Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

UEFA Champions League

Istaknuti odgovori

pa vise me strah za nas nego arsenala i utd 

arsenal ce proc jer olimp je uzasan nznn kako su ga uopce dobili u londonu

utd ce se supski provuc igraju toplu hladno ka i wolfsburg a mozda ni psv ne dobi 

a mi znamo da kijev tuce sta znci da ce se mou postavit u kontru, bilo bi lijepo zabit gol brzi pa bi portu trebala dva,,,

• Odgovori 5,2 hilj.
  • Pregledi 249,9 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Imao je jednu dobru sezonu u Feneru, došao iz kine tamo al diablo je vjerovatno znao za njega tako da je to bio logičan transfer nista specijalno

• Cuj molim te improve vocals da moze jace shout hahahahah Kakav bi Saban Saulic bio stoper ili Serif Konjevic. 

• Evo Diablov twitter acc, zapratite momka. 

Objavljene slike

• 2 sedmice kasnije...
Po meni, nemaju dobru obranu, Van Gaal je dobro posložio ekipu, ali nemaju Ferdinanda, Vidića, Evru iza, oslonjeni su na poluigrače. Tu se trebaju pojačati. Rooney van forme i bilo bi dobro da promijeni klub ako van Gaal ostane, ne vole se puno. Ali ne smiju ispasti rano jer će to srušiti koeficijent. Ne bih rekao da je iznenađenje ispadanje Uniteda koliko je prolaz PSV-a.
United ispao, Arsenal vrlo moguce posto Olympiacos nisu dobili nikako u Grckoj i vrlo moguce da ce Chelsea trosnuti u LE, ne mozemo Bournet da pobedimo, kako cemo tek Porto ne znam.

Moguce da engleska ostane samo sa Cityem u LS, a i njih ce malo ozbiljjija ekipa pocepati... dakle odose englezi u tri lepe sa koeficijentom.

United ispao, Arsenal vrlo moguce posto Olympiacos nisu dobili nikako u Grckoj i vrlo moguce da ce Chelsea trosnuti u LE, ne mozemo Bournet da pobedimo, kako cemo tek Porto ne znam.

Moguce da engleska ostane samo sa Cityem u LS, a i njih ce malo ozbiljjija ekipa pocepati... dakle odose englezi u tri lepe sa koeficijentom.

Kazu da je bolje da sad svi englezi odu u LE i onda tamo da se posvete maksimalno kako bi ostali sa visim koeficijenotm od SERIE A

Roma se provukla dalje a ne prošla, vadio ih je Scezni u Rimu i Ter Stengen u Leverkuzenu, iako sam navijao za njih nezasluženo odoše dalje i ako nam dođu možemo ih izbaciti ako im Garsija ostane na klupi, Pjanke i Džeko također ispod svog nivoa.

Gent vezao 3 pobjede i prođe dalje drago mi je zbog njih a žao mi je grka iako nam ide na ruku prolaz Arsića zbog koeficijenta.

Ekipe koje priželjkujem trenutno: PSV, Gent, Roma

Sto se cudis Gentu, sjajno su odigrali zavrsnicu. Zbog njih mi je bas drago. Jos da je Moechegladbach juce bar x izvukao bilo bi ekstra po mene, a ovako corak.

Kada je izvlacenje?

Ždrijeb je u ponedjeljak
Mogući protivnici: PSG, PSV, Benfica, Juventus, Roma i Gent. Mislim da ćemo se svi složiti da je Gent najbolji mogući protivnik uz PSV dok je nalošiji sigurno PSG dok ni Juve nije baš za poželjeti. Čvrsto vjerujem da možemo svaku od navedenih ekipa proći.

Hvala Kun.

Inace najvise mrzim ljude koji cute, pa posle bitke kao sta ste se tripovali i ostalo.. najlakse je biti pametan kada se sve zavrsi

E sada. Moguci protivnici.

Psv, Roma, Gent, laksi sto bi se reklo, srednje tezine Benfika i onda najtrezi ponovo PSG i Juve.

Kakve smo srece dobicemo ove sto su nas vec sahranjivali.

Juve je trehno Cityja na Etihadu u trenucima kad su bili u najgoroj formi, a City u najboljoj. Radije daj i PSG samo nemoj Juve.

PSG nadigra odnosno sabije Real i taj PSG bi razbio i Juve a da ne govorim o problemima koje mogu zadati našoj odbrani ako bude u kurcu kao i obično..

Jebo te City

Haj mi sad objasnite, Englezi imaju 3 tima u osmini finala, Italijani dva i to oba u drugom šeširu dakle jedva,  Španska imala 5, a prošla samo 3, kažete Sevilja i Valencija bi se prošetale Premiershipom, a Valencija Genta nije uspjela proći, Englezi imaju jake timove u Ligi Evrope i ako hoce mogu daleko, kako sad taj jebeni koeficijent ne može da se pomjeri u našu korist

Nadji negde moj post o tome, mislim da je u ovoj temi ili PL, sve zavisi koliko timova ima, dokle su dogurali itd. Spancima i Italijanima igra i LE.. npr videces da ce United odmah ispasti iz LE... ne interesuje ih to takmicenje. A ostali ce gristi i za to. Pa kada se sabere kraj evrope uspeh timova se deli sa brojem ucesnika. Kod engleza sa 8, a kod Italijana sa 6, bar tako mislim.

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.