Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

UEFA Champions League

Istaknuti odgovori

Naravno da je Barselona tradicionalno izvukla najjačeg eheh, što se želja i pozdrava tiče Wolfsburg, Barca, Bayern i za ove me bole mudo, može Siti.

Šanse:

Wolfsburg 35% - 65% Real

Bayern 68% - 32% Benfica

Barcelona 58% - 42% Atletico

PSG 60% - 40% City

• Odgovori 5,2 hilj.
  • Pregledi 249,9 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Imao je jednu dobru sezonu u Feneru, došao iz kine tamo al diablo je vjerovatno znao za njega tako da je to bio logičan transfer nista specijalno

• Cuj molim te improve vocals da moze jace shout hahahahah Kakav bi Saban Saulic bio stoper ili Serif Konjevic. 

• Evo Diablov twitter acc, zapratite momka. 

Objavljene slike

Real i Bajern bez problema

Barsa sa Atletikom mozda malo neizvesnije ali ipak verujem da ce Barsa proci

Mislim da ce PSZ da izbaci Siti dosta lakse nego sto se ocekuje.

Psg i Siti jako slične ekipe. Napad po svaku cenu, slaba adaptacija na igru rivala, nedisciplina u brzoj tranziciji napad - odbrana...
I jednoj i drugoj ekipi je napad kvalitetniji deo tima, tako da se nadam golovima.
Dajem prednost Sitiju jer imaju revanš kod kuće, i tim dovoljno dobar da budu ravnopravni u Parizu.
Uefa pokušava da sačuva kult neodbranjivosti Lige Šampiona, pa šalje Barsu na Atletiko, jer im njihov stil fudbala najmanje leži,a ovamo ostavlja 3 jaka kluba kao plan B ako Simeone ne isporuči... :D
Preostala dva duela nema potrebe posebno komentarisati..

Wolsburg-Real Madrid, dobra ce biti utakmica, vjerovatno prolaz Real Madrida

Barcelona-Atletico Madrid, prolaz Barcelone.

Bayern Munchen-Benfica, rijesit ce se u prvoj utakmici prolaz Bayern Munchena

PSG-Manchester City, otvoreno ce biti, dajem blazu prednost PSG, samo sto ce biti svjeziji za ove utakmice.

Atletiko ima dobre šanse.

PSG gazi City ne postoji nikakava šansa da Palegrino zaustavi moćni Pariz, što kaže Benjo imaju dobre šanse.

Sad ću opet biti popljuvan jbg.

U obje tekme laka pobjeda PSG, ne vjerujem čak da će City prežviti jednu tekmu bez da primi par komada.

Oni ove sezone nemaju ni napad ni odbranu ni sredinu, a PSG ima sve. Tako da... sve je jasno

Real lagano prolazi. 

Bayern Benfica, Benfica ima kvalitetnu momčad, u obrani Almeida i Jardel, u vezi Renato Sanches i Gaitan dobri pucači i dobri trkači, naprijed Jonas i Mitroglu preko 50 golova skupa u svim natjecanjima, vode mrtvu trku sa Sportingom u prvenstvu. Sve ovisi o ishodu prve utakmice, ako ne dobiju švabe velikom razlikom, sve je moguće. Možda Bayern u maloj prednosti, ali uzvrat je na Luzu, ne u Minhenu. 

Barcelona Atletico, vjerojatno poraz Atletica na Camp Nou, ali i pobjeda Atletica na Calderonu. Šanse 50 - 50, ali naravno sam uz Atletico. Bitno je preživiti Camp Nou sa golom u gostima i minimalnim porazom

PSG će lako proći City, Kompany out do kraja sezone, padaju sa formom pred kraj sezone u Premiershipu, dobili su najlakšeg protivnika u osmini finala bili, a upitno je i hoće li sa ovakvom formom izboriti top 4 na kraju sezone. 

Bayern u maloj prednosti protiv Benfike?! 

Davno sam rekao da ljudi furaju neki svoj ego i da ciljano ne zele jasno razmisljati.

Nije Benfica drugoligaška ekipa kao Hiddinkov Chelsea ove sezone, nakon dugo vremena su složili i više nego dobru momčad. Ako Bayern ne dobije sa barem dva gola razlike, ne bi me ništa začudilo u uzvratu. U Portugalu se ne dobiva lako nikoga. 

real-wolfsburg       real prolazi

bayern-benfica      ako ih bayern ne ubije u prvoj tekmi benfica se ima nadat

barca-atm              svim srcem uz atm iako ocekujen da ce ukupan skor bit 3-2 za farsu

psg-city                  oboje odmaraju u ligi hahaha

Moje želje: wolfsburg, benfica, atletiko, city.

