Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

UEFA Champions League

Istaknuti odgovori

• 1 mjesec kasnije...
  • Odgovori 5,2 hilj.
  • Pregledi 249,9 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Imao je jednu dobru sezonu u Feneru, došao iz kine tamo al diablo je vjerovatno znao za njega tako da je to bio logičan transfer nista specijalno

• Cuj molim te improve vocals da moze jace shout hahahahah Kakav bi Saban Saulic bio stoper ili Serif Konjevic. 

• Evo Diablov twitter acc, zapratite momka. 

Objavljene slike

Igi sta kazes na ovo?! 

Nasi manekeni ne trce dovoljno. Ponavljam po ko zna koji put. Njemci i Spanci ubise u ovom segmentu, nesto po cemu su Englezi prije bili prepoznatljivi a sad bas suprotno.

12736450_10207891646105651_1168390355_n.

A mi sinoc pretrcali 102 km. 

Samo vam kazem da obratite paznju na ovaj podatak.

Ovo sam primjetio generalno za sve engleske klubove u Evropi. Slicnu dominaciju u tom parametru je i Gladbah prezentirao protiv City-a.

A mi smo pogotovo tu slabi. Uvijek se vrtimo oko 100 km, dok Njemci i Spanci uveliko premasuju tu brojku.

I onda kad se nadju dvije ekipe jednakog kvaliteta, nema sumnje koja ce ekipa bolje proci. Naravno ne nuzno, al vrlo vjerovatno.

Trcanje samo za sebe kao podatak ne mora ama bas nista znaciti. Meni se cini cak da smo mi jucer i vise pretrcali od Pariza pa smo opet slabija ekipa.

Pretrcali smo vise 0.10 km.

I slazem se da ne mora znaciti, ali u vecini slucajeva znaci.

Primjera radi, zamisli  da smo pretrcali 10 km vise od njih, samim tim bi vjerovatno uspjesnije zatvorilii i sprijecili neke njihove akcije, mozda bi u kontra napadju uspjeli istrcati sa 2 ili 3 igraca vise i postigli jos koji gol?! 

Nekad se trkom i borbenoscu mogu vrlo lahko nadoknaditi drugi nedostaci kao recimo sam individualni kvalitet.

Opet kazem, nije broj pretrcanih kilometara presudan faktor, ali samo hocu da naglasim da nasa ekipa trci dosta dosta manje od drugih evropskih ekipa. Generalno sam to primjetio za Engleske timove.

Kako je sinoc Draxler dobro odigrao. I ta njegova forma vec traje podugo, igracina je nema sta. Iako je u Schalkeu vec vazio za veoma dobrog igraca, Wolfsburg ga je kupio za samo 22 mil. eura. 

Pa jebemu majku covjek je za Pedra i Oscara za dva koplja bolji igrac. Sad da ga i hocemo kupiti ne bi mogli ispod 50-60 miliona.

Jel istina da u Sarajevu isključe HRT2 kad prenose Ligu prvaka? Evo čitam komentare na klixu i žale se na OBN-ove komentatore, pa kontam da je HRT2 isključen. Ako jest, žalim vas :(

Hahahaha. U Mostaru Telemach ne smije isključiti ni HRT2 ni RTL, inače bi Čović reagirao i tu jedinu korist vidim od njega :D

Ja radije ne bih gledao utakmicu nego slusao komentatore iz hrvatske

Sent from my E6653 using Tapatalk

Drago Ćosić najbolji komentator na Balkanu, pa ti pričaj.

Ili uživaj u Saši Vugdaliću i opsajdu :D

Drago Ćosić najbolji komentator na Balkanu, pa ti pričaj.

Ili uživaj u Saši Vugdaliću i opsajdu :D

ne uzivam ja ni u kome, i ne obracam paznju na njih, al Hrvatski komentatori su mi tako iritantni svojom pričom, da su mi Saša Vugdalić i onaj njegov jaran daleko prijatniji za moje uši

Hrvatski komentatori u odnosu na naše su doktori nauka.
Pogotovo tu mislim na one sa BHT: Kristića i Spaha (Šuko je druga priča) i ona dva "balvana" sa OBN-a.
Naravno tu spadaju i ovi sa RTRS oni su isto nula.

Jel istina da u Sarajevu isključe HRT2 kad prenose Ligu prvaka? Evo čitam komentare na klixu i žale se na OBN-ove komentatore, pa kontam da je HRT2 isključen. Ako jest, žalim vas :(

Hahahaha. U Mostaru Telemach ne smije isključiti ni HRT2 ni RTL, inače bi Čović reagirao i tu jedinu korist vidim od njega :D

Ne smiju ni u Vitezu isključiti, odnosno u cijelom SBK jer ima Hrvata toliko da je pola-pola a možda su čak i većina, nisam siguran.

Ali u Sarajevu isključuju jer je takva naredba sa HRT-a.

Ne smiju ni u Vitezu isključiti, odnosno u cijelom SBK jer ima Hrvata toliko da je pola-pola a možda su čak i većina, nisam siguran.

Ali u Sarajevu isključuju jer je takva naredba sa HRT-a.

Smješno je što ikome gase. Kada već krše zakon nije važno u kojoj mjeri to rade, jer ne postoji regulativa da je veći prekršaj ako uključe svima ili manji što su uključili samo nekima. Mislim kad već uključuju i u Mostaru i u Vitezu da bi trebali i u Sarajevu i gdje već sve Telemach posluje. Ionako plaćaju kaznu RAK-u. U svakom slučaju i diskriminacija je korisnika koji plaćaju istu cijenu Telemachu za usluge u MO, SA, VT itd a neki dobivaju kanal-dva više, neki ne. Možda bi se Hrvati sa Stupa trebali žaliti pa da i u SA uključe da ne morate Sašu Opsajda slušati.

Dobri su hrvatski komentatori, onaj lik je legendaran mislim da se Ćosić preziva, al samo me nervira kad god neko pomene njega u glavi mi odzvanja ono njegovo: INI JESTAA VODI BARCELONU U RIM KAKVA DRAMA NA STAMFORD BRIDGEU IZ NIČEGA SE IZVADILA BARCELONA

Hrvatski komentatori u odnosu na naše su doktori nauka.
Pogotovo tu mislim na one sa BHT: Kristića i Spaha (Šuko je druga priča) i ona dva "balvana" sa OBN-a.
Naravno tu spadaju i ovi sa RTRS oni su isto nula.

RTRS kad stavi dragišu ćorsovića za komentatora to je plač žestoki, lik je u praistorijskom fazonu nekom pola igrača ne zna a ono malo što zna promaši

Ma glume neki kurac, kao nisu ostvarili pravo da emitiraju na vasem podrucju, vec samo BiH, ali ovo sto radi Telemach, pa dozvoljava signal HRTa, RTLa u Mostaru i ostalim gradovima gdje je vecinsko stanovnistvo Katolicko. A mi ostali nemamo, a barem nas ima 80% ukupnog stanovnistva je degutantno.

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.