Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

UEFA Champions League

Istaknuti odgovori

Igraci Atletika su na prvom mecu u par navrata pokazali sav dijapazon onoga sto najdraza tvoja godinama propagira   :D

Nisam gledao utakmicu, tako da nisam u toku. :P

• Odgovori 5,2 hilj.
  • Pregledi 249,9 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Imao je jednu dobru sezonu u Feneru, došao iz kine tamo al diablo je vjerovatno znao za njega tako da je to bio logičan transfer nista specijalno

• Cuj molim te improve vocals da moze jace shout hahahahah Kakav bi Saban Saulic bio stoper ili Serif Konjevic. 

• Evo Diablov twitter acc, zapratite momka. 

Objavljene slike

I ja mislim da bi Atletico mogao dobiti crveni prvenstveno jer se igra na Alianz areni gdje je publika veoma bucna i na svaki iole ozbiljniji start Atleticovih igraca ce burno reagovati, a takvih startova ce biti sigurno i previse, sto bi u konacnici moglo i uticati na sudiju da pokaze crveni karton. Ali otom potom.

Volio bih samo da utakmica bude do kraja zanimljiva i da se ne zna ko je pobjednik do zadnje sekunde.

Ovdje bih volio da prodje Atletico, ali generalno bih volio da osvoji City, sto je po meni prosto nemoguce.

Zašto bi bilo koji navijač Čelsija želeo Siti da osvoji? Ako je moguće bez onog "da sačuvaju obraz engleskog fudbala/za koeficijent".

Zašto bi bilo koji navijač Čelsija želeo Siti da osvoji? Ako je moguće bez onog "da sačuvaju obraz engleskog fudbala/za koeficijent".

Pa kod mene jeste to jedan od glavnih razloga. Iskreno, ne volim ih nikako kao klub ali zbog sve losije reputacije Engleskih klubova u Evropi, kao i koeficijenta, navijam za njih. Prosto ko pasulj. Sto se tice simpatija, tu mi je Atletico bez premca medju ovom cetvorkom, ali to ne mijenja cinjenicu da bih volio da City digne "klempu".

Pa kod mene jeste to jedan od glavnih razloga. Iskreno, ne volim ih nikako kao klub ali zbog sve losije reputacije Engleskih klubova u Evropi, kao i koeficijenta, navijam za njih. Prosto ko pasulj. Sto se tice simpatija, tu mi je Atletico bez premca medju ovom cetvorkom, ali to ne mijenja cinjenicu da bih volio da City digne "klempu".

Pitam se koliko bi engleski navijači drugih klubova voleli da Siti osvoji zbog toga. Razlika između nas i njih je jedan trofej prvaka Engleske, jedna LŠ i nekoliko kupova, ne želim da se izjednače sa nama ni u čemu.

Engleskoj još nije ugroženo to četvrto mesto za LŠ, tako da još neko vreme o tome ne treba brinuti. Uostalom, stigli su do polufinala, a i Liverpul je solidno gurao u LE, tako da je to dovoljno za ovosezonski koeficijent, daleko bolje nego nekih prethodnih godina. :D

Kakav crni asistent aahahaha

Nije ni sudija ali jeste UEFA-in čovjek, možda neki delegat ili sl.

Ma njihov delegat iz strucnog staba.

nl7WahC.jpg

Vidi ovo: Delegat kluba (citaj Atletica) koji se zove Pedro Pablo.

sixto-marco.jpg

A lika jbte :D

Pa kasnije je drugi covjek nosio tu istu tablu kada je izmjena vrsena, bas sam gledao. Hoces da ti kacim linkove drugih portala, i to stranih? :D

Dobro, ubijedio si me. Nije UEFA-in čovjek već Atleticov čovjek koji ih predstavlja pod UEFA-om. U suštini nema neke razlike osim u činjenici da poznaje lika... I nije mu ni I od asistenta.

Nije mu asistent ali jeste dio strucnog staba. Lik je zaposlenik Atletika a ne Uefe.

Stojim pri izrecenom - Bajern ide dalje.

Ko god da prođe, nadam se da osvaja, ne bih ništa da prognoziram. Al pošto hijena glasa za Bajern, blagu prednost dajem Atletiku, nekih 50,5% šanse naspram Bajernovih 49,5%. :D

KAKO SAM ŠUKNUO HIJENI AAAAAAAAAAA OPAAAAAAAAA KAKVO NADMUDRIVANJE

Ajde Atletiko sad do titule, mogu i jedne i druge da dobiju. Šta mislite, ko bi im bolje legao u finalu?

U prethodnih 10 utakmica su samo jednom izgubili od Reala, imaju 5 pobeda i 4 remija. Ali bilo bi lepo videti i Siti kako gubi u finalu...

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.