12. april 2016.10 god. comment_255104 Trenerska ubleha zvana Laurent Blanc. Covjek s ovakvom ekipcinom ne moze dalje od cetvrtfinala. Najveci uspjeh mu onaj prolaz prosle godine protiv nas kad smo mi sami sebi pobijedili pickastom igrom. Cak je i Pellegrino protiv njega izgledao kao neki veliki strucnjak. City fino odigrao i zasluzeno prosao. S druge strane, Real uspio ispraviti sranje iz prve utakmice i ide medju 4. Sad je sve moguce dalje. Ne bih volio susret Real-City u polufinalu al vidjecemo. Prijavi
12. april 2016.10 god. comment_255105 Ja ne bih voleo da nas Siti stigne po broju osvojenih LŠ. Sve ostalo i nekako... Prijavi
12. april 2016.10 god. comment_255109 Ja ne bih voleo da nas Siti stigne po broju osvojenih LŠ. Sve ostalo i nekako... nema šanse da city osvoji ligu šampiona, čak i da im se desi sreća kao nama Prijavi
12. april 2016.10 god. comment_255110 Sta je mogao Blanc bez verratija, matuidija, luiza itd. Onda se povrijedio i Motta. Sretan City koliko je i tezak. Prijavi
13. april 2016.10 god. comment_255113 Danas bi mogli i Barcelona i Bayern ispasti. Ladno. Računam na minimalno jedno iznenađenje. Benfica na domaćem terenu je velik zalogaj za svakoga, igra Bayerna im odgovara jer znaju igrati na kontre odlično protiv ekipa sa loptom u nogama, Atletico bi mogao imati pošteno suđenje danas, a samim tim i manji pritisak, sudi sudac koji pušta grublju igru. Prijavi
13. april 2016.10 god. comment_255116 Sta je mogao Blanc bez verratija, matuidija, luiza itd. Onda se povrijedio i Motta. Sretan City koliko je i tezak. PSG svake godine spreman da da po 150-200 miliona na Ronalda i ili Nejmara, a nisu cak ni zamene za prvotimce doveli... Videli smo ih u punom sastavu, u Parizu. Prijavi
13. april 2016.10 god. comment_255117 PSG ima retardiranog trenera, i oni kao i mnogi drugi napravili su najveću grešku kad su pustili Ancelottia Prijavi
13. april 2016.10 god. comment_255119 PSG svake godine spreman da da po 150-200 miliona na Ronalda i ili Nejmara, a nisu cak ni zamene za prvotimce doveli... Videli smo ih u punom sastavu, u Parizu. Pa to je greska isto kao sto je greska barci, bayernu i realu sto imaju po 4 igraca u odbrani i ako se neko povrijedi puse ga. Moje pitanje za tebe je kako je moguce kvalitetno zamjeniti Verratija, Matuidija i Mottu ? Rabiot je jedan, nema ih 20 takvih. Prijavi
13. april 2016.10 god. comment_255121 Joj kao da treba mijenjati Zidanea, Makelelea i Bekama, a ne ovu trojicu. Ko im je kriv što im se sve zasniva na tri napadača. Prijavi
13. april 2016.10 god. comment_255122 Koliko samo mediji imaju ulogu u ocrnjivanju Ronalda i lizanje dupeta Barceloni i Messiju, tek kad ode u mirovinu će ga se cijeniti, osvojio Zlatnu loptu sa dva najveća kluba iz dvije najjače lige, najbolji strijelac Reala, osvojio Decimu, sa 31 godinom rastura, čudo. Najbolji strijelac kluba, a nije napadač, najbolje krilo koje sam gledao ikada. City je osvjetlio obraz Premiershipu, konačno da se i njima posreći, sa Mancinijem im nije bilo suđeno, redovno u Europi chokirao. Prijavi
13. april 2016.10 god. comment_255128 Tako što se ozbiljno baviš prelaznim rokom i analizom igračkog kadra. Niko njima ne brani da dovedu zamene, nije da nemaju čime. Još uvek su oni organizacio neozbiljni za veliku scenu. Prijavi
13. april 2016.10 god. comment_255130 City je uradio ono što je nama falilo u duelima sa PSG a to je drugi gol u Parizu, to je nama predstavljalo najveću prepreku, inače bi ih redovno izbacivali. PSG jeste jak ali nije ekipa koja će doći na gostovanje bilo kojoj jakoj ekipi i razbucati ih, odmah nakon 2-2 u Parizu ja nisam vidio način da PSG izbaci City bez obzira na sve.. Prijavi
