Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

UEFA Champions League

Istaknuti odgovori

• Odgovori 5,2 hilj.
  • Pregledi 249,8 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Imao je jednu dobru sezonu u Feneru, došao iz kine tamo al diablo je vjerovatno znao za njega tako da je to bio logičan transfer nista specijalno

• Cuj molim te improve vocals da moze jace shout hahahahah Kakav bi Saban Saulic bio stoper ili Serif Konjevic. 

• Evo Diablov twitter acc, zapratite momka. 

Objavljene slike

Ceo put Ajaksa od kvalifikacija do polufinala, revans izmedju Totenhema i Sitija, druga utakmica izmedju Liverpula i Barselone, vecerasnji mec...
Ne pamtim uzbudljiviju, interesantniju i kvalitetniju zavrsnicu Lige Šampiona.
Fantastično, zaista.

Ajax je morao na kraju da ispašta zbog konfuzne odbrane i to u najgorem trenutku. Lopta nije smijela ni prići 16 metara, a kamoli da Moura uspije šutnuti pored dva igrača na lopti.

Ljudi se pogubili nakon jednog primljenog gola, isto kao da gube od totenham 1-0 ukupnim rezultatom

Kakvo sranje od finala, dvije ekipe za koje bih zadnje navijao.
Klasicni danak neiskustvu.

Tottenham vise sretno nego spretno do finala.

Stvarno ne znam za koga navijati. Mozda ipak za Liverpool cisto da ostanemo jedini klub iz Londona sa ligom prvaka ali opet valja slusati navijace Liverpoola. Tezak izbor.
E moj Ajax, znas kolika si karina u mentalnom smislu kad te od svih ekipa Spudsi bas ovako izbace. Jucer i Barca se raspade protiv Liverpoola.

Koje finale je pred nama u pm, mislim zasluzili su obje ekipe ako cemo realno, ali ovo je jeben osjecaj kad znas koliko ti je u kurcu klub a ovamo moras da gledas Spudse i Liverpool u finalu Lige Sampiona. Opet, svaka im cast na podvigu. Englezi dominiraju ko nekad.

Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk

Ipak cu navijati za tottenham jer mi je pochettino drazi od kloppa i napravio jr veci podvig nego liverpool, tko je ocekivao tottenham u finalu.

Vise srece nego pameti je imao Tottenhem. Trenutno su mi najmrza ekipa, pa jbte kad snimaju DVD nakon sto nas pobjede, sta ce tek biti ukoliko osvoje ligu sampiona?!!!!

Steta, volio sam da je Ajax prosao jer ovako nemam za koga navijati.

Ali opet bi debili na kraju odigrali mec, jedino ostaje da igrace raznese.

Kako god, tesko ce mi pasti ko god osvoji, jer ih mrzim drama.

Mozda Mauricio jedino sto je gotivan zajedno sa Kaneom, pa ce me simpatija na tu stranu voditi. Plus Arsenal ce pasti za kurac, jer cak ce i Tottenham biti uspjesniji od njih.

Halo ba, kakav totenham da osvoji ligu sampiona, sta vam je, da je poketino na kvadrat, ne bih zelio nikad da osvoje

od dva zla izabrati ono manje, a to je liverpool

Zelim da sto duze ostanemo mi jedina ekipa iz Londona koja je osvojila LP, tako da Kloppov sam navijac u finalu. Ako nista oni ih imaju nekoliko, jedna gore ili dole ne znaci nam nista.

Volio sam da je Ajax prosao, mislim da su zasluzili ali naivni su bili sinoc i njihove neiskuszvo je krivo za ispadanje.

Morali su iskoristiti ukazanu priliku, ovu generaciju jer sad kada pola ekipe ode, opet ih nece nigdje biti.

Ja pratim fudbal zbog igraca, ne zbog navijaca. Meni su Rose, Dier i Alli teška đubrad, a uz to nam je i Tottenham više rival nego Liverpool, tako da ću malo više za Liverpool. Što se tiče sezone u Ligi Prvaka, navijao sam samo da Real ne osvoji, jer ne volim dominaciju jednog kluba bilo gdje. 

Mislim da cemo se ovako hladne glave ipak sloziti da je manje zlo u finalu pobjeda Liverpoola. Da Spudsi nakon samo par sezona u LS na ovakav nacin dodju do finala i osvoje, to bi bila tragedija.

Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk

Meni su spursi ipak najdraža ekipa od svih naših rivala i za njih ću navijati, obožavam pochettina i cijenim projekt koji su napravili sa malo para.. Liverpool je ipak istresao kesu 

I meni ne ide u glavu kako moze neko voliti Tottenhem a ubjedljivo najveci olos od svih ekipa.

Na stranu rivalstvo, ne vidim zašto ih ne bi voljeli. Napravili su super sistem sa malo para i u finalu su lige prvaka, redovno u top4 zasluženo, napravili su iskorak od osrednje ekipe ranga evertona u samu kremu nogometa.

Možete li zamisliti koju gorčinu i muku osjećaju sada Platini, Blatter i ostala korumpirana ekipa iz FIFA-e i UEFA-e koja je otjerana u zadnjih nekoliko godina. Njihova gorčina i muka su pregolemi zbog engleskog finala u oba europska natjecanja. A uvijek su radili na tome da se to ne desi, 2009. aktivno s Ovrebom.

Slazem se skaro s tim, ali prosto su najveci olos kao klub i zajedno sa njima i njihovi navijaci, pa i igraci.

Ljudi su snimali DVD kada nas pobjede, o cemu vise da pricamo...

Ja ću u nedjelju navijati da Liverpool osvoji prvenstvo. Ne daju mi se slušati hvalospjevi na račun Pepa Guardiole kako je on došao i izdominirao Premiership. Zato u nedjelju uz Liverpool da ljudi napokon nakon skoro 30 godina osvoje tu ligu. A i neka malo soli na ranu Unitedovcima. Nema ufuranijih navijača od Unitedovaca, misle da su bogom dani.

I ako Liverpool osvoji prvenstvo onda sam u finalu Lige prvaka definitivno za Tottenham. Da i taj klub koji se diže pravo u zadnjih 10ak godina osjeti tu čar, a to će biti dodatna sol na ranu Arsenalovcima, bit će jedini od tri najjača londonska kluba koji nisu osvojili LP, a i od Tottenhama i od Chelseaja se duže bore za to. 

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.