11. april 2019.7 god. comment_285878 Pa samo zbog ovakvog Citya kakav jest, Liverpool mozda nece osvojiti titulu. Pored ovakvog Citya ne bi ni Fergiev United imao puno bolje sanse. Da se ne lazemo, Liverpool je uz njih trenutno najbolja ekipa, nazalost. Jasno je meni to sto ti govoris, jebes sve bez rezultata, i slazem se s tim. Ali oni su trenutno veoma ozbiljna i dobra ekipa, ekipa koja konacno moze a vjerovatno i hoce u skorijoj buducnosti( ako ne ove ) osvojiti titulu. Prijavi
11. april 2019.7 god. comment_285879 Dobra ekipa nema sta, samo mislim da njima fali dosta za titule. City je ipak prejak, svi zaboravljaju da se City svake sezone pojaca takodjer, ne ostaju sa istom ekipom. Vjerujem sljedece sezone da cemo manje vidjati i zinchenka, kompanya, davida, fernandinha. Ako njih zamjene na kvalitetan nacin kao ostale, onda im stvarno niko nece moci prismrditi. Liverpoolu fali ipak dosta igraca, a i trener je previse tvrdoglav sa hendersonom, lovrenom i takvim poluigracima. I onda ti napadi mentalni gdje padnu kurcu nekoliko mjeseci i onda ga mozes pisati, sada im se to nije obilo od glavu, ali jeste proslih sezona. Prijavi
11. april 2019.7 god. comment_285880 U tome i jeste poenta moje price. Na njihovu ali i na zalost svih drugih ekipa, City je prejak. Prijavi
11. april 2019.7 god. comment_285887 Nista to ne mora znaciti, pa Liverpool samo jedan poraz ima dosad u citavom prvenstvu. City do kraja ima par jebenih utakmica, dok Liverpol jedino protiv nas za vikend i ako to prodju neokrznuto onda su za mene favoriti za titulu. A sto se kupova tice, tu ce fakticki City "ni kriv ni duzan" uzeti obe titule. Ne znam da se ikad ikom poklopio ovakav put do finala u dva domaca kupa. Oni u FA kupu nece odigrati nijedan mec protiv top 6 ekipe a osvojit ce ga. U Liga kupu isto tako sve do finala, pa polufinale igrali sa treceligasem. Cak i u tom jedinom mecu protiv jaceg tima nisu slavili u 120 minuta igre, vec tek nakon penala. Prijavi
12. april 2019.7 god. comment_285895 A jesu li oni krivi sto je Liverpool ispao od Wolvesa, United isto od Vukova, mi od Uniteda itd... Prijavi
16. april 2019.7 god. comment_285950 Jebeno kad skontas da bi Tottenham mogao vrlo lako igrati finale Lige Sampiona. Pa i City cak.Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk Prijavi
17. april 2019.7 god. comment_285951 Džabe im kad je s druge strane Messi.Sent from my SM-G920F using Tapatalk Prijavi
17. april 2019.7 god. comment_285952 Treba skinuti kapu igracima Ajaxa, u dvije utakmice u kojima su morali ganjati rezultat su uspjeli izbaciti Real i Juventus. Fudbal je jednostavna igra i igraci Ajaxa su to pokazali. Prijavi
17. april 2019.7 god. comment_285954 Svi iz utakmicu u utakmicu otpisuju Ajax, a Ajax pokazuje kako se igra. Da ona dva krila nisu onako smotana mogli su im jos par komada komotno. Jedino im je odbrana dosta suplja i primaju glupe golove, ali svasta se moze ocekivati. Prijavi
17. april 2019.7 god. comment_285955 Ne znam zasto ali imam neki osjecaj i da ce se City patiti sa Totenhamom, cak vise vjerujem u Totenham. Prijavi
17. april 2019.7 god. comment_285956 Ne bi bilo loše da City osvoji 4 trofeja, pa da Guardiola ode jer je prekucao igricu. Sent from my SM-G920F using Tapatalk Prijavi
17. april 2019.7 god. comment_285957 Hahahahahahaahh ja ne vjerujem scene s VARom Sta cojk dosudi Prijavi
17. april 2019.7 god. comment_285958 Var je nesto najbolje sto se desilo u fudbalu, konacno najbolji mora osvojiti bez pomoc sudija. Prijavi
17. april 2019.7 god. comment_285959 Ko god kaže nešto protiv VAR-a momentalno ga štocom treba opaliti.VAR je najbolje što se fudbalu moglo desiti.Koliko samo nepravdi ispravlja to je čudo jedno.Sent from my SM-G920F using Tapatalk Prijavi
17. april 2019.7 god. comment_285960 Hahahahahahaahh ja ne vjerujem scene s VARom Sta cojk dosudi A sta je pogresno dosudjeno ? Prijavi
17. april 2019.7 god. comment_285961 Ali mora se priznati promasene taktike oba trenera. Pocetino kod 1:2 nadigrava se sa Cityem umjesto da koristi prekide da zaustavljaju igru ili ceka kontre. Guardiola isto kod 4:2 ubacuje odmah Fernandina a pola sata do kraja i odmah u sledecem napadu prima gol. Prijavi
17. april 2019.7 god. comment_285962 Wisey toliko mrzi VAR da na mu je i na vid prešlo. Najbolja stvar koja se ikad desila fudbalu. Drago mi je da je manje od dva zla prošlo dalje. Prijavi
17. april 2019.7 god. comment_285964 Haha sto ste se upalili, ovaj put sam mislio na samu scenu proslave gola, pa nakon 4-5 minuta ponistenje i nevjerica Guardiola poceo trcati dole niz aut liniju, odmah me fles bek puce iz 2009., jebo glavu svoju celavu Prijavi
17. april 2019.7 god. comment_285965 Kakav mec jebo te. Ovo ko je propustio bas mu treba da bude krivo. Prijavi
17. april 2019.7 god. comment_285966 Jbg, ja zaspao u 55 minuti. Probudio se samo da vidim ko je prošao dalje. :)I još nešto da napišem što se tiče LPa. Valjda će nekad ukinuti ovo glupo pravilo tzv "gol u gostima". Prijavi
18. april 2019.7 god. comment_285968 City je imo otvoren put do finala, Schalke, Totenham i Ajax nikad lakse ne bi usli u finale, pitanje je sad gdje ce Guardiola ja tipujem PSG ili Juventus i opet iz pocetka, pumpaj na nove igrace. Prijavi
18. april 2019.7 god. comment_285969 Hahahahahahaahh ja ne vjerujem scene s VARom Sta cojk dosudi Llorente dao gol rukom Prijavi
18. april 2019.7 god. comment_285970 Pep ponovo flopnuo u LP. Ako sad još izgube i prvenstvo, možemo zaključit kako je Pep nakon Bayerna flopnuo i u Cityu. Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.