11. april 2018.8 god. comment_281118 Cist penal, ne vidim razloga da se gleda koja je minuta, ako je penal, penal je. Kao ono u 26oj je u redu, a u 90toj nije. Malo ljudi izgleda zbog nekih simpatija buffona ili cega vec i mrznje reala ne mogu da sagledaju stvari realno. P.S. Sto se tice sudija engleskih, pa mozda je Oliver i najbolji trenutno sudija u engleskoj, bit ce sigurno jedan od najboljih i na svijetu, jer je dosta mlad. Prijavi
11. april 2018.8 god. comment_281120 Slažem se totalno je nebitno koja je minuta ako nije penal nije penal. A nije. Prijavi
11. april 2018.8 god. comment_281121 Ne znam stvarno, guranje sa obje ruke, zatim udarac nogom, ni blizu lopte. Prijavi
12. april 2018.8 god. comment_281127 Ne znam sta ti diablo gledas, ovo ni u nasoj ligi ne bi se sviralo. Oliver jest mozda jedan od boljih engleskih sudija ali ono sinoc je bilo u rangu Ovreba iz najboljih dana. Prijavi
13. april 2018.8 god. comment_281130 Ne znam sta ti diablo gledas, ovo ni u nasoj ligi ne bi se sviralo. Oliver jest mozda jedan od boljih engleskih sudija ali ono sinoc je bilo u rangu Ovreba iz najboljih dana. Gledam guranje sa obje ruke, i udaranje u predjelu stomaka, ni blizu lopte. Cist penal da ne moze biti cistiji. Prijavi
13. april 2018.8 god. comment_281134 Bayern - Real Liverpul - Roma Najsretniji bih bio da Roma ode do kraja i da ga Dzekson zabije u finalu, postao bi svetac u Rimu. Ipak smatram da ce Real - Liverpul biti finale i da ce Real uzeti klempu 3. put zaredom. Prijavi
13. april 2018.8 god. comment_281139 Ne može Reala vječito srat, ima i Bayern šta da pokaže. Mislim da će ovaj put oni podići klempu. Prijavi
13. april 2018.8 god. comment_281140 Sad nesto razmisljam, diablo govorio kako su i Liverpul i Roma slabe ekipe a obje igraju polufinale a jedna ce cak i u finale. Zanima me koga smatra slabijom ekipom da odmah na nju ulozim i kucu i sve sto imam jer uvijek se desava kontra onog sto on govori :D Prijavi
13. april 2018.8 god. comment_281143 Liverpool osvaja,barem bih ja tako volio,meni lično najprijatnije iznenađenje ,otkako im je Van Dijk došao mnogo su bolja ekipa. Prijavi
14. april 2018.8 god. comment_281144 Kakav Van Dijk, sve je to zbog Kloppova sistema, Van Dijk kao i njegovi suigrači su običan prosjek ali ih je isključivo Klopp doveo tu gdje jesu :) Jel tako hamco? :) Moje simpatije su uvijek na strani slabijih, tako da u finalu će se navijat za pobjednika dvoboja Roma-Liverpool. Tu ću blago navijat za Liverpool jer su englezi a ja tradicionalno u lp navijam za engleske klubove. Iako će mi bit drago i ako Roma ode u finale. U ovoj drugoj simpatije idu prema Bayernu... A što se predivđanja i objektivnosti tiće, bojim se da će Real nažalost osvojit 3. put... Prijavi
15. april 2018.8 god. comment_281151 Pa moralo ih je prosrati :D Losa ekipa pravo je i Sevilla i Barca pored tih. Opet i mi smo bili prelosi, pa smo osvojili LP :D Prijavi
24. april 2018.8 god. comment_281222 Sta ocekujete veceras? Liverpul ili Roma? Navijam za Romu i naseg Dzeksona, imam osjecaj da ce silovati Van Dijka i Lovrena. Da smo ga bogdom doveli umjesto onog panja i padavicara Morate... Prijavi
24. april 2018.8 god. comment_281223 Ja ipak mislim da ce manolas i fazio biti silovani, jedino ako nesto Salah ne zasere, jer igra protiv starog kluba. Prijavi
24. april 2018.8 god. comment_281224 Ja ipak mislim da ce manolas i fazio biti silovani, jedino ako nesto Salah ne zasere, jer igra protiv starog kluba. Tebi svakako ova utakmica ne ide u prilog. Govorio si za obje ekipe da su taraba a dodjose u polufinale, a jedna ce u finale. Dakle tebe cemo zajebavat kako god okrenes ... :P Prijavi
