Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

UEFA Champions League

Istaknuti odgovori

Bayern pomeo pod Juventusom...Juventus imao jednu jedinu priliku u 70. minuti...

premoćna su ekipa, mislim da su zreli za naslov

inače fantastična utakmica, jedna od boljih koje sam gledao u zadnje vrijeme, uživao sam u svakoj sekundi

Schweinie je IGRAČINA!

takav se rađa 1 u 100g, ko i naš Lamps...

a što se tiče 2. utakmice, drago mi je zbog PSG-a, imam osjećaj da bi mogli iznenadit u uzvratu

• Odgovori 5,2 hilj.
  • Pregledi 249,8 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Imao je jednu dobru sezonu u Feneru, došao iz kine tamo al diablo je vjerovatno znao za njega tako da je to bio logičan transfer nista specijalno

• Cuj molim te improve vocals da moze jace shout hahahahah Kakav bi Saban Saulic bio stoper ili Serif Konjevic. 

• Evo Diablov twitter acc, zapratite momka. 

Objavljene slike

Nekako bez Chelseaja lakše i gledaš ove utakmice, onako s merakom. 

Svim srcem uz Ibru i Parižane u Barceloni, i btw pitam se kad je Barca zadnji važan meč igrala revanš u gostima, a ne kući ? Još jedna stvar koja definitivno privlači pažnju, ako ništa.

Bayernov drugi gol pao poslije dvometarskog ofsajda Mandžukića i vjerovatno će ih to pokopati na kraju. Šteta za Talijane, iako bih i ja volio da Bayern ode dalje jer mi nije toliko mrzak ko Juventus.

Sutra Bogba i njegovi nastupaju, baš me zanima kako će odigrati. :D

E jesmo genijalci kad smo u onakvom kanalu prosle sezone pobedili i Barselonu i Bajern na njihovom terenu  :rolleyes: 

Bajern igra perfektno Ligu Sampiona vec dve sezone i voleo bih da oni osvoje ,mislim da imaju kvalitet za to.Pojeli su Juventus danas.Riberi ubio.

Barselona ce proci PSZ koji se pruzio solidan otpor danas,mada su mozda i mogli do minimalne prednosti pred revans ali na kraju im i 2-2 nije lose...

Sutra svim srcem uz Galatu,voleo bih da izvuku nekih 2-1 ili 1-0 pa da bude ludnica u Istanbulu ,mada tesko...Trebao bi to Real sa 2 razlike da dobije,ali bice to veliki okrsaj 2 vrhunska strucnjaka,ali se zna ko je tu tata.

Haman messi out 3 sedmice i maskerano ne moze igrat sljedecu tekmu(cini mi se on)

Bit ce spektakl pravi ako ne bude messiaaaaa :D

Da l se neko seca kad se Hobit zadnji put povredio :-?

Da l se neko seca kad se Hobit zadnji put povredio :-?

protiv spartaka iz moskve :D pa se vratia sljedecu tekmu

Mullerov go i Ibrin postignuti nakof offside-a .  PSG dobro odigrao stvarao sanse , da je Lavezzi ono napocetku dao drugacije bi zavrsilo , sigurno . 

Sto se tice Bayerna , nemam rijeci . Perfektno odigrali . Drago mi je da je neko spustio Juventus i njihove mrske igrace na zemlju . 

Veceras uz GALATASARAY i DROGBU ! 

Madrid: López, Varane, Ramos, Fábio Coentrão, Khedira, Özil, Alonso, Essien, Di María, Ronaldo, Benzema

SUBS: Adán, Pepe, Marcelo, Arbeloa, Kaká, Modrić, Higuaín.

Galatasaray: Muslera, Nounkeu, Semih Kaya, Eboué, Hamit Altıntop, Selçuk İnan, Melo, Riera, Sneijder, Drogba, Burak Yılmaz

SUBS: Eray İşcan, Gökhan Zan, Hakan Balta, Sabri Sarıoğlu, Yekta Kurtuluş, Nordin Amrabat, Umut Bulut.

