15. april 2016.10 god. comment_255276 Ne slazem se. Ramos je meni vrhunski stoper, neam sta raspravljat stvarno :D Prijavi
15. april 2016.10 god. comment_255277 Meni vec odavno nije. Previse gresaka, previse crvenih, previse faulova blizu golu. Ne mora se raspravljati, vecina ljudi misli isto k'o i ti, ne znam tacno iz kojeg razloga, ali eto. Prijavi
16. april 2016.10 god. comment_255280 I onaj Pellegrini je lik koji podcjenjuje sve, uvijek daje neodmjerene izjave na presicama, uvijek naglašava ako je City favorit, uvijek sebe precjenjuje i daje bahate izjave, a onda nakon poraza od jačih ekipa redovno cvili, totalno negativan lik bez samokritike, trubi o naslovu prvaka, a 20 bodova iza prvog i te sheme. Nije ni čudo da je u Realu dobio otkaz jer svaku veliku utakmicu je popušio, a naslov u Premiershipu na čistu sreću digao jer su mu se poklopili rezultati ostalih. Samo zbog njega želim Cityu da ispadne. Ali za engleski nogomet je dobro ako bi prošli Real, mada sumnjam. OK, Real možda nije vrhunski u obrani kao Atletico, ali City je daleko lošiji uz Bayern, doslovno pritisnuti par minuta obranu i puknut će samo tako. Atletico je puno efikasniji od Juventusa u igri na kontre, puno bolji postotak realizacije imaju i najopasniji su za sve. Kad govorim o obrani ja tu računam zadnjeg veznog + komplet obranu. Real ima Casemira koji radi dobar posao sa Modrićem iza, City nema zadnjeg veznog i zato imaju rupe u obrani, doslovno se brane sa 4 igrača većinu utakmice, nekad zatvore bokove i to je to. Bayern ista pjesma, imaju Vidala na zadnjem veznom koji radi odlično, ali kad on počne padati, obrana je na streljani, Lahm jedini koji je konstantan, ostali za plakati. Ramosa kao klasnog stopera je napravio Mourinho i treba mu dati zasluge za to. Ima i sada crnih minuta u igri, ali Marcelo je veća rupa, on zna samo naprijed dobro igrati, ubaciti se, ima ga svuda, ali teško markira igrače nazad, dosta paničari i napucava loptu ni sebi ni svojem kad ga se stisne Prijavi
16. april 2016.10 god. comment_255289 Sta ba hahahah, izgubio svaku vecu tekmu, a zavrsio samo 2 boda iza barce cini mi se. I to im je jos bio rekord u bodovima. Izgubio je u ligi sampiona bezveze i to ga je sjebalo. City igra sa 2 def vezna, fernardo i fernandinho. Cuj ne igraju sa def veznim :D Casemiro je samo jedan solidan igrac u stilu ovih iz Citya. Prijavi
16. april 2016.10 god. comment_255290 U svakom slučaju, jedna od najslabijih završnica LŠ u prethodnoj deceniji. Au contraire, svi koji su zasluzili su tu. Prijavi
16. april 2016.10 god. comment_255291 I dalje je kvalitet istih manji nego nekih prethodnih godina. Prijavi
21. april 2016.10 god. comment_255582 https://twitter.com/atletienglish/status/722864534105518080?ref_src=twsrc%5Etfw Gvardilu je ovo izazavalo osmijeh na licu. Prijavi
21. april 2016.10 god. comment_255583 samo tako i moze nesto nula od trenera najgori i trener koji je vodio bayern dvije godine ispada od Rala i Barse a doveden je da njih pobijedi jer je tu kao jak, nema konkruenciju u ligi može da se sprda plus ima najači tim na svijetu koji je on stvarao živi bili pa vidjeli, mark my words da ne govorimo koliko je bayern bio bolji pod njim pod svakim trenrom čak je igrao i fianle LP od nas spušili a ovaj ni to nije u stanju ja bi ih uz trenrski kurs i poznavanje jezika odveo do finala a on ne može neka napadi na mene počnu a svšavanje na ćelavog smrada nek se nastavi eto toliko, bio sam u pravu za mnoge stvari pogotovo za farsu a biću i ovdje inače meni je bayern drugi omiljeni klub i jako bi volio da osvoji ali neće samo zbgo pepa, jer je najprecjenejniji trener ikada rodjen svako može voditi farsu pa čak i mrtvi enrique a pokazalo se koliko je mrtav dakle bayern po meni ima najmanje šanse iako je igački prvi favorti a ovaj će ga simeone izuti iz cipelatoliko od mene vozdra Prijavi
