Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

UEFA Champions League

Istaknuti odgovori

• Odgovori 5,2 hilj.
  • Pregledi 249,8 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Imao je jednu dobru sezonu u Feneru, došao iz kine tamo al diablo je vjerovatno znao za njega tako da je to bio logičan transfer nista specijalno

• Cuj molim te improve vocals da moze jace shout hahahahah Kakav bi Saban Saulic bio stoper ili Serif Konjevic. 

• Evo Diablov twitter acc, zapratite momka. 

Objavljene slike

Pellegrini je trenerčina :) to dokazuje, s villarealom i sada sa malagom zamalo u polufinale, kakva bi to senzacija bila

a mati moja mila kakva završnica utakmice dortmund-malaga, pa da je chelsea ovako pobjedio ko dorttmund mislim da bi mi srce iskočilo

i galatasaray je pokraden, drogba je dao gol petom A PETOM SE PIKA TRI GOLA!!

Trener Malage Manuel Pellegrini rekao je: "Nisu nas htjeli u polufinalu. Nakon 2:1 za nas, bilo je previše sudačkih pogrešaka. Treći gol bio je previše. Možemo govoriti o okrutnom porazu, ali ne slažem se. Odigrali smo odličnu utakmicu".

Šteta za Malagu, ali opet gledam da je Malaga prošla u polufinale otvorila bi put nekome u finale.

Danas očekujem jedno iznenađenje, znači Juve ili Psg prolaze.

„Ovo nije fudbal, već jasan rasizam“, napisao je Al-Tani na svom profilu na društvenoj mreži Tviter, „Nadam se da će UEFA pokrenuti istragu zbog načina na koji je klub eliminisan, a koji nije u duhu ovog sporta. Hvala timu, momci su pokazali da su šampioni na terenu. Žao mi je što su takmičenje završili na ovakav način, koji je nepravedan i rasistički“.

WTF RASIZAM ŠTA KOJI K?!

Pa ovo je na nivou Zvezdinih saopštenja, možda i niže.

Pellegrini sinoc egal sa Dortmundom. Pellegrini je s ekipom koja ima zabranu igranja u Evropi dogodine i sa igracima koji gledaju kako da odu, bio na 60 sekundi do polufinala. Malaga najmanje golova primila u LS. Za sve one koji su ga pljuvali. Odlican je to trener, sta vam je... S druge strane, drago mi je zbog Kloppa jer je strasan trener i jos harizmaticniji lik. 

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=NSKSULnAr5g

Ovo sudjenje mi se gadi godinama. Ofsajdi se samo redaju. Gledajte kad i veceras budu najmanje 2 velike greske koje ce uticati na rezultat. UEFA ce opet probati montirati spansko finale Real - Barcelona. Gade mi se. O Drogbinom golu se nema sta pretjerano za reci. Dovoljna je samo ona Mouova faca. 

Šta je to Malaga igrački nešto puno lošija od Dortmunda ?

Puno prekaljenih internacionalaca u toj ekipi, puno više iskustva od mladih Nijemaca a to mnogo znači u ovakvim utakmicama. Veći je podvig Borussia napravila nego Malaga. Neka tog trenera po takvim ekipicama, jer mu je tu i mjesto.

Ti si kao eto ocekivao da ce Malaga biti maltene pa u polufinalu i prije nego sto je pocela nokaut faza? TI si to znao sve vrijeme i nije ti iznenadjenje i vrijedno postovanja ovo sto je Pellegrini s njima uradio? Ajde molim te.

Malaga je ni kriva ni dužna mogla završiti u tom polufinalu. Grupa s mrtvim Milanom koji se potpuno izgubio poslije odlaska Ibre, veoma nestabilnom ekipom Zenita koja se još uigravala i ne sjećam se ko je tu bio četvrti, pretpostavljam niko vrijedan spomena. Dalje, osmina finala protiv Porta koji je izgubio Falcaa i Hulka i koji je tu negdje kvalitetom u pet deka s Malagom što se na kraju rezultatski i pokazalo. Svaka čast na četvrtfinalu, ali nije to ni blizu nekog fenomenalnog uspjeha. Jednostavno su se neke stvari poklopile, imali su sreće s povredama i odigrali dobre mečeve. Mene su iznenadili, ali odgovorno tvrdim da bismo ih i mi, i Tottenham i još barem 1 ili 2 ekipe koje igraju četvrtfinale Evropske lige u dvije utakmice glat dobili. Tako da no sikiriki, dok god Pellegrini nije blizu našeg Bridgea, sve je u dure.

Sakupio preko 90 poena i dobio pedalu posle jedne sezone.

#Romanstyle

Jaka im konkurencija. 

