Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

UEFA Champions League

Istaknuti odgovori

• Odgovori 5,2 hilj.
  • Pregledi 249,8 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Imao je jednu dobru sezonu u Feneru, došao iz kine tamo al diablo je vjerovatno znao za njega tako da je to bio logičan transfer nista specijalno

• Cuj molim te improve vocals da moze jace shout hahahahah Kakav bi Saban Saulic bio stoper ili Serif Konjevic. 

• Evo Diablov twitter acc, zapratite momka. 

Objavljene slike

Prvo da se ukratko nadovežem na raspravu o smrdljivom argentinskom hobitu. Zidane, Ronaldinho, Ronaldo - sve veliki igrači čija će imena ostat zapisana u povijesti, meni je osobno Zidane nekako najdraži od trojice, ali Ronaldinho je definitivno dominantan u tom trojcu. Hobit je kvalitetan igrač ali mislim da se s Dinhom ne može mjerit.

Ipak, nevezano za to koliko ga volim (ne trebam vam ni govorit), sasvim odgovorno tvrdim da je za mene Didier Drogba najbolji nogometaš kojeg sam ikad gledao, i da će tako ostati zauvijek. Jednostavno, on je prvi nogometaš koji mi je "objesio vilicu" i otad je prošlo 11 godina, a ja bolji nogomet od onog u njegovim nogama ne mogu niti zamisliti, a kamoli da sam ga vidio. Jednostavno - u svakom smislu savršen igrač i savršen čovjek. Svaka čast i igračinama poput Cristiana, Inieste, Pirla, Zidana, Dinha, Ronalda i mnogih drugih, ali ne...Drogba je Drogba.

Što se četvrtfinala tiče, između Dortmunda i Malage će biti jako zanimljivo, Dortmund se doima kao izrazit favorit, ali kad se bolje razmisli, nije Malaga za otpisivati, bez obzira na sve kvazi-igrače koje imaju.

Bayern - Juve će bit top utakmica i tu sam totalno objektivan, emocije mi neće biti na strani nijedne ekipe, iako mi Mandžo i Švajni spadaju u jedne od najdražih igrača današnjice, imam ogroman respekt za Lahma i simpatiziram Kroosa, Juve je Juve. Protiv kluba za koji je igrao veliki Pavel Nedved ću navijati samo u krajnjim slučajevima. Također i Buffon, Pirlo, Marchisio, Bonucci...svi su mi simpatični.

PSG - Barca, mnoge igrače u šugavim žabarima ne volim, no tu je veliki Ibra kojem želim da se dokaže i popljuva svoj bivši klub. Ipak, realno, teško.

Ako Galatasaray ne izgubi sa hendikepom u Madridu, stavljam glavu i život na njihov prolaz. Sve ovisi o toj prvoj utakmici, jer u grotlu Istanbula ni deset Cristiana, ni veliki Mou neće biti dovoljni, protiv najvećeg ikad nošenog najboljom navijačkom podrškom današnjice.

• 2 sedmice kasnije...

"međuvremenu, Juventus se nalazi u problemima zbog povrede napadača Sebastiana Giovinca, koji se ipak našao na spisku.

Mirko Vučinić se oporavlja od gripe, što znači da će napad Stare dame večeras najvjerovatnije činiti par Fabio Quagliarella i Alessandro Matri."

Možda prilika da konačno vidimo Anelku :)

Ocekujem pobjedu Bayerna, a u drugoj utakmici se nadam barem da ce PSG izvuci nerjeseno, mislim da bi tu moglo puno golova pasti.

Bayern: Neuer, Dante, Van Buyten, Lahm, Ribéry, Müller, Alaba, Luiz Gustavo, Schweinsteiger, Kroos, Mandžukić. SUBS:Starke, Boateng, Robben, Shaqiri, Tymoshchuk, Pizarro, Gomez.

Juventus: Buffon, Chiellini, Peluso, Barzagli, Bonucci, Lichtsteiner, Marchisio, Pirlo, Vidal, Quagliarella, Matri. SUBS:Storari, Pogba, Padoin, Asamoah, Marrone, Vučinić, Giovinco.

PSG: Sirigu, Silva, Alex, Maxwell, Jallet, Matuidi, Pastore, Lucas, Beckham, Lavezzi, Ibrahimović SUBS: Douchez, Sakho, Van der Wiel, Ménez, Chantôme, Verratti, Gameiro.

Barcelona: Valdés, Alves, Piqué, Mascherano, Alba, Xavi, Iniesta, Busquets, Villa, Sánchez, Messi SUBS: Pinto, Bartra, Montoya, Fàbregas, Alcántara, Song, Tello.

Bayern igra daleko najbolji,najatraktivniji i najljepsi fudbal u Evropi.

Kakvo poluvrijeme..Ubili su Juventus koji nije imao postene prilike.
Da je Robben bio prisebniji moglo je biti 3:0 .Frajer promasuje 100% sanse.

Steta za PSG sto ga primi, drzali su se odlicno ali ona asistencija Alvesa je FENOMENALNA, maestralna a Messi postao prvi igrac koji je zabio gol u 20 razlicitih gradova u Evropi. Nadam se da ce PSG uspjet barem nerjeseno izvuci.

Steta za PSG sto ga primi, drzali su se odlicno ali ona asistencija Alvesa je FENOMENALNA, maestralna a Messi postao prvi igrac koji je zabio gol u 20 razlicitih gradova u Evropi. Nadam se da ce PSG uspjet barem nerjeseno izvuci.

Stream? :) mislim jel gledaš preko neta ili na tv, na kom kanalu ima :D ja pregledo sve samo bayern

Uh makar nerjeseno da izvukose, mada su im sanse u Barceloni minimalne, al eto ostaje nada. Bayern ocekivano rutinski odradio posao.

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.