18. mart 2015.11 god. comment_208990 Kakav Đubrentus mrtvi.. Navijat ću za Monaco, Porto i PSG. Tim redoslijedom tačno. A ja cu za Juve, Bayern i Real M. Tim redoslijedom. Salu na stranu, Juve je beton ekipa trenutno. Mani mi se historije i ostalih govana, Juventus jedini moze da pomrsi racune ovim, na papiru favoritima. Svidja mi se njihova pocetna formacija 4-3-1-2 volio bih da mi nekad zaigramo u istoj... A za njihov vezni red je sve vec receno, da ne pametujem puno. Zmireci bih birao transfer izmedju njihovih veznih igraca. Prijavi
18. mart 2015.11 god. comment_208991 Nikakva historija, ne volim ih jednostavno, isto kao ni Real, Bayern ili Barcelonu. Prijavi
18. mart 2015.11 god. comment_208993 Ja nemam nekog razloga da ih mrzim, a pogotovo da ih stavljam u grupu s jednom Barsom... Juve ce daleko dogurat ako budu ovako igrali, a poslije njih sam za Kondogbiu i ekipu. Prijavi
18. mart 2015.11 god. comment_208994 Za francuski fudbal bi najbolje bilo da igraju PSG-Monaco. Tako bi sigurno jedna francuska ekipa bila u polufinalu. A gdje je polufinale, tu je i finale. Prijavi
18. mart 2015.11 god. comment_208996 za koga navijat real, ne jer nzlin da osvoje opet barcu mrzin,govnaaaaa bayern imaju govno od trenera porto nikad nije bia drag atletico cigani, njihob nogomet ocajan juventus, ni vamo ni tamo,zabari psg, nmg jer su izbacili cfc monaco edini ok al pre slabi Prijavi
18. mart 2015.11 god. comment_209001 Ja cu i u nastavku Lige Sampiona iskljucivo navijati za Celsi. Prijavi
18. mart 2015.11 god. comment_209008 Kakvo crno navijanje, gledat ću utakmice čisto da ne budem neinformnisan.. Prijavi
18. mart 2015.11 god. comment_209012 za koga navijat real, ne jer nzlin da osvoje opet barcu mrzin,govnaaaaa bayern imaju govno od trenera porto nikad nije bia drag atletico cigani, njihob nogomet ocajan juventus, ni vamo ni tamo,zabari psg, nmg jer su izbacili cfc monaco edini ok al pre slabi Tom logikom sam se i ja vodio s tim da je meni i Porto ok uz Monaco, ali oni su preslabi pa sam se odlucio za najmanje omraženi klub, a to je Juventus Prijavi
19. mart 2015.11 god. comment_209026 Ja sam za Porto, voleo bih da naprave iznenadjenje. Inace glavni favoriti po meni Barselona i Bayern. Svejedno mi je, ali samo da ne uzme Real. Prijavi
19. mart 2015.11 god. comment_209037 Zamislite opet Porto - Monaco finale bude kao 2003. godine xD Prijavi
19. mart 2015.11 god. comment_209041 Pa vala Porto kako igra, nista nije nemoguce :D Ljudi ne znaju normalan gol zabiti dosad, sve neke golcine. Idemo dalje :D Prijavi
19. mart 2015.11 god. comment_209048 Atletiko i Simeone do finala. Diego Simeone, definitivno najdrazi trener poslije tate Mou-a. Prijavi
19. mart 2015.11 god. comment_209050 Ja navijam za Chelsea - ispadne, navijam za City - ispadne, navijam za Schalke - ispadne, za Borussiu - ispadne, Sahtar - ispadne, Arsenal - is (dobro, neću pretjerivat, nisam za njih) itd. Uglavnom sad navijam samo da ispadne PSG (samo da ne gledam one njhove tweetove "mi smo prinčevi i slična sranja") za ostalo me boli uvo. Prijavi
19. mart 2015.11 god. comment_209051 Teško je sada tražiti sigurne favorite jer do četvrtfinala ima mjesec dana a da tada se može dosta toga promjeniti, od forme pa do svega ostalog. Recimo prije par mjeseci Real je uz Bayern bio glavni favorit iz razloga što su bili u sjajnoj formi, dok se tada Barcelona spominjala kao treća ili četvrta opcija, a evo sada Barcelona ja favorit u odnosu na Real, znači dosta toga će se mjenjati. Biće dosta toga jasnije nakon izvalačenja.. Prijavi
19. mart 2015.11 god. comment_209053 pa sa ovakvim mesijem,može barsa daleko,kako u nac. prvenstvu tako i u evropi ne pratim ih,evo sad gledam sažetke,lik mnogo radi za ekipu,ostali igrači imaju više prostora od kad on to igra po strani više,navlači igrače na sebe Prijavi
19. mart 2015.11 god. comment_209054 Samo da Bajern i Real ne osvoje jer mi sva raja navija za te pedercice.Licno bih volio Porto ali mislim da ce to biti Barselona sve dok je Messi na ovako visokom nivou. Prijavi
19. mart 2015.11 god. comment_209060 Ja navijam za Chelsea - ispadne, navijam za City - ispadne, navijam za Schalke - ispadne, za Borussiu - ispadne, Sahtar - ispadne, Arsenal - is (dobro, neću pretjerivat, nisam za njih) itd. Uglavnom sad navijam samo da ispadne PSG (samo da ne gledam one njhove tweetove "mi smo prinčevi i slična sranja") za ostalo me boli uvo. Pa valjda si provalio vise da treba da navijas za PSG da prodju, da bi ispali, a ne obrnuto :D Prijavi
19. mart 2015.11 god. comment_209063 Kakav će pad zadesiti Katalunju za jedno 3 godine kad Leo ne bude više na prajmu, to će biti šokovi. Uz Monaco do kraja, naravno. Prijavi
19. mart 2015.11 god. comment_209073 A što se tiče Dortmunda, trebali su dovesti Rogera Schmidta koji gaji isti stil kao i Klopp ali bi to osvježilo kompletnu ekipu. Mnogo je ustajala atmosfera u Dortmundu, Klopp je tu već devetu godinu, treba se na kraju zahvaliti i krenuti svako svojim putem. Prijavi
19. mart 2015.11 god. comment_209074 Ja mislim da je kod njih doslo do prezasicenja u igrackom kadru, problem ne toliko u Klopu koliko u igracima. Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.