30. april 2013.13 god. comment_119318 Početni sastavi: REAL: Lopez; Essien, Varane, Ramos, Coentrao; Alonso, Modric; Ronaldo, Ozil, Di Maria; Higuain BORUSSIA: Weidenfeller, Subotic, Hummels, Piszczek, Schmelzer, Bender, Gundogan, Goetze, Reus, Blaszczykowski, Lewandowski. Prijavi
30. april 2013.13 god. comment_119323 Može igrati tko god hoće. Dortmund nažalost ide u finale. Prijavi
30. april 2013.13 god. comment_119328 Žao mi je jako Mourinha i Luke, al opet nekako su mi dragi ovi iz BVB Prijavi
30. april 2013.13 god. comment_119329 Sta nisu sve promasili ljudi pa ono je sramota teska,i na kraju dadnu neka 2 gola,ma glupost ziva do kraja prvog su trebali dati minimum 3 gola,ma u prvih 15 minuta je moglo biti 3 - 0,ali to je fudbal na kraju ce biti njemacko finale.Bas mi je krivo zbog Moua,ali eto vidicemo sta ce se dalje desavati sam je rekao da danasnji mec nece nista da odredi sto se tice njegove buducnosti. Prijavi
30. april 2013.13 god. comment_119330 Steta za Real sto tek u 82. zabi, utakmica ludilo, nadam se i ovakvom finalu. Sutra Bayern 1:1 :) Prijavi
30. april 2013.13 god. comment_119343 Još jedan korak, još samo jedan korak. Ali i najtezi. I ja bi volio da se decki iz Dortmunda popnu na krov Evrope. Prijavi
30. april 2013.13 god. comment_119356 na žalost, propustio sam prvo poluvrijeme drugo također nisam uspio cijelo uhvatit, ali u to vrijeme dok sam gledao Dortmund je profulao jednu 100% i jednu 99% šansu onda Real dao 2 gola, na kraju sam još mislio da će dati i 3. kako je krenulo, ali na svu sreću nisu što se tiče sutrašnje utakmice, samo se nadam da sudac neće u 3. minuti suditi crveni za Bayern i penal za Farcu ili nešto u tom stilu jer jedino u tom slučaju Farca ima šanse Bayern je ipak najbolja ekipa na svijetu i ako će sve biti pošteno Farca nema ni najmanju šansu a što se tiče finala, prije svega navijam za dobar nogomet, a na kladi ću odigrati na Dortmund pa šta bude kako kaže Ivana Selakov - nek ide život oooooooooo Prijavi
30. april 2013.13 god. comment_119366 kakve je prilike propustio Real Madrid u prvom pluvremenu da su samo malo bili bolji u realizaciji imali bi jos vece sanse za prolazak,Higuain je toliko smotan igrac i nemoze da iskoristi onakve prilike,podbacio je i Ronaldo nije se vidio cijelu utakmicu,izmjene su unijele malo osvjezenja u ekipu i poceli su ponovo pritiskati Dortmund ali ipak su oni morali bolje odigrati u gostima da bi kod kuce trazili prolazak dalje.Howard Web nije imao ni malo lahku utakmicu za sudjenje i dobro mu se oznojila cela,sutrasnju utakmicu sudi Damir Skomina. Prijavi
30. april 2013.13 god. comment_119369 Nije samo Madrid propuštao prilike, imala je i Borussia nekoliko pat pozicija da riješi sva pitanja. Prijavi
30. april 2013.13 god. comment_119381 Također sam htio reči, pa i Dortmund se fino izmašao. Onaj Lewandovski, koliko god da je dobar igrač, veoma je loš realizator. Šta taj može mašit, nebi ga se ni Torres postidio, a kao svrstavaju ga među elitu. Joj da hoće Džeko otići u Borussiu, a da ne prodaju nikoga od ovih veznjaka, pa u sezoni će imat 50 golova. Ljudi šansu iza šanse stvaraju svaku tekmu, milina za napadače, pa eto i jedna ubleha u vidu Lewandovskog zabio fin broj golova, a koliko mu daju lopti mogao je lagano 3x više imat.. Inače presretan sam što je Dortmund prošao dalje, simpatični su mi posve. ABd žutalji će do trofeja.. Prijavi
30. april 2013.13 god. comment_119382 Veliki Lewa, poslije jedne tekme uvrstavate medju napadace aka. Falcao, Ibrahimovic i sl. U drugoj medju Torresa :D Kao sto rekoh i prije, Falcao. Ako ne mogne on onda veliki Bony :D CTRL + Q to Enable/Disable GoPhoto.i Prijavi
1. maj 2013.13 god. comment_119406 Real zasluzio prolaz, Weidenfeler spasio Borusiu. ne baljezgaj klicko ;) šta je s prvom utakmicom? a i sad, zar nije Diego Lopez skinuo nemoguće? Prijavi
1. maj 2013.13 god. comment_119407 Veliki Lewa, poslije jedne tekme uvrstavate medju napadace aka. Falcao, Ibrahimovic i sl. U drugoj medju Torresa :D Kao sto rekoh i prije, Falcao. Ako ne mogne on onda veliki Bony :D CTRL + Q to Enable/Disable GoPhoto.i Lew je u 3 utakmice dao vise golova Realu nego Falcao u svim koje je odigrao. Mladji, sa mnoooooooogo vise prostora i vremena za napredak u igri, jeftiniji i to skoro pa duplo. Pre Falcaa u svako doba dana i noci. Prijavi
1. maj 2013.13 god. comment_119466 Zao mi samo sto Dortmundu valja primiti par komada u finalu, mada je njima uspjeh i u finalu sto su i mogu biti ponosni. Prijavi
1. maj 2013.13 god. comment_119469 Zao mi samo sto Dortmundu valja primiti par komada u finalu, mada je njima uspjeh i u finalu sto su i mogu biti ponosni. Zivi bili pa videli, Dortmund ce biti sampion Evrope ;) Prijavi
1. maj 2013.13 god. comment_119470 Zivi bili pa videli, Dortmund ce biti sampion Evrope ;) slazen se s tebon Prijavi
1. maj 2013.13 god. comment_119471 A najsmesnije mi je ovo sa "novi poredak","Kraj za Barselonu" i slicno :-j Iako ih prezirem ,ljudi su se prosetali kroz Primeru i usli u 1/2 finale Lige Sampiona.Pa ja zelim takvu sezonu Celsijui dok god postoji pa makar uvek ispadao u 1/2 finalu.Kakav crni kraj,kakav crni novi poredak... A Bajernu svaka cast.I neka osvoje Ligu Sampiona,ove sezone su najbolji tim.7:0 protiv ovakvog tima je jedan od najvecih podviga koji ja pamtim...A kad se sve slegne,istorija ce ga pamtiti zlatnim slovima.Kao i nasu pobedu nad Bajernom,koja postaje sve veca i veca, Ali ako je sudjeno,osvojice ga Dortmund,pa makar sa igracem manje. Prijavi
1. maj 2013.13 god. comment_119472 sta reci za Bayern Munchen ove godine ljudi se sprdaju sa svima u europi i ako osvoje ovo ce biti najzasluznija osvojena liga prvaka. Prijavi
1. maj 2013.13 god. comment_119474 Kamo srece da bude BVB sampion,ali sumnjam.....eno Goetze je upitan,nadam se nije ozbiljnija povreda a i Bender se povrijedio,mada vjerujem da ce biti tip top za finale....ali protiv ovakvog Bayerna,tesko.Mozda im i je najvece oruzje to sto se igra na neutralnom terenu i sto se igra samo jedna utakmica ! Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.