18. mart 2016.10 god. comment_254103 Naravno da je Barselona tradicionalno izvukla najjačeg eheh, što se želja i pozdrava tiče Wolfsburg, Barca, Bayern i za ove me bole mudo, može Siti. Šanse: Wolfsburg 35% - 65% Real Bayern 68% - 32% Benfica Barcelona 58% - 42% Atletico PSG 60% - 40% City Prijavi
18. mart 2016.10 god. comment_254104 Real i Bajern bez problema Barsa sa Atletikom mozda malo neizvesnije ali ipak verujem da ce Barsa proci Mislim da ce PSZ da izbaci Siti dosta lakse nego sto se ocekuje. Prijavi
18. mart 2016.10 god. comment_254106 Psg i Siti jako slične ekipe. Napad po svaku cenu, slaba adaptacija na igru rivala, nedisciplina u brzoj tranziciji napad - odbrana... I jednoj i drugoj ekipi je napad kvalitetniji deo tima, tako da se nadam golovima. Dajem prednost Sitiju jer imaju revanš kod kuće, i tim dovoljno dobar da budu ravnopravni u Parizu. Uefa pokušava da sačuva kult neodbranjivosti Lige Šampiona, pa šalje Barsu na Atletiko, jer im njihov stil fudbala najmanje leži,a ovamo ostavlja 3 jaka kluba kao plan B ako Simeone ne isporuči... :D Preostala dva duela nema potrebe posebno komentarisati.. Prijavi
18. mart 2016.10 god. comment_254107 pa naravno zato su nama uvalili farsu bili 2012, al nadan se da ce atletico to rijesit molin te boze Prijavi
18. mart 2016.10 god. comment_254116 Wolsburg-Real Madrid, dobra ce biti utakmica, vjerovatno prolaz Real Madrida Barcelona-Atletico Madrid, prolaz Barcelone. Bayern Munchen-Benfica, rijesit ce se u prvoj utakmici prolaz Bayern Munchena PSG-Manchester City, otvoreno ce biti, dajem blazu prednost PSG, samo sto ce biti svjeziji za ove utakmice. Prijavi
18. mart 2016.10 god. comment_254123 Mora se racunati i na PSG da nece imati neki napor u ligi, jer su vec osvojili, a dug je period do te utakmice. Prijavi
19. mart 2016.10 god. comment_254172 Atletiko ima dobre šanse. PSG gazi City ne postoji nikakava šansa da Palegrino zaustavi moćni Pariz, što kaže Benjo imaju dobre šanse. Sad ću opet biti popljuvan jbg. U obje tekme laka pobjeda PSG, ne vjerujem čak da će City prežviti jednu tekmu bez da primi par komada. Oni ove sezone nemaju ni napad ni odbranu ni sredinu, a PSG ima sve. Tako da... sve je jasno Prijavi
19. mart 2016.10 god. comment_254180 Real lagano prolazi. Bayern Benfica, Benfica ima kvalitetnu momčad, u obrani Almeida i Jardel, u vezi Renato Sanches i Gaitan dobri pucači i dobri trkači, naprijed Jonas i Mitroglu preko 50 golova skupa u svim natjecanjima, vode mrtvu trku sa Sportingom u prvenstvu. Sve ovisi o ishodu prve utakmice, ako ne dobiju švabe velikom razlikom, sve je moguće. Možda Bayern u maloj prednosti, ali uzvrat je na Luzu, ne u Minhenu. Barcelona Atletico, vjerojatno poraz Atletica na Camp Nou, ali i pobjeda Atletica na Calderonu. Šanse 50 - 50, ali naravno sam uz Atletico. Bitno je preživiti Camp Nou sa golom u gostima i minimalnim porazom PSG će lako proći City, Kompany out do kraja sezone, padaju sa formom pred kraj sezone u Premiershipu, dobili su najlakšeg protivnika u osmini finala bili, a upitno je i hoće li sa ovakvom formom izboriti top 4 na kraju sezone. Prijavi
19. mart 2016.10 god. comment_254181 Bayern u maloj prednosti protiv Benfike?! Davno sam rekao da ljudi furaju neki svoj ego i da ciljano ne zele jasno razmisljati. Prijavi
19. mart 2016.10 god. comment_254186 Bayern u maloj prednosti protiv Benfike?! Davno sam rekao da ljudi furaju neki svoj ego i da ciljano ne zele jasno razmisljati. Nije Benfica drugoligaška ekipa kao Hiddinkov Chelsea ove sezone, nakon dugo vremena su složili i više nego dobru momčad. Ako Bayern ne dobije sa barem dva gola razlike, ne bi me ništa začudilo u uzvratu. U Portugalu se ne dobiva lako nikoga. Prijavi
19. mart 2016.10 god. comment_254189 real-wolfsburg real prolazi bayern-benfica ako ih bayern ne ubije u prvoj tekmi benfica se ima nadat barca-atm svim srcem uz atm iako ocekujen da ce ukupan skor bit 3-2 za farsu psg-city oboje odmaraju u ligi hahaha Prijavi
19. mart 2016.10 god. comment_254214 Moje želje: wolfsburg, benfica, atletiko, city. Realnost: real - wolsburg - wolsburg nije bez šanse, real ove sezone nije ništa posebno a njemci su solidna ekipica, ipak mislim da će Real proć ali neče bit tako lako kako svi misle. bayern - benfica - neka je benfica u odličnoj formi i neka me bayern protiv juvea nije nešto impresionira očekujem da bayern ovo ipak prođe lakočom. barca - atletiko - mislim da je barca dobila možda i najteži mogući ždrijeb, atletiko zna odigrat čvrstu obranu i uvijek namuči bracu ali bojim se da je barca s MSN-om ipak pre jaka i da atletiko nema šanse psg - city - bit će zanimljiva utakmica i možda najteža za predvidjet. Ipak prednost dajem psg-u jer su ove sezone stvarno odlični i čine mi se kompletniji dok se city u nikad jadnijoj kunkurenciji muči u prevenstvu tako da... iako naravno ne treba otpisat citya Prijavi
