Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

UEFA Champions League

Istaknuti odgovori

• 2 sedmice kasnije...
  • Odgovori 5,2 hilj.
  • Pregledi 249,8 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Imao je jednu dobru sezonu u Feneru, došao iz kine tamo al diablo je vjerovatno znao za njega tako da je to bio logičan transfer nista specijalno

• Cuj molim te improve vocals da moze jace shout hahahahah Kakav bi Saban Saulic bio stoper ili Serif Konjevic. 

• Evo Diablov twitter acc, zapratite momka. 

Objavljene slike

71075776_2953596881353421_25673406413317

Kako komentarisete ove susrete?

btw Real nije uputio nijedan udarac u okvir gola protiv PSG-a. Mislim da su veceras uvidjeli koliko je glup potez prodaja Navasa.

Pohvalio bih Dinamo, strašan rezultat.

Dinamo se igra nogometa, nema što, veliki rezultat. Što se tiče reala, oni su postali žalosni, curtoisa prima golova i golova, ne ide ga baš u realu. Ni hazard nije nešto za sada, tj bio je nevidljiv. PSG bez neymara, mbappea i cavania ih rutinski dobio, izgleda će kako uz ovih 350 mil sto su potrošili trebati još toliko kako bi se popravili, obrana im je u rangu naše.
Što se tiče jučerašnjih utakmica, očekivao sam kako će napoli i dortmund našamarati liverpool i barcu, tako je i bilo.Samo eto barca imala neku ludu sreću i ter stegena što nije popila bar 3 komada

Ne bih da omalovazavam Zidane-a ali je Realu potreban bolji trener. Recimo njima da dodje Pochetino, Guardiola, Klopp i slicni, oni bi gazili sve redom jer su igracki i dalje medju 3 najbolje ekipe u svijetu.

Ja sam mislio da ce Real derati ove sezone, Zidane je mogao dovesti bukvalno u kojeg igraca upre prstom.

Samo i njih zezaju povrede

I ja mislim da imaju predobru odbranu. Carvahal i Varane bi mogli igrati u bilo kojoj ekipi i to prvih 11 bez problema. Mendy takodjer talenat a i Militao.

Mislim da je do Zidane-a.

Ne govorim za imena nego po igri, ako ste imalo gledali ove sezone, propuštaju u obrani kao mi. Plus Kros im je propao, lik je za penziju
Dinamo strasan. Imaju pravu ekipu, uz malo srece mogu i do osmine finala. 4 komada ovim Talijanima nije mala stvar. Sto se Reala tice, nista novo. Kurton opet prima gol na prvu stativu i to na 0:0. Nisam gledao utakmicu ali oni meni djeluju kao istrosena i totalno neizbalansirana ekipa. Ostatak relativno ocekivano. Vidim pusac gura Higuaina i dalje, uporan nema sta.
  • 2 mjeseca kasnije...
  • 3 sedmice kasnije...
Volio bi Laipciga ili Barcelonu. Ne bih volio PSG mislim da su oni najkompletnija ekipa i da ce uzeti ligu prvaka ove godine.

Vise sam volio Juventus ali ok. Ne briljiraju ni oni ove sezone. Jedino sto Njemci imaju zimsku pauzu koja im moze itekako dobro doci. Vidjet cemo bice tesko ali mislim da ih mozemo proci

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.