Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

UEFA Champions League

Istaknuti odgovori

Izvinite, vaša Svjetlosti. 

Nego HALA MADRID.  :-j

Kako ono ide :-?

A, da..

..."Uopste me ne tangira tvoj stav..." 

Mada, ne bi bilo lose da malo sam sebe preispitas ;)

• Odgovori 5,2 hilj.
  • Pregledi 249,8 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Imao je jednu dobru sezonu u Feneru, došao iz kine tamo al diablo je vjerovatno znao za njega tako da je to bio logičan transfer nista specijalno

• Cuj molim te improve vocals da moze jace shout hahahahah Kakav bi Saban Saulic bio stoper ili Serif Konjevic. 

• Evo Diablov twitter acc, zapratite momka. 

Objavljene slike

Lošije nego ove. Zajebaće ih to što mijenjaju dobitnu formulu samo radi Guardiole. Pazi šta kažem.

Pep ce doci na gotovo.Trenutno u Bayernu je sve ustimano kako treba.Najjaca ekipa na svijetu,zasigurno.

Guardiola nije lud da pretjerano mijenja ekipu koja melje sve pred sobom.

Veceras smo jos jednom mogli vidjet sav Messijev raskos.
Igrac koji je kao najbolji svih vremena da ne moze predriblati nijednog igraca na terenu,da ne moze odigrati prvom do sebe,sutirati na gol.
Jebem ja takvog igraca.
I sad ce on za vikend zabit dva gola Osasuni i opet ce ono klasicno dizanje u zvijezde i svrsavanje.

Ponovo zakazuje u najbitnijoj utakmici sezone,ali idalje je on najbolji svih vremena.

Sudijske greske na racun Bayerna 3 penala su trebala biti za nemce,ali i pored toga 4:0... Gledati tekmu sa onim krvim navijacem Barselone neprocenjivo. Slusanje kako j... m... Messiju, kako zeli da dobiju i 5 komad zbog igre, Stvarno neprocenjivo :D 

Opada lagano i messi i barcelona. Neka dosta ih je bilo. Bayern objasnio kako se igra fudbal a ne ono dodavat se ispred valdeza nabijes posjed i razvalio tekmu. E danas ste dobili po picicu.

Kao drugo bit ce zanimljivo ljeto, mislim na ljetni prijelazni rok. Pocelo je vec, gotze bayern, cavani haman psg. Barcelona nakon ove sezone gdje su pretrpili vise puta poraz od reala. pa milan pa i psg ih je trebao izbaciti, oni se barem nebi obrukali vcrs, ce krenuti isto da mijenjaju rooster. Najprije ce traziti sebi stopere i golmana. Vjerujem da ce zagristi za naseg luiza. Koji se moze nazvati nekim "stoper playmakerom" (ruzan neki naziv), taman za njihovu igru PASS PASS PASS!

Vjerujem da ga nasi nece htjet pustiti niti da ce on zeljeti napustiti nas, znamo svi koliko mu je dobro ovdje.

Moglo bi sutra biti zanimljivo na Westfallenu, ova situacija sa objavom odlaska Gotzea i Lewandowskog bi mogla izazvati kontraefekt.

Zamislite samo situaciju da sutra, pred samu utakmicu, igrači Borussije u svlačionici kažu jedni drugima: "Jebiga, razilazimo se na ljeto i šta sad, baš zato sad trebamo odigrat bolje nego ikad i osvojit tu jebenu ligu prvaka da na najbolji mogući način zapečatimo ove sjajne godine. Ajmo odradit posao do kraja."

Bar bih ja tako učinio da sam na mjestu Kloppa.

Moglo bi sutra biti zanimljivo na Westfallenu, ova situacija sa objavom odlaska Gotzea i Lewandowskog bi mogla izazvati kontraefekt.

