4. april 2013.13 god. comment_115355 Ako Galata ispadne (što je u ovom momentu realnost) biću svim srcem uz moju Borussiu. Prvi dres i šorc nekog fudbalskog kluba koji sam u životu obukao bio je BVB-ov. Emocije. :x Prijavi
4. april 2013.13 god. comment_115362 Real prepustio Galati loptu al' zato kad god su je oduzeli su bili extra konkretni.. Ocekujem ih u finalu protiv Bayerna pa sta bude.. Prijavi
4. april 2013.13 god. comment_115371 Ako Galata ispadne (što je u ovom momentu realnost) biću svim srcem uz moju Borussiu. Prvi dres i šorc nekog fudbalskog kluba koji sam u životu obukao bio je BVB-ov. Emocije. :x jbt, norwich,galata,borussia i chelsea Prijavi
4. april 2013.13 god. comment_115379 jbt, norwich,galata,borussia i chelsea Pa nije Galata u društvu druge tri ekipe, niti su Norwich i Borussia blizu Chelseaja. Ne vidim u čemu je problem, je li zabranjeno simpatizirati više ekipa ? elao nam već dvije godine trubi o Realu kao osvajaču LŠ, pa mu niko ništa ne kaže. Prijavi
4. april 2013.13 god. comment_115381 Pa šta sam ti reko loše? :P navijaj za koga oćeš, boli me tuki.. Prijavi
4. april 2013.13 god. comment_115382 Nisi, ali ne kontam šta si htio postići s prethodnim postom. Prijavi
4. april 2013.13 god. comment_115394 Nisi, ali ne kontam šta si htio postići s prethodnim postom. Da te zajebava malo :-? Kalouda... Prijavi
4. april 2013.13 god. comment_115401 Od pocetka mi Bayern djeluje kao najjaca ovogodisnja ekipa i glavni su mi favoriti za osvajanje Lige Prvaka. Prijavi
4. april 2013.13 god. comment_115418 Od pocetka mi Bayern djeluje kao najjaca ovogodisnja ekipa i glavni su mi favoriti za osvajanje Lige Prvaka. Nema šanse, Nemci su rođeni gubitnici. :D Prijavi
6. april 2013.13 god. comment_115724 liga šampiona pravo dosadna bez engleza nekad si gledao 3 eng kluba u polufinalu sad ih nema ni u cetvrtini finala Prijavi
9. april 2013.13 god. comment_116074 Volio bih finale Bayern - Real Madrid na Wembleyju. Bayern je zaslužio da osvoji ove sezone, najbolji su, ali ću možda ipak za Real navijati samo radi Mourinha. Ako Mou osvoji LP veće su šanse da već ovog ljeta napusti kraljevski klub i dođe k nama. Prijavi
9. april 2013.13 god. comment_116130 Kakva noc u Ligi Prvaka , NEVJEROVATNO ! Borussia u 90 i 90+ prolazi dalje . Drogba sjajan gol za 3:1 . Zao mi je Galate sto u prvoj utakmici nisu odigrali bolje , i dali barem jedan gol , jer su zasluzili . Ali njima je uspijeh i 1/4 finala . Sta tek reci za Malagu ? Do 89.minute imaju 1/2 u djepu , u debitanskoj sezoni u Ligi Prvaka . Steta . Prijavi
9. april 2013.13 god. comment_116131 Kakva noc u Ligi Prvaka , NEVJEROVATNO ! Borussia u 90 i 90+ prolazi dalje . Drogba sjajan gol za 3:1 . Zao mi je Galate sto u prvoj utakmici nisu odigrali bolje , i dali barem jedan gol , jer su zasluzili . Ali njima je uspijeh i 1/4 finala . Sta tek reci za Malagu ? Do 89.minute imaju 1/2 u djepu , u debitanskoj sezoni u Ligi Prvaka . Steta . I izgube ga golom iz ofsajda... Prijavi
9. april 2013.13 god. comment_116132 I izgube ga golom iz ofsajda... A kakav su drugi gol dali ? Prijavi
9. april 2013.13 god. comment_116133 Predobre utakmice, saltao sam tamo vamo svakih 30 sekundi, odavno nije bilo zavrsnice kao veceras Dortmund Malaga, uzivao sam. Prijavi
