Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

UEFA Champions League

Istaknuti odgovori

Oduvjek je bio debil taj Rukavina a o Krunu da ne govorim koji je to bijednik.

Ti puta se vraca jer Zdravko nema koga, tri puta ga otjera i tri puta se vrati bi on i cetvrti put ali sad je valjda i Mamic shvatio koji je to debil ali nikad ne znas ludom Maminju, znam samo da bi ovaj Kruno koji me uzasno podjeca na vampira lizao guzicu Mamicu i predpostavljenima samo da ponovo bude trener.

Veceg debila od trenera u Hrvatskoj nema.

Ima sanse Dinamo u uzvratu ali relno nisu zasluzili, nisu dovoljno ozibiljan klub za LP u ostalom opet bi dozivjeli iskustvo kao i prosle godine ovaj put sa onim Vampirom i gore bi proslo boijm se.

• Odgovori 5,2 hilj.
  • Pregledi 249,8 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Imao je jednu dobru sezonu u Feneru, došao iz kine tamo al diablo je vjerovatno znao za njega tako da je to bio logičan transfer nista specijalno

• Cuj molim te improve vocals da moze jace shout hahahahah Kakav bi Saban Saulic bio stoper ili Serif Konjevic. 

• Evo Diablov twitter acc, zapratite momka. 

Objavljene slike

Kao Dinamovcu mi uopće nije žao zbog ovog poraza, naprotiv, igra se još jedna utakmica i sada smo u istoj situaciji ko i Celtic, izgubili smo od objektivno 30-40% slabije ekipe koja je 4. po snazi u Austriji, nije još ništa riješeno kako se po medijima piše. Neću biti nezadovoljan ni Europa Ligom. Druga je stvar Mamićevo kukanje jer neće dobiti on i klub onoliko para koliko je zamislio već puno manje za Ligu UEFE. Ne treba zaboraviti da je Sammir briljirao tada kad je dinamo zadnji put igrao Ligu UEFE i da ga je tad mogao utopiti za 15 milja, ne vidim zašto je razočaran ako Dinamo ne uđe u LP, uvijek će moći prodati nekoga.

Teško je naći kvalitetno trenera s ovih prostora i Mamić je jednostavno prisiljen stalno iste face rotirati na klupi. Stranca ne želi jer bi sigurno bilo problema kad bi im se on počeo miješati u posao kao predsjednik. Meni je jedino nejasno kako on, koji proda igrača za 15 milijuna, ne dovede nekog za 5 milijuna i dovodi igrače za milju koje prodaje ko muda pod bubrege. Pogodio je on sa Soudanijem, ali uz to je doveo 2-3 prosječna igrača. To je jedino što me kod Mamića smeta, briga me ako sebi stavlja u džep dok klubu ide dobro, a očito je da ide.

Čitao sam malo po forumima kako Hajdukovci likuju nad ovim, neću lagat, i ja sam nakon prskanja u facu od Dile Gori :D. Oni neće vidit Europe i grcaju u dugovima pa onda frustracije po Dinamu sipaju, a ja naravno pišam od smijeha :D. Jedino mogu prežvakati sprdanje s Jurčićem, jer je stvarno čudna biljka, ne kažem da bi netko drugi s ovim kadrom napravio nešto više, ali barem bi motivirao ekipu kako spada, a ne ovaj pristup lako ćemo.

Što se kladare tiče, kad najigraniji događaj ima kvotu od oko 1.80 ili više, to je siguran kiks, to lako možete vidit na stranicama kladara jer su istaknuti najgraniji događaji. Mislim da se isplati na Celtic i Dinamo igrati u uzvratu, zato jer će malo ljudi imati petlje, a baš mi se čini da bi mogli dati i 150 % ako treba. MAmić će ih izribati i ucijeniti kako Bog zapovijeda i ništa im više ne treba, jest će travu ako treba.

MAMIĆ GARANTIRA ŽIVOTOM DA DINAMO DOBIVA U AUSTRIJI kako je rekao na presici, ja vjerujem u to. Još je rekao da je Dinamo izgubio od slabije ekipe, što je istina, upravo slušam presicu i valjam se od smijeha :D.

oa4hf.jpg

Teško je naći kvalitetno trenera s ovih prostora i Mamić je jednostavno prisiljen stalno iste face rotirati na klupi. Stranca ne želi jer bi sigurno bilo problema kad bi im se on počeo miješati u posao kao predsjednik. Meni je jedino nejasno kako on, koji proda igrača za 15 milijuna, ne dovede nekog za 5 milijuna i dovodi igrače za milju koje prodaje ko muda pod bubrege. Pogodio je on sa Soudanijem, ali uz to je doveo 2-3 prosječna igrača. To je jedino što me kod Mamića smeta, briga me ako sebi stavlja u džep dok klubu ide dobro, a očito je da ide.