24. april 2018.8 god. comment_281225 [quote name="hamco" post="281224" timestamp="1524580732"] Tebi svakako ova utakmica ne ide u prilog. Govorio si za obje ekipe da su taraba a dodjose u polufinale, a jedna ce u finale. Dakle tebe cemo zajebavat kako god okrenes ... :P[/quote]Nikad da nauci dobri nas diablo. Nadan se da u zivotu bolje prolazi nego ovdje s prognozama i predvidjanjima kekek Veceras a i do kraja sam za Romu. Ako ne mogu oni onda nek Real osvoji, najbezbolniji. Od Bayernovih i Liverpoolovih navijaca te medija neces moci zivjeti, ako bi ne do Bog osvojili. Daje Roma! Prijavi
24. april 2018.8 god. comment_281226 Ma diablo je uvijek bio saljivdzija :D Ne slazem se za Real, pa njih najmanje volim od svih klubova na svihetu, oni pa Barselona, zatim slijede United... Dakle ako Roma ne moze onda neka to bude Liverpul, cisto zato sto su Engleski klub a i zbog Kloppa, zasluzio je. Prijavi
24. april 2018.8 god. comment_281229 Ja ipak mislim da ce manolas i fazio biti silovani, jedino ako nesto Salah ne zasere, jer igra protiv starog kluba.Eto zasro je. Prijavi
24. april 2018.8 god. comment_281238 Liga Sampiona ove godine pokazuje da se nakon odredjenog vremena napadacki i okomiti fudbal vratio ponovo u modu. Nema vise, ili je vrlo malo trenera koji mogu izbalansirati obje strane terena. Oni defanzivnije orijentisani jednostavno ne uspijevaju se izvaditi, pogotovo na 2 dobijena meca. Cak i Barcelona, koja je ove godine eto vazila nekako za tu najizbalansiraniju i takticku ekipu je dobila po usima od Rome. Real kad je samo u jednom mecu krenuo kalkulisati umalo nije prokockao 0:3 ostvarenu pobjedu u Torinu. Simeone koji je godinama pravio strasne rezultate s tim svojim stilom i igrom, ove godine nije grupe prosao jer nije mogao pobijediti Qarabaga u 2 utakmice. Mourinho sa svojim bunkerisanjem u prvoj i opreznom igrom u drugoj utakmici opet ispusio, kao sto je i kod nas ispadao od Pariza i Atletica na isti nacin. Conte, doduse iako igracki oslabljena ekipa, opet pokazao da nije mogao naci pravi balans pa je dozivljavao katastrofe kao ona u Rimu. Izgubio se i on. Inace trener Rome veceras ocajnu taktiku postavio. Igraci malo prepotentni nakon izbacivanja Barcelone, a Liverpool i Salah melju u napadu. Na kraju 2 pocasna gola, a da su bili pametniji mogli su dosta bolji rezultat nositi s gostovanja. Ovako mislim da se ne moze ponoviti cudo i da ce Liverpool vrlo vjerovatno igrati finale. Prijavi
24. april 2018.8 god. comment_281239 Eto zasro je. Ocigledno ti mene nisi shvatio :D Ma romina odbrana je retardirana, stigli do polufinala, ni oni ne znaju kako ni zasto. Liverpool imao samo jednu veliku prepreku, a to je City. Vjerovatno ce ih Real docekati, i kaznjavati ove lovrene, arnolde, hendersone, wijnaldume i tako te poluigrace. Prijavi
2. maj 2018.8 god. comment_281299 Bayern je u potpunosti nadigrao Real u ove dvije utakmice. Pa imali su najmanje 10 mrtvih zicera u obje utakmice, bilo ko da pomene takticku genijalnost Zidane-a nema pojma o fudbalu. Sreca odnosno neprisebnost Bayernovih igraca kljuc je Realova prolaska u finale. Bayern je osakacen povredama igrao obje utakmice a Jupp je i sa takvim sastavom izdominirao celavog kolegu na drugoj strani. Nadam se da ce Liverpul osvojiti jer ne mogu ove spanske cigane smisliti. Prijavi