Zamislite samo situaciju da sutra, pred samu utakmicu, igrači Borussije u svlačionici kažu jedni drugima: "Jebiga, razilazimo se na ljeto i šta sad, baš zato sad trebamo odigrat bolje nego ikad i osvojit tu jebenu ligu prvaka da na najbolji mogući način zapečatimo ove sjajne godine. Ajmo odradit posao do kraja."

Bar bih ja tako učinio da sam na mjestu Kloppa.

slažem se dubro. 

Izvinite, vaša Svjetlosti. 

Nego HALA MADRID.  :-j

Kako ono ide :-?

A, da..

..."Uopste me ne tangira tvoj stav..." 

Mada, ne bi bilo lose da malo sam sebe preispitas ;)

Muppets_Statler_Waldorf.jpg

36550_10200103244243736_283230531_n.jpg

Ova slika je napravljena skoro 24h prije sinoćnje utakmice, ne mogu da vjerujem da se ostvarilo :D

Jest ih sabio Bayern, ne moš vjerovati.

Bastian Schw je jeben igrač..IGRAČINA.

I da, koja je trenerčina ovaj Jup Hejnkens, lik održava takvu disciplinu... da mislim kad bi osvojili LŠ a on im reko da ne slave, niko se ne bi smio mrdnut. :D

Stvarno šteta što će Guradiola uživati i polizati šlag ove generacije Bayerna.

Bayern ove sezone osvaja triple a prošle godinu su sve to prokockali. Možda se ogledamo na njih i sljedeće sezone....

..barem fino zvuči :)

Veceras smo jos jednom mogli vidjet sav Messijev raskos.
Igrac koji je kao najbolji svih vremena da ne moze predriblati nijednog igraca na terenu,da ne moze odigrati prvom do sebe,sutirati na gol.
Jebem ja takvog igraca.
I sad ce on za vikend zabit dva gola Osasuni i opet ce ono klasicno dizanje u zvijezde i svrsavanje.

Ponovo zakazuje u najbitnijoj utakmici sezone,ali idalje je on najbolji svih vremena.

'ebem ja takvog igraca? :smile: 

Pa on je druze dao samo Realu iz Madrida 20 golova u EL Klasiku

On je dao Man. J. 2 gola u finalima Lige Sampiona.

Davao po 50 golova u sezoni.

Bio je najbolji strelac Lige Sampiona 2-3 puta...

Pa koji je taj igrac,koje je to ljudsko bice koje u svakom bitnom mecu odigra kako treba i najbolje sto moze?Toga druze nema ni na igrici.Zakaze i Brajant,zakaze i MJ,zakaze i Federer,zakaze ovaj ili onaj...

Dajte ljudi da budemo ozbiljni.

Mogu se imati antipatije prema nekom igracu zbog njegove pojave,kluba za koji igra,njegovog ponasanja,ali Mesi je uz jos neke igrace najbolje nesto sto se desilo svetskom fudbalu u ovom veku.

'ebem ja takvog igraca? :smile: 

Pa on je druze dao samo Realu iz Madrida 20 golova u EL Klasiku

On je dao Man. J. 2 gola u finalima Lige Sampiona.

Davao po 50 golova u sezoni.

Bio je najbolji strelac Lige Sampiona 2-3 puta...

Pa koji je taj igrac,koje je to ljudsko bice koje u svakom bitnom mecu odigra kako treba i najbolje sto moze?Toga druze nema ni na igrici.Zakaze i Brajant,zakaze i MJ,zakaze i Federer,zakaze ovaj ili onaj...

Dajte ljudi da budemo ozbiljni.

Mogu se imati antipatije prema nekom igracu zbog njegove pojave,kluba za koji igra,njegovog ponasanja,ali Mesi je uz jos neke igrace najbolje nesto sto se desilo svetskom fudbalu u ovom veku.

Smiješan si. U najmanju ruku smiješan. Pričaš kao da je ovo prvi put da je kepec zakazao u velikoj utakmici. Nema igrača koji ne zakaže u velikoj utakmici? Pogledaj svoj avatar.