Slažem se sa tvojim stavom generalno, ali ne razumijem potrebu za pisanjem nečeg ovakvog. Radi tog stava i imamo te narkomane-huligane koji se nazivaju navijačima, a budalama dajemo materijala za sprdanje i omalovažavanje.

Dinamo je klub koji na ovom nivou ne može preživjeti bez prodaje igrače. Svi veliki klubovi danas žive od prodaje dresova i članarina po cijelome svijetu, ulaznica na svome stadionu, a Dinamo od toga nema lipe praktički. Dobiva se od grada novac, ali ta lova nije dostatna za polovicu troškova održavanja stadiona. Veliki novci jesu, ali kada svi seremo da želimo da Dinamo bude konkurentan u LP, u tom slučaju nisam vidio da Chelsea ili United troše po 100 eura godišnje na travnjak ili uređenje stadiona. Financiranje nogometne škole, prve momčadi, cijele administracije, putovanja na pripreme i gostovanja, pa i plaćanje kazni zbog pijanih kretena, sve to košta jako puno, i dok Dinamo ne krene zarađivati na onom što sam nabrojao prije, ili svako proljeće garantirano dočeka u Europi pa ima osigurane te milijune - igrači će se prodavati.

100 puta je porezna inspekcija bila u Dinamu poslana od strane onog smeća Jovanovića i nisu našli nijednu nepravilnost, ne vidim od kud onda pravo ijednom navijaču govoriti da Mamić nešto sprema u džep. Malo se svatko treba upoznati s pravilima igre, a onaj klasični stav balkanskog pljuvanja po svemu što je naše krenuti korigirati prvo iz medija, koji to i potenciraju radi osobnih sukoba s Mamićem. A on ih nabije na kurac jer su senzacionalistička govna bez savjesti koja bi primila u guzicu za dobru priču ili naslov.

Toliko od mene.

Haha, ma nisam ja rekao da on sebi stavlja, već kažem ako stavlja, ja mu ne zamjeram. On i menadžerska agencija njegovog sina imaju potpisane ugovore s igračima i to je njegov izvor prihoda, uz to što vrši funkciju predsjednika. Ja protiv Mamića nemam ništa, naprotiv, sposoban je i dobar menadžer, ali nije svetac. Kudikamo bi bilo teže Dinamu bez njega i ne želim da ode iz kluba. I ne podržavam novinarske napade na njega koji su naručeni od strane vlasti, to je gnjusno i ružno. Pogotovo Index i SN koje pišu nebuloze.

O "Boysima" sve najgore. Koriste klub za privatni obračun s Mamićem. To nisu oni Boysi, čiji je Mamić sam jedan od utemeljitelja. Neki pojedinci iz te grupe su mu zavidni jer se uspio probiti do vrha u klubu, iako je karijeru poočeo ko prodavač stiropora za sjedenje na tribinama. U ovom slučaju navijači nisu žrtve.

Kao Dinamovcu mi uopće nije žao zbog ovog poraza, naprotiv, igra se još jedna utakmica i sada smo u istoj situaciji ko i Celtic, izgubili smo od objektivno 30-40% slabije ekipe koja je 4. po snazi u Austriji, nije još ništa riješeno kako se po medijima piše. Neću biti nezadovoljan ni Europa Ligom. 

Uf navaljao si gluposti ovdje. Austrija je prošle sezone ubjedljivo osvojila prvenstvo, sa samo jednim jedinim porazom (koji je btw došao u zadnjem kolu od Salzburga kad je sve bilo već riješeno; a dotad su izdominirali sve i bili neporaženi). Austrija ima jako respektabilnu ekipu, to je miks lucidnih Balkanaca i discipliniranih Austrijanaca sa mladim trenerom, jako dobrim trenerom. On se želi dokazati jer je preuzeo ekipu od Austrijanca (otišao trenirati Köln u Bundesligu, čini mi se). Nimalo slučajna nije jučerašnja pobjeda u Zagrebu, oni su se spremili za ovaj meč.  Dinamo možda ima kvalitetnije pojedince, ali Austrija to kolektivom, snagom i taktičkom disciplinom, te borbenošću nadoknadi.