Realnost:

real - wolsburg - wolsburg nije bez šanse, real ove sezone nije ništa posebno a njemci su solidna ekipica, ipak mislim da će Real proć ali neče bit tako lako kako svi misle.

bayern - benfica - neka je benfica u odličnoj formi i neka me bayern protiv juvea nije nešto impresionira očekujem da bayern ovo ipak prođe lakočom.

barca - atletiko - mislim da je barca dobila možda i najteži mogući ždrijeb, atletiko zna odigrat čvrstu obranu i uvijek namuči bracu ali bojim se da je barca s MSN-om ipak pre jaka i da atletiko nema šanse

psg - city - bit će zanimljiva utakmica i možda najteža za predvidjet. Ipak prednost dajem psg-u jer su ove sezone stvarno odlični i čine mi se kompletniji dok se city u nikad jadnijoj kunkurenciji muči u prevenstvu tako da... iako naravno ne treba otpisat citya

Moze Atletico jebat Barsu itekako. Jesu najjaci, ali imace velikih ogromnih problema s kontrama.

Bayern 99% dalje
Wolfsburg smijesan
City dalje

Prorok nas nevini :D

Garantujem ti da su samo njih htjeli izbjec sad... Simeone je majstor za dvomec i za mene imaju sanse. Naravno sreca ih mora pratit :D 

A to tvoje podcjenjivanje ostavi za sebe, sto trujes forum

• 3 sedmice kasnije...
Sve bilo kako sam rekao. Barcelona opet uz pomoć sudaca nije slomila Atletico, koji vrag je toj UEFA-i....Ne dopuštaju mušku igru i očigledno navlače za Barcelonu, pa barem smo mi to osjetili na svojoj koži i to ne jednom. Hrpa pičaka koje štite suci i u utakmici na 11
ne mogu ništa. Nema tu nogometa, samo mafija van terena i na terenu, na silu se mora proći. Messi će ionako u zatvor uskoro zbog Panama Leaksa.

2006 polufinale LP Milan Barcelona Shevchenko prođe Puyola bez kontakta Puyol padne Milanu nepriznat gol, naravno Milan ispada

2006. Del Hornov crveni na Stamford Bridgeu

2006. iskljucenje Lehmanna u prvom pol.

2009. Iskljucen van Persie zbog tobože napucavanja lopte kod povoljnog rezultata za Arsenal...

2009. polufinale LP Chelsea Barcelona,bez riječi

2010. polufinale Inter Barcelona, Busquets se previja ko i danas Motta dobiva direktni crveniali začudo Inter prolazi i osvaja

2011. Crveni Pepeu bez ikakvog kontakta na Alvesovu nogu, čisti dive

2015. finale LP Juventus Barcelona kod rezultata 1 1 Juventusu nije dosuđen čist penal, Barcelona dobiva

Lako je tako osvajati. Ako je itko zaslužio crveni, onda je to Suarez
Neće ih proći na Calderonu i Atletico ide dalje, Torres i nije neki veliki izostanak

Bayern će biti u velikim problemima u Portugalu, s ovim rezultatom nije dovoljno doći na Luz, rekao bih da tamo skoro nema šanse da dobiju, a sigurno će primiti gol. Jonas i Mitroglu će riješiti stvar, a obrana im je i više nego dobro posložena.

Torres je zasluzio drugi zuti, nema price. Barca je zasluzila pobjedu.

A crveni Suarezu zbog namjernog udaranja? Nije Simeone ćorav, ali sudac je očito

Ako ga je zasluzio Tores, zasluzio ga je i Suarrez.

Barselona ih ni ovako nije preslisala, al ajde.

Atletiko je delovao dobro dok su igraci imali snage da pritiskaju koptu i drze protivnike dalje od gola. 

Cim su se umorili i postili ih blizu sesnaesterca, linije su procurile.

Ovo je daleko od gotovog meca. 

Ako ga je zasluzio Tores, zasluzio ga je i Suarrez.

Barselona ih ni ovako nije preslisala, al ajde.

Atletiko je delovao dobro dok su igraci imali snage da pritiskaju koptu i drze protivnike dalje od gola. 

Cim su se umorili i postili ih blizu sesnaesterca, linije su procurile.

Ovo je daleko od gotovog meca. 

Slazem se.

U drugom poluvremenu su zaigrali dublje u svojoj polovini, prakticno su bili i primorani zbog crvenog kartona ali i umora. Samim tim, stoperi Barselone su igrali na 40m od gola Atletica i tako organizirili napade svoje ekipe iznova i iznova kada bi lopta bila ispucana iz

16-rca. Upravo taj jedan igrac manje je falio Atleticu da stoji malo visocije i samim time onemogucava izlazak Barseloninih stopera tako visoko.

Dok je bilo 11na11 imao sam osjecaj da ce prije Atletico dati jos jedan nego primiti.Ali hajde...

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.