Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

UEFA Champions League

Istaknuti odgovori

Vise me zanima ono sto ce biti posle grupne faze. 

Pa to je bar lako. Pazi, nakon grupne faze ti prvo ide osmina finala a onda i četvrtfinale. Nakon toga, 4 momčadi igraju polufinale, a pobjednici odlaze u finale nakon kojeg jedan izlazi kao prvak Europe. Da, da, prvak, E-u-r-o-p-e.

• Odgovori 5,2 hilj.
  • Pregledi 249,8 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Imao je jednu dobru sezonu u Feneru, došao iz kine tamo al diablo je vjerovatno znao za njega tako da je to bio logičan transfer nista specijalno

• Cuj molim te improve vocals da moze jace shout hahahahah Kakav bi Saban Saulic bio stoper ili Serif Konjevic. 

• Evo Diablov twitter acc, zapratite momka. 

Objavljene slike

Pa to je bar lako. Pazi, nakon grupne faze ti prvo ide osmina finala a onda i četvrtfinale. Nakon toga, 4 momčadi igraju polufinale, a pobjednici odlaze u finale nakon kojeg jedan izlazi kao prvak Europe. Da, da, prvak, E-u-r-o-p-e.

Ja mislio da se formiraju nove grupe, pa se igra play-off sistem :D

najzanimljivija grupa je ona gdje Arsenal,tu dolazi super pojacani Napoli i  finalista Borusia Dortmund,tesko ce biti Arsenalu u obje utakmice s Dortmundom jer se prosle godine napatio Real Madrid s Dortmundom a ove godine nisu nista slabiji i doveli su neka super pojacanja u klub.

Svi otpisuju Marseille, ali ja baš mislim da bi Marseille mogao pomutiti račune Arsenalu i Napoliju. Grupa sa Portom, Atleticom i Zenitom najneizvjesnija, tu će svašta biti mada kako sad Zenit igra... Btw, CSKA prolazi grupu.

• 3 sedmice kasnije...

Zajeban je Kopenhagen i danska Superliga. U zoni ispadanja su ali ko ne bi bio da u ligi ima jedan Esbjerg i AGF. Ej!

Zajeban ili ne, ostade neporazen protiv Juventusa, sto je i jedino iznenadjenje kola. 

Svi ostali rezultati su realni. Mada nisam ocekivao debakl Galate na svom stadionu... 

Sutrasnji parovi:

AC Milan vs Celtic
Atl. Madrid vs Zenit Petersburg
Austria Vienna vs Porto
Barcelona vs Ajax
Chelsea vs Basel
Marseille vs Arsenal
Napoli vs Dortmund
Schalke vs Steaua Bucharest

Kakav je ovo potop Galate, sramotno pa makar im i taj Real dolazio u goste. 

City konačno uspijeva riješiti ove 'lagane' utakmice, drago mi je za njih. Sa njima u knock-out rundi konačno ove godine, dobiće takmičenje itekako na zanimljivosti, a i Englezi će imati jednu jaču ekipu. Uvjeren sam da će protiv Bayerna biti jako jako nabrijani narednog kola.

Nek je Juve kikso, uf kako bi volio da igramo protiv njih u knock-out fazi.

Juventus kako je namestio ovu utakmicu svaka cast!Zbog kladilnice sve se radi,daj boze da ispadnu od grupe italjani glupi.

Real je odigrao odlicno u istanbulu bravo.Za ostali utakmice pobedili su favoriti nema tu sta.

Dzaba im juve kad su u minusu vellikom nakon danasnjeg kola. Sve proslo sem njih i moze se reci sociedada, al nisu oni toliki favoriti bili. :d

Poslano sa mog HTC One V koristeći Tapatalk 4

Ancelotti je ko i Benitez, trener za kup natjecanja. Mislim nekako da je ovo Realova godina u LP, just a hunch. Naravno, ne teba ni nas otpisivati, moćni smo.

Juventus kako je namestio ovu utakmicu svaka cast!Zbog kladilnice sve se radi,daj boze da ispadnu od grupe italjani glupi.

Real je odigrao odlicno u istanbulu bravo.Za ostali utakmice pobedili su favoriti nema tu sta.

Juventus je i prošle godine kontra Nordsjaelanda odigrao 1-1 doma. Bili su debelo najigraniji tog dana i bila kvota 1.40 na njih. Proć će oni skupinu, ali znaju štelati i to kako. Dat ću primjer u Serie A prošle godine. Cagliari i Sampdoria, čiste štele.

Real je stara Juventusova mušterija, patit će Španjolci kontra njih.

