14. august 2019.7 god. comment_288362 Kako Dinamo dere i ove sezone u europi. Nadam se prolasku i Dinama i Crvene Zvezde u skupine LP pa da završe oba kluba u istoj skupini pošto će Dinamo bit u trecem šeširu. Tako da Dinamo može kantat susjede iz Srbije. Prijavi
14. august 2019.7 god. comment_288364 Nece se to desiti, bili bi neredi :DD Nebi bilo nereda. Prošla su ta vremena. Prijavi
14. august 2019.7 god. comment_288369 Chelsea - Bilo ko - Dinamo - Zvezda Kaj bi Chelsea bio kanta za napucavanje Prijavi
15. august 2019.7 god. comment_288458 Nebi bilo nereda. Prošla su ta vremena. Ne bi bilo nereda samo i jedino jer bi bilo zabranjeno prisustvo gostujucim navijacima. Neprijateljstvo izmedju Bojsa i Delija nikad nece prestati. Prijavi
29. august 2019.7 god. comment_288876 Koje su vase zelje uoci danasnjeg zdrijeba za grupe lige prvaka. Po meni bi idealno bilo Chelsea, Real, Dinamo i Red star. Tu bi prolaz bio lagan, a opet islo bi se na utakmice, poseban show bi bio dinamo i zvijezda Prijavi
29. august 2019.7 god. comment_288877 Kako je moguce da se Dinamo i Zvezda sastanu? Ko je u trecem sesiru i kako? Prijavi
29. august 2019.7 god. comment_288878 Kako je moguce da se Dinamo i Zvezda sastanu? Ko je u trecem sesiru i kako? Dinamo je u trecem sesiru, zato sto su ispali neki poput Fenera i slicnih, pa je Dinamo zauzeo mjesto u trecem potu Prijavi
29. august 2019.7 god. comment_288879 To bi bilo vrhunski kad bi se sastali. Jos zamisli Chelsea, odmah bi kartu nabavio koliko god kostala. Prijavi
29. august 2019.7 god. comment_288880 Drug i ja smo se vec dogovorili da idemo, ovo ce ubrzo, vec 17/18 septembra, pa ako bude vec tada u zagrebu ili beogradu da se pripremiite. Prijavi
29. august 2019.7 god. comment_288881 Ja bih najzadovoljniji bio kad bi što lakšeg protivnika izvukli iz drugog šešira, Benfica tu nekako najviše leži. Ostalo kako ispadne, a naravno volio bih kad bi i Dinamo mogli izvuci Prijavi
29. august 2019.7 god. comment_288882 Drug i ja smo se vec dogovorili da idemo, ovo ce ubrzo, vec 17/18 septembra, pa ako bude vec tada u zagrebu ili beogradu da se pripremiite. Kada bi to tako bilo. Neznam kako u Beogradu, ali ovi naši u Zagrebu prodaju jedino pakete ulaznica. Znači ili kupuješ za sve 3 domaće ili nijednu. Jedino postoji solucija ako se paketi ulaznica ne prodaju u željenoj količini onda na dan same utakmice puste u prodaju ulaznice samo za tu tekmu. Prijavi
29. august 2019.7 god. comment_288883 Kada bi to tako bilo. Neznam kako u Beogradu, ali ovi naši u Zagrebu prodaju jedino pakete ulaznica. Znači ili kupuješ za sve 3 domaće ili nijednu. Jedino postoji solucija ako se paketi ulaznica ne prodaju u željenoj količini onda na dan same utakmice puste u prodaju ulaznice samo za tu tekmu. Pa i ne zelim domace karte, zelim gostujuce. Prijavi
29. august 2019.7 god. comment_288884 Ma nek smo se mi vratili u Ligu Sampiona, pa nek dodje ko god hoce sto bi reko Ciro. Tu smo, tu i pripadamo.Nadam se dobrom fudbalu, a mozda i velikim nocima na Bridgeu. Ko nekad u 8.Idemo Plavi!Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk Prijavi
29. august 2019.7 god. comment_288885 Jaka zanimljiva grupa, nismo favoriti. Utakmice ce biti zanimljive, prilika da se prate talentovani igraci Lillea protiv nas. Osimhen, Ikone itd. Prijavi
