Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

UEFA Champions League

Istaknuti odgovori

Pa samo zbog ovakvog Citya kakav jest, Liverpool mozda nece osvojiti titulu. Pored ovakvog Citya ne bi ni Fergiev United imao puno bolje sanse. Da se ne lazemo, Liverpool je uz njih trenutno najbolja ekipa, nazalost.

Jasno je meni to sto ti govoris, jebes sve bez rezultata, i slazem se s tim. Ali oni su trenutno veoma ozbiljna i dobra ekipa, ekipa koja konacno moze a vjerovatno i hoce u skorijoj buducnosti( ako ne ove ) osvojiti titulu. 

• Odgovori 5,2 hilj.
  • Pregledi 249,8 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Imao je jednu dobru sezonu u Feneru, došao iz kine tamo al diablo je vjerovatno znao za njega tako da je to bio logičan transfer nista specijalno

• Cuj molim te improve vocals da moze jace shout hahahahah Kakav bi Saban Saulic bio stoper ili Serif Konjevic. 

• Evo Diablov twitter acc, zapratite momka. 

Objavljene slike

Dobra ekipa nema sta, samo mislim da njima fali dosta za titule. City je ipak prejak, svi zaboravljaju da se City svake sezone pojaca takodjer, ne ostaju sa istom ekipom. Vjerujem sljedece sezone da cemo manje vidjati i zinchenka, kompanya, davida, fernandinha. Ako njih zamjene na kvalitetan nacin kao ostale, onda im stvarno niko nece moci prismrditi.

Liverpoolu fali ipak dosta igraca, a i trener je previse tvrdoglav sa hendersonom, lovrenom i takvim poluigracima. I onda ti napadi mentalni gdje padnu kurcu nekoliko mjeseci i onda ga mozes pisati, sada im se to nije obilo od glavu, ali jeste proslih sezona.

Nista to ne mora znaciti, pa Liverpool samo jedan poraz ima dosad u citavom prvenstvu. City do kraja ima par jebenih utakmica, dok Liverpol jedino protiv nas za vikend i ako to prodju neokrznuto onda su za mene favoriti za titulu. A sto se kupova tice, tu ce fakticki City "ni kriv ni duzan" uzeti obe titule. Ne znam da se ikad ikom poklopio ovakav put do finala u dva domaca kupa. Oni u FA kupu nece odigrati nijedan mec protiv top 6 ekipe a osvojit ce ga. U Liga kupu isto tako sve do finala, pa polufinale igrali sa treceligasem. Cak i u tom jedinom mecu protiv jaceg tima nisu slavili u 120 minuta igre, vec tek nakon penala.
Treba skinuti kapu igracima Ajaxa, u dvije utakmice u kojima su morali ganjati rezultat su uspjeli izbaciti Real i Juventus. Fudbal je jednostavna igra i igraci Ajaxa su to pokazali.

Svi iz utakmicu u utakmicu otpisuju Ajax, a Ajax pokazuje kako se igra. Da ona dva krila nisu onako smotana mogli su im jos par komada komotno.

Jedino im je odbrana dosta suplja i primaju glupe golove, ali svasta se moze ocekivati.

Ali mora se priznati promasene taktike oba trenera. Pocetino kod 1:2 nadigrava se sa Cityem umjesto da koristi prekide da zaustavljaju igru ili ceka kontre. Guardiola isto kod 4:2 ubacuje odmah Fernandina a pola sata do kraja i odmah u sledecem napadu prima gol.

Wisey toliko mrzi VAR da na mu je i na vid prešlo. Najbolja stvar koja se ikad desila fudbalu.

Drago mi je da je manje od dva zla prošlo dalje.

Haha sto ste se upalili, ovaj put sam mislio na samu scenu proslave gola, pa nakon 4-5 minuta ponistenje i nevjerica Guardiola poceo trcati dole niz aut liniju, odmah me fles bek puce iz 2009., jebo glavu svoju celavu
City je imo otvoren put do finala, Schalke, Totenham i Ajax nikad lakse ne bi usli u finale, pitanje je sad gdje ce Guardiola ja tipujem PSG ili Juventus i opet iz pocetka, pumpaj na nove igrace.

Pep ponovo flopnuo u LP. Ako sad još izgube i prvenstvo, možemo zaključit kako je Pep nakon Bayerna flopnuo i u Cityu.

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.