Sama cinjenica, da je sa dva kluba, koja imaju mnogo manja ocekivanja, a samim tim i manji pritisak ostvario bolje rezultate, nego sa velikim Realom, dovoljno govori o njemu.

Jedino sto mrzim vise od pobede Rarcelone je kad onaj dupeglavac Pedro da gol...

Informacija je toliki Farcelonoljubac, da je gol PSG-a prokomentarisao ko da mu je neko umro.

Steta za PSG, odlicno su igrali ali Messi kad udje okrenu se ploca odma, Bayern unistio Juventus, nadam se Real - Barcelona u polufinalu.

Mora se priznati da je Barca zasluzeno prosla . 
PSG-u nesto malo trebalo . Odlicno su igrali ali falilo im je to nesto "malo" .  

lijepa igra PSG i na kraju nedovoljna za prolaz,ovo je veliki uspjeh za PSG posle dugo godina neigranja u ligi prvaka,siguran sam da ce u narednim igrama u ligi prvaka praviti i bolje rezultate s obzirom kakav igracki kadar imaju i uz par pojacanja bice vrhunska ekipa,imaju odlicnog trenera Carla Ancelotia koji ce to sve znati uigrati i uklopiti i bice mocna ekipa.Bayern Munchen i u uzvratu pokazao da je sila od ekipe i da imaju velike sanse da osvoje trofej,od mojih ekipa za koje sam navijao posle ispadanja PSG ostao mi je jos Real Madrid a volio bi da u finalu samo ne bude El Clasico koje uefa vec dugi niz godina nisani i pokusava da napravi ali im uvijek neko pokvari planove,Mandzukic opet potvrdio golgetersku formu i postigao gol.

PSG sam sebe pobedio. Dok nisu dali gol, igrali su, pritiskali, i pravili vise problema Farceloni. Posle su se povukli, i potpuno prepustili igru Hobitima. 

Sad sam pregledao skraceni snimak Juventus vs Bayern, zabari opet nisu nista pokazali, ispali potpuno zasluzeno.

kako mi je drago sto nije dosao Pastore, lik je ocajan, osim onog gola nista nije uradio, poslije imao priliku za 2 suta na gol ocajno osutao, pa ono bi nas Mikel pospremio u gol

zamisli Mikel nas odvede svojim golom u finale FA Cupa ili Europa Lige

PSG zreo za prolaz dalje, i jača su ekipa od ovakve Barcelone. Ljudi su praktično ispali a da nisu izgubili utakmice. Velika šteta, da se ušlo u 80. minut sa 0:1 sigurno ne bi šupci do gola. Kako li su samo drhtali na kraju, ono odavno nisam vidio. Jako mi je krivo.

Bayern prejak za Juventus, nema se šta reći. Nek su ih spustile Švabe na zemlju. Volio bih Bayern vs Barcelona u polufinalu, i na kraju volio bih finale između dvije njemačke ekipe. Auf gehts BVB !

Ako osvoji Real bit će mi drago zbog Mou-a i Modrića, ako osvoji Bayern bit će mi izuzetno drago zbog Mandže, ako osvoji Borussia bit će mi drago zbog dvojca Gotze-Reus, a i Klopp je ok. Jedino ako Uefalona osvoji onda nikako neću bit zadovoljan

Od veceras i Alba ulazi u onaj krug najglupljih i najmrzih igraca..
Jaoo kad ono lezi,Ibra i Lavezzi mu prilaze,pruzaju ruku on nesto skace,odguruje ih,kurci se malac..
Jebem ti mater retardiranu,kretensku koja te tako glupog otelila majmune jedan glupi..
Pa da sam ja bio umjesto Lavezzija prosuo bi mu onu ruznu facu po zemlji k'o rizu..
Kako me frajer iznervirao,kad nisam Tv razbio.

Vaha, zaleđe je zaleđe, bilo ono od centimetra ili kilometra.  :D

Apsolutno se slazem ali da te pitam,je li teze vidjeti ofsajd od centimetar il' od metar ?

Sudiju ne mozes toliko kriviti kada bude minimalni ofsajd nego kada su tri-cetiri igraca metar iza odbrane protivnika..

Apsolutno se slazem ali da te pitam,je li teze vidjeti ofsajd od centimetar il' od metar ?

Ne znam da li ti je poznato to, ali pitaš nekog tko je savezni nogometni sudac(najviše moguće zvanje u sudjenju) i tko sudi nogomet 16 godina...  :D

PSG sam sebe pobedio. Dok nisu dali gol, igrali su, pritiskali, i pravili vise problema Farceloni. Posle su se povukli, i potpuno prepustili igru Hobitima. 

Sad sam pregledao skraceni snimak Juventus vs Bayern, zabari opet nisu nista pokazali, ispali potpuno zasluzeno.

pa jebote cemu toliko vrijeđanje !? 

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.