10. april 2013.13 god. comment_116278 Ne znam da li ti je poznato to, ali pitaš nekog tko je savezni nogometni sudac(najviše moguće zvanje u sudjenju) i tko sudi nogomet 16 godina... :D Nema veze,mozda se nisam dobro izrazio ali ocito je da sudija nije zelio vidjeti onaj ofsajd kod gola Dortmunda.. Prijavi
11. april 2013.13 god. comment_116300 Messi dokazao da je klasa iznad ostalih, ulaskom odma namjestio gol (indirektno) Samo su me sjebali, igrao sam keca na Barcu... Prijavi
11. april 2013.13 god. comment_116301 Messi dokazao da je klasa iznad ostalih, ulaskom odma namjestio gol (indirektno) Samo su me sjebali, igrao sam keca na Barcu... O ovome ja pricam cijelo vrijeme. Kada Messi indirektno namjesti gol onda kruze price kako je on klasu iznad ostalih,sa druge planete itd. Dok s druge strane gospodin Ronaldo cvrsto drzi prvo mjesto liste strijelaca u LP ali to neki ne vide ili naprosto ne zele. Ne kazem ja da Messi nije dobar ali nije ni onoliko koliko ga predstavljaju. ;) Prijavi
11. april 2013.13 god. comment_116302 Lucas Moura mlad, brz, odlican igrac. Izrasce u velikog igraca ne bi bilo steta kupiti ga ;) Prijavi
11. april 2013.13 god. comment_116303 Od veceras i Alba ulazi u onaj krug najglupljih i najmrzih igraca.. Jaoo kad ono lezi,Ibra i Lavezzi mu prilaze,pruzaju ruku on nesto skace,odguruje ih,kurci se malac.. Jebem ti mater retardiranu,kretensku koja te tako glupog otelila majmune jedan glupi.. Pa da sam ja bio umjesto Lavezzija prosuo bi mu onu ruznu facu po zemlji k'o rizu.. Kako me frajer iznervirao,kad nisam Tv razbio. Oduvijek je on takav . Ubio se za Barcelonu majku mu jebem mrsku . Prijavi
11. april 2013.13 god. comment_116306 Jeste vidjeli Juventusa i govana ono je najgora ekipa jebo mater ne znam kako su grupu prošli, nama na SB srećno uzmu bod Sahtar ih ubije Nordsjeland namuči fuj ! Onda dobiju Celtic govna srećna, u Italiji dobijaju jer su klubovi iz Milana propali u Romu niko ne ulaže dovode većinom fuš igrače... Uglavnom kurac od ekipe što se u dvomeču sa Bajernom pokazalo Prijavi
11. april 2013.13 god. comment_116314 Malaga je ni kriva ni dužna mogla završiti u tom polufinalu. Grupa s mrtvim Milanom koji se potpuno izgubio poslije odlaska Ibre, veoma nestabilnom ekipom Zenita koja se još uigravala i ne sjećam se ko je tu bio četvrti, pretpostavljam niko vrijedan spomena. Dalje, osmina finala protiv Porta koji je izgubio Falcaa i Hulka i koji je tu negdje kvalitetom u pet deka s Malagom što se na kraju rezultatski i pokazalo. Svaka čast na četvrtfinalu, ali nije to ni blizu nekog fenomenalnog uspjeha. Jednostavno su se neke stvari poklopile, imali su sreće s povredama i odigrali dobre mečeve. Mene su iznenadili, ali odgovorno tvrdim da bismo ih i mi, i Tottenham i još barem 1 ili 2 ekipe koje igraju četvrtfinale Evropske lige u dvije utakmice glat dobili. Tako da no sikiriki, dok god Pellegrini nije blizu našeg Bridgea, sve je u dure. Ajde. Svako ko dodje do kraja ili uzme LS, mora imati srece i moraju im se poklopiti neke stvari pocevsi odmah od nas. Dalje necu ici, ali je svugdje tako. Taj mrtvi Milan je izdominirao Barcelonu u jednoj utakmici sto znaci da se Malagini rezultati opet ne smiju omalovazavati. Ma nema potrebe uopste ni pisati koliko ti je lakse voditi ekipu kojoj je rutina igranje u nokaut fazi kao npr. Portu, Milanu negoli Malagi koja je zelena u ovom takmicenju + su igraci u atmosferi kurcobolje znajuci da nece igrati Evropu dogodine sve i da osvoje LS. Pellegrini nije Klopp ali nije ni Alan Pardew. Juventus unisten u dvomecu sa 4:0. Stvorili mozda jednu veliku sansu u dvije tekme. Sramotno i jadno. PSG nek odbije od plate onom idiotu Lavezziju. Koliki je to odron od igraca postao. Nista covjek ne zna vise. Ni Pastore nije nista bolji, mada on na krilu i ne zna igrati. Imam osjecaj da je Farcelona kao i repka Spanije igrala koliko im je trebalo, tako su mi djelovali. Prijavi
