16. decembar 2019.6 god. comment_290904 Ma samo da se lewa povrijedi ili bude u losoj formi, jer sad siluje sve redom. Treba u januaru bas dobro kupovati i sreca sto je u februaru tekma. Prijavi
16. decembar 2019.6 god. comment_290905 Ja sam zadovoljan, svakako bi ispali od bilo kog, pa i Leipziga, pa bolje da smo izvukli ovako nešto, manja je sramota da nas ono nabiju nego netko "lakši" Prijavi
16. decembar 2019.6 god. comment_290907 Nije ni Bayern sto je bio. Imaju nekoliko ekstra igraca, ali i oni muce muku sa odbranom. Boateng igra k'o Sokratis. Prijavi
16. decembar 2019.6 god. comment_290908 Koliko je dobro sto se igra u februaru toliko je i lose. Bayern ce se sigurno pojacati u Januaru i vjerovatno ce podici formu. Teško da gore od ovog moze za Bavarskog giganta.Medjutim svi imamo lijepa sjecanja na magičnu noc a Allianz areni. Evo jedan hint 19.05.2012 â¤ï¸â¤ï¸ Prijavi
16. decembar 2019.6 god. comment_290909 Mislim da je bolje za nas sto se igra u februaru, jer cemo se i mi pojacati. Prijavi
16. decembar 2019.6 god. comment_290912 Bayern je Bayern, uvjek su pretezak protivnik. Najvise sto me brine je Lewandovski na nasu odbranu, to je trenutno gledano katastrofa u najavi, ali za 2 mjeseca, ko zna. Prijavi
16. decembar 2019.6 god. comment_290914 Jest da je predaleko za govoriti, ali kako sada stvari stoje, mi možemo u tom nadigravanju da ih iznenadimo na jednu utakmicu. Na dvije jako tesko, jer se ne znamo braniti. Prijavi
16. decembar 2019.6 god. comment_290919 Jel zaista mislite da ce nas nabiti?Pa sve upućuje na to kako je trenutno stanje, ne znam što tebe tu čudi. Lewandowski s jedne strane koji je utrpao već 30 komada ove sezone, s druge strane naša obrana koja je jedna od najgorih. To je realno stanje, odi na bilo koji neutralni forum i svi prognoziraju relativno lagan prolaz bayerna. Još na to sve očita je razlika u kvaliteti njihovih igrača u odnosu na naše Uređeno 16. decembar 2019.6 god., autor izmjene: skaro Prijavi
16. decembar 2019.6 god. comment_290921 Pa oni uopste ne briljiraju ove godine, cak sta vise dugo nisu losije igrali. Slazem se, jesu favoriti, ali ne toliki da nas nabiju. Nisu to uradili ni Liverpul ni City, ne znam sto bi oni. Prijavi
16. decembar 2019.6 god. comment_290923 Pa zavisi šta ti je definicija nabiti, možda ne rezultazski, ali za očekivat je da prođu bez nekakvih problema, uz moguće nabijanje ako im se otvori. Oni možda ne briljiraju ali tu i tamo bljesnu sa super utakmicom, dok mi igramo loše već više od mjesec dana kontinuirano Prijavi
16. decembar 2019.6 god. comment_290924 Bayern je loš ove sezone, zato je Kovač i dobio otkaz, digli su se njegovim otkazom ali to je valjda onaj pozitivan šok nakon smjene. A i vodi ih trenerski anonimus... Favoriti svakako jesu, ali daleko od toga da su u idealnoj situaciji i da nemamo nikakve šanse. Uz to, suldo je prognozirati išta s obzirom da tko zna šta će bit u drugom mjesecu kako po pitanju formi igrača tako i uopće kadra jer mogli bi o i mi i oni dosta trgovat. Prijavi
17. decembar 2019.6 god. comment_290928 Bayern i tako lošiji je već nabio tottenham 2x i dortmund, ne vidim zašto ne bi mogli i nas. Jedino ako se pojačamo i povratimo formu do tada, govorim za trenutno stanjePlus dodaj u prilog to da smo popušili od svih jačih osim leicestera doma u ligi, i to još kada smo igrali dobro Prijavi
