Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

UEFA Champions League

Istaknuti odgovori

A niko da spomene Cholovo pisanje po Kloppu?
Okej nije ih razmontirao ali ovo ne bilo onako na njegovu foru, dali go i zatvorili se (Morata trebao pogoditi ono za 2:0). Drago mi je da su pokazali da je Liverpool itekako pobjediv, samo sto su klupovi u Premiershipu u kanalu teskom (plus VAR na njihovoj strani).
  • Odgovori 5,2 hilj.
  • Pregledi 249,8 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Imao je jednu dobru sezonu u Feneru, došao iz kine tamo al diablo je vjerovatno znao za njega tako da je to bio logičan transfer nista specijalno

• Cuj molim te improve vocals da moze jace shout hahahahah Kakav bi Saban Saulic bio stoper ili Serif Konjevic. 

• Evo Diablov twitter acc, zapratite momka. 

Objavljene slike

Spomenuli smo u chatu, svaka čast, treba uspjeti tako nešto odigrati, skidam kapu. Ružno za gledati je bilo na trenutke, ali zasluženo bez dvojbe.
Iako mislim da će ispasti, ali svejedno super posao
Pisanje? Ajde mi recite bil voljeli da nam Chelsea igra na taj nacin kao sinoc Simeonov Atletico? Ja iskreno ne, a ako je vama to pisanje onda ok.
Nema načina na koji bi mi bili zadovoljni, ako se igra napadački onda je dosadno jer je se samo dodajemo uokolo, ako se igra bunker onda je opet dosadno.

Okej nije ih razmontirao ali ovo ne bilo onako na njegovu foru, dali go i zatvorili se (Morata trebao pogoditi ono za 2:0). Drago mi je da su pokazali da je Liverpool itekako pobjediv, samo sto su klupovi u Premiershipu u kanalu teskom (plus VAR na njihovoj strani).

Dokle vise da se velica dekadentan antifudbal?!
Das gol, parkiras tri autobusa, turisticki brod i Boingov 747 ispred svog i to je za pohvalu.

Ono sinoc je bila sramota za fudbal. Toliko.
PSG ce izbaciti Dortmunda, dok Atletico ima dobar rezultat pred revans, bice zanimljivo. Veceras prognoziram pobjedu Atalante i remi Totenhama.

Sjetimo se da je Liverpool u jedinoj utakmici u ligi koju nisu pobijedili oštećen

Das gol, parkiras tri autobusa, turisticki brod i Boingov 747 ispred svog i to je za pohvalu.

Ja ne znam zašto je sramota, pa bili su bolji, napravili su više prilika od liverpoola, moglo je biti i 2-0 komotno.
Nije sad to onaj bunker gdje je liverpool stvorio šanse i promašivao, nisu stvorili ništa, sramota od liverpoola da cijelu utakmicu ne mogu stvoriti neku polušansu.
Atletico igra tako oduvijek i to je njihov način, znalo se i prije utakmice kako će odigrati, prikazali su maestralnu obranu i treba znati otupiti manea, salaha i firminha i ja im na tome čestitam.

Ja ne znam zašto je sramota, pa bili su bolji, napravili su više prilika od liverpoola, moglo je biti i 2-0 komotno.
Nije sad to onaj bunker gdje je liverpool stvorio šanse i promašivao, nisu stvorili ništa, sramota od liverpoola da cijelu utakmicu ne mogu stvoriti neku polušansu.
Atletico igra tako oduvijek i to je njihov način, znalo se i prije utakmice kako će odigrati, prikazali su maestralnu obranu i treba znati otupiti manea, salaha i firminha i ja im na tome čestitam.

Bunker je sramota izgleda samo kad ga igra Murinjo.
Ne znam zašto sada spominješ mourinha, uglavnom to što se tebi osobno ne sviđa taj stil kao ni meni, ne znači da je sramota.
Zasluženo su pobijedili kažem, liverpool nije pokazao ništa. Mogla je biti i veća pobjeda

Ne znam zašto sada spominješ mourinha, uglavnom to što se tebi osobno ne sviđa taj stil kao ni meni, ne znači da je sramota.
Zasluženo su pobijedili kažem, liverpool nije pokazao ništa. Mogla je biti i veća pobjeda

Zato sto kad Murinjo bunkerise tad ide prozivka. Kad ostali to rade slavi se.

Nesto nisam video da se slavio Simeone kad je izgubio od Reala nedavno, ili igrao nereseno sa Leganesom, a koristio je tu istu taktiku.
On Atletiko vodi tako jer ne ume drugacije. To nije razlog da slavimo "stil igre" koji je gotovo pa izumro.

To je bio jedini način da oni izbore dobar rezultat protiv Liverpoola. Bunker i trčanje 90 minuta, u prvom poluvremenu su pretrčali čak 3km više od igrača Liverpoola i još ih usralo da zabiju iz prvog napada.

Ne volim ovakav stil igre ali opet čestitke na pobjedi, nije lako odigrati ovakvih 90 minuta bez greške.

Ona Moratina prilika ništa posebno, može on promašiti i bolje, Henderson je sa druge strane imao odličnu šansu

Složio bih se, ja isto sam definitivno za Atalantu čiji nogomet simpatiziram, i za Leipzig koji mi je drag.
Doduše i Tottenham mi je simpa klub, ali bio mi je više dok je Poch bio tamo

A zato Kloppov stil na koji svi svrsavaju sinoc nije uspio probiti taj isti antifudbal. Naprotiv, nisu imali udarac u okvir gola. Heej najdominantniji tim nema udarac u okvir gola.
Nikad necu shvatiti ljude koji osporavaju jednu od najvaznijih stvari(po mnogima i najvazniju) u fudbalu a to je odbrana. Zar stvarno misle da je lako igrati taj 'bunker'? Ako je tako zasto onda Newcastle, Burnley, Brighton i slicne ekipe redovno ne uzimaju bodove protiv velikih kad igraju taj isti bunker?