2. maj 2018.8 god. comment_281301 Ponosan sam što sam prestao pratiti fudbal, gledam ovu Ligu šampiona par utakmica i prosto je nezamisljivo bilo pretpostaviti na koje grane će ovaj fudbal spasti (ako već i nije). I prije se prolazilo na sudijsko guranje, ali da se iz utakmice u utakmicu slabiji tim gura je katastrofa. Naravno sve će se ovo zaboraviti i ako Real osvoji jer se pamte samo titule i upravo je to razlog zbog koga ovo ne treba gledati. Kad im spadne gledanost onda možda i naprave sport koji nije samo mašina za pranje para već i nešto što će ljudi moći da prate. Ovaj Real ima tuce trofeja i sad kad bi vraćali film pola (ako ne i više) bi ih bilo na sudijsko guranje. Pa koja je svrha sporta? Prijavi
2. maj 2018.8 god. comment_281303 Pretjerivanje. Da nisam gledao obje utakmice pa da ne znam sta se desavalo reko bih otimacina u stilu Ovreba. A ustvari sinoc Bayernovog igraca cimnes u 16-ercu odmah pada ko pokosen, pa ide prvi Miler do sudije mahati rukama i traziti nesto, za njim ostali. Cakir je to odlicno odradio, hajd mozda se moze ovo Marcelovo igranje ruke okarakterisati u nekim slucajevima kao penal, mada mnoge sudije ne sude ni ovo. Nije Bayernu niko kriv do njih samih sto su namasili posteno + budala na golu sinoc i eto ti. Kad te nako golman ukopa a nisi ni kreno s centra, mos ga jebati. Isto je nama u Barseloni bilo. Takodjer zakazalo im je par igraca, prvenstveno Müller (odnosno nije on zakazao nego ne zna bolje) i Lewandowski u napadu, a Ribery je puno petljao s loptom. U prvoj tekmi onaj ofarbani pokloni drugi gol Realu. Previse puta im se ovo desava da bi bila slucajnost. Kad skontas da smo od 2003. godine pa do danas mi i Bayern isti broj puta osvojili Ligu Sampiona onda to nesto govori. Real je doktorirao knock-out fazu s ovom ekipom zadnjih par godina bez obzira na sve. Prijavi
2. maj 2018.8 god. comment_281304 Bayern ih je izdominirao u obje utakmice, kakvo doktoriranje, pa jebemu majku samo ih je sreca odnosno individualne greske Bayernovih igraca spasile od toga da ne prime 8, 9 ili 10 golova u dvije utakmice. Za ovakvu ekipu punu zvijezda kao sto je Real, nedopustivo je da te protivnik ovoliko izdominira kao sto je njih Bayern. Pa nisu ovi igrali protiv Augsburga pa da im stvore toliko broj prilika... opet kazem, samo ih je sreca pogledala i individualne greske Bayernovih igraca, nista vise. Steta, jer ce po svemu sudeci Real osvojiti i ove sezone i vjerujem da njihov podvig od 3x uzastopnih osvajanja ovog takmicenja nece nikad niko oboriti. Navijam svim srcem za Liverpul/Roma protiv ovih cigana. Prijavi
2. maj 2018.8 god. comment_281307 Ovaj Real je samo dokaz onoga što sam govorio da trener ni nije toliko važan ključ je kvaliteta, igrači su ti koji igraju i čija kvaliteta na kraju donosi pobjedu, a tu je Real u ovom trentuku uvjerljivo najjača ekipa na svijetu. Real će vjerojatno ostat upamćen kao ekipa koja s najnepamtljivijom igrom ostvaruje najpamtiljivije rezultate. Čak nije ni da osvajaju na dosadan bunker način kao Mou s Interom ili mi 2012 ( dapače obrana im je lošiji dio momčadi) nego jednostavno igraju loše, nemaju nikakvu prepoznatljivu igru koja će se pamtit a opet na kraju uvijek pobjeđuju... U finalu se naravno navija za Liverpool (valjda će proć Romu). Ključ će bit koliko će Liverpool bit glup u obrani (kao što često zna) jer Real će itekako znat iskoristit te poklone. Put naprijed će Liverpool sigurno zabit, pitanje je hoće li uspit ne primit isto toliko. Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.