Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

UEFA Champions League

Istaknuti odgovori

• Odgovori 5,2 hilj.
  • Pregledi 249,9 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Imao je jednu dobru sezonu u Feneru, došao iz kine tamo al diablo je vjerovatno znao za njega tako da je to bio logičan transfer nista specijalno

• Cuj molim te improve vocals da moze jace shout hahahahah Kakav bi Saban Saulic bio stoper ili Serif Konjevic. 

• Evo Diablov twitter acc, zapratite momka. 

Objavljene slike

Simeone je karizmatik, radi od poluigrača vrhunske igrače, realno, Atletico nema toliko igračke kvalitete koliko imaju jak timski duh. Imaju Koke-a, Gabija i Griezmanna, ostalo sve na razini ekipe oko 5. ili 6. mjesta u Primeri. Prodali su kvalitetne pojedince, Ardu, Costu i dalje se ne osjeti pad u igri. Uz Kloppa mi se čini jedan od boljih trenera danas. Dati mu Bayern da ih išamara u obje, Realu City zbog toga jer nisu jaki u obani, sve forsiraju u napad ove sezone, zasada im ide dobro, ali rekao bih najmanje kvalitetna ekipa u polufinalu. Opet imam dojam da je ovo Realova godina, ne znam zašto. Nitko ih ne vidi kao pobjednike. 

Psg i Siti jako slične ekipe. Napad po svaku cenu, slaba adaptacija na igru rivala, nedisciplina u brzoj tranziciji napad - odbrana...
I jednoj i drugoj ekipi je napad kvalitetniji deo tima, tako da se nadam golovima.
Dajem prednost Sitiju jer imaju revanš kod kuće, i tim dovoljno dobar da budu ravnopravni u Parizu.
Uefa pokušava da sačuva kult neodbranjivosti Lige Šampiona, pa šalje Barsu na Atletiko, jer im njihov stil fudbala najmanje leži,a ovamo ostavlja 3 jaka kluba kao plan B ako Simeone ne isporuči... :D
Preostala dva duela nema potrebe posebno komentarisati..

Nostradamus :D

Atletiko je sad glavni favorit za osvajanje LŠ, pošto ostale ekipe ne blistaju nešto. Ako igraju kako uvek igraju, mogu bez većih problema da pobede preostale konkurente.

Al zamisli da Reala usere sa Zidanom kao nas pod RDM-om...

Dajte sad i Pepa Atletiku molim vas :D Griezman se pisao po uefaloni. Napokon su dobro potvrdili taj naziv

Ma daaajte, cuj atletico nema igrace, a placaju sve igrace po 30 miliona. Opet ta glupa prica.

Volio bih da osvoji City, ali to mogu jedino na srecu neku.

Mislim da ce Real osvojiti. Atletico nema sanse, jer su retardirani prosto.

Sta da ti normalan covjek kaze na ovo?! 

Iako ne volim City, i ja bih volio da osvoje samo zbog Engleskog koeficijenta kako bi i nama uskoro bila lakse igrati ligu prvaka, jer gubljenjem jednog mjesta Engleskih timova u buducnosti bi i ovako u veoma jakoj konkurenciji bilo jos teze plasirati se.

I ja mislim da je Bayern glavni favorit za uzimanje klempe ove godine. Poredao bih favorite ovim redosljedom:

1. Bayern
2. Atletico
3. Real
4. City

Simeone odlicno postavlja taktiku za timove koji drze posed i napadaju tokom celog meca. Problem nastaje kada tim s druge strane(PSV najskoriji primer) uzmu isti pristup utakmici, i prepuste loptu igracima Atletika. To su situacije u kojima se oni ne snalaze najbolje, i gde su najslabiji. 

Ako dobiju Siti ocekujem ih u finalu. Razlog sto je Pelegrini pokazao najmanju sposobnost prilagodjavanja ekipe na igru protivnika. Isto bi bilo da je prosao i PSG.

Kompletan Bajern je prvi favorit takmicenja. Jednostavno su najzrelija ekipa od preostale cetiri. Sad, Bog zna u kakvom ce sastavu nastupati dalje...

Zato cu reci Real Madrid. 

Bit će zanimljiva završnica, svako može osvojit, nitko nije nešto posebno.

Atletiko je vrlo dobar i možda čak ima i najviše šanse, Real igra previše toplo-hladno i nekako su mi najneuvjerljiviji, Bayern mi također ne izgleda nešto posebno dobro ali imaju vrhunske igrače i realno konkurencija nije bog zna kakva. Citya svi otpisuju ali po meni on itekako ima šanse...

Inače isto navijam za City, i nadam se da će u idućem kolu dobit ili Real ili Bayern, neče oni znat protiv Atletika...

Svaka im cast za ovu drugu tekmu, odlicno odigrano. Prvu tekmu da je barca htjela mogla ih je naguziti sa barem 2-3 razlike. Drago mi je da je Atletico prosao, samo da Cityu bude lakse.

Joj diablo čemu te takve izjave, čuj "da je barca htjela mogla ih je naguziti" haha eto mogli su ih naguziti ali nisu htjeli jer im je nekako odgovaralo da idu Atleticu sa 2-1, pusti se toga da su mogli oni bi to i uradili..

Ja mislim da od ove četiri ekipe ko god da osvoji nece biti senzacija, nekome je prednost trener nekome je prednost sastav, nekom odbrana ili napad, uglavnom nema tu ekipe koja je nesto posebno dominantna u odnosu na ostale.

govroio sam za Farsu i Enriquea da će ispasti dok ste vi svršavali na njim

Pep je malo je reći nula od trenera a to će se dokazati i treću godinu za redom

nisam nista pogriješio sem da će City ispasti od PSG tu je hijena bila u pravu

to sam bio u krivu ostalo sam bio u pravu nadji fino ako te zanima

Bayern nema plana B u igri i zato neće osvojiti. Svaka ekipa na kontre koja igra je za njih opasnost. Slabi su kod prekida, loše se brane na izgubljenu loptu. Sve slabosti Guardiole kao trenera i zato nije i nikada neće biti top trener, Mourinho i Klopp će mu uzeti mjeru dogodine na Otoku. 

Real ima faktor x, ima Zidanea kojeg svi respektiraju, nema panike na terenu, imaju organizaciju, vidi se utjecaj i Mourinha i Ancelottija. Rasterećeni su jer nisu favoriti, tako su i Decimu uzeli, Real ako dođe u finale, nema šanse da izgubi. 

Atletico je po meni ekipa sa najboljim timskim duhom u zadnjih 10 sezona, jedino je Ancelottijev Milan imao takvo nešto, doslovno jedu travu ako treba. Trče više od drugih, odlično organizirani na terenu, svi daju maksimum stalno, nema panike, i najmanju šansu iskoriste. 

Simeone je možda i najefikasniji trener danas, statistika mu je brutalna što se tiče iskorišavanja prilike njegove ekipe. Ako izvuku Real, mislim da neće proći, bilo koju drugu ekipu lagano prolaze. 

City je u rangu Bayerna, naprijed dobri, iza loše, Hart rupa obična, u vezi nemaju pravog destruktivca i manjkava im je igra u obrani, ali zaslužili su polufinale. 

Kako Hart rupa bog ga jebo? Da nije bilo njega ispali bi ko iz tramvaja.

Isuse i forum i sve, šta ja moram čitat. 

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.