27. august 2015.11 god. comment_231391 Leverkusen ide dalje, kakva Roma, Roma je jedno od najvecih sranja. Prijavi
28. august 2015.11 god. comment_231414 Leverkusen ide dalje, kakva Roma, Roma je jedno od najvecih sranja. Ne diraj mi Romu jebo te raspali Norwich usta :P Prijavi
28. august 2015.11 god. comment_231436 Mi uvek laganu dobijemo :D i UnitedBarsenal i Ayern Munich sudjeni jedni drugima Prijavi
28. august 2015.11 god. comment_231467 Ne diraj mi Romu jebo te raspali Norwich usta :P Odbrana na nivou united of manchester iz 5 ili 6 lige. Prijavi
28. august 2015.11 god. comment_231513 UEFA je novim pravilima oslabila grupnu fazu lige "prvaka" i tako omogućila jačim ekipama da na slabijim samo nabijaju gol razliku. Ne shvatam sto ce oni tu ako se odmah na startu zna ko ce ici dalje, ko u EL a ko ispasti. Ekipama kao što su Dinamo, Astana, Malmo, Gent je bilo jedino važno da uđu u grupnu fazu i tako zarade novac koji u ligama ne mogu ni za 5 godina.A nebitno je izgleda sto su oslabili grupnu fazu i sto je postala totalno nekompetitivna.Poslano sa mog SM-G900F koristeći Tapatalk Prijavi
29. august 2015.11 god. comment_231531 Osvajači, finalisti i polufinalisti u zadnjih 5 godina. Jasan pad Premiershipa. Doduše mi ga držimo na životu, a kad se gleda realno i mi smo prošle sezone zakazali (tekma protiv PSG-a). Prijavi
29. august 2015.11 god. comment_231578 Jbt jedna tekma ti i slicni cete je spominjat godinama izgleda. Bilo proslo jebote psg, mucno mi je citat vise toPoslano sa mog GT-I9301I koristeći Tapatalk Prijavi
29. august 2015.11 god. comment_231602 Ok Džansi, upravi si brate. Sorry <3 Nego gledajte ovo u zadnji 5 godina (pola desetljeća) od polufinala prema vrhu. Samo Chelsea! A nekada su tu bili u polufinalu i po tri engleska kluba od četiri učesnika. Ovo je pad i to strašan pad. Prijavi
29. august 2015.11 god. comment_231620 Ok Džansi, upravi si brate. Sorry <3 Nego gledajte ovo u zadnji 5 godina (pola desetljeća) od polufinala prema vrhu. Samo Chelsea! A nekada su tu bili u polufinalu i po tri engleska kluba od četiri učesnika. Ovo je pad i to strašan pad. O kakvom padu pričaš, pa Norwich bi samleo Levante! Prijavi
29. august 2015.11 god. comment_231790 Znam da jesam Cae, ti samo znas srat po necemu. Ko da te Mou pravio Jebana tekma s psgom, jebani oscar, jebani willian. Covjek te moze procitat ko sto smo mi ko ekipa procitani. Nema vajde ni citati tvoje postove vise, ovaj forum otisao u kurac ko i klub Prijavi
29. august 2015.11 god. comment_231802 Znam da jesam Cae, ti samo znas srat po necemu. Ko da te Mou pravio Jebana tekma s psgom, jebani oscar, jebani willian. Covjek te moze procitat ko sto smo mi ko ekipa procitani. Nema vajde ni citati tvoje postove vise, ovaj forum otisao u kurac ko i klub Ohani bolan šećer ćeš dobit, masko te spasiti neće Prijavi
29. august 2015.11 god. comment_231806 Ohani kurac, ovdje mozes samo procitat kako je barsa iznad svakog kluba na svijetu. I kako su svi ostali igraci na planeti iznad nasih igraca. Otislo u kurac kako situacija u klubu, tako i na forumu Prijavi
15. septembar 2015.11 god. comment_234299 Oba Manchestera izgubila. Toliko o Premiershipu i njegovoj snazi u Europi. Samo se najveći fanatici ne mogu pomiriti s tim da je liga pala. Ali eto. Prijavi
