14. april 2016.10 god. comment_255195 Kako Hart rupa bog ga jebo? Da nije bilo njega ispali bi ko iz tramvaja. Isuse i forum i sve, šta ja moram čitat. Nemoj da ti moram kačiti klipove sa YouTube.................Kad su to Englezi imali poštenog golmana? Igra jednu utakmicu dobru, a tri loše Prijavi
14. april 2016.10 god. comment_255197 Zadnjih 5 tekmi sta je skidao, vrhunske sve odbrane. Nisam vidio da je ove sezone toliko grijesio. Ako je iko imao postenog golmana, to su englezi. Jebo te hljeb Seamen, James, samo Robinson je malo losiji bio, ali opet i on solida. Sad Hart i Butland, sve vrhunski golmani. Prijavi
14. april 2016.10 god. comment_255198 Nemoj da ti moram kačiti klipove sa YouTube.................Kad su to Englezi imali poštenog golmana? Igra jednu utakmicu dobru, a tri loše Hajde stavi te klipove silne. Isto tako kao kontra argument mogu ja da stavim neku lošu intervenciju Cecha (koji je trenutno ako ne i najbolji golman na svijetu) pa ne možeš reći da je rupa. Prijavi
14. april 2016.10 god. comment_255201 Teško pogoditi da će Real i Bajern proći Volfsburg i Benfiku... Prijavi
14. april 2016.10 god. comment_255213 Nadam se da ce city na real a ovamo atletiko s bavarcima. A finale da bude city - atletiko. Jedini mi tako gode utakmice. A i fora bi bilo city bayern finale ako jos city bude 5i na tabeliNadam se da ce city na real a ovamo atletiko s bavarcima. A finale da bude city - atletiko. Jedini mi tako gode utakmice. A i fora bi bilo city bayern finale ako jos city bude 5i na tabeli Prijavi
15. april 2016.10 god. comment_255225 Ozbiljno? Ja baš njih nikako ne vidim na tronu. Elaboriraj. Pokazao si da se razumiješ. Prijavi
15. april 2016.10 god. comment_255226 Parovi polufinala lige prvaka: Atletico - Bayern City - Real Ocekujem da ce osvojiti neko iz prvog para ko prodje. Prijavi
15. april 2016.10 god. comment_255232 Real sigurno prolazi jer je Cityeva obrana švicarski sir, a ne švicarski sat. Mislim da je Real puno jača ekipa i zasluge dajem Zidaneu na organizaciji igre, ne viđa se često igra sa glavom i repom u Realu, pa makar i primali golove. Atletico prolazi jer im je Bayern savršen protivnik, točno po mjeri, za kontre. Barcelonu su dobili a igrala je ubitačan presing, Bayern je tu puno slabiji i više griješe, imaju slabiju obranu. Prijavi
15. april 2016.10 god. comment_255233 Parovi polufinala lige prvaka: Atletico - Bayern City - Real Ocekujem da ce osvojiti neko iz prvog para ko prodje. Real dobio opet na papiru najslabijeg mogućeg protivnika, surprise, surprise. Prijavi
15. april 2016.10 god. comment_255234 Real dobio opet na papiru najslabijeg mogućeg protivnika, surprise, surprise. Al stvarno nevjerovatno. Uvijek dobijaju najslabijeg ili jednog od najslabijeg moguceg protivnika, nebtino da li je to osmina finala, cetvrtina ili polufinale. Prijavi
15. april 2016.10 god. comment_255236 Al stvarno nevjerovatno. Uvijek dobijaju najslabijeg ili jednog od najslabijeg moguceg protivnika, nebtino da li je to osmina finala, cetvrtina ili polufinale. Jedino su se sa nama mimoilazili kada smo bili u polufinalu pa su dobijali teže protivnike (oba puta Bajern 2012. i 2014.) Inače redovno dobijaju ekipe poput Šalkea, Galatasaraja, APOEL SA KIPRA U ČETVRTFINALU. A 2015. i 2013. su opet izvlačili slabije timove u polufinalima (Juve i Dortmund naspram Bajerna i Barselone). Prijavi
15. april 2016.10 god. comment_255237 Ma samo da oni ne osvoje. Navijam za City ali mislim da nemaju sanse da podignu "klempu". Real ce vjerovatno u finale i tad je sve moguce, ali smatram da su i Atletico i Bayern trenutno dosta bolji od njih. Prijavi
15. april 2016.10 god. comment_255238 bayern nece u finale zbog Pepa bilo koju drugi trener bi ih uveo u finale ali pep nece Prijavi