9. april 2013.13 god. comment_116134 A kakav su drugi gol dali ? Da ga *ebes, nisam ni obracao paznju, dok nisam video snimak. Znaci, posteno ;) Prijavi
9. april 2013.13 god. comment_116135 Da. Gol Malage za 1-2 pao iz čistog zaleđa i da bude još veća tragedija gol Dortmunda za 3-2 pao iz DVOSTRUKOG zaleđa. Prijavi
9. april 2013.13 god. comment_116137 KAKVA VEČER MAJKE TI! NEMA DO LIGE PRVAKA! ja mislio bit će dosadne obje utakmice, na kraju sam jebeno oduševljen! za Galatu sam navijao skoro kao za Chelsea gol Ebouea je apsolutno fantastičan, takve projektile bih mogao gledati 24 sata dnevno i ne bi mi dosadili gol Sneijdera - fantastičan, kako je lijepo zaobišao nekog igrača Reala (ne znam koga) i lijepo zabio gol Drogsa - ma jebeno remek djelo, nema se šta reći previše strašno mi je žao što dečki više nisu imali snage za zadnjih 15 minuta, Real je apsolutno bio zreo za ispadanje drugu utakmicu pratio sam paralelno s Galatom prvi gol Borussije je jebeno remek djelo...kakva akcija, perverzija! u 90. minuti mi je bilo žao što Borussija ispada, ali sada mi je nekako žao što je Malaga ispala (makar je možda bolje da je Borussija prošla jer su oni ipak jači, a Malaga bi svakoj ekipi u polufinalu bila kanta za napucavanje) suđenje - kao i obično katastrofalno žalosno je da se svaki drugi gol postiže iz zaleđa isto tako ima jedna situacija Schmelzer udara igrača Malage u glavu, ovaj pada i dobija žuti za simuliranje...mislim ko tu koga jebe? ali ipak ne tolko loše suđenje ko prije tjedan dana Prijavi
9. april 2013.13 god. comment_116138 vecerasnja pobjeda Dortmunda me podsjetila na onu pobjedu Mancester Utd nad Bayern Munchenom u finalu lige prvaka kad su na samom kraju kao veceras Dortmund dosli do pobjede,Malaga je imala veliki rezultat i nisu smjeli prokockati.Galatasaray kao sto sam i ocekivao kod kuce igrao bolje,Drogba opet pogodio svaka mu cast,velika mogucnost je da ce se ova dva para sastati u polufinalu,navijam za Real Madrid samo zbog Mourinha nek osvoje ovu ligu prvaka i nek se spakuje za London. Prijavi
9. april 2013.13 god. comment_116139 Poslije večerašnjeg ispadanja ostao mi je samo još jedan klub uz koji ću biti do kraja takmičenja. Uz BVB do kraja. Prijavi
9. april 2013.13 god. comment_116142 iskreno, kad je Chelsea ispao mislio sam da ću podržavati Real do kraja, ali nakon ovakvih sudačkih navlačenja totalno su mi se zgadili... stvarno je jadno to navlačenje za Španjolce Prijavi
9. april 2013.13 god. comment_116146 [URL=http://imageshack.us/photo/my-images/809/ronaldoija.jpg/][/URL] :> :> Prijavi
9. april 2013.13 god. comment_116147 kad smo mi ispali odmah sam rekao da cu navijati za PSG zbog Ancelotia i za Real Madrid zbog Mourinha,za sudjenje se mora priznati da je bilo katastrofalno od prve utakmice i evo sve do uzvrata,Thomsonovi pomocnici su spavali citavu utakmicu. Prijavi
9. april 2013.13 god. comment_116162 Zasto na dresovima Reala u vecerasnjoj utakmici protiv Galatasaraya nisu imali ime sponzora na dresu ? EDIT : Nasao sam :) http://sportsport.ba/ino_fudbal/-znate-li-sta-je-realu-nedostajalo-veceras/102361 Prijavi
9. april 2013.13 god. comment_116165 Stvar je u tome sto su kod gola Malage centrimetri odlucivale a kod gola Dortmunda metri. Malaga je zasluzila prolazak dalje. Do kraja svim srcem uz Mourinha i Real. Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.