Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

UEFA Champions League

Istaknuti odgovori

Kako Dinamo dere i ove sezone u europi.

Nadam se prolasku i Dinama i Crvene Zvezde u skupine LP pa da završe oba kluba u istoj skupini pošto će Dinamo bit u trecem šeširu. Tako da Dinamo može kantat susjede iz Srbije.
  • Odgovori 5,2 hilj.
  • Pregledi 249,8 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Imao je jednu dobru sezonu u Feneru, došao iz kine tamo al diablo je vjerovatno znao za njega tako da je to bio logičan transfer nista specijalno

• Cuj molim te improve vocals da moze jace shout hahahahah Kakav bi Saban Saulic bio stoper ili Serif Konjevic. 

• Evo Diablov twitter acc, zapratite momka. 

Objavljene slike

Nebi bilo nereda. Prošla su ta vremena.

Ne bi bilo nereda samo i jedino jer bi bilo zabranjeno prisustvo gostujucim navijacima.
Neprijateljstvo izmedju Bojsa i Delija nikad nece prestati.
  • 2 sedmice kasnije...
Koje su vase zelje uoci danasnjeg zdrijeba za grupe lige prvaka. Po meni bi idealno bilo Chelsea, Real, Dinamo i Red star. Tu bi prolaz bio lagan, a opet islo bi se na utakmice, poseban show bi bio dinamo i zvijezda

Kako je moguce da se Dinamo i Zvezda sastanu? Ko je u trecem sesiru i kako?

Dinamo je u trecem sesiru, zato sto su ispali neki poput Fenera i slicnih, pa je Dinamo zauzeo mjesto u trecem potu
Ja bih najzadovoljniji bio kad bi što lakšeg protivnika izvukli iz drugog šešira, Benfica tu nekako najviše leži. Ostalo kako ispadne, a naravno volio bih kad bi i Dinamo mogli izvuci

Drug i ja smo se vec dogovorili da idemo, ovo ce ubrzo, vec 17/18 septembra, pa ako bude vec tada u zagrebu ili beogradu da se pripremiite.

Kada bi to tako bilo. Neznam kako u Beogradu, ali ovi naši u Zagrebu prodaju jedino pakete ulaznica. Znači ili kupuješ za sve 3 domaće ili nijednu.

Jedino postoji solucija ako se paketi ulaznica ne prodaju u željenoj količini onda na dan same utakmice puste u prodaju ulaznice samo za tu tekmu.

Kada bi to tako bilo. Neznam kako u Beogradu, ali ovi naši u Zagrebu prodaju jedino pakete ulaznica. Znači ili kupuješ za sve 3 domaće ili nijednu.

Jedino postoji solucija ako se paketi ulaznica ne prodaju u željenoj količini onda na dan same utakmice puste u prodaju ulaznice samo za tu tekmu.

Pa i ne zelim domace karte, zelim gostujuce.

Ma nek smo se mi vratili u Ligu Sampiona, pa nek dodje ko god hoce sto bi reko Ciro. Tu smo, tu i pripadamo.

Nadam se dobrom fudbalu, a mozda i velikim nocima na Bridgeu. Ko nekad u 8.

Idemo Plavi!

Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk

Jaka zanimljiva grupa, nismo favoriti. Utakmice ce biti zanimljive, prilika da se prate talentovani igraci Lillea protiv nas. Osimhen, Ikone itd.
Kvalitetom su tu negdje, ipak bih nama dao malo vece danas nego ostalima, biti Ce zanimljivo i nimalo lagano vjerujem
Dosta izjednacena grupa, mozda smo favoriti za to prvo mjesto u grupi, nisu naivne ekipe poput Ajaxa i Valencie ali imamo kvalitete da budemo prvi.
Fina grupica. Ekipe podjednake, masu mladih igraca ima koji tek nadolaze i morat ce da skupljaju iskustvo jedni protiv drugih u ovom takmicenju.

Konacno i da su gostovanja fino blizu Engleske, nema vise tekme u nekoj bjeloruskoj ili azerbejdzanskoj pripizdini, cast tim ekipama.

Zna li se raspored?

Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk

E jebemu kako je ovo teska grupa? Izbjegli smo dva kluba iz Madrida, Napoli i Dortmund iz drugog sesira. Treci sesir nagazna mina Inter sa Conteom.
Ajax je sigurno 50% losija ekipa nego prosle godine (danas su i Dolberga prodali). Tako da nije to ekipa koje bi se trebali plasiti, naravno treba biti oprezan ali realno bolji smo.
Lille mi je iskreno nepoznanica. Vidjet cemo kako ce izgledati u LP, nemaju Pepea i nemaju nekog iskustva.Ocekujem da budemo na prvom mjestu na kraju grupe.

Nek smo se vratili tamo gdje nam je mjesto, nek ne igramo protiv Qarabaga, Moldea, Malmea, Feynoorda, Paoka i slicnih uz duzno postovanje.
Ovo ce biti Lampsov debi u ligi sampiona.

E jebemu kako je ovo teska grupa? Izbjegli smo dva kluba iz Madrida, Napoli i Dortmund iz drugog sesira. Treci sesir nagazna mina Inter sa Conteom.
Ajax je sigurno 50% losija ekipa nego prosle godine (danas su i Dolberga prodali). Tako da nije to ekipa koje bi se trebali plasiti, naravno treba biti oprezan ali realno bolji smo.
Lille mi je iskreno nepoznanica. Vidjet cemo kako ce izgledati u LP, nemaju Pepea i nemaju nekog iskustva.Ocekujem da budemo na prvom mjestu na kraju grupe.

Nek smo se vratili tamo gdje nam je mjesto, nek ne igramo protiv Qarabaga, Moldea, Malmea, Feynoorda, Paoka i slicnih uz duzno postovanje.
Ovo ce biti Lampsov debi u ligi sampiona.

Samo je Lille opasan, zamjenili su Pepea dosta dobro. Ajax najslabija ekipa u grupi.

Grupa po mjeri, tako bih je okarakterisao. Nema klubova protiv kojih trebamo strahovati da ne primimo 5 golova, a sa druge strane nema ekipa protiv kojih bismo se opustili i naivno izgubili. Bit će to "vesele" utakmice, favoriti smo, ali ako kola krenu nizbrdo, mozemo zavrsiti na bilo kojem mjestu u grupi. Ako sve bude teklo po planu, mogli bismo lako doci do cetvrtfinala.

Iskopao sam nas raspored:

Matchday 1 
Tuesday 17 September - Chelsea v Valencia, kick-off 8pm UK time

Matchday 2 
Wednesday 2 October - Lille v Chelsea, kick-off 8pm UK time

Matchday 3 
Wednesday 23 October - Ajax v Chelsea, kick-off 5.55pm UK time

Matchday 4 
Tuesday 5 November - Chelsea v Ajax, kick-off 8pm UK time

Matchday 5 
Wednesday 27 November - Valencia v Chelsea, kick-off 5.55pm UK time

Matchday 6 
Tuesday 10 December - Chelsea v Lille, kick-off 8pm UK time

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.