Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

UEFA Champions League

Istaknuti odgovori

• 3 sedmice kasnije...
  • Odgovori 5,2 hilj.
  • Pregledi 249,8 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Imao je jednu dobru sezonu u Feneru, došao iz kine tamo al diablo je vjerovatno znao za njega tako da je to bio logičan transfer nista specijalno

• Cuj molim te improve vocals da moze jace shout hahahahah Kakav bi Saban Saulic bio stoper ili Serif Konjevic. 

• Evo Diablov twitter acc, zapratite momka. 

Objavljene slike

Evo kako ovdje stvari stoje, u play-offu se križaju momčadi iz prvog pota prvaka, a to su:

Basel, Celtic, Steaua Bukurešt, Viktoria Plzen i Dinamo Zagreb

sa momčadima iz drugog pota prvaka, a to su:

Austria Beč, Legia Varšava, Maribor, Ludogorec i Shakhter Karagandy

te momčadi iz prvog pota neprvaka, a to su:

Arsenal, Lyon, Milan, Schalke, Zenit

sa momčadima iz drugog pota neprvaka, a to su:

PSV Eindhoven, Metalist Kharkiv, Fenerbahce, Real Sociedad, Pacos Ferreira.

Što se tiče izvlačenja za grupnu fazu, u prvom potu su zasigurno Bayern Munchen, Barcelona, Chelsea, Real Madrid, Manchester United, Porto i Benfica, a osma momčad će biti Arsenal ukoliko prođe play-off, a u slučaju da ne prođe na njegovo mjesto upada Atletico Madrid.

Za 2. pot su sigurni Shakhtar Donetsk, Marseille, CSKA Moskva i PSG.

Za 3. pot su sigurni Borussia Dortmund, Olympiacos i Galatasaray.

Za 4. pot je siguran samo Anderlecht.

Između 2. i 3. su Juventus, Manchester City i Ajax, te će play-off odlučiti u koji će, baš kao što će odlučiti i hoće li Bayer Leverkusen, Kopenhagen i Napoli u 3. ili 4. pot.

Champions route

Dinamo - Austria

Ludogorets - Basel

Plzen - Maribor

Shakhter Karagandy - Celtic

Steaua - Legia

Non-champions route

PSV - Milan

Fenerbahce - Arsenal

Pacos Ferreira - Zenit

Lyon - Real Sociedad

Schalke 04 - Metalist

Mislim da Dinamo može bit zadovoljan ždrijebom. Austria Beč nije momčad za narugat se ali ipak mislim da Modri ne bi trebali imati prevelikih problema jer su ove godine složili jako dobru momčad.

AJMO DINAMO!! :D

Fenerbahce vs Arsenal i PSV vs Milan su najace utakmice iako i Lyon-Sociedad bi mogla biti odlicna utakmica.

Ne znam koliko Arsenal i Milan mogu biti zadovoljni ovim zrijebom jer i Fener i PSV su ekipe koje imaju potencijal da naprave iznenađenje.

Mislim da Dinamo može bit zadovoljan ždrijebom. Austria Beč nije momčad za narugat se ali ipak mislim da Modri ne bi trebali imati prevelikih problema jer su ove godine složili jako dobru momčad.

AJMO DINAMO!! :D

Pa i ne može baš biti zadovoljan, izvukli su realno najtežeg protivnika od ovih 5.

Pa i ne može baš biti zadovoljan, izvukli su realno najtežeg protivnika od ovih 5.

Ovi su jedva dobili FH sa Islanda. Nznm. 

A mogao bi Arsenal lagano u Europa Ligu :D

Pa dobro trenutna forma Autrije Beč je katastrofalna.
I po meni je Ludogorec nezgodniji od njih. Ne znam, živi bili vidjeli ali mislim da bi se Dinamo više mučio sa Ludogorecom pa čak i Mariborom.

• 2 sedmice kasnije...

Dva pitanja prolaska u grupnu fazu su riješena, Zenit i Real Sociedad su već tu, a mislim da se je i Shakhter Karagandy osigurao, teško će ova keltska propast uspjeti išta u uzvratu, gaće su im spuštene do ispod koljena a Kazahstanci su u naletu. Milan na korak do prolaska, baš kao i Viktoria, no još uvijek bez potvrde.

PSV premlada ekipa a sinoc su izgazili Milan nogama, kretnjama, akcijama. Fali im iskustvo tu na ivici 16 metara kada stalno pokusavaju petama igrati duple pasove sto je atraktivno ali tako su ostavljali prostor za kontre. Milan tuzno djeluje kao ekipa i sinoc ih je samo zabarska, userska sreca spasila poraza. Da je Bozje pravde, ne bi se ni nasli u ovoj situaciji da uopste mogu nastupati u LS-a. 

Igrace zabice ovako i u revansu jer nemaju kvalitetne igrace da bi napadali sa loptom u nogama i gradili akcije, a odbrana im je propustljiva.

Sociedad ce biti simpa ekipica u LS ali ce vec u januaru rasprodati sve sto valja i nazad na tavorenje u sredinu tabele ili jos nize.

Nisam gledao Dinamo, ali nek su izgubili kako god igrali, oni Austrijance podcijenjuju ajoooj meni, Kruno najveći stručnjak u Europi, igra 4-1-4-1 sa Dinamom hahah, konju glupi nije to Bayern

Odlično, sve su prilike da će se gledati Liga Prvaka uživo ove sezone. Samo naprijed Austria !

Kluno ga je popuslić, nja nja nja kontrolirani nogomet nja nja nja

Ma Bjelica ga totalno nadmudrio ( sto i nije jako tesko) , da on vodi dinamo a Jurcic Austriu prosao bi dinamo bez problema siguran sam

1185944_397554957011379_190783078_n.jpg

usput na utakmici je dodjeljen jedan od najbržih crvenih kartona koje sam ja vidio :D Rukavina usao i izaso hahahah

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.