10. maj 2019.7 god. comment_286454 Niposto da ista osvoji Liverpool, neka bude i dalje krilatica next season is ours. Prijavi
10. maj 2019.7 god. comment_286456 Diablo i ja smo isti, ja isto ne bih volio da osvoji Tottenham, ali ne bih volio ni da osvoji Liverpool. :( Prijavi
19. maj 2019.7 god. comment_286670 Kakav dan, sjecam se ko jucer da je bilo. Neopisiv osjecaj u zivotu.Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk Prijavi
19. maj 2019.7 god. comment_286677 Klub je osnovan 1905. godine, jednostavno nam je suđeno da trofeje osvajamo na datum 19.05. Prijavi
1. juni 2019.7 god. comment_287042 Vratilo se Liverpolu konacno na ligi prvaka. Po meni prvi gol sa penala je mogao da se ne svira, velika greska Pocetina sto je ostavio Mouru na klupi jer je on igrac koji je bio u najboljoj formi. Drugi gol cista greska Vertogena. Moram pohvaliti opet Robertsona, po meni trenutno najbolji lijevi bek na svijetu, momak ne staje nikako. Prijavi
1. juni 2019.7 god. comment_287043 Klopp pokazao da je trenutno sazrio kao trener i da zna prilagoditi taktiku protivniku i situaciji na terenu. Na nasu zalost, Liverpool je ponovo postao velik klub sa svijetlom buducnosti a najzasluzniji za to je Klopp. Da s druge strane nije bio Guardila i City ovakav kakav jeste, osvojili bi i ligu. Prijavi
1. juni 2019.7 god. comment_287045 Finale na nivou prve lige federacije. Ocaj. Dobro je samo da mrtvi Spudsi nisu uzeli ovo.Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk Prijavi
1. juni 2019.7 god. comment_287049 Igramo protiv Liverpola super kup nesto ranije polovinom augusta, vrijeme je da uzmemo super kup jer smo izgubili dva za redom. Prijavi
1. juni 2019.7 god. comment_287050 Klopp pokazao da je trenutno sazrio kao trener i da zna prilagoditi taktiku protivniku i situaciji na terenu. Na nasu zalost, Liverpool je ponovo postao velik klub sa svijetlom buducnosti a najzasluzniji za to je Klopp. Da s druge strane nije bio Guardila i City ovakav kakav jeste, osvojili bi i ligu. Svaka čast Kloppu, odličan je trener i radi odlične stvari s Liverpoolom. Ali mislim da tajna uspjeha Liverpoola nije samo Klopp nego ponajprije uprava koja je dala vremena Kloppu i podršku u sastavljanju ekipe po njegovu guštu i to je dalo ploda, ali ne zaboravimo da su do ove famozne sezone tek došli u 4. Kloppovoj sezoni, kod nas bi već odavno dobio otkaz. Prijavi
1. juni 2019.7 god. comment_287052 Izgubili smo skoro sve superkupove bilo čega ikada, tako da nisam optimističan povodom te utakmice. Jedino se nadam da će faktor igranja te utakmice dodatno natjerati upravu da riješi problem igračkog kadra na vrijeme. Prijavi
1. juni 2019.7 god. comment_287053 Al stvarno jadno finale je bilo, nikakvo. Vecinu vremena nisam ni gledao, eto takvi su bili i jedni i drugi. Totalno nezanimljivo, a finale LP bi trebalo bit samo uzivanje. Navijao sam da Ajax i Barsa budu u finalu. Milina bi bilo to gledati, ali eto. Liverpoolu da je bio bilo ko veceras protivnik a da je osvojio nekad nesto, ostali bi praznih saka, nevjerovatno kakvi su luzeri i kako su lose i bojazljivo igrali, ali sreca im je protivnik je bio jos veci luzer, mozda i najveci luzer u fudbalu, KOKOSKE. Prijavi
1. juni 2019.7 god. comment_287054 Mislim da se pokazalo u polufinalu koje su ekipe luzeri od navedena 4 polufinalista. Liverpool je morao da uđe preoprezno, mogući rizik je bio ogroman, a to je da se jedna od najuspješnijih sezona nekog Engleskog kluba možda završi sa 0 trofeja. Prošlosezonsko finale je takođe ostavilo gorak okus koji je tek prije par sati ispran. Tottenham je u utakmicu ušao onako kako je ušao u svaku utakmicu u zadnja 2 mjeseca, a to je jako loše. Još ih je dodatno i poremetio primljen gol na samom početku, vidjelo se na Pochetinu da ne zna šta ga je snašlo. Nije im išlo u prilog ni to što im se neki bitni igrači nisu ni pojavili. Tipična međusobna utakmica top 6 timova Engleske lige. Prijavi