Málaga: Willy, Gámez, Weligton, Demichelis, Antunes, Joaquín, Toulalan, Iturra, Isco, Saviola, Júlio Baptista.
SUBS: Kameni, Lugano, Sergio Sánchez, Camacho, Duda, Portillo, Santa Cruz.

Dortmund: Weidenfeller, Piszczek, Felipe Santana, Schmelzer, Kehl, Gündoğan, Götze, Reus, Grosskreutz, Lewandowski.
SUBS:Langerak, Kirch, Bender, Leitner, Nuri Şahin, Bittencourt, Schieber.

ipak je ovo maksimum za Galatasaray,veceras im je odbrana bila katastrofalna a klub kakav je Real Madrid to sve iskoristi i uzvrat je samo formalan.Malaga izvukla nerijeseno protiv Dortmunda,nezgodan rezultat i nimalo lahko nece biti Dortmundu u uzvratu ali ipak vjerujem da ce oni proci,mislim da su bolje uigraniji a i pobjedivali su i vece ekipe od Malage na svom terenu.

Malaga vs Dortmund

Dortmund jeste favorit, i verovatno ce opravdati tu ulogu, ali ocekujem da Malaga skupo proda svoju kozu. Nesto poput APOEL-a prosle sezone. Oni zive svoj san, i nece ga se lako odreci, posebno ne na domacem terenu. Ocekujem neresen rezultat na Rosaledi, pa ni minimalac u korist domacina nece biti iznenadjenje, po mojoj proceni. 0:0(1:0), 3:0;

Real Madrid vs Galatasaraj

Real ide dalje, Galata nema ekipu koja im se moze suprotstaviti. 3:0 za Real u prvom mecu, i spektakl u revansu, pred fantasticnim navijacima (2:2).

B)

Dobro si to prognozirao Whispy. Ugledao si se na pravog u tom fahu. :P   :D

Galata jednostavno nedovoljno kvalitetna, nedorasla Madridu koji ih dobije s 70% svojih mogućnosti. Maršal Didier i u tim godinama najjači njihov igrač, al jednostavno nema s kim. Čovjek mora faktički sam sebi centrirati i pucati. Burek Bilmez u medijima izvikan, a večeras ga ni na mapi. Ostatak ekipe također za zaborava, Sneijder se u ovoj konstelaciji i postavci ne vidi, ne može doći do izražaja u takvoj igri.

U drugom meču Dortmund imao puno zrelije šansu, međutim u završnici su bili očajni. Goetze dva puta mašio velike šanse, pa i Lewandowski jednom u drugom poluvremenu. Moglo bi im se to osvetiti vrlo lako u revanšu. Malaga zabije neki gol i haj ganjaj onda rezultat. Za samo takmičenje bi ipak puno bolje bilo da dalje odu Nijemci, jer su bolji.

Svaka čast @Whisp

Moj osvrt ma prve utakmice 4finala:

PSG - Barca. Anđeloti pokazao koji je majstor, uigrao ekipu već sada dovoljno jaku da se suprostavi Barci. Znači pokazali su im da se mogu nositi sa njima i to su radili kroz 90 minuta. Takođe mi se sviđa izjava Anđelotija nakon utakmice gdje jasno i glasno optužuje Alexisa da je odglumio penal i da mu to nije prvi put.

Bayern - Juve. Žabari se digli u nebesa nakon pobjede nad slabašnim Celticom. Fino je to da ih je neko spustio. Iako je Bayern imao potpunu dominaciju mora se priznati da su golove postigli uz dobru dozu sreće. Samo da se u uzvratu ponovo ne opuste, ali mislim da su naučili lekciju.

Real - Galata. Šteta za Galatu, mislim da su zaslužili barem 1 gol. Jeza me ufati kod početnih kadrova utakmice, prikazuje se Mou, zatim Drogba se grli sa Essienom...Odbrana Galata je 0 bila, Drogba pokazao svoje majstorije.