17. decembar 2019.6 god. comment_290932 Nekima se pravdaju porazi a nama ne. Pa taj isti Bayern je i izgubio od Leverkuzena, Gladbaha, i sta sad, to cemo zanemariti. Slazemo se svi da su favoriti, al mrzim kada se mi nipodistavamo i omalovazavamo kao da smo ekipa treceg reda. Realno od ove ekipe niko i ne ocekuje da prodje ekipu kao sto je Bayern ali zar se treba unaprijed predati i dici bijelu zastavu? Pobiti se pa sta bude, kurac moj ce nas nabiti. Prijavi
17. decembar 2019.6 god. comment_290934 Svi znamo kakav je Tottenham bio na početku sezone. A Dortmund ove sezone isto nije bog zna u kakvoj formi, osim toga oni redovito dobivaju porciju kod Bayerna, to je već više stvar psihe nego kvalitete. Prijavi
17. decembar 2019.6 god. comment_290936 Ma i oni se muce sa odbranom strasno, jos da nemaju gnabrya sto je u nenormalnoj formi i naravno lewu bili bi za kurac. Moze se igrati sa njima, ali morat cemo kupovati u januaru pametno i nadati se da CHO udje u potpunu formu dotad. Prijavi
21. decembar 2019.6 god. comment_290967 Imao sam nekog posla zadnjih dana pa nisam uspio da prokomentarisem zrijeb. Poslije 2. mjesta u grupi bilo je realno da cemo s nekim od divova odmjeriti snage. Iskreno zelio sam prije svih Juventus, iako su Talijani mislim da bismo tu imali dobre sanse da iznenadimo. Koliko god Barcelona i Pariz neuvjerljivi bili, oni imaju pojedince za koje nasa ekipa jos nije spremna da se sistemski nosi i brani od takvih. Bayern je protivnik kojeg sam najmanje zelio, ne zbog njihove igre ili sastava vec jednostavno mi je zelja bila ako se i susretnemo da to nekad kasnije bude. Medjutim, sta je tu je, idemo vidjeti do kraja februara kako ce sve izgledati. Podsjecam da se prva tekma igra tek 25.02. Nadam se dobrom okrsaju, trebamo igrati svoj fudbal u obje utakmice pa sta Bog da. Ovo je vrhunski test kako za neke mlade igrace, isto tako i za cijeli strucni stab na celu s jos uvijek neiskusnim trenerom. Rezultatski sto se Lige Sampiona tice, smatram da smo ostvarili zacrtano prije pocetka sezone i sve dalje je dodatna satisfakcija. Tako da momci mogu potpuno rastereceno uci u mec protiv favorita. Eventualni prolazak bi bio ravan ogromnom iznenadjenju. Prijavi
18. februar 2020.6 god. comment_293099 Liga Šampiona se vraća večeras, hvala kurcu. Na sreću po nas ne igramo ove sedmice. Večeras Borussia Dortmund - PSG Atletico Madrid - Liverpool Šta kažete momci, koju tekmu gledate, šta očekujete, za koga navijate Lično mislim da ću gledati Dortmund - PSG, utakmica će sigurno biti mnogo zanimljivija a naravno Dortmund mi je jedan od najdražih timova. Što se tiče drugog meča u Atletico sam Prijavi
18. februar 2020.6 god. comment_293101 Neću gledati nažalost nijednu. Nekako se atraktivnijom čini Pariz i Borusija jer bi moglo da bude 5+ golova, ali da sam kući gledao bih Liverpool jer živim sa navijačem tog kluba. Proći će PSG i Liverpool na kraju. Prijavi
18. februar 2020.6 god. comment_293113 Sta radi ovaj Holand, strasno pojacanje vec 10 golova dao. Prijavi
18. februar 2020.6 god. comment_293116 20 mil bkt mazo, vrijedi već 100 minimalno Zapravo vredi 75 miliona. Prijavi
18. februar 2020.6 god. comment_293118 Koji sprint nakon kornera PSGa gdje je izbio loptu i odsprintao 100m, bilo 5 na 3 i sancho pucao bezveze. Za tako visokog igrača strašne noge Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.