Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

UEFA Champions League

Istaknuti odgovori

• Odgovori 5,2 hilj.
  • Pregledi 249,8 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Imao je jednu dobru sezonu u Feneru, došao iz kine tamo al diablo je vjerovatno znao za njega tako da je to bio logičan transfer nista specijalno

• Cuj molim te improve vocals da moze jace shout hahahahah Kakav bi Saban Saulic bio stoper ili Serif Konjevic. 

• Evo Diablov twitter acc, zapratite momka. 

Objavljene slike

Liverpol nije imao srece, bolji su bili od Barcelone. Prijatno sam iznenadjen Robertsonom, strasan bek i nije bez razloga u timu godine.
Liverpol je morao zabiti bar jedan gol.
Slazem se sa Zemom. Liverpool je zaista bio bolji protivnik i samo zbog nedostatka srece nisu postigli makar 2 gola. Da se Klopp kocko sa formacijom to je tacno, ali Firmino je bio povredjen a Origiju ocito ne vjeruje. Jbga, Barselona ima vrhunske igrace koji za razliku od Liverpoola svaku priliku s lahkocom pretvori u gol.

Pa jbte, Liverpool moze ostati i bez titule Premiershipa, ali kako okriviti Kloppa ili bilo kojeg drugog trenera nakon sto ti ekipa osvoji 97 bodova?!

Barselona ce odlaskom Messija postati prosjecna ekipa, zivi bili pa vidjeli.

Zna li iko zašto je Klopp izašao sa Wijnaldunom kao centarforom?
Barca rutinski. Drago mi je što će toliko hvaljeni, od strane pojedinih forumaša, Klopp ove godine ostati spuštenih gaća.
Smatram da je veći luzerluk doći do cilja i pasti.

Sent from my SM-G920F using Tapatalk

Nije sramota izletiti od Barcelone s onakvim Messijem. Dodas tu malo sportske nesrece i eto ti rezultata 3:0, slicno kao i mi prosle godine kad smo sasvim solidan mec odigrali a rezultatski je izgledalo kao kantanje. Vidjecemo ih u revansu sta mogu pruziti.

Sto se prvenstva tice, mislim da tu niko ne moze "a" reci. Mi smo u vjerovatno najboljoj nasoj sezoni ikad, 04/05 zavrsili s 95 bodova, a oni ce lako moguce premasiti tu cifru.

Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk

Kao sto rekoh u prethodnom postu, sve je otvoreno. Bio je Liverpool dobar i u prvoj. Veceras ih ubise ko mraz paprike i to s 2 rezerve u napadu. Svaka cast.

Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk

Pogotovo kad skontas da su igrali igraci kao sto su Matip, Milner, Henderson, Saciri, Origi i slicni. Nisu to losi igraci ali daleko da su vrhunski. Jos kad dodas i Robertsona, Arnolda, Wijnalduma, shvatis ustvari kakav posao radi Klopp.

Nikad necu prezaliti sto njega nismo dovelu za trenera.

Iskreno, sa origijem i shaqirijem ovako ih nabiti, stvarno wow.. Nekako sve nade polažem u AJAX, ne bih volio slušati iživljavanja lfc fanova. Vjerujem u čudo, bilo bi lijepo da popuše u finalu i da izgube za bod prvenstvo, iako su sada veliki favoriti

Nikad necu prezaliti sto njega nismo dovelu za trenera.

Kod nas bi dobio otkaz nakon sezone i ipo jer ne bi ništa osvojia.

Bilo ko da kaze sta lose protiv Klopa za mene je budala. Covjek je sa igracima tipa Milner, Henderson, Vindjaldum nadigrao Barcelonu. Nadam se i da su mnogi vidjeli sta u modernom fudbalu znaci prave bekovi, Roberoston i Arnold su pretrcali cijelu utakmicu, plus je ovaj drugi asistirao za odlucujuci gol, nema vracanja lopte nazad ko Azpilicueta nego samo zanji naprijed. Jednostavno ljudi igraju dobro i zaslueno su u finalu.
Ova Barcelona je prosjek ekipa bez Messija (kad njega ne ide kardan su obicni), tesko njima kada se on oprosti.

Stvarno nisam vjerovao da ce Barcelona ispustiti 3 gola prednosti. Vjerovao sam da Liverpool moze dati tri gola ali da Barca ne da nijedan to nisam ocekivao. Fakat respect za Liverpool, ne vidja se ovakav preokret svaki dan.

