24. april 2013.13 god. comment_118091 whisper, mislim da su iz Borrusie prvi razglasili da je Goetze otišo Prema Bild-u, vest je iz Minhena. Prijavi
24. april 2013.13 god. comment_118099 Navodno ce igrati Mario veceras, bice interesantno... On im je i dalje najbolji igrac. A ako ima i mrvicu profesionalizma u sebi, morace da stegne zube i odradi posao kako treba, bez obzira na zapaljene dresove. Prijavi
24. april 2013.13 god. comment_118103 Ako neko nije gledao sinoc utakmicu Bayern-Barcelona moze pogledati snimak na www.youjizz.com...sinoc da su ove televizije sto su prenosili utakmicu mogle staviti znak 18+ niko nebi ni primjetio. Prijavi
24. april 2013.13 god. comment_118108 Bayern se plasi Dortmunda. U prilog tome govori i razglasavanje na sva zvona da je Gotze njihov igrac, i to samo 48 sati pre polu-finala izmedju Borussie i Reala. slažem se. dobra taktika Prijavi
24. april 2013.13 god. comment_118170 Dortmund: Weidenfeller, Subotić, Hummels, Piszczek, Schmelzer, Bender, Gündoğan, Götze, Reus, Błaszczykowski, Lewandowski. SUBS: Langerak, Felipe Santana, Leitner, Nuri Şahin, Grosskreutz, Schieber. Madrid: Diego López, Varane, Pepe, Ramos, Fábio Coentrão, Khedira, Özil, Xabi Alonso, Modrić, Ronaldo, Higuaín. SUBS:Casillas, Albiol, Nacho, Kaká, José Callejón, Di María, Benzema. Prijavi
24. april 2013.13 god. comment_118174 Dortmund: Weidenfeller, Subotić, Hummels, Piszczek, Schmelzer, Bender, Gündoğan, Götze, Reus, Błaszczykowski, Lewandowski. SUBS: Langerak, Felipe Santana, Leitner, Nuri Şahin, Grosskreutz, Schieber. Madrid: Diego López, Varane, Pepe, Ramos, Fábio Coentrão, Khedira, Özil, Xabi Alonso, Modrić, Ronaldo, Higuaín. SUBS:Casillas, Albiol, Nacho, Kaká, José Callejón, Di María, Benzema. Dobili smo show...Gotze u prvih jedanest. Prijavi
24. april 2013.13 god. comment_118197 Odrace ih Real k'o svinja mas'an dzak. :D Realno. po meni Dortmund bolja ekipa mislim da njima neće biti nikakav problem na Bernabeu dobiti Real ako bude potrebno Prijavi
24. april 2013.13 god. comment_118219 Kao da sam gledao istu utakmicu 2 noci za redom hehe, sta ti je rec LP uzivancija za gledat. Skoro nemoguce ocekuje Barcelonu i Real u uzvratu. Prijavi
24. april 2013.13 god. comment_118220 Svaka cast Dortmundu! Jeste Lewa davao golove, ali potreban je ceo tim da se nadigra Real Madrid. Prijavi
24. april 2013.13 god. comment_118222 Bundesliga - Primera 8:1 Puj jebemti Španjolske jazavce, jebo ja tu ligu u kojoj se 2 kluba jedina bore za nešto Prijavi
24. april 2013.13 god. comment_118226 Odrace ih Real k'o svinja mas'an dzak. :D Realno. Osjetio si to u kostima ili? Svaka čast, pogodio si ;)A šta reći - gdje smo mi, a gdje Bayern i Borussia. Dva smo svemira različita. Prijavi
24. april 2013.13 god. comment_118267 Navijači Reala zadovoljni, glavni, oslađuju se tuđom mukom, i šta bi - sve im se vrati. Prijavi
24. april 2013.13 god. comment_118270 A šta reći - gdje smo mi, a gdje Bayern i Borussia. Dva smo svemira različita. Slazem se,mi smo jos uvek na krovu Evrope a ostali ispod.Jos uvek. B-) Prijavi
25. april 2013.13 god. comment_118302 Slazem se,mi smo jos uvek na krovu Evrope a ostali ispod.Jos uvek. B-) Znam da nam je to najveći ponos - i treba biti. A ja sam govorio u igračkom smislu. Često ne možemo tri pasa napraviti bez da izgubimo loptu, a još i nismo pod nekim pritiskom u igri u tim slučajevima. A gle Bayerna i BVB-a kako rutinski protiv trenutno dva pojanbolja svjetska kluba i pod velikim pritiskom igraju. Prijavi
25. april 2013.13 god. comment_118315 Njemačko finale, najvjerovatnije. Skontaj pobjedi Borrusia 1:0 golom Goetzea rukom iz offside u 96' minutu a 5 min nadoknade bilo a prije toga napravio faul nad Lahmom Prijavi