19. mart 2016.10 god. comment_254256 Moze Atletico jebat Barsu itekako. Jesu najjaci, ali imace velikih ogromnih problema s kontrama. Bayern 99% dalje Wolfsburg smijesan City dalje Prijavi
19. mart 2016.10 god. comment_254261 atletico može proć barcu samo ako im se desi naša 2012... dakle ne mogu proći. Prijavi
19. mart 2016.10 god. comment_254263 Prorok nas nevini :D Garantujem ti da su samo njih htjeli izbjec sad... Simeone je majstor za dvomec i za mene imaju sanse. Naravno sreca ih mora pratit :D A to tvoje podcjenjivanje ostavi za sebe, sto trujes forum Prijavi
6. april 2016.10 god. comment_254839 Sve bilo kako sam rekao. Barcelona opet uz pomoć sudaca nije slomila Atletico, koji vrag je toj UEFA-i....Ne dopuštaju mušku igru i očigledno navlače za Barcelonu, pa barem smo mi to osjetili na svojoj koži i to ne jednom. Hrpa pičaka koje štite suci i u utakmici na 11 ne mogu ništa. Nema tu nogometa, samo mafija van terena i na terenu, na silu se mora proći. Messi će ionako u zatvor uskoro zbog Panama Leaksa. 2006 polufinale LP Milan Barcelona Shevchenko prođe Puyola bez kontakta Puyol padne Milanu nepriznat gol, naravno Milan ispada 2006. Del Hornov crveni na Stamford Bridgeu 2006. iskljucenje Lehmanna u prvom pol. 2009. Iskljucen van Persie zbog tobože napucavanja lopte kod povoljnog rezultata za Arsenal... 2009. polufinale LP Chelsea Barcelona,bez riječi 2010. polufinale Inter Barcelona, Busquets se previja ko i danas Motta dobiva direktni crveniali začudo Inter prolazi i osvaja 2011. Crveni Pepeu bez ikakvog kontakta na Alvesovu nogu, čisti dive 2015. finale LP Juventus Barcelona kod rezultata 1 1 Juventusu nije dosuđen čist penal, Barcelona dobiva Lako je tako osvajati. Ako je itko zaslužio crveni, onda je to Suarez Neće ih proći na Calderonu i Atletico ide dalje, Torres i nije neki veliki izostanak Bayern će biti u velikim problemima u Portugalu, s ovim rezultatom nije dovoljno doći na Luz, rekao bih da tamo skoro nema šanse da dobiju, a sigurno će primiti gol. Jonas i Mitroglu će riješiti stvar, a obrana im je i više nego dobro posložena. Prijavi
6. april 2016.10 god. comment_254840 Torres je zasluzio drugi zuti, nema price. Barca je zasluzila pobjedu. Prijavi
6. april 2016.10 god. comment_254841 Torres je zasluzio drugi zuti, nema price. Barca je zasluzila pobjedu. A crveni Suarezu zbog namjernog udaranja? Nije Simeone ćorav, ali sudac je očito Prijavi
6. april 2016.10 god. comment_254842 Vjerovatno jeste, ali opet sam pod dojmom da bi ih barca preslusala. Prijavi
6. april 2016.10 god. comment_254847 ma kurac bi lako barci kad znaju da ce protivnik dobit crveni nadan se da nece osvojit i nek se jebu sa svojin msn-om Prijavi
6. april 2016.10 god. comment_254851 Ako ga je zasluzio Tores, zasluzio ga je i Suarrez. Barselona ih ni ovako nije preslisala, al ajde. Atletiko je delovao dobro dok su igraci imali snage da pritiskaju koptu i drze protivnike dalje od gola. Cim su se umorili i postili ih blizu sesnaesterca, linije su procurile. Ovo je daleko od gotovog meca. Prijavi
6. april 2016.10 god. comment_254852 Ako ga je zasluzio Tores, zasluzio ga je i Suarrez. Barselona ih ni ovako nije preslisala, al ajde. Atletiko je delovao dobro dok su igraci imali snage da pritiskaju koptu i drze protivnike dalje od gola. Cim su se umorili i postili ih blizu sesnaesterca, linije su procurile. Ovo je daleko od gotovog meca. Slazem se. U drugom poluvremenu su zaigrali dublje u svojoj polovini, prakticno su bili i primorani zbog crvenog kartona ali i umora. Samim tim, stoperi Barselone su igrali na 40m od gola Atletica i tako organizirili napade svoje ekipe iznova i iznova kada bi lopta bila ispucana iz 16-rca. Upravo taj jedan igrac manje je falio Atleticu da stoji malo visocije i samim time onemogucava izlazak Barseloninih stopera tako visoko. Dok je bilo 11na11 imao sam osjecaj da ce prije Atletico dati jos jedan nego primiti.Ali hajde... Prijavi
6. april 2016.10 god. comment_254853 Kojeg umora, vec skinuli gace od pocetka drugog poluvremena. Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.