Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

UEFA Champions League

Istaknuti odgovori

Mogu ti  navesti bar 10 igraca koji bi bili jeftiniji a bolji od Sterlinga.Shvatam ja da je Sterling mlad,HG igrac,ali on te pare ne vrijedi da ga jebes.

• Odgovori 5,2 hilj.
  • Pregledi 249,9 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Imao je jednu dobru sezonu u Feneru, došao iz kine tamo al diablo je vjerovatno znao za njega tako da je to bio logičan transfer nista specijalno

• Cuj molim te improve vocals da moze jace shout hahahahah Kakav bi Saban Saulic bio stoper ili Serif Konjevic. 

• Evo Diablov twitter acc, zapratite momka. 

Objavljene slike

Mozda za tvoj ukus bolji :D mislis li da bi reusa dobili za dz? A ako ciljas na griezmana, za mene nije bolji od sterlinga. Ne znam nikako tih 10 igraca...

Poslano sa mog GT-I9301I koristeći Tapatalk

Mozda za tvoj ukus bolji :D mislis li da bi reusa dobili za dz? A ako ciljas na griezmana, za mene nije bolji od sterlinga. Ne znam nikako tih 10 igraca...

Ako ti Reus ili Griezman nisu bolji od njega onda nema svrhe da nas dvojica dalje nastavljamo ovu diskusiju. :D

Grizman je ubica. On uzme loptu i ustremi se ka golu ko Cae na maloletnicu, i onda ti drž' gaće. Veoma direktan igrač, može sam da reši utakmicu, meč viner jednostavno. A i hoće ga gol, što je najvažnije.

Naši će plakati za danom kad je koštao 60 miliona.
Reus da, griez ne. a evo uostalom poredaj mi tih 10, ma evo 5 boljih i jeftinijih molim te Poslano sa mog GT-I9301I koristeći Tapatalk

Reus,Griezman,Eriksen,Depay,Moura!

Ne znam kako mi je Sanchez promakao ...za kolko je ono doveden, 35 mil. ?

Uređeno , autor izmjene: hamco

Cestitam hamco, al ne slazemo se. Budi mi dobaar

Zasto ovaj igi uvijek mora pametovat, svaka ti cast na debilnosti sestre mi dominiras

Zasto ovaj igi uvijek mora pametovat, svaka ti cast na debilnosti sestre mi dominiras

Ti u životu nisi napisao konstruktivan post ovde, samo ideš od teme do teme i ismevaš druge. Loša kopija Twelfth Mana.

#bezuvredeipogrdnihimena

To ja radim? Ne lupaj gluposti. Smaras s tim ligama vec mjesecima. A ako vec to radim bujrum dokazi mi i pokazi molim te, mozda sam zaboravio... Poslano sa mog GT-I9301I koristeći Tapatalk

Svaka cast za Dinamo. Drago mi je da bar jedan klub sa ovih prostora  normalno funkcionise i ima konstantno dobre rezultate u Evropi. Mamic je najzasluzniji za to i ako je kao i svi korumpiran on 90% radi u korist kluba a mozda 10% u svoju korist, a navijaci su nenormalni jer ga ne podrzavaju, pa on im je doveo klub ovde gde jeste. Kad bi Zvezda ili Partizan imali nekog takvog na celu kluba uvek bi bili prepuni staioni i imao bi uvek podrsku, ali jbg mi imamo razne Terzice, Djurice i ostasle kojima puca kurac za klub koji vode.
I svaka cast na mentalitetu, Partizan ili Zvezda kad bi ostali sa igracem vise i 1-0 oni bi vrv cuvali rezultat. Ogroman uspeh za klub sa ovih prostora da pobedi nekog na tog nivoa.

Ogromna pobjeda Dinama. Nedavno smo pricali o njima na forumu, jednostavno kao sto sam i tad napisao potrefilo se konacno vrijeme da imaju odlicnu ekipu i trenera koji nije ubleha vec se nesto, jebem ga, i razumije u taj fudbal. Zoki je ipak imao respektabilnu karijeru za razliku od Mamicevih poltroncica tipa Kluno Kulcic, Ante Cacic ili Branko Ivanovkic.
Uz to strani igraci koji su dosli imaju najveci motiv u Ligi Sampiona, kurac su oni potpisivali za Dinamo zbog hrvatske lige. Kad dodamo tome i nekoliko kvalitetnih domacih igraca, mladih nada Dinama, dobije se ovako nesto. Svaka cast i slavite do zore.
Velika je steta da su prodali tek 20-ak hiljada ulaznica, od cega mozda 15 svojim navijacima.

Gesendet von meinem Nexus 5 mit Tapatalk

Nisam pratio Dinamo ali sam se pozitivno iznenadio gledavši rezultate. Svaka im čast na igri i vrlo mi je drago što su nabušili topnike koji veze nemaju sa životom, već sada mogu da pakuju kofere i da se gube od najboljih. Dinamo opravdao učešće u ligi prvaka. 

Svaka čast Dinamu, ali na žalost mislim da je to to što se tiče bodova. Očekujem punjenje već u Munchenu, a ni protiv Olympiakosa im ne dajem baš neke šanse, eventualno remi doma. No vidjet ćemo.

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.