NIje Juventus namjestio, to se vidi ko god je gledao tekmu. Pogodili i precku. Unistila ih realizacija.

Svaka mu čast, ali po meni je Messi ipak ispred svih

Ako misliš da je bolji zbog više Zlatnih lopti, onda si u krivu. Limitiraniji je igrač od Ronalda i ima praktički cijelu ekipu podređenu sebi. Čovjek nema udarac desnicom, nema igru glavom, ne može zabiti gol šutom sa 30-35 metara kao Ronaldo. Jedina prednost mu je što je nizak i brz. Ronaldo je kompletan nogometaš, nema segmenta igre u kojem je on slab.

Meni je Isco daleko najbolji veznjak trenutno u Špsnjolskoj. Čudo kako taj lik igra. Ozil je već zaboravljen.

Ancelotti je ko i Benitez, trener za kup natjecanja. Mislim nekako da je ovo Realova godina u LP, just a hunch. Naravno, ne teba ni nas otpisivati, moćni smo.

Ancelotti nije trener za kup tamicenja,, osvojio je ligu sa nama u velikom stilu. U drugoj sezoni je doslo do raspada zbog neosvjezavanja ekipe, odnosno jer su nosici igre ostali isti a prosla je vilika godina dana, niko  nije dosao neki iskusni igraci kao sto su Deco i Ballack su otisli. Pored toga je dosao blizu titule i da nismo izgubili od Uniteda 1 marta nakon sto smo nadoknadili 15 bodova lako smo mogli biti prvaci.

Ozlil je najbolja destka na svijetu, vezano za tvoj drugi post.

Lagane su kvote na sve favorite vcrs...

AC Milan vs Celtic
Atl. Madrid vs Zenit Petersburg
Austria Vienna vs Porto
Barcelona vs Ajax
Chelsea vs Basel
Marseille vs Arsenal
Napoli vs Dortmund
Schalke vs Steaua Bucharest

Milan igra na domacem terenu, ali su oni rodjene kiksare. Celtic je tvrd orah kao i uvek, ne respektuju nikoga i bore se do zadnjeg. Nije iskljuceno da odnesu bod sa Meace.

Atl. Madrid jeste favorit, ali Zenit sa Arshavinom i Dannyem, ako budu raspolozeni kao na prethodnim utakmicama moze da bude jako nezgodan rival. Ocekujem pobedu domacina uz dosta golova.

Porto ce rutinski odneti bodove iz Beca.

Ajax nema sta da trazi na Nou Campu. Hobiti se opustaju tek kad rese prolaz dalje.

Marseille ima ekipu koja moze da parira Arsenalu na domacem terenu, prosli put su ih jedva dobili(0:1) Ako ne prime rani gol, remi je validna opcija.

Dortmund ima bolji tim od Napolija, ali San Paolo je vruc teren(secamo ga se svi), odatle se tesko izlazi sa sva 3 boda. Ipak prednost Borrusiji na cist kvalitet.

Schalke se malo popravio, podigao formu, igraju dosta bolje tako da ocekujem da lagano presisaju Steauu...

Ako misliš da je bolji zbog više Zlatnih lopti, onda si u krivu. Limitiraniji je igrač od Ronalda i ima praktički cijelu ekipu podređenu sebi. Čovjek nema udarac desnicom, nema igru glavom, ne može zabiti gol šutom sa 30-35 metara kao Ronaldo. Jedina prednost mu je što je nizak i brz. Ronaldo je kompletan nogometaš, nema segmenta igre u kojem je on slab.

Meni je Isco daleko najbolji veznjak trenutno u Špsnjolskoj. Čudo kako taj lik igra. Ozil je već zaboravljen.

Ma nije zbog lopti, nego imam dojam da Messi prolazi s većom lakoćom, dok mi Ronaldovi driblinzi djeluju kao da se muči dok dribla, nekako nesigurno, kao da će mu svakog trena pobjeći lopta, dok se Messiju lijepi za nogu

Milan igra na domacem terenu, ali su oni rodjene kiksare. Celtic je tvrd orah kao i uvek, ne respektuju nikoga i bore se do zadnjeg. Nije iskljuceno da odnesu bod sa Meace.

San Sira*.  :D

Ma nije zbog lopti, nego imam dojam da Messi prolazi s većom lakoćom, dok mi Ronaldovi driblinzi djeluju kao da se muči dok dribla, nekako nesigurno, kao da će mu svakog trena pobjeći lopta, dok se Messiju lijepi za nogu

Ja imam dojam da imaš krivi dojam.

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.