Smiješan si. U najmanju ruku smiješan. Pričaš kao da je ovo prvi put da je kepec zakazao u velikoj utakmici. Nema igrača koji ne zakaže u velikoj utakmici? Pogledaj svoj avatar.

article-1021064-0155FDD600000578-836_468

Je l' nikad? [-(

Jebes ti onu Bayernovu igru prema naprijed, kad imas tako startne igrace kao sto su Robben i Billal, ono se i ocekuje. Ali Martinez i Bastian otkinuli. Bayern je ono sinoc dobio na noge. Pa koliko su fizicki spremni, nadtrcali su ih samo tako. Ako kilometraza kaze da nisu, jesu ipak nacinom na koje je to trcanje usmjereno i rasporedjeno jer Bayern sinoc nije imao "praznog hoda" ni metra. Sudjenje opet ocajno, ono probijanje kod treceg gola Bayerna je smijurija, sporan i drugi gol ali isto tako i nedosudjen penal za Bayern mislim. Jos ne vjerujem koliko su se istrosili Robben i Ribery, koliko su samo radili markaciju Barceloninih bekova a opet igrali prema naprijed kao da se ne trose ni sekunde. Ko zna cime ih je Heynckes hranio, ono je zlo. U revansu mogu odigrati i preko kurca i opet prolaze, a naravno da nece tako igrati.  Jos jednom potvrdjeno to da Vilanova nema veliko mudo i znanje da na poluvremenu ekipu naostri. Oni koji mrze Messija, mrzice ga stalno, meni to mnogo smijesno. Pogotovo kad se njemu svaka losa velika utakmica pakuje kao da niko u proslosti nije imao takvih nastupa a imali jos vise, kad izdominira onda je hobit, pacov, kepec itede. Za hejtere samo da se kaze da je covjek sinoc igrao sa neoporavljenom tetivom. Vidjelo se da ne moze raditi presing kao inace, da nema tu startnost kada mu je lopta u nogama itd itd, ali opet odlicno ga je zadnja linija upakovala. Toliko.

Nisam rekao da je prvi put zakazao,niti ga opravdavam.Zakazao je sigurno na 100 utakmica u svom zivotu do sada kao i veliki broj velikih igraca.

Kao sto je i Drogba zakazao na 100 utakmica,kao i svaki drugi igrac.

Didi je car,ali zar nije zakazao protiv te iste Barselone tamo neke 2009. godine kad je promasio cist zicer,ono je bilo 10 penala a ne 100% sansa?

I sta?Nista.Idemo dalje....To nije razlog da se neko nipodastava i da se kaze da je neko smesan igrac.

Covek je dokazan igrac,sa 25 godina jos samo gol sa vrha tribine nije dao.

Ali dobro,svako ima pravo na svoje misljenje.

Daj argumente,sa tim "smesan" jebi ga,mozemo do sutra.

Bice Bayern strah i trepet u narednim sezonama. Dodje Guardiola pokupuju extra igrace i vladace nekih 10 godina. E sad Guardiola voli tika-taku tako da cemo videti jos kako ce biti.

Barcelona je usla u utakmicu previse ofanzivno. Mislim da je kljucini faktor bila sredina terena gde su Martinez i Schweinstager odradili fenomelana posao. Iniesta i Xavi nijednom nisu prosli. 

Ja bas ne vjerujem da ce Bayern naredne sezone biti ovako dominantan. Novi trener sa novim idejama i jos najmanje 2-3 nova igraca, nece to biti ovakvo i nece Bayern biti dominantan 10 godina, nema pcke da neki tim toliko dominira u ovakvoj konkurenciji. I taj Guardiola ce taman odraditi taj ugovor i ode u Englesku da se potvrdi, ako mu je cilj zacepiti usta kriticarima.

Bayern se plasi Dortmunda.

U prilog tome govori i razglasavanje na sva zvona da je Gotze njihov igrac, i to samo 48 sati pre polu-finala izmedju Borussie i Reala.

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.