3. maj 2016.10 god. comment_256015 Igraci Atletika su na prvom mecu u par navrata pokazali sav dijapazon onoga sto najdraza tvoja godinama propagira :D Nisam gledao utakmicu, tako da nisam u toku. :P Prijavi
3. maj 2016.10 god. comment_256016 Nisam gledao utakmicu, tako da nisam u toku. :P Jezicina kao dokaz da si provalio pricu :D Prijavi
3. maj 2016.10 god. comment_256018 Prognoziram crveni karton za Atletico i 2-3 gola u njihovoj mreži, jesu oni jaki al moraju nekad pući pred jačima. Prijavi
3. maj 2016.10 god. comment_256019 I ja mislim da bi Atletico mogao dobiti crveni prvenstveno jer se igra na Alianz areni gdje je publika veoma bucna i na svaki iole ozbiljniji start Atleticovih igraca ce burno reagovati, a takvih startova ce biti sigurno i previse, sto bi u konacnici moglo i uticati na sudiju da pokaze crveni karton. Ali otom potom. Volio bih samo da utakmica bude do kraja zanimljiva i da se ne zna ko je pobjednik do zadnje sekunde. Ovdje bih volio da prodje Atletico, ali generalno bih volio da osvoji City, sto je po meni prosto nemoguce. Prijavi
3. maj 2016.10 god. comment_256020 Nek prođe Atletico i nek u finalu savladaju Real, da im se osvete... A ako prođe Bayern nek onda Real osvoji. Prijavi
3. maj 2016.10 god. comment_256021 Zašto bi bilo koji navijač Čelsija želeo Siti da osvoji? Ako je moguće bez onog "da sačuvaju obraz engleskog fudbala/za koeficijent". Prijavi
3. maj 2016.10 god. comment_256022 Al ozbiljno nisam gledao utakmicu. :D Ljudi su poravnavali travnjak kad god im se ukazala prilika :D Prijavi
3. maj 2016.10 god. comment_256023 Zašto bi bilo koji navijač Čelsija želeo Siti da osvoji? Ako je moguće bez onog "da sačuvaju obraz engleskog fudbala/za koeficijent". Pa kod mene jeste to jedan od glavnih razloga. Iskreno, ne volim ih nikako kao klub ali zbog sve losije reputacije Engleskih klubova u Evropi, kao i koeficijenta, navijam za njih. Prosto ko pasulj. Sto se tice simpatija, tu mi je Atletico bez premca medju ovom cetvorkom, ali to ne mijenja cinjenicu da bih volio da City digne "klempu". Prijavi
3. maj 2016.10 god. comment_256024 Pa kod mene jeste to jedan od glavnih razloga. Iskreno, ne volim ih nikako kao klub ali zbog sve losije reputacije Engleskih klubova u Evropi, kao i koeficijenta, navijam za njih. Prosto ko pasulj. Sto se tice simpatija, tu mi je Atletico bez premca medju ovom cetvorkom, ali to ne mijenja cinjenicu da bih volio da City digne "klempu". Pitam se koliko bi engleski navijači drugih klubova voleli da Siti osvoji zbog toga. Razlika između nas i njih je jedan trofej prvaka Engleske, jedna LŠ i nekoliko kupova, ne želim da se izjednače sa nama ni u čemu. Engleskoj još nije ugroženo to četvrto mesto za LŠ, tako da još neko vreme o tome ne treba brinuti. Uostalom, stigli su do polufinala, a i Liverpul je solidno gurao u LE, tako da je to dovoljno za ovosezonski koeficijent, daleko bolje nego nekih prethodnih godina. :D Prijavi
3. maj 2016.10 god. comment_256025 Pa ima i toga sto govoris, ali u tom slucaju bih volio onda Atletico a nikako Bayern ili Real da osvoje. Pogotovo ne Real. Prijavi