Na 1:0 na Nou Campu za Barcelonu sam pomislio da bi za Liverpool bolje bilo da izgube 3:0, nego da izgube 1:0. Jer bi se Barca opustila u slučaju veće pobjede. Da li su se oni opustili, ili su ponovili sličnu igru iz prve utakmice samo sa neučinkovitim napadom, ne znam.

Ja bih volio da mi imamo takvu politiku, pokupovati tako neke dobre igrače koji nisu na visokoj cijeni i dodati kasnije nekoliko "superstarova" i imati uigran tim bez "manekena" uz minimalnu potrošnju. Problem je što je sve teže i teže napraviti takvu selekciju, a ne potrošiti se previše, pogotovo što ako želiš bilo kakvog mladog igrača koji se dokazao u Engleskoj, moraš da daš minimalno 40 miliona eura. Ovog ljeta će vjerovatno svaki igrač Ajaxa puno da košta, svaki igrač Wolverhamptona puno da košta, tu su još i neki igrači iz Njemačke i Italijanske lige koji su obilježili sezone tamo kao i igrači iz manjih klubova Premier lige (Leicesterovi veznjaci, Bournemouthova krila..)

Svaka cast, ali krivo mi je sto Liverpool prodje samo zbog njihovih prepotentnih navijaca.

Ko god da prodje u drugom paru slabiji je od Liverpoola i ovi skoro pa sigurno osvajaju LP. Ko ce to gledat, fuck 🤣
Mourinho: I have to say that for me this comeback has one name - Jurgen, I think this is not about tactics, this is not about philosophy, this is about heart, soul and fantastic empathy that he created with that group of players. They had the risk of finishing without nothing to celebrate and now they are one step from being European champions and I think Jurgen deserves because you know they work they are doing in Liverpool is fantastic. I think this is about him, this is a reflection of his personality don't give up, fighting spirit. He misses one player and he doesn't cry about it because he's missing a player, he's not crying because they are playing 50 or 60 matches a season. Everything today is about Jurgen's personality.

Ako se nešto pokazalo, pokazalo se to da u LP ove godine ne važi "slabiji - jači".

Ajax je izbacio Real i Juve, Liverpool izbacio Barcelonu, Tottenham izbacio City, United izbacio PSG. Tako da ne treba otpisivati ni Tottenham ni Ajax ako uđu u finale. Mislim da je tu sve otvoreno i da favorit ne postoji.

Slažem se sa ovim što je Murinjo napisao. Klop je sastavio tim po svojoj želji, ima vjerovatno odličan odnos sa igračima, igrači mu vjeruju, vjeruju oni njemu, siguran sam da Murinjo zna zašto ovo govori jer je i njegov Inter samo zahvaljujući njemu osvojio Ligu prvaka isto tako i mi 2012. Vrlo je važno imati igrače koji su srčani, koji vjeruju, koji će igrati za trenera. Nažalost, mi nemamo te igrače, mi imamo varalice. Osim par njih, ostali su varalice i glumci kojima je pobjeda ili poraz svejedno.

U modernom sportu uopsteno, ne samo u fudbalu je od izuzetne vaznosti fizicka sprema igraca. Danas ukoliko je igrac spor, trom i bez energicnosti, dzaba mu sva tehnika i umijece ovog svijeta.

Ne kazem da tehnika i znanje sa loptom nisu vazni, naprotiv, ali jedno bez drugog je beskorisno. U Liverpulu uopste nema puno znalaca sa loptom, ali to nadoknadjuju svojom borbenoscu, zalaganjem i energicnoscu koju njihov trener prenosi na njih. Liverpul je ekipa koja zivi od momentuma, a sinoc je taj momenat bio prisutan vise nego ikad.

To je i jedina boljka Kloppa, cije ekipe kada izgube taj momentum i energicnost, postaju bezidejne. Ali i to se moze dublje analizirati i pretpostaviti sta bi bilo kad bi bilo da Klopp ima sastav kao sto ima City i slicno, da li bi i tad bili bezidejni?! ... ali to je vec drugi par opanaka.

Nadam se da je ova nepredvidivost i ovo sto svak svakog moze da izbaci posljedica uvodjenja VAR sistema. Kao prvo, manje je glume, kao drugo, igra je disciplinovanija jer znaju da se sve vidi pa je rjedje da igrac pravi gluposti i ostavi ekipu na cjedilu, a kao trece, greske se lakse ispravljaju. Iskreno se nadam da ce Premier liga sljedece sezone biti dosta zanimljivija (zanimljive su borbe i ove sezone, ali je previse nekako raslojena), da nece biti ekipa sa 95 bodova, ali da nece biti ni ekipa sa ispod 20. Naravno, ukoliko se VAR bude adekvatno koristio.

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.