Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

UEFA Champions League

Istaknuti odgovori

• Odgovori 5,2 hilj.
  • Pregledi 249,9 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Imao je jednu dobru sezonu u Feneru, došao iz kine tamo al diablo je vjerovatno znao za njega tako da je to bio logičan transfer nista specijalno

• Cuj molim te improve vocals da moze jace shout hahahahah Kakav bi Saban Saulic bio stoper ili Serif Konjevic. 

• Evo Diablov twitter acc, zapratite momka. 

Objavljene slike

Bas to Cae, krse zakon, a hrt ocigledno boli kurac sto to rade, znaci mogu komotno svima ukljuciti signal. Vama nista ne iskljucuju, a svima ostalima i rtl i hrt i ostale "zatamnjivacke" kanale redovno iskljuce. Jebo im ja mater.

Upravo to. Ako vec krsite zakon, krsite ga momacki pa ukljucite svima. Ili da znatno snize cijenu usluga ovim kojim iskljucuju a naplacuju istu cijenu ko ovima sto ne iskljucuju. Da vi iz SA korisnici napravite tuzbu prosla bi 100%.
Predložiti nešto takvo "nadredjenim" i nadležnim kao temu za debatna PFSA UNSA. Pa ćemo vidjeti kakvi će biti zaključci i hoće li tema uošpte biti prihvaćena.

Uputi me malo Cea kako stariji i pametniji kolega.

Iz BiH nijedan takav, recimo.

Sabahudin Topalbacirevic Baho,covjek koji je sve utakmice finala lige sampiona prenosio direktno iz tog grada, to nije uspio ni jedan komentator sa nasih prostora, uz to ima vece znanje od svih.

Meni srpski komentatori nisu nista posebno nema ni jedan da mi je gotivan, mada ne znam kakvi su u regionu. Jedino, kad god odem u CG uvek trazim da gledam ako Sofro prenosi nesto on je bogotac :D

Srpski komentatori najbolji realno.

Mislim na ove što komentarišu fudbal, međutim gledajući sve sportove Edin Avdić je zakucao igricu. 

Upravo covjek rece da je baho dobar komentator :D Baho ne zasluzuje da se zove komentatorom. Sto prije shvatis da su srpski komentatori najbolji, to ce ti biti lakse zemoni.

Covjek ima znanje pa ti kako hoces, gledao je direktno hiljade utakmica.

A šta je sa onim Džeko dijamantu komentatorom?

Marijan Mijajlovic, on radi za FACE TV. Takodjer dobar komentator, uz to navijac Sarajeva.

Najbolji sportski komentator sa ovih prostora je Milan Bošković sa b92.
Čoveka je milina slušati i pratiti njegove prenose.
Stručnost i znanje o sportu, konkretno prenosu koji radi, njegovim akterima, njihova istorija, ali i opsežno poznavanje gramatike i fonetike. Uvek zna šta da izgovori i kako da to što priča dovede na nivo koji je poznat i običnom gledaocu.

Najbolji mladi komentator u BiH je Bilic s FTV-a.

Ozbiljan si?. Jedini koji vrijedi je Zoran Suko sa BHT1.

Sad sam procitao nesto zanimljivo.

Zamislite da nekim slucajem City zavrsi 5. u domacem prvenstvu a dodje do finala lige prvaka gdje bi mu protivnik bio Bayern. U tom slucaju Pep bi birao ili trofej sa Bayernom i ne igranje lige prvaka iduce godine ili obratno.

:D

Win win situacija za Pepa da osvoji LŠ sa Bajernom, em hejteri ne bi mogli da zakeraju kako je boravak u Bajernu neuspešan jer nije osvojio LŠ, em ne bi mogli da kažu da dolazi "na gotovo" u Siti jer ni LŠ ne bi igrali. :D

Treba taj jazavac prvo Juventusa proći........ 

A nije ni Arsenal baš bezazlen protiv Barcelone, imaju Ozila i Sancheza koji mogu raditi dar-mar

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.