25. april 2013.13 god. comment_118317 Dortmund u potpunosti unistio kraljeve.Nisam se nadao ovome. Sad bi nekako volio da ovi momci iz Dortmunda i osvoje ovo takmicenje. Reus je jebena masina.Momak kida. Za Lewandowskog nema potrebe nista komentarisati.Oduvijek se znalo da je igracina ali cetiri gola zabiti Realu u polufinalu LP. :-O Sve cestitke Dortmundu i sretno im u finalu protiv Bayerna. 'ebem ja takvog igraca? :smile: Pa on je druze dao samo Realu iz Madrida 20 golova u EL Klasiku On je dao Man. J. 2 gola u finalima Lige Sampiona. Davao po 50 golova u sezoni. Bio je najbolji strelac Lige Sampiona 2-3 puta... Pa koji je taj igrac,koje je to ljudsko bice koje u svakom bitnom mecu odigra kako treba i najbolje sto moze?Toga druze nema ni na igrici.Zakaze i Brajant,zakaze i MJ,zakaze i Federer,zakaze ovaj ili onaj... Dajte ljudi da budemo ozbiljni. Mogu se imati antipatije prema nekom igracu zbog njegove pojave,kluba za koji igra,njegovog ponasanja,ali Mesi je uz jos neke igrace najbolje nesto sto se desilo svetskom fudbalu u ovom veku. Nisam ja rekao da on nije dobar ali nije ni onako dobar kako ga mnogi prikazuju. Cuj,najbolji svih vremena =)) Pa ja mogu nabrojati bar 5 boljih igraca od njega,koje sam imao cast gledati.Da ne pricam o Peleu i Maradoni. Prijavi
25. april 2013.13 god. comment_118326 Ne,ok,pricamo,diskujtujemo,nema razloga za nervozu... Uvek je bilo i ostalo da su ukusi razliciti,za mog caleta je Johan Krojf najbolji igrac svih vremena,jebi ga,a gledao ih je dosta.Za Van Bastena kaze da bi u Barseloni davao 60 golova u sezoni.Da li je preterivanje,ne znam. Tako da,svako ima svoj neki utisak.Ja pratim fudbal 15-16 godina i postoji jedna trojka kojoj niko, kad se sve pogleda,ne moze da prismrdi. To su debeli Ronaldo,zalizani Ronaldo i Mesi. A sad da li je Mesi najbolji svih vremena UOPSTE NIJE BITNO,jer je za ovog najbolji,za onog nije,vazno je jedino ono sta je postigao u karijeri,to se pise i to se pamti.A izbora za najboljeg igraca ima pun kurac. Prijavi
25. april 2013.13 god. comment_118333 TOP 5 definitivno od onih koje sam ja gledao. :smile: A iskreno,za petog bih se tesko odlucio... Mozda je tebi i najbolji,bio je genije,ali uglavnom cemo se svi sloziti oko tih nekih 10ak igraca koji su najbolji u ovih 15-ak godina. Nijanse su su tu.Nekom je ovaj,nekom je onaj...Ali zna se da se tu vrte ista imena... Jedna fora: Prijavi
25. april 2013.13 god. comment_118337 Nije meni Ronaldinho najbolji, nego pitam onako... I meni su tako R9, CR7, Messi, R10 i vjerovatno peti je Zidane. To je od ovih što sam ja gledao.. I još jednog da dodam, jeste subjektivno al boli me tuki, a to je Frankie Lamps :) Prijavi
25. april 2013.13 god. comment_118346 Kako su fizicki nenormalni Dortmund i Bayern, mogli bi 360 minuta onako trcati. Koliko je Klopp naucio od proslogodisnjeg brukanja kad su se kiselili kao zadnji u grupi. Tek sam negdje oko 20. minuta skont'o da Higuain igra... Hummels odigrao najlosiju utakmicu otkad je u Dortmundu, Ne moze da pogodi covjeka loptom, skandal. Zadnja linija Reala... pa sta je ono? Ramos zaboravio igrati desnog beka, Pepe glup ko radijator uvijek bio, Coentrao premekan i Varane nije mogao nista. Kakvu je igracinu napravio Jurgen kada je ostao bez Sahina. Okrenuo se finu Gundoganu i sada je to buldozer na sredini terena. Fantasticni box to box veznjak koji zna apsolutno sve sa loptom, povuceni plej. Sinoc je pohvatao kamion lopti, razigravao prema naprijed i za mene je sinoc on glavni igrac bio, on je donosio najvazniju prevagu, ono sto Khedira nije radio, pa ni Alonso. Dortmund bez poraza jos uvijek, jedini. Prijavi
25. april 2013.13 god. comment_118451 Dortmund je od samog pocetka pokazao vise i imali su veci motiv od Real Madrida,nisam mogao ni zamisliti da Dortmund moze onako odigrati utakmicu,Pepe je najslabija karika bio u odbrani i konstantno je grijesio,Lewandowski je prava napadacina i iz polusanse stvori sebi priliku za gol malo je takvih igraca koji to moze.Cestitam Dortmundu na zasluzenoj pobjedi i puno srece u finalu. Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.