Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

UEFA Champions League

Istaknuti odgovori

• Odgovori 5,2 hilj.
  • Pregledi 249,8 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Imao je jednu dobru sezonu u Feneru, došao iz kine tamo al diablo je vjerovatno znao za njega tako da je to bio logičan transfer nista specijalno

• Cuj molim te improve vocals da moze jace shout hahahahah Kakav bi Saban Saulic bio stoper ili Serif Konjevic. 

• Evo Diablov twitter acc, zapratite momka. 

Objavljene slike

Ja sam zadovoljan, svakako bi ispali od bilo kog, pa i Leipziga, pa bolje da smo izvukli ovako nešto, manja je sramota da nas ono nabiju nego netko "lakši"
Koliko je dobro sto se igra u februaru toliko je i lose. Bayern ce se sigurno pojacati u Januaru i vjerovatno ce podici formu. Teško da gore od ovog moze za Bavarskog giganta.

Medjutim svi imamo lijepa sjecanja na magičnu noc a Allianz areni.
Evo jedan hint 19.05.2012 ❤️❤️
Bayern je Bayern, uvjek su pretezak protivnik. Najvise sto me brine je Lewandovski na nasu odbranu, to je trenutno gledano katastrofa u najavi, ali za 2 mjeseca, ko zna.

Jel zaista mislite da ce nas nabiti?

Pa sve upućuje na to kako je trenutno stanje, ne znam što tebe tu čudi. Lewandowski s jedne strane koji je utrpao već 30 komada ove sezone, s druge strane naša obrana koja je jedna od najgorih.
To je realno stanje, odi na bilo koji neutralni forum i svi prognoziraju relativno lagan prolaz bayerna.
Još na to sve očita je razlika u kvaliteti njihovih igrača u odnosu na naše

Uređeno , autor izmjene: skaro

Pa oni uopste ne briljiraju ove godine, cak sta vise dugo nisu losije igrali. Slazem se, jesu favoriti, ali ne toliki da nas nabiju. Nisu to uradili ni Liverpul ni City, ne znam sto bi oni.
Pa zavisi šta ti je definicija nabiti, možda ne rezultazski, ali za očekivat je da prođu bez nekakvih problema, uz moguće nabijanje ako im se otvori.
Oni možda ne briljiraju ali tu i tamo bljesnu sa super utakmicom, dok mi igramo loše već više od mjesec dana kontinuirano
Bayern je loš ove sezone, zato je Kovač i dobio otkaz, digli su se njegovim otkazom ali to je valjda onaj pozitivan šok nakon smjene. A i vodi ih trenerski anonimus... Favoriti svakako jesu, ali daleko od toga da su u idealnoj situaciji i da nemamo nikakve šanse.

Uz to, suldo je prognozirati išta s obzirom da tko zna šta će bit u drugom mjesecu kako po pitanju formi igrača tako i uopće kadra jer mogli bi o i mi i oni dosta trgovat.
Bayern i tako lošiji je već nabio tottenham 2x i dortmund, ne vidim zašto ne bi mogli i nas.
Jedino ako se pojačamo i povratimo formu do tada, govorim za trenutno stanje
Plus dodaj u prilog to da smo popušili od svih jačih osim leicestera doma u ligi, i to još kada smo igrali dobro
Nekima se pravdaju porazi a nama ne. Pa taj isti Bayern je i izgubio od Leverkuzena, Gladbaha, i sta sad, to cemo zanemariti. Slazemo se svi da su favoriti, al mrzim kada se mi nipodistavamo i omalovazavamo kao da smo ekipa treceg reda. Realno od ove ekipe niko i ne ocekuje da prodje ekipu kao sto je Bayern ali zar se treba unaprijed predati i dici bijelu zastavu? Pobiti se pa sta bude, kurac moj ce nas nabiti.
Svi znamo kakav je Tottenham bio na početku sezone. A Dortmund ove sezone isto nije bog zna u kakvoj formi, osim toga oni redovito dobivaju porciju kod Bayerna, to je već više stvar psihe nego kvalitete.
Imao sam nekog posla zadnjih dana pa nisam uspio da prokomentarisem zrijeb. Poslije 2. mjesta u grupi bilo je realno da cemo s nekim od divova odmjeriti snage. Iskreno zelio sam prije svih Juventus, iako su Talijani mislim da bismo tu imali dobre sanse da iznenadimo. Koliko god Barcelona i Pariz neuvjerljivi bili, oni imaju pojedince za koje nasa ekipa jos nije spremna da se sistemski nosi i brani od takvih. Bayern je protivnik kojeg sam najmanje zelio, ne zbog njihove igre ili sastava vec jednostavno mi je zelja bila ako se i susretnemo da to nekad kasnije bude. Medjutim, sta je tu je, idemo vidjeti do kraja februara kako ce sve izgledati. Podsjecam da se prva tekma igra tek 25.02. Nadam se dobrom okrsaju, trebamo igrati svoj fudbal u obje utakmice pa sta Bog da. Ovo je vrhunski test kako za neke mlade igrace, isto tako i za cijeli strucni stab na celu s jos uvijek neiskusnim trenerom. Rezultatski sto se Lige Sampiona tice, smatram da smo ostvarili zacrtano prije pocetka sezone i sve dalje je dodatna satisfakcija. Tako da momci mogu potpuno rastereceno uci u mec protiv favorita. Eventualni prolazak bi bio ravan ogromnom iznenadjenju.
  • 1 mjesec kasnije...

Liga Šampiona se vraća večeras, hvala kurcu. Na sreću po nas ne igramo ove sedmice.

Večeras

Borussia Dortmund - PSG

Atletico Madrid - Liverpool

Šta kažete momci, koju tekmu gledate, šta očekujete, za koga navijate

Lično mislim da ću gledati Dortmund - PSG, utakmica će sigurno biti mnogo zanimljivija a naravno Dortmund mi je jedan od najdražih timova. Što se tiče drugog meča u Atletico sam

Koji sprint nakon kornera PSGa gdje je izbio loptu i odsprintao 100m, bilo 5 na 3 i sancho pucao bezveze.
Za tako visokog igrača strašne noge

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.