Drugi par cipela je to sto protiv Leganesa igraju kao i protiv Liverpoola, ja sam dao osvrt na jucerasnju utakmicu.

Složio bih se, ja isto sam definitivno za Atalantu čiji nogomet simpatiziram, i za Leipzig koji mi je drag.
Doduše i Tottenham mi je simpa klub, ali bio mi je više dok je Poch bio tamo

Ne mozes biti navijač Chelsea i da ti Tottenham bude simpa klub. To je isto kao da imaš curu a drkaš joj na sestru, mlađu

Ne mozes biti navijač Chelsea i da ti Tottenham bude simpa klub. To je isto kao da imaš curu a drkaš joj na sestru, mlađu

Već sam obrazlagao prije zašto su mi simpa, ne vidim zašto mi ne bi mogli biti iako su gradski rivali, nije da sam rođen u Londonu. Cijenim ono što su napravili sa pochettinom

A zato Kloppov stil na koji svi svrsavaju sinoc nije uspio probiti taj isti antifudbal. Naprotiv, nisu imali udarac u okvir gola. Heej najdominantniji tim nema udarac u okvir gola.
Nikad necu shvatiti ljude koji osporavaju jednu od najvaznijih stvari(po mnogima i najvazniju) u fudbalu a to je odbrana. Zar stvarno misle da je lako igrati taj 'bunker'? Ako je tako zasto onda Newcastle, Burnley, Brighton i slicne ekipe redovno ne uzimaju bodove protiv velikih kad igraju taj isti bunker?

Drugi par cipela je to sto protiv Leganesa igraju kao i protiv Liverpoola, ja sam dao osvrt na jucerasnju utakmicu.

Zato sto Barnli, Njukasl i Brajton nemaju na stotine miliona da uloze u tim.
.

Zato sto Barnli, Njukasl i Brajton nemaju na stotine miliona da uloze u tim.
.

Nemaju milione da uloze u tim pa to automatski znaci da im je losa odbrana i da moraju igrati ofanzivno, ne kontam 🤔
Jes vala, skrsili onolike pare na igrace i prelijep stadion izgradili a ne mogu 3 pasa sastaviti. Okej protivnik bio prvak Evrope ali znamo da oni tako svaku igraju u Ligi Sampiona. Igra im je bas teski smor.

Evo i Murinjo zabunkeriso protiv Leipziga kuci pa ce dobiti po usima.

Nemaju milione da uloze u tim pa to automatski znaci da im je losa odbrana i da moraju igrati ofanzivno, ne kontam

Je l ti mene zajebavas zivota ti?

Pitao si zasto ne osvajaju bodpve prptiv velilih iako igraju bunker.
Jer nemaju para da kupe kvalitetne igrace.
Atletiko ulaze na desetine miliona u svaku liniju tima svake godine i porediti njih i ove tri ekipe koje si naveo je jos smesnije od velicanja Simeoneovog antifudbala.
Njihovo pravo da igraju kako hoće, cilj je opravdao sredstvo, liverpool je pao bez udarca u okvir.
Ne sviđa se mnogima takav stil, ali daleko je to od sramote, i zasluženo su pobijedili, a na ostalima je da plaču na njihov nogomet.
Malo je licemjerno kao navijač chelseaja govoriti o antinogometu i nekoj sramoti atletica

Njihovo pravo da igraju kako hoće, cilj je opravdao sredstvo, liverpool je pao bez udarca u okvir.
Ne sviđa se mnogima takav stil, ali daleko je to od sramote, i zasluženo su pobijedili, a na ostalima je da plaču na njihov nogomet.
Malo je licemjerno kao navijač chelseaja govoriti o antinogometu i nekoj sramoti atletica

Onda ti ne znas sta je licemerje.
Kada si ti na ovom forumu procitao da Vajz, ja ili Hamco velicamo previse defanzivni pristup bilo koga od trenera Celsija? Pa kad se Murinjo poceo raspadati svi sem mene i Vajzija ste ga branili iako smo predvideli krah koji se kasnije i desio.
Dalje, ako mislis na osvajanje Lige Sampiona takodje nikad nigde na ovom forumu nisi mogao da procitas da je bilo ko od nas izjavio da nam se dopada nacin na koji je osvojena.
Locemerje je moj prijatelju velicati kod sebe ono sto kritikujes kod drugih. A mi to ne radimo.
Cas zavrsen.
Pa to ako je Chelsea igrao antifudbal ne mora da znaci da smo mi kao navijaci ovog kluba to simpatisali. Bas naprotiv.

Sto se ticd jucerasnje tekme Atletica i Liverpula, i nekako je to ok kad ti protivnik ne uspije stvoriti mnogo sansi. Medjutim generalno je to los pristup, protivnik ti stalno vrsi pritisak i stvara sanse a tebi jedino preostaje da se molis da ne iskoriste te sanse.

I kakve su ovo gluposti sa poredjenjem Atletica i Njukastla, Barnleya... hahah p Jao Felix sam kostao 130 miliona ovo ljeto. Cak sta vise, ovaj tim Atletika uopste nije los igracki, individualno imas itekako dobrih i tehnicki potkovanih igraca, mislim smijesno je porediti njih i nekakve Barnlije, Njukastls i slicno...

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.