Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

UEFA Champions League

Istaknuti odgovori

Svaka čast Dinamu, ali na žalost mislim da je to to što se tiče bodova. Očekujem punjenje već u Munchenu, a ni protiv Olympiakosa im ne dajem baš neke šanse, eventualno remi doma. No vidjet ćemo.

Složit ću se s tobom da će u Munchenu biti punjenje, ali protiv Olympiakosa mislim da imaju dosta šansi. Mislim da će igrači davati 110%, samim time će se boriti za prolaz dalje što bi bilo veliko iznenađenje.

• Odgovori 5,2 hilj.
  • Pregledi 249,9 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Imao je jednu dobru sezonu u Feneru, došao iz kine tamo al diablo je vjerovatno znao za njega tako da je to bio logičan transfer nista specijalno

• Cuj molim te improve vocals da moze jace shout hahahahah Kakav bi Saban Saulic bio stoper ili Serif Konjevic. 

• Evo Diablov twitter acc, zapratite momka. 

Objavljene slike

Drago mi je sto je Arsenal izgubio.  Lep pocerak za DInamo, mec koji vraca igracima veru u sebe.  Ne mogu da im zelim pobede protiv Olimpijakosa, al Bayern mogu slobodno da dobiju :D

Sigurno najveće iznenađenje do sada. Želim im evropsko proljeće. Zaista bih volio vidjeti Dinamo tu.

Ovom utakmicom su stavili do znanja da nisu tu samo da bi popunili grupu nego da ciljaju dalje, da odu korak više.

Želim da Dinamo bude vodič i uzor svim našim klubovima da teže ka Evropi.

Složit ću se s tobom da će u Munchenu biti punjenje, ali protiv Olympiakosa mislim da imaju dosta šansi. Mislim da će igrači davati 110%, samim time će se boriti za prolaz dalje što bi bilo veliko iznenađenje.

Zadnjih godina uvijek kada igraju s nekim "podjednake" kvalitete u Europi izgube. U tom smislu je i ova pobjeda protiv Arsenala ogromno iznenađenje, ali nažalost samo čekam trenutak kada će se vratiti starim navikama, odnosno redovitim porazima protiv "podjednakih" suparnika.

Ma de ovo su one pobede kad mali slučajno pobede velike.. Natrpaće ih u Londonu i to je to, a i ostali će ih trpati. 

Dinama će svi dokraja napunit, Arsenal je izgubia jer je uša u utakmicu s stavom lako ćemo plus čeka ih za vikend Chelsea, onda ima je još doša i crveni i tu je bija kraj... Dinamo ova pobjeda može samo odmoć jer će im se sad ipak ozbiljnije pristupit a i očekujem tipično hrvatsko opuštanje i umišljavanje nakon jedne pobjede. Moje predviđanje je da će dokraja sve izgubit, vjerojatno će zabit koji jer imaju dobar napad ali će ih puno više primit i na kraju se ipak osramotit...

Vjerojatno će bit punjenje do kraja, ali to smo mislili i prije utakmice s Arsenalom pa se dogodilo čudo, mogu se osramotit da izgube s 5 ili više razlike ostalo nije sramota. Nitko ne može umanjiti ovu pobjedu i ovaj uspjeh, već prvim kolom je napravljeno 90% posla i ovogodišnjeg cilja u LP

[quote name="Kalouda" post="234522" timestamp="1442479031"] Ma de ovo su one pobede kad mali slučajno pobede velike.. Natrpaće ih u Londonu i to je to, a i ostali će ih trpati.[/quote]Zamisljam postove da je Partizan ovakvu pobjedu ostvario. :D Ako si gledao utakmicu nimalo slucajno nije pobijedio Dinamo, vec potpuno zasluzeno. U Münchenu su punjene i puno vece ekipe od Dinama tako da nije sramota izgubiti protiv jednog Bayerna. Itekako imaju sanse za trece mjesto i mislim da ce uzeti jos bodova u ovoj grupi. Covjece jedan tim s ovih prostora nadigra Arsenal i ljudi opet traze dlaku u jajetu, pa ova utakmica je za divljenje, svaka cast i samo naprijed. Taman i da izgube sve do kraja, sto sam siguran da nece, imaju vec ogroman rezultat.

Dinama će svi dokraja napunit, Arsenal je izgubia jer je uša u utakmicu s stavom lako ćemo plus čeka ih za vikend Chelsea, onda ima je još doša i crveni i tu je bija kraj... Dinamo ova pobjeda može samo odmoć jer će im se sad ipak ozbiljnije pristupit a i očekujem tipično hrvatsko opuštanje i umišljavanje nakon jedne pobjede. Moje predviđanje je da će dokraja sve izgubit, vjerojatno će zabit koji jer imaju dobar napad ali će ih puno više primit i na kraju se ipak osramotit...

nije to samo hrvatsko, to je klasican balkanizam :D

Covjece jedan tim s ovih prostora nadigra Arsenal i ljudi opet traze dlaku u jajetu, pa ova utakmica je za divljenje, svaka cast i samo naprijed. 

Ma istina, ogromna pobjeda. Vidio sam sliku Mamića na stolu u VIP prostorima nakon utakmice, kasnije su valjda išli svi proslaviti u klub Urnebes. I neka su, zaslužili su.

Ipak,  već mogu vidjeti da će ostale utakmice biti trpanje. Žao mi je zbog toga, mada je velika stvar za naše klubove i sam nastup u LP.

Jebote dan,pa Zoran Mamić nadmudrio Wengera   ^:)^ 

Ovaj Wenger i jest voajer,poceo da fura sad i Murinjove post konferencije.Izjavio je kako je sudija odlucio meč  =D>

. Covjece jedan tim s ovih prostora nadigra Arsenal i ljudi opet traze dlaku u jajetu, pa ova utakmica je za divljenje, svaka cast i samo naprijed. 

nije to traženje dlake u jajetu nego jednostavno nemoš navijat za klub kojeg vodi mafija...

A Abramovič je ko pošteno stekao silne milijarde :D

Bas tako, ne znam jel iko od njega popio kahvu.

A Abramovič je ko pošteno stekao silne milijarde :D

Je li Abramović glavni u savezu, određuje ko će bit izbornik i ko će igrat u reprezentaciji i drugim selekcijama? Je li Chelsea ima filiju u ISTOJ ligi u kojoj i on igra? Je li Chelsea upravlja sucima? Je li se Chelsea financira od strane grada na grbaču poreznim obveznicima? Je li Abramovič potpisuje s igračima lihvarske ugovore?

A sad kako je Abramovič doša do milijardi je nebitno za sam Chelsea...

Pobjeda kluba sa ovih naših prostora protiv kluba tipa Arsenal se mora cijeniti, da je ne znam ni ja pod koji uslovima ili okolnostima došla ta pobjeda.

Dolazak Arsenala i Bayerna u Zagreb nije mala stvar, znač sam njihov dolazak bi trebao biti veliki događaj, još kad se dođe do bodova onda je to san, opet ću ponoviti da je tužno da Dinamo igra LP protiv Arsenala a da tribine onako tužno izgledaju.

nije to traženje dlake u jajetu nego jednostavno nemoš navijat za klub kojeg vodi mafija...

Kako ne bi mogao, kao da ja navijam za Mamiće, ja navijam za Dinamo, njegovi navijači nisu mafija, njegovi igrači nisu mafija, boli me briga ko je predsjednik i uprava, ako za neki klub navijaš onda te pojedinac ne može maknuti od njega.

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.