Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

UEFA Champions League

Istaknuti odgovori

Ako Galata ispadne (što je u ovom momentu realnost) biću svim srcem uz moju Borussiu. Prvi dres i šorc nekog fudbalskog kluba koji sam u životu obukao bio je BVB-ov. Emocije.  :x

• Odgovori 5,2 hilj.
  • Pregledi 249,8 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Imao je jednu dobru sezonu u Feneru, došao iz kine tamo al diablo je vjerovatno znao za njega tako da je to bio logičan transfer nista specijalno

• Cuj molim te improve vocals da moze jace shout hahahahah Kakav bi Saban Saulic bio stoper ili Serif Konjevic. 

• Evo Diablov twitter acc, zapratite momka. 

Objavljene slike

Real prepustio Galati loptu al' zato kad god su je oduzeli su bili extra konkretni..
Ocekujem ih u finalu protiv Bayerna pa sta bude..

Ako Galata ispadne (što je u ovom momentu realnost) biću svim srcem uz moju Borussiu. Prvi dres i šorc nekog fudbalskog kluba koji sam u životu obukao bio je BVB-ov. Emocije.  :x

jbt, norwich,galata,borussia i chelsea

jbt, norwich,galata,borussia i chelsea

Pa nije Galata u društvu druge tri ekipe, niti su Norwich i Borussia blizu Chelseaja. Ne vidim u čemu je problem, je li zabranjeno simpatizirati više ekipa ? elao nam već dvije godine trubi o Realu kao osvajaču LŠ, pa mu niko ništa ne kaže.

Od pocetka mi Bayern djeluje kao najjaca ovogodisnja ekipa i glavni su mi favoriti za osvajanje Lige Prvaka.

Nema šanse, Nemci su rođeni gubitnici. :D

Volio bih finale Bayern - Real Madrid na Wembleyju. Bayern je zaslužio da osvoji ove sezone, najbolji su, ali ću možda ipak za Real navijati samo radi Mourinha. Ako Mou osvoji LP veće su šanse da već ovog ljeta napusti kraljevski klub i dođe k nama.

Kakva noc u Ligi Prvaka , NEVJEROVATNO  !   

Borussia u 90 i 90+ prolazi dalje .  
Drogba sjajan gol za 3:1 . Zao mi je Galate sto u prvoj utakmici nisu odigrali bolje , i dali barem jedan gol , jer su zasluzili . Ali njima je uspijeh i 1/4 finala . 
Sta tek reci za Malagu ? Do 89.minute imaju 1/2 u djepu ,  u debitanskoj sezoni u Ligi Prvaka . Steta . 

Kakva noc u Ligi Prvaka , NEVJEROVATNO  !   

Borussia u 90 i 90+ prolazi dalje .  
Drogba sjajan gol za 3:1 . Zao mi je Galate sto u prvoj utakmici nisu odigrali bolje , i dali barem jedan gol , jer su zasluzili . Ali njima je uspijeh i 1/4 finala . 
Sta tek reci za Malagu ? Do 89.minute imaju 1/2 u djepu ,  u debitanskoj sezoni u Ligi Prvaka . Steta . 

I izgube ga golom iz ofsajda...

Da. Gol Malage za 1-2 pao iz čistog zaleđa i da bude još veća tragedija gol Dortmunda za 3-2 pao iz DVOSTRUKOG zaleđa.

KAKVA VEČER MAJKE TI! NEMA DO LIGE PRVAKA!

ja mislio bit će dosadne obje utakmice, na kraju sam jebeno oduševljen!

za Galatu sam navijao skoro kao za Chelsea

gol Ebouea je apsolutno fantastičan, takve projektile bih mogao gledati 24 sata dnevno i ne bi mi dosadili

gol Sneijdera - fantastičan, kako je lijepo zaobišao nekog igrača Reala (ne znam koga) i lijepo zabio

gol Drogsa - ma jebeno remek djelo, nema se šta reći previše

strašno mi je žao što dečki više nisu imali snage za zadnjih 15 minuta, Real je apsolutno bio zreo za ispadanje

drugu utakmicu pratio sam paralelno s Galatom

prvi gol Borussije je jebeno remek djelo...kakva akcija, perverzija!

u 90. minuti mi je bilo žao što Borussija ispada, ali sada mi je nekako žao što je Malaga ispala (makar je možda bolje da je Borussija prošla jer su oni ipak jači, a Malaga bi svakoj ekipi u polufinalu bila kanta za napucavanje)

suđenje - kao i obično katastrofalno

žalosno je da se svaki drugi gol postiže iz zaleđa

isto tako ima jedna situacija Schmelzer udara igrača Malage u glavu, ovaj pada i dobija žuti za simuliranje...mislim ko tu koga jebe?

ali ipak ne tolko loše suđenje ko prije tjedan dana

vecerasnja pobjeda Dortmunda me podsjetila na onu pobjedu Mancester Utd nad Bayern Munchenom u finalu lige prvaka kad su na samom kraju kao veceras Dortmund dosli do pobjede,Malaga je imala veliki rezultat i nisu smjeli prokockati.Galatasaray kao sto sam i ocekivao kod kuce igrao bolje,Drogba opet pogodio svaka mu cast,velika mogucnost je da ce se ova dva para sastati u polufinalu,navijam za Real Madrid samo zbog Mourinha nek osvoje ovu ligu prvaka i nek se spakuje za London.

kad smo mi ispali odmah sam rekao da cu navijati za PSG zbog Ancelotia i za Real Madrid zbog Mourinha,za sudjenje se mora priznati da je bilo katastrofalno od prve utakmice i evo sve do uzvrata,Thomsonovi pomocnici su spavali citavu utakmicu.

Stvar je u tome sto su kod gola Malage centrimetri odlucivale a kod gola Dortmunda metri.

Malaga je zasluzila prolazak dalje.

Do kraja svim srcem uz Mourinha i Real.

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.