1. juni 2019.7 god. comment_287056 Mislim da se u polufinalu samo desila slucajnost. U 9 od 10 slucajeva bi druga dva tima prosla, ali sta je, tu je. Uglavnom, veoma lose finale, nikakvo i ne ponovilo se. Prijavi
2. juni 2019.7 god. comment_287058 Ako misliš nakon rezultata prvih utakmica, onda da. Generalno, Liverpool nije outsider protiv Barcelone, dok je Tottenham puno bolji od Ajaxa, samo što su u očajnoj formi u posljednje vrijeme. Da je bila neka utakmica, nije, ali ni ne bude baš uvijek uzbudljivo finale. Ova utakmica se počela "pljuvati" i prije nego što je počela, uglavnom od strane navijača Barcelone i Reala. Prijavi
2. juni 2019.7 god. comment_287059 Vidlo se iz aviona da su oba tima ušla s velikom dozom rezerve i nisu uopće riskirali. Meni je to sasvim normalno ipak se premierligaške momčadi previše poznaju i cak nismo mogli ni drugačije finale ni priželjkivati. I ekipo ajde malo respekta prema suparnicima. Nemojte bit balavurdija. Ipak su ova dva kluba zadnjih godina u uzlaznoj putanji i imaju stabilnost dok je Chelsea daleko od toga.... Prijavi
2. juni 2019.7 god. comment_287060 Al stvarno jadno finale je bilo, nikakvo. Vecinu vremena nisam ni gledao, eto takvi su bili i jedni i drugi. Totalno nezanimljivo, a finale LP bi trebalo bit samo uzivanje. Navijao sam da Ajax i Barsa budu u finalu. Milina bi bilo to gledati, ali eto. Liverpoolu da je bio bilo ko veceras protivnik a da je osvojio nekad nesto, ostali bi praznih saka, nevjerovatno kakvi su luzeri i kako su lose i bojazljivo igrali, ali sreca im je protivnik je bio jos veci luzer, mozda i najveci luzer u fudbalu, KOKOSKE. Zato sam upravo i napisao da je Klopp sazrio kao trener jer se nije bezglavo zalijetao i napadao kao sto je to radio ranijih sezona. Prijavi
2. juni 2019.7 god. comment_287062 Rani gol je uništio utakmicu. Nakon gola Liverpool nije imao razloga jurit jer su imali vodstvo pa su igrali super oprezno. Tottenhama s druge strane isto nije imao muda jurit da ne bi primili i drugi, išli su na to da sačuvaju tih 1-0 do 70-te i onda probaju nešto, a realno nisu imali ni znanja i kvalitete da nešto više naprave pored odlične Liverpoolove obrane. Da nije bilo tog gola vjerujem da bi utakmica bila puno bolja. Prijavi
2. juni 2019.7 god. comment_287063 Rani gol je mozda promijenio tok utakmice, al vala nije uticao na to da dvije ekipe u finalu Lige Sampiona ne mogu pet smislenih dodavanja prema naprijed povezati. Cijeli svijet se slozio da je finale bilo ocajno, sto kvalitetom, sto cinjenicom da nema nikakve napetosti. Spudsi da se do prekosutra igralo ne bi mogli gola dati.Elem, treba biti realan pa unatoc tome cestitati i priznati da su obje ekipe, a posebno Liverpool miljama ispred nas trenutno.Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk Prijavi
2. juni 2019.7 god. comment_287064 Ne slazem se Wisey za Totenhem da je bolji od nas a kamoli jos toliko. Prijavi
2. juni 2019.7 god. comment_287066 Ne slazem se Wisey za Totenhem da je bolji od nas a kamoli jos toliko. Dovoljno je tragicno da smo tu negdje. Prijavi
2. juni 2019.7 god. comment_287074 Jest, imali smo veliki 1 poen više od njih. Oni su u Europi izbacili Inter, PSV, Borussiju Dortmund, Manchester City i Ajax, a mi smo izbacili BATE, Videoton, PAOK, Malmo, Dynamo Kyev, Slaviju Prag, Eintracht Frankfurt i Arsenal. Bolji su od nas, realno. Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.