15. mart 2013.13 god. comment_112369 Real lagano ide dalje, Dortmund prolazi, Bayern vjerovatno i nadam se nekom cudu da PSG izbaci Barcelonu, lijepih utakmica za pogledati svakako. Prijavi
15. mart 2013.13 god. comment_112375 Malaga - Dortmund Mozda svi govore za Juventus - Bayern, ali za mene je ovo utakmica koji bi prije gledao, pogotovo zbog Isca i Gotzea/Reusa, biti ce zanimljiv dvoboj sanse su na strani Dortmunda, jer druga utakmicu igraju na svom stadionu svi znamo kakva je atmosfera na Westfalenstadionu. Real - Madrid - Galatasaray Bilo mi drago zbog Drogbe, ali tesko, iako ce Turci biti jako neugodan protivnik na kraju uvijek sudci ce i gurati lagano Real to svi znamo kako UEFA hoce tako i bude. PSG - Barcelona Svi znamo kako je nas bivsi manager Carlo vrhunski takticar ima u momcadi par vrhunskih trkaca, po meni odlican stoperski par i steta sto Ibahimovic ne moze igrati u prvoj utakmici, ali mogao bi PSG iznenaditi i proci Barcelonu, naravno Barcelona je favorit sve u svemu. Juventus - Bayern Svi znamo da je taj Bayern strasan ove sezone, po meni igraju najbolje u Europi, favoriti su ovom dvoboju, ali sve vrhunske momcadi upadnu u neke mini krize, samo da to ne bude u krivom trenutku za njijh, dobrom za Juventus. Bit ce zanimljivo gledati Juventusov sustav 3-5-2, jer koliko znam Bayern se nije imao s njim prilike susretati, Juventusu ne dostaje vrhunski napadac po meni onda bi sanse bili 50-50 ovako prednost Bayernu dajem. Prijavi
15. mart 2013.13 god. comment_112385 Malaga vs Dortmund Dortmund jeste favorit, i verovatno ce opravdati tu ulogu, ali ocekujem da Malaga skupo proda svoju kozu. Nesto poput APOEL-a prosle sezone. Oni zive svoj san, i nece ga se lako odreci, posebno ne na domacem terenu. Ocekujem neresen rezultat na Rosaledi, pa ni minimalac u korist domacina nece biti iznenadjenje, po mojoj proceni. 0:0(1:0), 3:0; Real Madrid vs Galatasaraj Real ide dalje, Galata nema ekipu koja im se moze suprotstaviti. 3:0 za Real u prvom mecu, i spektakl u revansu, pred fantasticnim navijacima (2:2). PSG vs Barcelona Hobiti ce ovo resiti rutinski. Princevi ce zeleti da igraju fudbal, i to ce ih sahraniti. Posebno sto Ibra nece moci da nastupi u prvoj utakmici. Cela ekipa mi ne deluje dovoljno disciplinovano, da izdrzi konstantan pritisak. 1:3, 0:3 Bayern vs Juventus Smatrao sam Bavarce jedinima koji mogu zaustaviti Farcelonu, ali bledo izdanje protiv Arsenala mi je promenilo stav. Cista mreza je imperativ, ako zele sansu u Italiji. Juventus je iskusna ekipa, sposobna za nadmetanje sa najvecima. Ako postignu gol u gostima, imace vece sanse za prolazak, cak iako izgube. Ne bih ovde pravio rezultatska predvidjanja, jer stvarno ne mogu da razdvojim ova dva rivala. To je moje vidjenje parova... Prijavi
15. mart 2013.13 god. comment_112397 nebi ja Galatu tek tako otpisivao, barem mi znamo što znači Didier Drogba u napadu, pored njega je i onaj Burek Yilmaz naajbolji strjelac LP, s pravom se mogu povueč i očekivat da če iskoristt neku Realovu grešku. Malaga što reče Wh živi svoj san i neće se dat smo tako, Dortmund jes kvalitetnija ekipa ali to ne znači previše u četvrtfinalu LP, Pellegrini je dobar trener imaju par dobrih i iskusnih individualaca, jedan gol u gostima mogao bi rješit taj dvomeč. PSG mi se ne čini kao ekipa prije svega, barcu se može proć sako igrate kao ekipa, mislim da neće uspjet makar bi ja to volio i navijam za njih. Bayern-Juve totalno izjednačen meč, oba su već maltene osigurala domaća prvenstva i mogu sve snage bacit na LP, tu su šanse 50-50 Prijavi
