20. februar 2019.7 god. comment_284999 City je strasna ekipa, sa igracem manje preokrenuli i pobijedili Schalke. Atletico zasluzeno pobijedio Juventus, Oblak je najbolji golman na svijetu, takvi igraci definitivno donose prevagu. Prijavi
21. februar 2019.7 god. comment_285006 City je nevjerovatan, iako je Schalke losa ekipa, opet treba mnogo moci sa igracem manje preokrenuti. Prijavi
21. februar 2019.7 god. comment_285018 A jest Sane puce slobodnjak, majko mila. Odmah mi proslo kroz glavu sta je puta onaj nas cirkuski klaun Luiz pokusao isto to, a ne znam da je 2 puta pogodio okvir gola opasnije.Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk Prijavi
21. februar 2019.7 god. comment_285026 A jest Sane puce slobodnjak, majko mila. Odmah mi proslo kroz glavu sta je puta onaj nas cirkuski klaun Luiz pokusao isto to, a ne znam da je 2 puta pogodio okvir gola opasnije. Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk Nemoj tako, luiz ima vrhunsku tehniku, jednog dana ce i pogodit, treba cekat samo. Strpljen spasen Prijavi
5. mart 2019.7 god. comment_285369 Morala je prestati dominacija kada tada reala u ligi prvaka. Uci ce u povijest i tesko kako ce ih itko skinuti ikad Prijavi
6. mart 2019.7 god. comment_285374 Ajax je ocito lekciju fudbala svim ekipama da nema predaje. U Madridu dati Realu 4 gola je za svaku pohvalu. Prijavi
6. mart 2019.7 god. comment_285380 Daj ba Zemo. Koliko ovaj MUFC ima srece i koliko ih sere to je nevjerovatno. Dva gola na greske dali, satrali ih u cijelom dvomecu. Ne znaju ni oni kako su prosli. Nemam rijeci za ovaj PSG, ljudi prosle godine prokockaju 4 gola prednosti, ove godine 2:0 prednost donesu s gostovanja i to im nije dovoljno...jadna ekipa. Mogu pobjedjivati neke Nantes, Auxerre, Dijone i slicne. Jedan od najsretnijih prolaza nekog kluba ali svakako cestitke. Ima nesto u ovom Solskjearu.Liga prvaka u svom najljepsem izdanju, dvije noci dva velika iznenadjenja. Prijavi
6. mart 2019.7 god. comment_285381 Svaka cast unitedu, sretno i spretno rekao bih al kog briga.. Prijavi
7. mart 2019.7 god. comment_285383 Ne moze valjati VAR kada stave nesposobne ljude da sude. Kod Rome je bio dobar, ali kod Uniteda grozan. Prijavi
7. mart 2019.7 god. comment_285384 Čist penal, to je šut i očigledno je da ruka blokira udarac prema golu. Pa sve i da je u najprirodnijem položaju (a nije bila) rukom ne možeš blokirati šut. Džaba pare PSG-u kad je tim bez karaktera, nabacali "zvijezde" i očekuju da će samo sa tim biti najbolji u Evropi, nigdje želje, karaktera, elana, borbe. Izbaci te tim Uniteda pun djece i onda je opet neko drugi kriv. Prijavi
7. mart 2019.7 god. comment_285385 Ovo što radi Ole vuče na Di Mattea.Nije to neki trener, jednostavno ima sreće do bola.Sent from my SM-G920F using Tapatalk Prijavi
7. mart 2019.7 god. comment_285386 Ne bi me čudilo da United osvoji i da im se vrati za onaj poraz iz 2011. godine. Prijavi
7. mart 2019.7 god. comment_285389 Ne vjerujem kako imaju šanse za osvojiti, previše je tu ekipa koji su dosta kvalitetnije međutim u dvije utakmice sve je moguće, to smo i sada vidjeli. Ali u neku ruku dobro je što prolaze jer tako nemaju priliku za odmor Prijavi
7. mart 2019.7 god. comment_285391 Ljudi su dali 3 gola u gostima PSG nebitno igra, mi smo osvojili ligu sampiona a nadigrani smo od Barcelone i Bayerna. Prijavi
7. mart 2019.7 god. comment_285395 Ovo je cirkus s VARom opet. Pribojavao se da bi moglo ovako biti. Budu li nastavili s ovakvim "penalima" ode to u qrac. United odlican, Solskjer radi posao pa vi pricajte sta hocete. Fali mu samo jos jedan iskorak do kraja da zaokruzi vrhunsku sezonu ali ako i ne uspije, vec mogu biti zadovoljni s obzirom u kakvim su govnima dotad bili. Ali cuh ti Zeme naseg, kakve on paralele vuce i sta poredi hahah Prijavi
7. mart 2019.7 god. comment_285396 Pa i oni su nadigrani.Pa u tome i jest fazon sad svima smeta kao nadigrani a prosli a mi se naosvajali trofeja tako. Ovo je cirkus s VARom opet. Pribojavao se da bi moglo ovako biti. Budu li nastavili s ovakvim "penalima" ode to u qrac.United odlican, Solskjer radi posao pa vi pricajte sta hocete. Fali mu samo jos jedan iskorak do kraja da zaokruzi vrhunsku sezonu ali ako i ne uspije, vec mogu biti zadovoljni s obzirom u kakvim su govnima dotad bili.Ali cuh ti Zeme naseg, kakve on paralele vuce i sta poredi hahahPa u cemu je problem sto su ljudi dali tri gola a nadigrani, bitan je rezultat, mi smo isto pukom srecom prosli Barcelonu i Bayerna. Prijavi
7. mart 2019.7 god. comment_285407 Šta fali VAR-u??????????????? Predobra stvar. Da je bogdo bio 2009. godine. A svaki sudac može donijeti pogrešnu odluku i na osnovu VAR-a ali to je skroz drugi par rukava. VAR kao VAR je najbolja stvar koja se desila nogometu u zadnjih 30-40 godina. Prijavi
7. mart 2019.7 god. comment_285422 Šta fali VAR-u??????????????? Predobra stvar. Da je bogdo bio 2009. godine. A svaki sudac može donijeti pogrešnu odluku i na osnovu VAR-a ali to je skroz drugi par rukava. VAR kao VAR je najbolja stvar koja se desila nogometu u zadnjih 30-40 godina. Svakako, samo jos da nauce koristiti VAR na pravi nacin. Prijavi
7. mart 2019.7 god. comment_285431 VAR kao sistem nikad nije bio sporan, vec njegovo koristenje. Velikih problema ce biti ako i uvedu ta nova pravila. Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.