11. april 2013.13 god. comment_116316 Pastore je odlično odigrao sinoć, ne vidim razloga za kritike. Prijavi
11. april 2013.13 god. comment_116319 Nije to onaj Javier Pastore. Prosle sezone mnogo bolji nego ove. Prijavi
11. april 2013.13 god. comment_116324 Barselona ove godine igra 6.polufinale uzastopno sto je neverovatan podvig i jos jedan pokazatelj gde je ovoj ekipi mesto u istoriji evropskog klupskog fudbala.Primera radi,Real je sa silnim ulozenim milionima cak 6 puta uzastopno u ovom veku ispadao u 1/8 finala. Barselona: 2011/2012:ispali od Plavaca 2010/2011:titula 2009/2010:ispali od Intera 2008/2009:titula 2007/2008:ispali od Man. J. Za ljubitelje statistike,evo malo podatak vezanih za ucesce u 1/2 finale Lige Sampiona(znaci od osnivanja 1992.godine): 1.Barselona 9 puta u 1/2 finalu(3 titule) 2.Real Madrid 8 puta u 1/2 finalu(3 titule) 3.Man. J. 7 puta u 1/2 finalu(2 titule) 4.Milan 7 puta u 1/2 finalu(3 titule) 5.Bajern Minhen 7 puta u 1/2 finalu(1 titula) 6.Celsi 6 puta u 1/2 finalu(1 titula) 7.Juventus 5 puta u 1/2 finalu(1 titula) 8.Liverpul 3 puta(1 titula) 9.Ajaks 3 puta(1 titula) Zanimljivo,veliki Inter samo 2 puta,ali dovoljno za 1 titulu. Prijavi
11. april 2013.13 god. comment_116326 Kritike zato sto je mogao dva puta dodati loptu pri rezultatu 1:0 za PSG, i tako rijesiti utakmicu, on je sam zavrsio akciju nepotrebnim udarcem. Prijavi
11. april 2013.13 god. comment_116331 trojac u polufinalu ove i prosle godine isti. Bayern, Real, Barselona....sada umesto Chlesea,Dortmund. Moze li se istorija ponoviti? Da pobedi najmanji favorit? Realno,Real da uzme trofej,bilo bi mi drago zbog Mourinha, Bayern da uzme,bilo bi midrago zato sto su 2 puta bili jako,jako blizu i nisu uspeli,a ekipa su koja ove sezone ne da gazi nego melje sve pred sobom, Dortmund zato sto je osvezenje na fudbalskim terenima,ekipa koja igra lep fudbal i moze sa svakim da se nosi,dovoljni pokazatelj je grupa "smrti", a tu je i jedan od mojih omiljenih igraca Reus, kojeg pratim od M'gladbach-a. Jedino sto ne bi voleo da osvoji Barselona,Juventus je ispao,jos samo ovi da ne osvoje jer su mi stvarno sugava ekipa,vidi se da su bez Messija goli k..... Prijavi
11. april 2013.13 god. comment_116342 kako mi je drago sto nije dosao Pastore, lik je ocajan, osim onog gola nista nije uradio, poslije imao priliku za 2 suta na gol ocajno osutao, pa ono bi nas Mikel pospremio u gol zamisli Mikel nas odvede svojim golom u finale FA Cupa ili Europa Lige mater mu sprčim, htio sam ga pogodit peglom kad je sjebo odličnu priliku za 0:2 (ako se ne varam)... Prijavi
11. april 2013.13 god. comment_116349 trojac u polufinalu ove i prosle godine isti. Bayern, Real, Barselona....sada umesto Chlesea,Dortmund. Moze li se istorija ponoviti? Da pobedi najmanji favorit? Prijavi
11. april 2013.13 god. comment_116430 ovaj uzima aldesteron,steroide i estrogen i somatropin :D Prijavi
12. april 2013.13 god. comment_116487 Ma samo da ne bude Bayern - Dormund, Barca - Real , jer polufinala bi malo gubila na ljepoti , posto klubovi svake godine odigraju 2-3 međusobna susreta . Po meni, Barca - Dortmund , Bayern - Real ... Prijavi
12. april 2013.13 god. comment_116499 Bayern-Barcelona Dortmund-Real Nadao sam se Real Barcelona polufinale ali i ovo je odlicno :) Finale Real - Bayern abd Prijavi
12. april 2013.13 god. comment_116500 Bayern vs Barcelona Krajnje je vreme da hobitima neko ocita lekciju iz fudbala. Bice to fantastican duel za gledati. Borussia vs Real Madrid Dortmund je ove sezone vec dva puta nadigrao Real, tako da ce Spancima nece biti lako. Prijavi
12. april 2013.13 god. comment_116501 pogodio sam izvlacenje kako ce biti,uefa zeli El Clasico u finalu ali dobice kurac jer ce Bayern Munchen-Real Madrid biti finale. Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.