21. april 2016.10 god. comment_255586 Sjecate li se kad je Bayern imao uzasne godine tamo od 2004. do 2009. kad su im u prvih 11 igrali igraci lose kvalitete mikelovskog i oscarovskog ranga? Pa evo spomenut prije svega Otla i Lelha. Prijavi
21. april 2016.10 god. comment_255599 kako ne ja sam tad navijao za bayern to je prvi klub za koji sam navijao realtivno kasno sam počeo da pratim fudbal dok sam recimo tenis pratio od 5 godina zato i više volim tenis sutra idu razlozi zašto je to tako ko voli da čita moje postove rekao kličko više mu lijepo ko ne voli boli me kita eto toliko laku noć do sutra svoj noramlnoj raji al sam vam ga šukno :o3 Prijavi
22. april 2016.10 god. comment_255624 Meni je tenis uvjerljivo najdosadniji sport Što se tiće pepa, slažem se da nema pojma, mislim nije on tako loš ali je precjenjen, ako ne osvoji lp (a mislim da neče) onda je Bayernu totalno podbacia jer doveden je zbog Lp a ne lige nju svako može osvojit Prijavi
22. april 2016.10 god. comment_255629 meni košarka nadosjadniji tenis je za mene umjetnost koju pratim čitav život onda 50 mjesta prazno pa formula 1 sve je to relativno Prijavi
26. april 2016.10 god. comment_255755 Prognoza za večeras remi sa golovima, a za sutra minimalna pobeda Bajerna. Prijavi
27. april 2016.10 god. comment_255821 Veceras definitivno nece igrati Godin za Atletico, a pod upitnikom je i Gimenez koji je proslu utakmicu igrao nakon mjesec dana pauze i valjda se ponovo lakse povredio. U tom slucaju igrat ce Stefan Savic sa Hernandezom sto prestavlja sigurno veliki hendikep za Atletico. Guardiola je na preskonferenciji rekao da ce ljubitelji nogometa veceras vidjeti pravi Bayern, pa hajde da vidimo kako to izgleda. Prijavi
27. april 2016.10 god. comment_255839 Jedna zanimljivost. Guardiola od kako je preuzeo Bajern jos nema pobjede u gostima u nokaut fazi lige prvaka. Inace dobra utakmica. Nije bilo bas puno prilika ali to je vec postalo normala kada igra Atletico. U prvom poluvremenu totalna dominacija i kontrola Atletika, Bajen nije napravio ni jednu jedini priliku. U drugom poluvremenu Bajern je zaigrao mnogo bolje, bilo je i prilika dobrih i bilo bi zasluzeno da su postigli makar jedan gol. Isto tako i Torres je imao 100% priliku tako da je sve u svemu po meni ovo realan rezultat. Ocekujem da u uzvratu do zadnje minute bude neizvjestan ishod. edit: Tačno 6156m(ŠEST HILJADA STOTINU PEDESET I ŠEST METARA) su igrači Atletika pretrčali više Bajerna Prijavi
28. april 2016.10 god. comment_255849 šta sam rekao za pepa sv eme ptiajte šahtar če biti x kao i losserpool Prijavi
28. april 2016.10 god. comment_255865 Evo čitam na netu kako je Pepun sinoć prije utakmice mjerio visinu trave i bio razočaran. Prijavi
3. maj 2016.10 god. comment_256005 Kakav ishod ocekujete veceras izmedju Bayerna i Atletica? Licno mislim da ce biti svega i svacega, nesto kao sinoc na nasoj utakmici sa Totenhemom. Ne bih znao ko ce u finale, odlucit ce bukvalno sitnice, ili doza srece. Prijavi
3. maj 2016.10 god. comment_256007 Ko god da prođe, nadam se da osvaja, ne bih ništa da prognoziram. Al pošto hijena glasa za Bajern, blagu prednost dajem Atletiku, nekih 50,5% šanse naspram Bajernovih 49,5%. :D Gruba utakmica će sigurno biti, makar zbog toga bi trebalo biti zanimljivo. Prijavi
3. maj 2016.10 god. comment_256012 Ko god da prođe, nadam se da osvaja, ne bih ništa da prognoziram. Al pošto hijena glasa za Bajern, blagu prednost dajem Atletiku, nekih 50,5% šanse naspram Bajernovih 49,5%. :D Gruba utakmica će sigurno biti, makar zbog toga bi trebalo biti zanimljivo. Igraci Atletika su na prvom mecu u par navrata pokazali sav dijapazon onoga sto najdraza tvoja godinama propagira :D Prijavi
3. maj 2016.10 god. comment_256013 Velike su sanse da Atletiko zabije taj jedan gol, sto bi po meni bila gotova stvar. Vidjecemo, navijam za njih. Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.