15. april 2016.10 god. comment_255241 Ma samo da oni ne osvoje. Navijam za City ali mislim da nemaju sanse da podignu "klempu". Real ce vjerovatno u finale i tad je sve moguce, ali smatram da su i Atletico i Bayern trenutno dosta bolji od njih. ne bi valjalo da city osvoji, pokupili bi onda sve najbolje igrače iduće sezone. Prijavi
15. april 2016.10 god. comment_255242 Ozbiljno? Ja baš njih nikako ne vidim na tronu. Elaboriraj. Pokazao si da se razumiješ. Ajde o svima po malo... Atletiko je, u očima mnogih, naprasno postao novo svetsko čudo, jer je izbacio Barselonu. Svaka čast, poštujem, ali ne zaboravljam PSV. U dva meča im nisu ništa mogli, samo jer ovi nisu išli u napad po svaku cenu. Pep nije budala(bez obzira na tvoje mišljenje o njemu), znaće on tačno gde i kako da ih udari. Naravno i mentalitet nemačke i španske ekipe nije isti. Posebno ako je ta španska ekipa razmaženo UEFINO derište. Igrači Bajerna će se boriti do poslednjeg zvižduka, bukvalno. Siti je prošao u polufinale jer je bio manje lošija od dve ekipe u dvomeču. Jako slični Realu, ekipa sklopljena od izuzetnih pojedinaca, kojima fali hemije... S tim što je Real igrački jači, ali i organizovaniji, bolje funkcioniše kao celina. Bajern je favorit za finale, ali ne i za trofej. Razlog je što sve više liče na privatnu bolnicu nego na fudbalski tim. Uprkos tome, dajem im prednost nad Atletikom, jer oni mogu promenom formacije u toku meča, zalaganjem, presingom, magijom individualca da zamaskiraju slabosti u odbrani, dok ako se tako nešto desi Atletiku, Simeone jednostavno nema plan B. Na kraju, Real ima najjači igrački kadar, sa najviše širine, a opet najmanje problema da sastavi startnu postavu. To je ogromna prednost. Zidan nema iskustva, ali ima veliku želju za dokazivanjem, i baš zato što je "mlad i zelen" i što se još uvek "traži" u smislu svog taktičkog potpisa, sposobniji je da uči na svojim greškama od ostale trojice trenera, koji su već uspostavili svoj stil igre, od koga ne odstupaju tek tako. Što zbog kvaliteta igrača, što zbog fizičkog stanja i spremnosti imaju najbolji balans na relaciji odbrana - napad. Poslednji, ali jednako bitan je faktor Kristijana Ronalda. Prijavi
15. april 2016.10 god. comment_255258 Ajde o svima po malo... Atletiko je, u očima mnogih, naprasno postao novo svetsko čudo, jer je izbacio Barselonu. Svaka čast, poštujem, ali ne zaboravljam PSV. U dva meča im nisu ništa mogli, samo jer ovi nisu išli u napad po svaku cenu. Pep nije budala(bez obzira na tvoje mišljenje o njemu), znaće on tačno gde i kako da ih udari. Naravno i mentalitet nemačke i španske ekipe nije isti. Ne zato što su izbacili Barselonu, igraju najodvratniji mogući fudbal (uprokos tome bih radije da oni osvoje nego Real ili Siti) i njima leže napadačke ekipe poput ostalih konkurenata. Uz to, kao što sam već pomenuo, niko od njih trenutno ne igra spektakularno. U svakom slučaju, jedna od najslabijih završnica LŠ u prethodnoj deceniji. Prijavi
15. april 2016.10 god. comment_255259 Tacno da je jedna od najslabijih zavrsnica, ali opet ovdje ce osvojiti k'o god bude prosao u finale iz duela city-real... Champions govori za City da ima slabu odbranu, a Real odvratno losi u odbrani otkad ih je preuzeo Zidane. Ramos ne zna gdje udara. Bekovi su propuh zivi. Ima City itekako sanse. Najzanimljivije bi bilo u finalu City - Bayern, ali najvjerovatnije Real - Bayern i na kraju osvaja Real iskljucivo zbog manje povreda u sastavu. Prijavi
15. april 2016.10 god. comment_255272 Ramos je tata, ne seri diablo :D Tata crvenih, nepromisljenih startova. 5 puta je Pepe pametniji fudbaler. Ramos je dobar u napadu, ali koji mu kurac vrijedi kada u odbrani kiksa konstantno vec 2-3 sezone. Kao mladji je bio bolji, sad je retard. Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.