Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

UEFA Champions League

Istaknuti odgovori

A dobro, svi znamo da ce biti teško. Ali realno, prije dvije godine smo ih zasluzeno izbacili, ubili ih u onoj drugoj utakmici. Proslu iako nismo igrali dobro, sekunde su nas djelile od prolaza. Ocito i mi njima ne lezimo.

Uostalom, do utakmice ima vise od 2 mjeseca i ko zna u kakvoj formi ce biti obje ekipe i da li ce neko imati povredjenih igraca ili ne.

Mozda budemo imali i novog trenera, ko zna.

• Odgovori 5,2 hilj.
  • Pregledi 249,9 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Imao je jednu dobru sezonu u Feneru, došao iz kine tamo al diablo je vjerovatno znao za njega tako da je to bio logičan transfer nista specijalno

• Cuj molim te improve vocals da moze jace shout hahahahah Kakav bi Saban Saulic bio stoper ili Serif Konjevic. 

• Evo Diablov twitter acc, zapratite momka. 

Objavljene slike

Ne bih se baš složio da smo ih ubili prije 2 godine u drugoj utakmici... Vile su nas pronosale, jer je PSG imao 2-3 stopostotne prilike, a da je samo jedna ušla to bi bio kraj... Mi smo se mučili, teško dolazili u prilike, i onda ga jedva zabili pred sami kraj utakmice.

Prošle godine smo isto bili uništeni u Parizu, uzvrat ne treba ni spominjati jer budi ružne uspomene i pojačava gnjev prema Mourinhu.

Ne bih se baš složio da smo ih ubili prije 2 godine u drugoj utakmici... Vile su nas pronosale, jer je PSG imao 2-3 stopostotne prilike, a da je samo jedna ušla to bi bio kraj... Mi smo se mučili, teško dolazili u prilike, i onda ga jedva zabili pred sami kraj utakmice.

Prošle godine smo isto bili uništeni u Parizu, uzvrat ne treba ni spominjati jer budi ružne uspomene i pojačava gnjev prema Mourinhu.

Pa pogodili smo 3 puta okvir gola.Konstantno napadali, kakve crne stopostotne prilike, jednu imao Cavani ali i to je oko 90% prilika :D

Vec prosle godine je druga prica.Ali i kao takvi smo za dlaku ispali, ne bitno nacin na koji smo igrali.

Sta ti je reLo hljeb te jebo, pa znam kad smo ih naguzili tu noc u kogu bog letio na sve strane od oskarovih prečki i kuraca, sabili smo ih tu noc ko pičke, isto se moglo desiti i prosle sezone samo što je pička bila na klupi Chelsea te večeri

Poslano sa mog Nexus 4 koristeći Tapatalk

Sta ti je reLo hljeb te jebo, pa znam kad smo ih naguzili tu noc u kogu bog letio na sve strane od oskarovih prečki i kuraca, sabili smo ih tu noc ko pičke, isto se moglo desiti i prosle sezone samo što je pička bila na klupi Chelsea te večeri

Poslano sa mog Nexus 4 koristeći Tapatalk

Nije moderno/popularno da kazes da smo naguzili nekoga. Popularno je da kazes da nas kenja non stop i da uvek igramo bunker. Posle ispljujes Murinja kao nezdrav i onda dodje relo i lajkuje ti post. Usput napises za pola tima da su panjevi i da je Fabregas picka katalonska separatisticka iako je on jedan od glavnih razloga zasto smo aktuelni sampion najpopularnije lige na svetu. Dodas na sve to da je Costa glupi Amazonac iako je prosle sezone dao 20+ golova. :)

Ovaj post sto si napisao je nepotreban forumu i umanjuje kvalitet foruma. U stvari vadi te sto si Murinja nazvao pickom. Ipak ti je pristojan post za standarde naseg foruma, nisam primetio kad sam prvi put citao post.

Sve bih mogao razumjeti, ali da je City ispred Atletica, to ne mogu nikako.

vMogCuw.png

Pazite komentar jednog Barseloninog navijaca na ss.ba:

Samo da nismo izvukli Chelsea, nemam zivaca gledati kako ih stalno napadamo a u vecini slucajeva mi budemo ti koji ispusimo  icon_e_confused.gif

Iako je ocito da lik nema pojma ko je koga mogao sve izvuci, opet je strasno kakve smo im komplekse nabili.Pa to nije humano :D

To stoji za komplekse, ali ne d'o bog da smo recimo u ovoj formi njih dobili (znam da to nije moguće, ali samo skonajte). 

Dali bi nam sa rezervnom ekipom 3 gola.

Sve bih mogao razumjeti, ali da je City ispred Atletica, to ne mogu nikako.

vMogCuw.png

Meni nije jasno kako su oni ispred PSG, po meni su bolji od Atletico Madrida.

Zanima me sta mislite kakve su nam sanse protiv PSG-a sad kad je Murinjo bivsi?

Zavisi od toga da li ce Murinjo preuzeti PSG :D

Zavisi od toga da li ce Murinjo preuzeti PSG :D

Ma nema od toga nista, Blanc ima jos ovu godinu da osvoji Ligu prvaka, u suprotnom je bivsi. Onda je vec moguce da Jozun ode u grad ljudbavi.

Videćemo šta će se dešavati u narednim nedeljama, onda ćemo tek moći da prognoziramo nešto.

U svakom slučaju, imam sada više volje da pratim klub i jedva čekam utakmicu protiv Sunderlanda i kmečanje navijača koji će podići njihove skupocene tablete i I-phonove na kojima su otkucali MOU THE BEST. :D

• 2 sedmice kasnije...

Ovo je negdje u zvijezdama zapisano da Celtic dobije, nesto kao Minhen 2012.

Nista nije zapisano i predodredjeno, sve je zasluzeno. Sudbina ne postoji. Minhen smo uzeli trudom i radom na terenu. Verom u pobedu.

2008. igraci nisu dovoljno verovali u pobedu, nisu dali svojih 120% mogucnosti, nisu izgoreli na terenu kao 2012. Nedostajao je taj milimetar koji pravi razliku.

Ovo je negdje u zvijezdama zapisano da Celtic dobije, nesto kao Minhen 2012.

Zasto se tako prica o nasem klempi... skroz zasluzen trofej, nikakva sudbina i moralo se desit tako i zapisano je :D

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.