Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

UEFA Champions League

Istaknuti odgovori

• Odgovori 5,2 hilj.
  • Pregledi 249,8 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Imao je jednu dobru sezonu u Feneru, došao iz kine tamo al diablo je vjerovatno znao za njega tako da je to bio logičan transfer nista specijalno

• Cuj molim te improve vocals da moze jace shout hahahahah Kakav bi Saban Saulic bio stoper ili Serif Konjevic. 

• Evo Diablov twitter acc, zapratite momka. 

Objavljene slike

Nisam nimalo iznenadjen sto Farcelona opet igra revans kuci. Nadam se da ce jedan njemacki klub uci u finale i posrati se svima iz Uefe u usta, a onda i da uzmu titulu.

ja sam hteo da stavim pare na Dortmund ili Malagu da osvajaju,pre meceva 1/4 finala su kvote bile 51 na obe ekipe, sada je kvota na Dortmund 7,5... 

Borusija i dalje nema poraza ove sezone u LŠ
a da nisu dali 3. gol protiv Malage,tj da je ostalo 2:2 bili bi jedini u istoriji koji bi ispali neporaženi

Ja jedva cekam utakmicu Borussia Dortmund-Real Madrid...ne zbog fudbala vec zbog ove situacije Gotzeom.Kada pocnu zvižduci odmah znas da je lopta kod Ronalda ili Gotzea,iako ja mislim da ce Gotze biti glavna meta.Bayern i Borussia su napravili veliku glupost objavom transfera pred polufinale LP.Ekipa Borussie je najveci gubitnik pred ovo polufinale,jer sigurno da je ovo negativno uticalo na igrace i sigurno da je ono njihovo zajednistvo palo na nizi level.Saigraci sigurno vise nece gledati isto Gotzea jer im je pao u ocima,navijaci ce biti protiv njega.Ova objava transfer bi mogla kostati Borussiju finala.Zamislite samo situaciju da mi igramo u srijedu polufinale LP protiv Reala a danas klub objavi da je Mata potpisao za Manchester United...

kakvo guženje, gaženje, penetriranje u sve rupe...silovanje...

kakav moćan nogomet, kakav presing, svaka čast Juppu, stvorio je savršenu ekipu...kolika nadmoć, nevjerojatno

a Farcelona je pokazala svoje pravo lice u porazu, cigani prokleti

Alba, Busquets, Sanchez i ekipa su najveća smeća modernog nogometa

da poginu, iskreno mi ne bi bilo ni malo žao

Ofsajd kod prvog gola Bayerna, blok koji je i u kosarci faul.....

Bolje ne moze biti. 

Vraca se Farci 2009. 

Čuj vrati se. Čuj vrati se. Jes ti svjestan šta si napisao ?

Na stranu što bi ih Bayern rastavio na proste faktore i bez ikakvih sudijskih grešaka (jer je sudija jednostavno loš, a ne pristrasan), onakva krađa teško da će se ikada ponoviti na vrhunskom nivou, pogotovo ne njima da se desi.

Bayern je jebena masina.
Kakva partija  :-O 
Potukli su Barcu do koljena.Jednostavno su se sprdali sa njima.U revansu bi Bayern mogao lagano dobiti 1-2 razlike.
Kakav je kolektiv stvorio Heynkes :-O

Strah me pomisliti kako ce izgledati sljedece sezone.Jedno je sigurno,dolazi dominacija Bayerna !

Strah me pomisliti kako ce izgledati sljedece sezone.Jedno je sigurno,dolazi dominacija Bayerna !

Lošije nego ove. Zajebaće ih to što mijenjaju dobitnu formulu samo radi Guardiole. Pazi šta kažem.

Čuj vrati se. Čuj vrati se. Jes ti svjestan šta si napisao ?

Na stranu što bi ih Bayern rastavio na proste faktore i bez ikakvih sudijskih grešaka (jer je sudija jednostavno loš, a ne pristrasan), onakva krađa teško da će se ikada ponoviti na vrhunskom nivou, pogotovo ne njima da se desi.

Ti, koji si rekao da ces navijati za Real Madrid ako Chelsea ne izbori LS naredne sezone nemas pravo glasa.

Ti, koji si rekao da ces navijati za Real Madrid ako Chelsea ne izbori LS naredne sezone nemas pravo glasa.

Izvinite, vaša Svjetlosti. 

Nego HALA MADRID.  :-j

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.