Malaga - Borussia. Jedina utakmica bez golova. Vidio sam se da su se Njemci nafulali. Mislim da Borussia riješiti ovo lagano u uzvratu, nešto kao protiv Šahtara.

Ne znam za vas, ali meni je zapeo za oko jedan napadač danas koji bi ja mislim, tj. siguran sam izvukao Chelsea i vratio na pravi put. Taj napadač je naravno Didier Drogba! E moja uprava...

Da ukratko prodjem kroz tekme.

Za igru Bayerna necu nista opsirno pisati jer ste to vi odradili. Kakva je ono masinerija! Melje, drobi, gazi, grize svih 90 minuta i ne staje. Bez milosti, a zasto i da je imaju? Ja nikako ne bih mijenjao Pepa za Heynckesa, zasto ovo mijenjati? Sta ovoj igri fali? Kako je to sklopio Jupp, ono je erotika od igre. Znojis se dok gledas onakav fudbal. Isamarali Juventus najruznije, Pirlo nije igrao, jel tako? Sta bi s onom njihovom "beton" odbranom? Kako propusta jbt, curi na sve strane, Ribery zagorcao starost Bonucciju, Brazagliju a Robben Chielliniju. Sva trojica su siromasniji za prsljen-dva. Robben bi mogao nekada i dodati, to je timska igra i zbog toga mi nikada nece biti nivo jednog Bilala.

Wisey, Farcelona nije odigrala revans u gostima, ja mislim, od onog naseg okrsaja 2005. god'ne. Znaci 8 godina im je revans kuci. Slucajnost, nista drugo. PSG im je dobro parirao i vazno je da nisu izgubili u Parizu, na svom stadionu, iako u revansu imaju vrlo male sanse. Zadnji put su igrali s njima '95. i tada ih izbacli. Volio bih da ponove isto, ali tesko. Inace, ne mogu a da ne pomenem onaj genijalni pas ciganina Alvesa. Ono je masterpiece. 

Sinoc Real ostao duzan sto se igre tice. Moraju podici kvalitet igre jer ako nalete na Bayern, opet im je ispadanje. Sta da kaze covjek na onu odbranu Galata? Pa onakva odbrana bi iznervirala i osobu koja prvi put u zivotu gleda fudbalski mec. Eboue lik je tragedija, a ni Riera nije nesto mnogo dobar. Kod prvog gola Riera ostavlja Di Mariji 3 metra prostora da covjek fino primi loptu, podigne glavu, i napravi 3 koraka i doda. A onda Eboueu Ronaldo iza ledja stoji citav vijek, niko da uklize. Ocaj. Vrhunac njihove odbrane je treci gol koji je Higuain dao a da nije ni skocio. Ej, napadac ti da gol sa 5 metara a da i ne skoci. Da te obuzme sramota kad ono vidis. Burak se vidio nije, dok je Didier sam izborio sebi maltene 1v1 sansu na pocetku, pa je onda Ebouea lansirao takodje 1v1. Odlicno odigrao Didier, s 35 godina i dalje dovodi protivnicke stopere u neprijatan osjecaj. Generalno, veza i napad su odigrali dobro i Galata je drzala loptu fino u nogama. Da su bar 1 dali bar da malo unesu neizvjesnot...

Malagu i Dortmund nisam gledao, ali po sazecima je Dortmund dominirao i vjerujem da ce ih na Westfalenu rutinski dobiti i proci dalje.

I da kazem da je sudjenje ocajno. Bayern dao gol iz ofsajda, PSG takodje, sinoc nedosudjen penal Galati i jos Burak dobio zuti za simuliranje hahah. Brine takvo sudjenje.

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=LCo6wwkJuwE

HAHAHAHAHAAH DAJ NE SERI

Wisey, Farcelona nije odigrala revans u gostima, ja mislim, od onog naseg okrsaja 2005. god'ne.

2009. su igrali revanš u Londonu kada su nas pokrali

chelseathebest 

Ne znam kako sam to zaboravio.  :(

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.