15. mart 2013.13 god. comment_112400 Malaga vs Dortmund Dortmund apsolutni favorit i lakoćom će proći u polufinale. Real Madrid vs Galatasaray Real ide dalje, vjerovatno još lakše od Dortmunda jer je ovo ipak najlakši mogući protivnik. Dogbi vječni respekt i kapa dolje do poda, ali brate, kao i sve ostalo vrijeme ga ipak gazi. Nije to više ni sjena NAŠEG Drogbe... A na kraju krajeva Real mi je oduvijek bio broj 2 ('ajde lažem... broj 3. Broj 2 mi je ostao s one strane granice :-S ). PSG vs Barcelona Hajde da je Bog jednom kod ždrijeba uslišio i moje molitve. Bilo mi je sasvim svejedno tko će biti ostali parovi, samo da cigani dobiju Barcelonu ili Real. Ako mi se ijedan tim na svijetu gadi i mrzim ga iz dna duše onda su to ovi ljigavci Francuski(iza njih su u redu Crvena Zvezda, Milan, Hertha...). Hvala Bogu ni Nosonja ne igra prvu tekmu pa se nadam da će ih Barcelona unakaziti već u pol smrdljivog Pariza te će na Nou Campu samo to još i potvrditi i preko njih otići u polufinale kao preko plitkog potoka... Vamooooooooooooooos Barcaaaaaa... :D/ Bayern vs Juventus Vjerovatno najneizvjesniji dvoboj 1/4 finala. Simpatiziram oba kluba, ali ako se baš moram odlučiti za nekog onda je ipak srce više na crno-bijeloj strani... Ostao mi feler iz mladosti pa što ćeš... crno-bijelo je ipak crno-bijelo, a broj 4 je uvijek ispred broja 5... Prijavi
15. mart 2013.13 god. comment_112420 Nema križanja. Parovi polufinala će se izvlačiti 12.04. u Nyonu. Prijavi
15. mart 2013.13 god. comment_112429 Šta bi volio: Malaga - Borussia 1 Real - Galata 2 PSG - Barca 1 Bayern - Juve 1 Realno: Malaga - Borussia 2 Real - Galata 1 PSG - Barca 2 Bayern - Juve 1 Prijavi
15. mart 2013.13 god. comment_112434 Malaga vs Dortmund 45%-55% Ovdje bi trebala Borussia proci ali Malaga nije nimalo naivna ekipa.Sjajni Isco protiv Gotzea.Divota.Volio bih vidjeti Spance u 1/2. Real Madrid vs Galatasaray 75%-25% Real prolazi.Galata ako nesto moze to je na domacem terenu.Samo ce u gostima izgubit 2-3 razlike i nece se moci vratit.Nadam se prolazu Reala. PSG vs Barcelona 40%-60% Pariz ima ultra brze ofanzivce i nema sanse da spora i smijesna odbrana Barce ne primi bar 2 gola u ovom dvomecu.Nema sanse da zaustave mocne Ibru i Lavezzija.No,vidjet cemo koliko ce zabiti Messi i drustvo.Prizeljkujem prolaz Parizana. Bayern vs Juventus 50%-50% Sanse su jednake.Bayern ima bolji napad ali Juve snazniji vezni red i boljeg golmana.Nadam se prolasku Bayerna. Prijavi
15. mart 2013.13 god. comment_112446 Malaga će namučiti Dortmund više nego što to pojedini očekuju. Također, Carlo i Paris će pružiti dobar otpor Barceloni pogotovo ako odigraju dobar prvi meč bez Ibre. Prijavi
15. mart 2013.13 god. comment_112460 cudno da nema krizanja vise :o 12. aprila je zreb za polufinale. Koliko znam nije nikad ni bilo Prijavi
15. mart 2013.13 god. comment_112470 12. aprila je zreb za polufinale. Koliko znam nije nikad ni bilo E pogresno znas, naravno da je bilo :) Prijavi
15. mart 2013.13 god. comment_112472 E pogresno znas, naravno da je bilo :) Znam da se Liga Europe ukrstala posle cetvrtfinala, nisam znao za LS Prijavi
15. mart 2013.13 god. comment_112490 glupost u srijedu psg barca i juve bayern. gledat cu radije prvu tekmu al opet steta je za bacit i drugu Prijavi
15. mart 2013.13 god. comment_112491 Koliko ja vidim u utorak igraju Bayern - Juventus i Malaga - Dortmund, a u srijedu PSG - Barcelona i Real - Galatasaray. :> http://www.uefa.com/uefachampionsleague/season=2013/matches/index.html Prijavi
15. mart 2013.13 god. comment_112492 eh to gandalfe odmah mi je lakse :D Jbm ti fejsbuk slicice i sve Prijavi
15. mart 2013.13 god. comment_112495 Ja bih išao u Munchen gledati Bayern - Juventus, ali biti će to jaaaako teško izvodivo, pošto dan ranije planiram u Londonu gledati Chelsea - Man. Utd :-? Prijavi
15. mart 2013.13 god. comment_112500 Ja bih išao u Munchen gledati Bayern - Juventus, ali biti će to jaaaako teško izvodivo, pošto dan ranije planiram u Londonu gledati Chelsea - Man. Utd :-? sweet :$ Prijavi
15. mart 2013.13 god. comment_112517 Samo da Dortmund prođe i Psg (zbog Ibre), ostali me plaho ne zanimaju.. Prijavi
15. mart 2013.13 god. comment_112525 Ja bih išao u Munchen gledati Bayern - Juventus, ali biti će to jaaaako teško izvodivo, pošto dan ranije planiram u Londonu gledati Chelsea - Man. Utd :-? Sto bi se reklo slatke muke moj gandalf :D Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.