13. april 2016.10 god. comment_255132 Ako City npr. osvoji LP a u prvestvu završi 5, da li onda City ide umisto 4 ili će u tom slučaju englezi imat 5 ekipa u lp dogodine? Isto pitanje i ako pobjednik u EL recimo bude englez? Da li je moguće da iduće sezone u lp tako bude čak 6 engleza? Zna tko? Prijavi
13. april 2016.10 god. comment_255133 Samo ce valjda cetvrti ici u europa ligu. Ne znam, zbunjen sam sto se tice toga. Prijavi
13. april 2016.10 god. comment_255134 PSG ima retardiranog trenera, i oni kao i mnogi drugi napravili su najveću grešku kad su pustili Ancelottia Nisu ga mogli zadrzati kad je covjek rekao da zeli da ide u Real Madrid, on nije otpusten kao u slucaju kod nas. Ako City npr. osvoji LP a u prvestvu završi 5, da li onda City ide umisto 4 ili će u tom slučaju englezi imat 5 ekipa u lp dogodine? Isto pitanje i ako pobjednik u EL recimo bude englez? Da li je moguće da iduće sezone u lp tako bude čak 6 engleza? Zna tko? Manchester City ako osvoji ligu prvaka a bude 5. u ligi ide u ligu sampiona isto kao i onaj na 4. mjestu. Osvajac lige prvaka ide direktno u ligu prvaka bez obzira na plasman u prvenstvu i zemlju iz koje je ekipa. Tako da Engleska moze imati 6 predstavnika, i ako je nerealno da Manchester Utd prestigne Manchester City. Prijavi
13. april 2016.10 god. comment_255135 A sto onda tottenham nije isao u ligu sampiona kada smo mi osvojili ligu sampiona moj zeminjo ? Prijavi
13. april 2016.10 god. comment_255137 A sto onda tottenham nije isao u ligu sampiona kada smo mi osvojili ligu sampiona moj zeminjo ? Zato sto je to pravilo Uefa izmijenila 2 godine nakon toga. Prijavi
13. april 2016.10 god. comment_255138 Vrhunski, a sta sa europa ligom, onda ako i loserpool osvoji, 6 timova u CL, a koliko u europa ligi ? 1 klub ? Prijavi
13. april 2016.10 god. comment_255139 City ak osvoji sto nije nemoguce ooet pep dolazi u prvaka evrope i ceka ga veliki zalogaj. Pelegrini ce postat heroj gradjana Prijavi
13. april 2016.10 god. comment_255140 Čitao sam članak na Skaj sportu, ako i Siti i Liverpul osvoje LŠ odnosno LE, oba tima idu direktno u LŠ, s tim što će četvrtoplasirana ekipa u PL ići u LE. Evo i članka: http://www.skysports.com/football/news/11945/10231313/how-finishing-fourth-in-premier-league-may-not-guarantee-champions-league-football Prijavi
13. april 2016.10 god. comment_255141 To je to, znaci 5 timova najvise moze ici. Mah jebo to, nas ne dotice uglavnom :D Prijavi
13. april 2016.10 god. comment_255142 Čitao sam članak na Skaj sportu, ako i Siti i Liverpul osvoje LŠ odnosno LE, oba tima idu direktno u LŠ, s tim što će četvrtoplasirana ekipa u PL ići u LE. Evo i članka:http://www.skysports.com/football/news/11945/10231313/how-finishing-fourth-in-premier-league-may-not-guarantee-champions-league-football A sta ako Manchester City bude 4. ekipa, a osvoje ligu prvaka, onda bi samo prva 3 isla u ligu prvaka, plus Manchester City kao osvajac. Prijavi
13. april 2016.10 god. comment_255146 Ispravka krivog navoda. Barselona nije oštećena od sudije zbog nedosuđenog penala jer isti nije ni trebao biti. Pravda je izmirena s obzirom da Iniesta uopste nije trebao ni biti na terenu u toj situaciji. Prijavi
13. april 2016.10 god. comment_255148 A sta ako Manchester City bude 4. ekipa, a osvoje ligu prvaka, onda bi samo prva 3 isla u ligu prvaka, plus Manchester City kao osvajac. Pa idu svakako jer su 4., peti u tom slučaju ne ide. Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.