, a istovremeno neki od vas na shoutboxu zude za vecim posjedom Chelseaja i pisu kako vam vezni red ne moze sastaviti 2-3 pasa kako treba. @diablo_bih Hvala na odgovoru. Samo se ne bi s tobom slozio da je to retardirano - trofeji Barce i Spanije sve govore. Taj drugi dio posta stoji. Ovaj stil ima i neke rizilke, ali sve u svemu donosi dobre rezultate i to je cinjenica. Prijavi
11. oktobar 2013.12 god. comment_147409 Bayern je toliko jak bio prosle sezone, ljepota ga bilo gledat. I sad je jak al nije ljepo za oci nikako, barem meni a i mnogima vjeruj. Chelsea je jos gori, nemamo nikakve igre, al doci ce svremenom valjda. iz tekme u tekmu bolje igraci se sporazumijevaju. Isto tako i Bayo mozda za koji mjesec bude opet kao nekad zanimljiv pratit al kazem po onome sada sto vidim je tako. Prijavi
11. oktobar 2013.12 god. comment_147416 Ukratko - Atletico Madrid unt Borussia Dortmund. To je fudbal koji ja volim. Cvrst, direktan i vrlo cesto atraktivan. Ekipe koje izgledaju kao grizliji na terenu, kao krdo Huna spremni da prospu drob jedni za druge. Nesto slicno ce Jose iskomponovati samo je za to potrebno vrijeme. Pa naredne sezone cemo biti za 50% jaci jer ce ova mlada ekipa iza sebe imati godinu dana pod Mourinhom. Veliki je to bonus. To je fudbal koji se meni svidja, koji volim ali ne govorim da tika taka nema smisla. Mnogi ovdje ne razlikuju ono sto volis od onog sto je realnost a realnost je da oba stila daju rezultate. Prijavi
21. oktobar 2013.12 god. comment_148080 Bice interesantno ovo kolo dupli njemacko-engleski duel CFC- Schalke te Arsenal-BVB a i Milan-Barca Prijavi
21. oktobar 2013.12 god. comment_148095 Problem sutrašnjeg dana je previše dobrih utakmica... Milan - Barcelona Arsenal - Borussia Dortmund Schalke - Chelsea I jebeni jedan jedinstveni termin u 20.45h. Pa da su ovi iz UEFA-e imalo pametni napravili bi dva termina kao što je u Europa ligi. Prvi termin u 19.45h, a drugi termin u 21.30h. Ali joooock to, koji kreteni. Što se prekosutra tiče, nema problema, jer je najbolja tekma Juventus - Real Madrid i to se gleda. Prijavi
21. oktobar 2013.12 god. comment_148108 evo pošto su pojedini kolege (neću sad izlaziti u javnost sa nickovima ali neka se zna da su to dinocro i wisey) na shoutboxu inzistirali da nas par stručnjaka postavi tipove za ovo kolo LP ovdje na forumu, ja sam uvažio taj zahtjev jer sam uvijek spreman pomoći...eto poslužite se svi, ima svega, od sigurica, preko manje sigurnih, pa sve do najmanje sigurnih al sigurno je da su sigurno svi prolazni.. sretno lp, Vaš drogba 11 steaua-basel gg3+ 2.15 schalke-chelsea 2&3+ 4.00 arsenal-dortmund 1 2.30 marseille-napoli X&under2.5 gola 4.00 porto-zenit X/1 4.30 austria-atletico F+2 1.90 celtiy-ajax gol u oba p- ne 1.90 milan-farsa F+2 2.60 cska-city cska ne daje gol 2.40 bayern-plzen gg&3+ 2.40 leverkusen-shaktar leverkusen2+ 1.70 real-bljuventus X/1 4.30 galata-kopenhagen galata daje svako p 1.90 anderlecht-psg 2&3+ 2.20 benfica-olympiacos 1 1.75 united-sociedad 1&3+ 2.20 Prijavi
22. oktobar 2013.12 god. comment_148172 Anceloti kralj :D I na kraju, kako gleda na to što ga navijači Juventusa zovu "Il maiale" ili "Svinja"."Našao sam način da to prihvatim, prvo ja sam seljačko dete, moji su svinjari, jeli smo prasetinu po ceo dan i nikad niko nije imao holesterol. Mislim da su holesterol izmislili kasnije. Tako, da kad oni kažu 'Svinjo', to je kompliment, za mene je ona sveta životinja, kao krava u Indiji, ili Zlatan Ibrahimović u Interu", zaključio je Anćeloti. Prijavi
