Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

UEFA Champions League

Istaknuti odgovori

City je strasna ekipa, sa igracem manje preokrenuli i pobijedili Schalke.
Atletico zasluzeno pobijedio Juventus, Oblak je najbolji golman na svijetu, takvi igraci definitivno donose prevagu.
  • Odgovori 5,2 hilj.
  • Pregledi 249,8 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Imao je jednu dobru sezonu u Feneru, došao iz kine tamo al diablo je vjerovatno znao za njega tako da je to bio logičan transfer nista specijalno

• Cuj molim te improve vocals da moze jace shout hahahahah Kakav bi Saban Saulic bio stoper ili Serif Konjevic. 

• Evo Diablov twitter acc, zapratite momka. 

Objavljene slike

A jest Sane puce slobodnjak, majko mila. Odmah mi proslo kroz glavu sta je puta onaj nas cirkuski klaun Luiz pokusao isto to, a ne znam da je 2 puta pogodio okvir gola opasnije.

Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk

A jest Sane puce slobodnjak, majko mila. Odmah mi proslo kroz glavu sta je puta onaj nas cirkuski klaun Luiz pokusao isto to, a ne znam da je 2 puta pogodio okvir gola opasnije.

Nemoj tako, luiz ima vrhunsku tehniku, jednog dana ce i pogodit, treba cekat samo. Strpljen spasen
  • 2 sedmice kasnije...
Morala je prestati dominacija kada tada reala u ligi prvaka. Uci ce u povijest i tesko kako ce ih itko skinuti ikad
Srpska se truba iz Madrida čujeee
Daj ba Zemo. Koliko ovaj MUFC ima srece i koliko ih sere to je nevjerovatno. Dva gola na greske dali, satrali ih u cijelom dvomecu. Ne znaju ni oni kako su prosli.
Nemam rijeci za ovaj PSG, ljudi prosle godine prokockaju 4 gola prednosti, ove godine 2:0 prednost donesu s gostovanja i to im nije dovoljno...jadna ekipa. Mogu pobjedjivati neke Nantes, Auxerre, Dijone i slicne.
Jedan od najsretnijih prolaza nekog kluba ali svakako cestitke. Ima nesto u ovom Solskjearu.

Liga prvaka u svom najljepsem izdanju, dvije noci dva velika iznenadjenja.

Čist penal, to je šut i očigledno je da ruka blokira udarac prema golu. Pa sve i da je u najprirodnijem položaju (a nije bila) rukom ne možeš blokirati šut.

Džaba pare PSG-u kad je tim bez karaktera, nabacali "zvijezde" i očekuju da će samo sa tim biti najbolji u Evropi, nigdje želje, karaktera, elana, borbe.

Izbaci te tim Uniteda pun djece i onda je opet neko drugi kriv.

Ne vjerujem kako imaju šanse za osvojiti, previše je tu ekipa koji su dosta kvalitetnije međutim u dvije utakmice sve je moguće, to smo i sada vidjeli. Ali u neku ruku dobro je što prolaze jer tako nemaju priliku za odmor

Ljudi su dali 3 gola u gostima PSG nebitno igra, mi smo osvojili ligu sampiona a nadigrani smo od Barcelone i Bayerna.
Ovo je cirkus s VARom opet. Pribojavao se da bi moglo ovako biti. Budu li nastavili s ovakvim "penalima" ode to u qrac. United odlican, Solskjer radi posao pa vi pricajte sta hocete. Fali mu samo jos jedan iskorak do kraja da zaokruzi vrhunsku sezonu ali ako i ne uspije, vec mogu biti zadovoljni s obzirom u kakvim su govnima dotad bili. Ali cuh ti Zeme naseg, kakve on paralele vuce i sta poredi hahah

Pa i oni su nadigrani.

Pa u tome i jest fazon sad svima smeta kao nadigrani a prosli a mi se naosvajali trofeja tako.

Ovo je cirkus s VARom opet. Pribojavao se da bi moglo ovako biti. Budu li nastavili s ovakvim "penalima" ode to u qrac.United odlican, Solskjer radi posao pa vi pricajte sta hocete. Fali mu samo jos jedan iskorak do kraja da zaokruzi vrhunsku sezonu ali ako i ne uspije, vec mogu biti zadovoljni s obzirom u kakvim su govnima dotad bili.Ali cuh ti Zeme naseg, kakve on paralele vuce i sta poredi hahah

Pa u cemu je problem sto su ljudi dali tri gola a nadigrani, bitan je rezultat, mi smo isto pukom srecom prosli Barcelonu i Bayerna.

Šta fali VAR-u??????????????? Predobra stvar. Da je bogdo bio 2009. godine. A svaki sudac može donijeti pogrešnu odluku i na osnovu VAR-a ali to je skroz drugi par rukava. VAR kao VAR je najbolja stvar koja se desila nogometu u zadnjih 30-40 godina.

Šta fali VAR-u??????????????? Predobra stvar. Da je bogdo bio 2009. godine. A svaki sudac može donijeti pogrešnu odluku i na osnovu VAR-a ali to je skroz drugi par rukava. VAR kao VAR je najbolja stvar koja se desila nogometu u zadnjih 30-40 godina.

Svakako, samo jos da nauce koristiti VAR na pravi nacin.

VAR kao sistem nikad nije bio sporan, vec njegovo koristenje. Velikih problema ce biti ako i uvedu ta nova pravila.

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.