29. august 2019.7 god. comment_288887 Cuj nismo favoriti, sve prosjecne ekipe. Odlicna grupa. Najvise me brine Lille, ali valjda cemo uspjeti nekako se provuci na to prvo mjesto. Prijavi
29. august 2019.7 god. comment_288888 Kvalitetom su tu negdje, ipak bih nama dao malo vece danas nego ostalima, biti Ce zanimljivo i nimalo lagano vjerujem Prijavi
29. august 2019.7 god. comment_288889 Dosta izjednacena grupa, mozda smo favoriti za to prvo mjesto u grupi, nisu naivne ekipe poput Ajaxa i Valencie ali imamo kvalitete da budemo prvi. Prijavi
29. august 2019.7 god. comment_288890 Fina grupica. Ekipe podjednake, masu mladih igraca ima koji tek nadolaze i morat ce da skupljaju iskustvo jedni protiv drugih u ovom takmicenju. Konacno i da su gostovanja fino blizu Engleske, nema vise tekme u nekoj bjeloruskoj ili azerbejdzanskoj pripizdini, cast tim ekipama.Zna li se raspored?Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk Prijavi
29. august 2019.7 god. comment_288891 E jebemu kako je ovo teska grupa? Izbjegli smo dva kluba iz Madrida, Napoli i Dortmund iz drugog sesira. Treci sesir nagazna mina Inter sa Conteom.Ajax je sigurno 50% losija ekipa nego prosle godine (danas su i Dolberga prodali). Tako da nije to ekipa koje bi se trebali plasiti, naravno treba biti oprezan ali realno bolji smo.Lille mi je iskreno nepoznanica. Vidjet cemo kako ce izgledati u LP, nemaju Pepea i nemaju nekog iskustva.Ocekujem da budemo na prvom mjestu na kraju grupe. Nek smo se vratili tamo gdje nam je mjesto, nek ne igramo protiv Qarabaga, Moldea, Malmea, Feynoorda, Paoka i slicnih uz duzno postovanje.Ovo ce biti Lampsov debi u ligi sampiona. Prijavi
29. august 2019.7 god. comment_288892 E jebemu kako je ovo teska grupa? Izbjegli smo dva kluba iz Madrida, Napoli i Dortmund iz drugog sesira. Treci sesir nagazna mina Inter sa Conteom. Ajax je sigurno 50% losija ekipa nego prosle godine (danas su i Dolberga prodali). Tako da nije to ekipa koje bi se trebali plasiti, naravno treba biti oprezan ali realno bolji smo. Lille mi je iskreno nepoznanica. Vidjet cemo kako ce izgledati u LP, nemaju Pepea i nemaju nekog iskustva.Ocekujem da budemo na prvom mjestu na kraju grupe. Nek smo se vratili tamo gdje nam je mjesto, nek ne igramo protiv Qarabaga, Moldea, Malmea, Feynoorda, Paoka i slicnih uz duzno postovanje. Ovo ce biti Lampsov debi u ligi sampiona. Samo je Lille opasan, zamjenili su Pepea dosta dobro. Ajax najslabija ekipa u grupi. Prijavi
29. august 2019.7 god. comment_288893 Grupa po mjeri, tako bih je okarakterisao. Nema klubova protiv kojih trebamo strahovati da ne primimo 5 golova, a sa druge strane nema ekipa protiv kojih bismo se opustili i naivno izgubili. Bit će to "vesele" utakmice, favoriti smo, ali ako kola krenu nizbrdo, mozemo zavrsiti na bilo kojem mjestu u grupi. Ako sve bude teklo po planu, mogli bismo lako doci do cetvrtfinala. Iskopao sam nas raspored: Matchday 1 Tuesday 17 September - Chelsea v Valencia, kick-off 8pm UK time Matchday 2 Wednesday 2 October - Lille v Chelsea, kick-off 8pm UK time Matchday 3 Wednesday 23 October - Ajax v Chelsea, kick-off 5.55pm UK time Matchday 4 Tuesday 5 November - Chelsea v Ajax, kick-off 8pm UK time Matchday 5 Wednesday 27 November - Valencia v Chelsea, kick-off 5.55pm UK time Matchday 6 Tuesday 10 December - Chelsea v Lille, kick-off 8pm UK time Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.