Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

UEFA Champions League

Istaknuti odgovori

Treba taj jazavac prvo Juventusa proći........ 

A nije ni Arsenal baš bezazlen protiv Barcelone, imaju Ozila i Sancheza koji mogu raditi dar-mar

Messi (80) has more Champions League career goals than all current Arsenal players combined (76).

Toliko o Arsenalu i njihovim dar-marovima :D
  • Odgovori 5,2 hilj.
  • Pregledi 249,9 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Imao je jednu dobru sezonu u Feneru, došao iz kine tamo al diablo je vjerovatno znao za njega tako da je to bio logičan transfer nista specijalno

• Cuj molim te improve vocals da moze jace shout hahahahah Kakav bi Saban Saulic bio stoper ili Serif Konjevic. 

• Evo Diablov twitter acc, zapratite momka. 

Objavljene slike

Arsenal sve i da klonira Sanceza i Ozila nece moci da prodje Barselonu. 

Iz prostog razloga sto Venger nikako da se seti da fudbal igra i odbrana.  Nisu ni katalonci blistavi primer defanzivne discipline, ali su svemirski brod za Mertezakera i drustvo. Druga stvar sto Arsenal nema igraca na sredini koji ce moci da isparira Busketsu.

Nisu oni slucajno bili najbolji kad im je vezu drzao veliki Patrik VIjera. 

Ja bih svakako voleo da Arsenal ode dalje, jer verujem u prolaz Celsija, a oni su potencijalno puno laksi zalogaj od Barselone, u daljem toku takmicenja. Ali ne vidim kako mogu da zaustave MSN.

S druge strane, Bajern jeste jak, ali ne toliko da Juventus ne moze da ih izbaci. ALegri je generalno dobro vodiio ekipu prosle godine, koja je veliko iskustvo za njega i ekipu. Razigrao se Dibala, Morata poceo da postize golove, Pogba se takodje digao. Imaju materijala da se suprotstave Bajernu, ali pod uslovom da ne ulaze u nadtrcavanje s njima, jer su prespori za takvu igru. ako budu stajali presiroko na terenu i Pep dobije sansu da ih razvlaci pozicionim napadima, nemaju sta da traze.

Njihova sansa lezi u tome da kod kuce sacuvaju mrezu.

Ako u tome uspeju, dajem im 50% sansi za prolaz.

Juventus može proći ako pobijedi kod kuće. A Arsenal teško i tada, jednostavno ljudi nemaju igru kojom se može izbaciti Barcelona. Biće čudo neviđeno ako prođu.

Nisam htio reći da Arsenal ide dalje, ali ako im stvari krenu, mogu ih dobiti u Londonu, nemaju klasu u ekipi, ali Ozil može kao i Fabregas stvoriti šansu iz ničega, plus imaju dobru skok igru i Cecha na golu. Druga je stva igrati na Camp Nou.

Juventus po meni ništa slabiji od Bayerna timski, Mandžukić bi mogao biti taj faktor x ako zaigra, zna kako dišu Bavarci. Juventus je žilava ekipa, što se ne može reći za Bayern kojem fali jačih utakmica neko vrijeme, ide se na kvalitetu, ali nemaju onu ubojitost više kao pod Heynckenskom kad su sabijali ekipe u 16........Juventus je dobro posložen, slabiji su jedino na bekovskim pozicijama. Uostalom, mora biti uvijek neko iznenađenje u osmini, a ja tipujem na Juve.

City će otpuhati Kijev, Šahtar i Kijev su dosta opali u kvaliteti, čak i u ukrajinskom tisku je bilo članaka kako im liga propada pomalo, Ruska liga ima koliko toliko OK perspektivu

Za PSV ista stvar, nizozemska liga se još uvijek pronalazi, momčadi su skoro poluamaterske kvalitetom, na jedvite jade su grupu odigrali, potrefilo im se sa Unitedom, s druge strane Simeone maher, neće ništa prepustiti slučaju i nadam se barem golu u gostima

Vidim da se i juniorima Barcelone daje debela sudačka pomoć UEFA-e. Malo je reći sramotan i nezaslužen prolaz................

Prati Barselonine mlade, a ne Čelsijeve, ipak sam ja ovde troll sa Barse Balkan ksekse.

A tko je to na tvojem avataru, jel Milorad Dodik možda....... 

Nepisano pravilo je jelde da ekipa koja jedne godine osvoji LP, sljedeće nema šanse da odbrani tu titulu, e pošto je to Barcelona, mislim da prolazimo PSG i izbacujemo Barcelonu, jer to niko ne zna kao mi :D

A sad ozbiljno, ako ijedna ekipa odbrani titulu LP, to će biti ova Barcelona sa MSN-om.

Vidim Cech izgubio svoj rekord protiv Messija sinoc i primio 2 komada. Neka, neka, tako i treba kad igras za Arsenal. :D Bayern i Juve dobra tekma.

Arsenal svake godine prica o nekom sazrevanju ekipe, da je konacno doslo vreme da oni urade nesto u PL i LS i uvek izduvaju, gubitnicki mentalitet klasican. Samo neka tako nastave jos dugo. Nadam se da ce Ceh primiti 5 komada na Kamp nou.

Drugo poluvreme sam gledao Juve-Bajern, kad je bio 0:2 za Bajern rekao sam da me je razocarao Juve da sam ocekivao da bolje odigraju medjutim uspeli su posle da izjednace i poceli dosta konkretnije da igraju ali to je verovatno bilo zbog Bajernove odbrane koja je bila nepotpuna i neuigrana. Ocekujem prolaz Bajerna ovde 2:2 je super rezultat za njih iako su mogli da pobede i rese sve sinoc.

Benatia nije potpuno oporavljen i to je jedini razlog zasto je bio na klupi, iako je usao u nastavku.

Juventus ima otvoren rezultat i ako mislim da Bayern Munchen uzima ligu sampiona ove godine, Arsenal necu komentarisati jer se znalo.

• 4 sedmice kasnije...

Real uglavnom ima "srece" u prve dve runde.

Siti ako pregura u Parizu bez poraza, moze dalje.

Gledano sve ekipe, Atletiko ima najbolju odbranu, valjda pruze bar neki izazov MSNu.

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.