Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

UEFA Champions League

Istaknuti odgovori

• Odgovori 5,2 hilj.
  • Pregledi 249,9 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Imao je jednu dobru sezonu u Feneru, došao iz kine tamo al diablo je vjerovatno znao za njega tako da je to bio logičan transfer nista specijalno

• Cuj molim te improve vocals da moze jace shout hahahahah Kakav bi Saban Saulic bio stoper ili Serif Konjevic. 

• Evo Diablov twitter acc, zapratite momka. 

Objavljene slike

UEFA je novim pravilima oslabila grupnu fazu lige "prvaka" i tako omogućila jačim ekipama da na slabijim samo nabijaju gol razliku.

Ne shvatam sto ce oni tu ako se odmah na startu zna ko ce ici dalje, ko u EL a ko ispasti.

Ekipama kao što su Dinamo, Astana, Malmo, Gent je bilo jedino važno da uđu u grupnu fazu i tako zarade novac koji u ligama ne mogu ni za 5 godina.

A nebitno je izgleda sto su oslabili grupnu fazu i sto je postala totalno nekompetitivna.

Poslano sa mog SM-G900F koristeći Tapatalk

Osvajači, finalisti i polufinalisti u zadnjih 5 godina. Jasan pad Premiershipa. Doduše mi ga držimo na životu, a kad se gleda realno i mi smo prošle sezone zakazali (tekma protiv PSG-a).

11935021_893540330729672_724429969273588

Jbt jedna tekma ti i slicni cete je spominjat godinama izgleda. Bilo proslo jebote psg, mucno mi je citat vise to

Poslano sa mog GT-I9301I koristeći Tapatalk

Ok Džansi, upravi si brate. Sorry <3

Nego gledajte ovo u zadnji 5 godina (pola desetljeća) od polufinala prema vrhu.

qXGZBNd.jpg

Samo Chelsea!

A nekada su tu bili u polufinalu i po tri engleska kluba od četiri učesnika.

Ovo je pad i to strašan pad.

Ok Džansi, upravi si brate. Sorry <3

Nego gledajte ovo u zadnji 5 godina (pola desetljeća) od polufinala prema vrhu.

qXGZBNd.jpg

Samo Chelsea!

A nekada su tu bili u polufinalu i po tri engleska kluba od četiri učesnika.

Ovo je pad i to strašan pad.

O kakvom padu pričaš, pa Norwich bi samleo Levante!

Znam da jesam Cae, ti samo znas srat po necemu. Ko da te Mou pravio

Jebana tekma s psgom, jebani oscar, jebani willian. Covjek te moze procitat ko sto smo mi ko ekipa procitani. Nema vajde ni citati tvoje postove vise, ovaj forum otisao u kurac ko i klub

Znam da jesam Cae, ti samo znas srat po necemu. Ko da te Mou pravio

Jebana tekma s psgom, jebani oscar, jebani willian. Covjek te moze procitat ko sto smo mi ko ekipa procitani. Nema vajde ni citati tvoje postove vise, ovaj forum otisao u kurac ko i klub

Ohani bolan šećer ćeš dobit, masko te spasiti neće

Ohani kurac, ovdje mozes samo procitat kako je barsa iznad svakog kluba na svijetu. I kako su svi ostali igraci na planeti iznad nasih igraca. Otislo u kurac kako situacija u klubu, tako i na forumu

• 3 sedmice kasnije...

Pa ako ove sezone italijanski klubovi budu dobri kao prošle, a engleski loši, one tamo sezone Engleska će imati samo 3 predstavnika u LP: Italijanima fali nešto sitno bodova da nas stignu.

Ja mislim da ce to najvise pogoditi Arsenal.

Kakva povreda Shaw-a jebo te, puče noga isto ništa, jedan od onih horror videa kada su povrede u pitanju

https://www.youtube.com/watch?v=buyzXrJqEWc

Video na kome se vidi da se Moreno sjebao nakon starta te da nije htio osakatiti momka, naravno novine tipa sportske.net su mu odma morali jebati mater

https://www.youtube.com/watch?v=9KwYlGNukyA

najveća tragedija da ovde penal uopšte nije sviran, toliko i o sudiji

Pa nije vidio covjek, iskreno i meni je izgledalo kao dobar start u prvi mah, cak je prva noga izbila loptu.

Lijep gol Morate za pobjedu i dobra partija Cuadrada.

Gesendet von meinem Nexus 5 mit Tapatalk

relo reče na kutiji da navijamo za city protiv juvea, kao zbog koeficijenta, a evo sta sky kaze

http://www.skysports.com/football/news/11945/9765327/premier-league-to-lose-champions-league-spot-coefficients-explained

To wildly predict the future, England’s fourth place will not be affected for the 2015/16 season, should be protected for the 2016/17 season, but may come under threat for the 2017/18 season - but only if Italian clubs consistently out-perform English clubs across both European competitions for the rest of this season and next season.

Ma City je daleko bolji bio od Juventusa sinoć.To sto oni imaju neki peh ili retardirane igrace kao Bony ili Sterling koji ne znaju gola dati je druga stvar.

Zamiljivo Cae,kupili su tvoje omiljene mađioničare u vidu Sterlinga,De Bruynea pa gdje su? Sterling se usmrdio,novi preplaćeni Englez.Hejjj pa on za 68 miliona,odnosno De Bruyne za 70 miliona bi morali toliku razliku praviti da ti ne treba nikakva taktika, vec samo im das loptu i posao odrađen.Eto toliko su kostali.

Kako ti hamco nemos shvatit da je sad svaki malo bolji igrac 50milki... Evo recimo sterling kostao duplo vise od fabregasa, a isplatice se vise u svakom pogledu. A nama je bolje klapiti dva igraca po 30, nego nekog ko moze napraviti razliku za 60

Poslano sa mog GT-I9301I koristeći Tapatalk

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.