Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

UEFA Champions League

Istaknuti odgovori

• Odgovori 5,2 hilj.
  • Pregledi 249,8 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Imao je jednu dobru sezonu u Feneru, došao iz kine tamo al diablo je vjerovatno znao za njega tako da je to bio logičan transfer nista specijalno

• Cuj molim te improve vocals da moze jace shout hahahahah Kakav bi Saban Saulic bio stoper ili Serif Konjevic. 

• Evo Diablov twitter acc, zapratite momka. 

Objavljene slike

• 2 sedmice kasnije...
  • 2 sedmice kasnije...
Vratilo se Liverpolu konacno na ligi prvaka.
Po meni prvi gol sa penala je mogao da se ne svira, velika greska Pocetina sto je ostavio Mouru na klupi jer je on igrac koji je bio u najboljoj formi. Drugi gol cista greska Vertogena.
Moram pohvaliti opet Robertsona, po meni trenutno najbolji lijevi bek na svijetu, momak ne staje nikako.
Klopp pokazao da je trenutno sazrio kao trener i da zna prilagoditi taktiku protivniku i situaciji na terenu. Na nasu zalost, Liverpool je ponovo postao velik klub sa svijetlom buducnosti a najzasluzniji za to je Klopp. Da s druge strane nije bio Guardila i City ovakav kakav jeste, osvojili bi i ligu.
Igramo protiv Liverpola super kup nesto ranije polovinom augusta, vrijeme je da uzmemo super kup jer smo izgubili dva za redom.

Klopp pokazao da je trenutno sazrio kao trener i da zna prilagoditi taktiku protivniku i situaciji na terenu. Na nasu zalost, Liverpool je ponovo postao velik klub sa svijetlom buducnosti a najzasluzniji za to je Klopp. Da s druge strane nije bio Guardila i City ovakav kakav jeste, osvojili bi i ligu.

Svaka čast Kloppu, odličan je trener i radi odlične stvari s Liverpoolom. Ali mislim da tajna uspjeha Liverpoola nije samo Klopp nego ponajprije uprava koja je dala vremena Kloppu i podršku u sastavljanju ekipe po njegovu guštu i to je dalo ploda, ali ne zaboravimo da su do ove famozne sezone tek došli u 4. Kloppovoj sezoni, kod nas bi već odavno dobio otkaz.
Al stvarno jadno finale je bilo, nikakvo. Vecinu vremena nisam ni gledao, eto takvi su bili i jedni i drugi. Totalno nezanimljivo, a finale LP bi trebalo bit samo uzivanje.

Navijao sam da Ajax i Barsa budu u finalu. Milina bi bilo to gledati, ali eto.

Liverpoolu da je bio bilo ko veceras protivnik a da je osvojio nekad nesto, ostali bi praznih saka, nevjerovatno kakvi su luzeri i kako su lose i bojazljivo igrali, ali sreca im je protivnik je bio jos veci luzer, mozda i najveci luzer u fudbalu, KOKOSKE.

Mislim da se pokazalo u polufinalu koje su ekipe luzeri od navedena 4 polufinalista. 

Liverpool je morao da uđe preoprezno, mogući rizik je bio ogroman, a to je da se jedna od najuspješnijih sezona nekog Engleskog kluba možda završi sa 0 trofeja. Prošlosezonsko finale je takođe ostavilo gorak okus koji je tek prije par sati ispran. Tottenham je u utakmicu ušao onako kako je ušao u svaku utakmicu u zadnja 2 mjeseca, a to je jako loše. Još ih je dodatno i poremetio primljen gol na samom početku, vidjelo se na Pochetinu da ne zna šta ga je snašlo. Nije im išlo u prilog ni to što im se neki bitni igrači nisu ni pojavili. Tipična međusobna utakmica top 6 timova Engleske lige.

Mislim da se u polufinalu samo desila slucajnost. U 9 od 10 slucajeva bi druga dva tima prosla, ali sta je, tu je.

Uglavnom, veoma lose finale, nikakvo i ne ponovilo se.

Ako misliš nakon rezultata prvih utakmica, onda da. Generalno, Liverpool nije outsider protiv Barcelone, dok je Tottenham puno bolji od Ajaxa, samo što su u očajnoj formi u posljednje vrijeme.

Da je bila neka utakmica, nije, ali ni ne bude baš uvijek uzbudljivo finale. Ova utakmica se počela "pljuvati" i prije nego što je počela, uglavnom od strane navijača Barcelone i Reala.

Vidlo se iz aviona da su oba tima ušla s velikom dozom rezerve i nisu uopće riskirali. Meni je to sasvim normalno ipak se premierligaške momčadi previše poznaju i cak nismo mogli ni drugačije finale ni priželjkivati.

I ekipo ajde malo respekta prema suparnicima. Nemojte bit balavurdija. Ipak su ova dva kluba zadnjih godina u uzlaznoj putanji i imaju stabilnost dok je Chelsea daleko od toga....

Al stvarno jadno finale je bilo, nikakvo. Vecinu vremena nisam ni gledao, eto takvi su bili i jedni i drugi. Totalno nezanimljivo, a finale LP bi trebalo bit samo uzivanje.

Navijao sam da Ajax i Barsa budu u finalu. Milina bi bilo to gledati, ali eto.

Liverpoolu da je bio bilo ko veceras protivnik a da je osvojio nekad nesto, ostali bi praznih saka, nevjerovatno kakvi su luzeri i kako su lose i bojazljivo igrali, ali sreca im je protivnik je bio jos veci luzer, mozda i najveci luzer u fudbalu, KOKOSKE.

Zato sam upravo i napisao da je Klopp sazrio kao trener jer se nije bezglavo zalijetao i napadao kao sto je to radio ranijih sezona.
Rani gol je uništio utakmicu. Nakon gola Liverpool nije imao razloga jurit jer su imali vodstvo pa su igrali super oprezno. Tottenhama s druge strane isto nije imao muda jurit da ne bi primili i drugi, išli su na to da sačuvaju tih 1-0 do 70-te i onda probaju nešto, a realno nisu imali ni znanja i kvalitete da nešto više naprave pored odlične Liverpoolove obrane.
Da nije bilo tog gola vjerujem da bi utakmica bila puno bolja.
Rani gol je mozda promijenio tok utakmice, al vala nije uticao na to da dvije ekipe u finalu Lige Sampiona ne mogu pet smislenih dodavanja prema naprijed povezati. Cijeli svijet se slozio da je finale bilo ocajno, sto kvalitetom, sto cinjenicom da nema nikakve napetosti. Spudsi da se do prekosutra igralo ne bi mogli gola dati.

Elem, treba biti realan pa unatoc tome cestitati i priznati da su obje ekipe, a posebno Liverpool miljama ispred nas trenutno.

Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.