Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

UEFA Champions League

Istaknuti odgovori

Trenerska ubleha zvana Laurent Blanc. Covjek s ovakvom ekipcinom ne moze dalje od cetvrtfinala. Najveci uspjeh mu onaj prolaz prosle godine protiv nas kad smo mi sami sebi pobijedili pickastom igrom. Cak je i Pellegrino protiv njega izgledao kao neki veliki strucnjak.

City fino odigrao i zasluzeno prosao. S druge strane, Real uspio ispraviti sranje iz prve utakmice i ide medju 4. Sad je sve moguce dalje. Ne bih volio susret Real-City u polufinalu al vidjecemo.

• Odgovori 5,2 hilj.
  • Pregledi 249,9 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Imao je jednu dobru sezonu u Feneru, došao iz kine tamo al diablo je vjerovatno znao za njega tako da je to bio logičan transfer nista specijalno

• Cuj molim te improve vocals da moze jace shout hahahahah Kakav bi Saban Saulic bio stoper ili Serif Konjevic. 

• Evo Diablov twitter acc, zapratite momka. 

Objavljene slike

Ja ne bih voleo da nas Siti stigne po broju osvojenih LŠ. Sve ostalo i nekako...

nema šanse da city osvoji ligu šampiona, čak i da im se desi sreća kao nama

Danas bi mogli i Barcelona i Bayern ispasti. Ladno. Računam na minimalno jedno iznenađenje. Benfica na domaćem terenu je velik zalogaj za svakoga, igra Bayerna im odgovara jer znaju igrati na kontre odlično protiv ekipa sa loptom u nogama, Atletico bi mogao imati pošteno suđenje danas, a samim tim i manji pritisak, sudi sudac koji pušta grublju igru. 

Sta je mogao Blanc bez verratija, matuidija, luiza itd. Onda se povrijedio i Motta. Sretan City koliko je i tezak.

PSG svake godine spreman da da po 150-200 miliona na Ronalda i ili Nejmara, a nisu cak ni zamene za prvotimce doveli... 

Videli smo ih u punom sastavu, u Parizu. 

PSG svake godine spreman da da po 150-200 miliona na Ronalda i ili Nejmara, a nisu cak ni zamene za prvotimce doveli... 

Videli smo ih u punom sastavu, u Parizu. 

Pa to je greska isto kao sto je greska barci, bayernu i realu sto imaju po 4 igraca u odbrani i ako se neko povrijedi puse ga. Moje pitanje za tebe je kako je moguce kvalitetno zamjeniti Verratija, Matuidija i Mottu ? Rabiot je jedan, nema ih 20 takvih.

Joj kao da treba mijenjati Zidanea, Makelelea i Bekama, a ne ovu trojicu. Ko im je kriv što im se sve zasniva na tri napadača. 

Koliko samo mediji imaju ulogu u ocrnjivanju Ronalda i lizanje dupeta Barceloni i Messiju, tek kad ode u mirovinu će ga se cijeniti, osvojio Zlatnu loptu sa dva najveća kluba iz dvije najjače lige, najbolji strijelac Reala, osvojio Decimu, sa 31 godinom rastura, čudo. Najbolji strijelac kluba, a nije napadač, najbolje krilo koje sam gledao ikada. 

City je osvjetlio obraz Premiershipu, konačno da se i njima posreći, sa Mancinijem im nije bilo suđeno, redovno u Europi chokirao. 

Tako što se ozbiljno baviš prelaznim rokom i analizom igračkog kadra.
Niko njima ne brani da dovedu zamene, nije da nemaju čime. Još uvek su oni organizacio neozbiljni za veliku scenu.
City je uradio ono što je nama falilo u duelima sa PSG a to je drugi gol u Parizu, to je nama predstavljalo najveću prepreku, inače bi ih redovno izbacivali.

PSG jeste jak ali nije ekipa koja će doći na gostovanje bilo kojoj jakoj ekipi i razbucati ih, odmah nakon 2-2 u Parizu ja nisam vidio način da PSG izbaci City bez obzira na sve..

Ako City npr. osvoji LP a u prvestvu završi 5, da li onda City ide umisto 4 ili će u tom slučaju englezi imat 5 ekipa u lp dogodine? Isto pitanje i ako pobjednik u EL recimo bude englez? Da li je moguće da iduće sezone u lp tako bude čak 6 engleza?

Zna tko?

PSG ima retardiranog trenera, i oni kao i mnogi drugi napravili su najveću grešku kad su pustili Ancelottia

Nisu ga mogli zadrzati kad je covjek rekao da zeli da ide u Real Madrid, on nije otpusten kao u slucaju kod nas.

Ako City npr. osvoji LP a u prvestvu završi 5, da li onda City ide umisto 4 ili će u tom slučaju englezi imat 5 ekipa u lp dogodine? Isto pitanje i ako pobjednik u EL recimo bude englez? Da li je moguće da iduće sezone u lp tako bude čak 6 engleza?

Zna tko?

Manchester City ako osvoji ligu prvaka a bude 5. u ligi ide u ligu sampiona isto kao i onaj na 4. mjestu.

Osvajac lige prvaka ide direktno u ligu prvaka bez obzira na plasman u prvenstvu i zemlju iz koje je ekipa. Tako da Engleska moze imati 6 predstavnika, i ako je nerealno da Manchester Utd prestigne Manchester City.

A sto onda tottenham nije isao u ligu sampiona kada smo mi osvojili ligu sampiona moj zeminjo ?

Zato sto je to pravilo Uefa izmijenila 2 godine nakon toga.

Čitao sam članak na Skaj sportu, ako i Siti i Liverpul osvoje LŠ odnosno LE, oba tima idu direktno u LŠ, s tim što će četvrtoplasirana ekipa u PL ići u LE.

Evo i članka:
http://www.skysports.com/football/news/11945/10231313/how-finishing-fourth-in-premier-league-may-not-guarantee-champions-league-football

Čitao sam članak na Skaj sportu, ako i Siti i Liverpul osvoje LŠ odnosno LE, oba tima idu direktno u LŠ, s tim što će četvrtoplasirana ekipa u PL ići u LE.

Evo i članka:
http://www.skysports.com/football/news/11945/10231313/how-finishing-fourth-in-premier-league-may-not-guarantee-champions-league-football

A sta ako Manchester City bude 4. ekipa, a osvoje ligu prvaka, onda bi samo prva 3 isla u ligu prvaka, plus Manchester City kao osvajac.

Ispravka krivog navoda. Barselona nije oštećena od sudije zbog nedosuđenog penala jer isti nije ni trebao biti. Pravda je izmirena s obzirom da Iniesta uopste nije trebao ni biti na terenu u toj situaciji.

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.