3. maj 2016.10 god. comment_256037 https://twitter.com/KMcGillicuddy86/status/727599140696432641 Ovo nije bezazleno, mislim da će mu odrezat žestoku kaznu Prijavi
3. maj 2016.10 god. comment_256039 Kakav crni asistent aahahaha Ovo je njegov asistent neki, a ne sudija. Nije ni sudija ali jeste UEFA-in čovjek, možda neki delegat ili sl. Prijavi
3. maj 2016.10 god. comment_256040 Kakav crni asistent aahahaha Nije ni sudija ali jeste UEFA-in čovjek, možda neki delegat ili sl. Ma njihov delegat iz strucnog staba. Vidi ovo: Delegat kluba (citaj Atletica) koji se zove Pedro Pablo. Prijavi
3. maj 2016.10 god. comment_256043 Ma njihov delegat iz strucnog staba. Vidi ovo: Delegat kluba (citaj Atletica) koji se zove Pedro Pablo. Inače asistent nosi tablu za izmjene :D http://www.dailymotion.com/video/x48itsc_diego-simeone-punch-referee-bayern-munich-2-1-atletico-madrid-03-05-2016-champions-league_sport Prijavi
3. maj 2016.10 god. comment_256044 A lika jbte :D Pa kasnije je drugi covjek nosio tu istu tablu kada je izmjena vrsena, bas sam gledao. Hoces da ti kacim linkove drugih portala, i to stranih? :D Prijavi
3. maj 2016.10 god. comment_256045 A lika jbte :D Pa kasnije je drugi covjek nosio tu istu tablu kada je izmjena vrsena, bas sam gledao. Hoces da ti kacim linkove drugih portala, i to stranih? :D Hoću. Prijavi
3. maj 2016.10 god. comment_256046 Hoću. http://www.dailymail.co.uk/sport/football/article-3571941/Atletico-Madrid-boss-Diego-Simeone-barges-way-delegates-touchline-battle-Pep-Guardiola.html http://www.goal.com/en/news/1716/champions-league/2016/05/03/23094512/simeone-slaps-atletico-madrid-official-during-champions?utm_source=facebook.com&utm_medium=referral&utm_campaign=enfb http://metro.co.uk/2016/05/03/diego-simeone-slaps-atletico-madrid-official-during-sides-champions-league-semi-final-win-vs-bayern-munich-5857596/ Znaci njihovi delagat, klupski delagat ( ne Uefin ) koji prestavlja svoj klub na svakoj utakmici. Prijavi
3. maj 2016.10 god. comment_256047 Dobro, ubijedio si me. Nije UEFA-in čovjek već Atleticov čovjek koji ih predstavlja pod UEFA-om. U suštini nema neke razlike osim u činjenici da poznaje lika... I nije mu ni I od asistenta. Prijavi
3. maj 2016.10 god. comment_256048 Dobro, ubijedio si me. Nije UEFA-in čovjek već Atleticov čovjek koji ih predstavlja pod UEFA-om. U suštini nema neke razlike osim u činjenici da poznaje lika... I nije mu ni I od asistenta. Nije mu asistent ali jeste dio strucnog staba. Lik je zaposlenik Atletika a ne Uefe. Prijavi
3. maj 2016.10 god. comment_256052 Stojim pri izrecenom - Bajern ide dalje. Ko god da prođe, nadam se da osvaja, ne bih ništa da prognoziram. Al pošto hijena glasa za Bajern, blagu prednost dajem Atletiku, nekih 50,5% šanse naspram Bajernovih 49,5%. :D KAKO SAM ŠUKNUO HIJENI AAAAAAAAAAA OPAAAAAAAAA KAKVO NADMUDRIVANJE Ajde Atletiko sad do titule, mogu i jedne i druge da dobiju. Šta mislite, ko bi im bolje legao u finalu? U prethodnih 10 utakmica su samo jednom izgubili od Reala, imaju 5 pobeda i 4 remija. Ali bilo bi lepo videti i Siti kako gubi u finalu... Prijavi
3. maj 2016.10 god. comment_256053 Nek Real prođe, ne želim da City uopšte ima priliku da osvoji titulu. Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.