15. septembar 2015.11 god. comment_234300 Pa ako ove sezone italijanski klubovi budu dobri kao prošle, a engleski loši, one tamo sezone Engleska će imati samo 3 predstavnika u LP: Italijanima fali nešto sitno bodova da nas stignu. Prijavi
15. septembar 2015.11 god. comment_234301 Pa ako ove sezone italijanski klubovi budu dobri kao prošle, a engleski loši, one tamo sezone Engleska će imati samo 3 predstavnika u LP: Italijanima fali nešto sitno bodova da nas stignu. Ja mislim da ce to najvise pogoditi Arsenal. Prijavi
15. septembar 2015.11 god. comment_234302 Manchester City ce ove godine osvojiti premiership, ali u europi ce opet biti ekipa za nabijanje. Prijavi
15. septembar 2015.11 god. comment_234303 Kakva povreda Shaw-a jebo te, puče noga isto ništa, jedan od onih horror videa kada su povrede u pitanju https://www.youtube.com/watch?v=buyzXrJqEWc Video na kome se vidi da se Moreno sjebao nakon starta te da nije htio osakatiti momka, naravno novine tipa sportske.net su mu odma morali jebati mater https://www.youtube.com/watch?v=9KwYlGNukyA najveća tragedija da ovde penal uopšte nije sviran, toliko i o sudiji Prijavi
15. septembar 2015.11 god. comment_234307 Pa nije vidio covjek, iskreno i meni je izgledalo kao dobar start u prvi mah, cak je prva noga izbila loptu.Lijep gol Morate za pobjedu i dobra partija Cuadrada.Gesendet von meinem Nexus 5 mit Tapatalk Prijavi
15. septembar 2015.11 god. comment_234312 relo reče na kutiji da navijamo za city protiv juvea, kao zbog koeficijenta, a evo sta sky kaze http://www.skysports.com/football/news/11945/9765327/premier-league-to-lose-champions-league-spot-coefficients-explained To wildly predict the future, England’s fourth place will not be affected for the 2015/16 season, should be protected for the 2016/17 season, but may come under threat for the 2017/18 season - but only if Italian clubs consistently out-perform English clubs across both European competitions for the rest of this season and next season. Prijavi
16. septembar 2015.11 god. comment_234323 Žao mi Shawa, jbt naježio sam se kad sam vidio.. Englezi nastavljaju da se prosipaju u LP, Cityu izgleda nije suđen neki uspjeh u LP :D Prijavi
16. septembar 2015.11 god. comment_234324 Cist start nad shawow, druga stvarr sto mu je noga k'o kokica. Isto se desilo i sa zoumom i njegovim startom. Prijavi
16. septembar 2015.11 god. comment_234328 Klub koji dere sve u Engleskoj, u Europi je kanta za nabijanje eeeh. Prijavi
16. septembar 2015.11 god. comment_234331 Ma City je daleko bolji bio od Juventusa sinoć.To sto oni imaju neki peh ili retardirane igrace kao Bony ili Sterling koji ne znaju gola dati je druga stvar. Zamiljivo Cae,kupili su tvoje omiljene mađioničare u vidu Sterlinga,De Bruynea pa gdje su? Sterling se usmrdio,novi preplaćeni Englez.Hejjj pa on za 68 miliona,odnosno De Bruyne za 70 miliona bi morali toliku razliku praviti da ti ne treba nikakva taktika, vec samo im das loptu i posao odrađen.Eto toliko su kostali. Prijavi
16. septembar 2015.11 god. comment_234332 Kako ti hamco nemos shvatit da je sad svaki malo bolji igrac 50milki... Evo recimo sterling kostao duplo vise od fabregasa, a isplatice se vise u svakom pogledu. A nama je bolje klapiti dva igraca po 30, nego nekog ko moze napraviti razliku za 60Poslano sa mog GT-I9301I koristeći Tapatalk Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.