22. oktobar 2013.12 god. comment_148248 Moćno! Guzi Tobđije! Jučer na Nogometne transfere napišu ovako Klopp: "Ovaj tim može da pobijedi Arsenal!" I onda se jave navijači Arsenala u komentare: 1) Ovako jakog Arsenala ne moze da pobedite 2) ili ne 3)HAHAHHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHA Pa mater im bahatu, šta su oni to napravili da se mogu tako kurčiti pred Dortmundom? Prijavi
22. oktobar 2013.12 god. comment_148253 gadjanje vrhunsko,srece nigde... tiket jednog momka koji je pao u 95. minuti zbog Ajaksa. Prijavi
22. oktobar 2013.12 god. comment_148296 Problem sutrašnjeg dana je previše dobrih utakmica... Milan - Barcelona Arsenal - Borussia Dortmund Schalke - Chelsea I jebeni jedan jedinstveni termin u 20.45h. Pa da su ovi iz UEFA-e imalo pametni napravili bi dva termina kao što je u Europa ligi. Prvi termin u 19.45h, a drugi termin u 21.30h. Ali joooock to, koji kreteni. Što se prekosutra tiče, nema problema, jer je najbolja tekma Juventus - Real Madrid i to se gleda. kad igra čelsi ostale utakmice su apsolutno nebitne Prijavi
23. oktobar 2013.12 god. comment_148331 kad igra čelsi ostale utakmice su apsolutno nebitne Sve to lijepo, ali Chelsea igra daleko najdosadniji nogomet u rangu reprezentacije Grčke. Sad se stvari malo popravljaju, ali iako navijam za CFC svim srcem, živog me umori tih 90 minuta Plavaca koje pogledam. Zato rađe biram nešto zanimljivije, a Chelsea pratim na flashscore-u. Prijavi
23. oktobar 2013.12 god. comment_148351 Sve to lijepo, ali Chelsea igra daleko najdosadniji nogomet u rangu reprezentacije Grčke. Sad se stvari malo popravljaju, ali iako navijam za CFC svim srcem, živog me umori tih 90 minuta Plavaca koje pogledam. Zato rađe biram nešto zanimljivije, a Chelsea pratim na flashscore-u. Pa da ne znam kako igramo, ne bih mogao propustiti nasu tekmu, koji kurac cae :S Prijavi
23. oktobar 2013.12 god. comment_148390 Pa da ne znam kako igramo, ne bih mogao propustiti nasu tekmu, koji kurac cae :S Jbg nismo svi isti. Prijavi
23. oktobar 2013.12 god. comment_148392 E moj Cae razocarao si me . Da te ne znam rekao bi da si tipicni glory hunter ! Prijavi
23. oktobar 2013.12 god. comment_148394 E moj Cae razocarao si me . Da te ne znam rekao bi da si tipicni glory hunter ! Jbg. Nisu mi baš zadnji dani ružičasti i kad gleda tekmu želim se malo oraspoložiti. Kako se oraspoložiti uz onu grkoliku igru. Budem još depresivniji nakon tekme. Svim srcem uz Chelsea ali preko flashscorea. Zadnje dvije utakmice nisam gledao i planiram sljedeća 3 kola tako. Pa vidjet ćemo dok mi se ne vrati želja. Prijavi
23. oktobar 2013.12 god. comment_148410 http://www.dailymotion.com/video/x16c8vn_ibra-0-3_sport kakva golcinaaa Ibrahimovica! Prijavi
23. oktobar 2013.12 god. comment_148415 Ovog Benzemu ja ne bi dzabe u Chelsea . Torres je za njega DROGBA ! ! ! Prijavi
23. oktobar 2013.12 god. comment_148419 Modrić igra vrhunski, oduševljava, kojom lakoćom on igra, prekrasno, odlično ga Ancelotti koristi Prijavi
23. oktobar 2013.12 god. comment_148429 Modrić igra vrhunski, oduševljava, kojom lakoćom on igra, prekrasno, odlično ga Ancelotti koristi Haha, danas je baš jadno odigro, jedan od najlošijih u Realu bio. Benzema je odličan napadač, ali u katastrofalnoj je formi. Mnogima se to dešava u Realu. Prijavi
23. oktobar 2013.12 god. comment_148433 Ne znam o ćemu pričaš, pa odigrao je maestralno, svaki pas točan, lijepa dodavanja ona ''felšana'' i odlična otvaranja u prazan prostor Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.