Dosta zavisi da li će Austria uzvrat igrati na svom, manjem i meni lično boljem, stadionu u Hütteldorfu ili na velikom Ernst Happel stadionu. Ako budu igrali na svom, kod kuće, onda će Dinamu biti jako teško.

trebali su odigrati samo malo bolje u Zagrebu i prosli bi u ligu prvaka,veceras su pokazali snagu i da mogu igrati kad im treba ali su posljednji gol primili jeftino,u takvim situacijama odbrana mora biti na visokom nivou ali u toj situaciji nije bila,dosta je bilo Dinamu onog Simunica,nekad je bio kvalitetan igrac ali vise ne i u ovom dvomecu se pokazalo.

1 sesir

bayern,barca,chelsea,real,united,porto,arsenal,benfica

2 sesir

atletico,shahtar,schalke,marseille,cska,paris,juventus (milan) ako prode

3 sesir

zenit,city,ajax,dortmund,olympiacos,galatasary,basel(psv) ako prode, ako ne bayer

4

karagandy,austria,steau,sociedad,anderlecht,napoli,kopenhagen,plzen

Sad je službeno, u prvom potu će uz već poznate Bayern, Chelsea, Barcelonu, Manchester United, Real Madrid, Porto i Benficu biti Arsenal.

Qualified teams Seeding pot 1 Seeding pot 2 Seeding pot 2 or 3 (TBD) Seeding pot 3 Seeding pot 3 or 4 (TBD) Seeding pot 4

Klubovi koji su među 32 a nema ih u LP ove godine:

Inter

Valencia

Lyon?

Milan?

Liverpool

Zenit?

Sporting

Tottenham

Dynamo Kyiv

Villareal

PSV?

Braga

Metalist

Werder

Klubovi koji su van 32 a ima ih u LP:

Basel

Olympiacos

Galatasaray

Leverkusen

Copenhagen

Napoli

Anderlecht

Steaua

Austria Wien

Viktoria?

Maribor?

Karagandy?

Celtic?

Sociedad?

Bravo Austria !

Sada mi preostaje borba za karte, ali moram ih se domoći pa šta bude. Biće LP ove godine za mene uživo abd. :D

Moliti Boga da se izvuče Chelsea. AJMO !

u drugom sesiru izbjeci Juventus(u slucaju da bude)a u trecem Borusiu Dortmund.Sto prije obezbjedimo prvo mjesto u grupi odmah se najbolji igraci odmaraju za premiership.U cetvrtom sesiru jedino Napoli i mozda Real Sociedad imaju neki kvalitet.

Žao mi je što je Dinamo ispao, individualno su bolji od Austrije, ali Austrija je imala tu prednost što imaju pravog trenera za razliku od onog polutrenera Kurčića.

Još je Dinamo vrlo lako i mogao osigurati prolaz u ovom drugom meču, ali Zoki je sjebao na kraju što je išao zatvarati utakmicu.

Strašne igrače je Maminjo doveo. Soudani, Fernandes, Pinto - sve redom potencijalni igrači od 10+ milja eura.

Samo da sad dođe neki pravi trener kako Maminjo obećava, netko ko će znati napraviti ekipu od tih igrača.

Opet se sreću Bayern i City, City ima sreće ove godine će proći grupu mamu im jebem.
Opet se sreću Real i Galata, Galata će se morati zadovoljiti 3. mestom i LE

Opet se sreću Arsenal i Dortmund, teška grupa, ali proći će obe ekipe, Napoli im može sjebat nešto aal teško, i Marsej nije za bacit
Opet se sreću Barca i Milan, prolaze obe ja mislim

Najlakšu grupu ima Chelsea, pa onda Man Utd

Grupa F (arsenal,dortmund,napoli,marsej) je prilično izjednačena ali mislim da AFC i Dortmund idu dalje.

Ali grupa G mi je najneizvesnija (zenit,atl.madrid,porto,) tu će se sve tri ekipe boriti za prva 2 mesta, biće puno golova u toj grupi. očekujem da svaka utakmica između te 3 ekipe dođe GG

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.