Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

UEFA Champions League

Istaknuti odgovori

Kakav Đubrentus mrtvi.. Navijat ću za Monaco, Porto i PSG. Tim redoslijedom tačno.

A ja cu za Juve, Bayern i Real M. Tim redoslijedom.

Salu na stranu, Juve je beton ekipa trenutno. Mani mi se historije i ostalih govana, Juventus jedini moze da pomrsi racune ovim, na papiru favoritima. Svidja mi se njihova pocetna formacija 4-3-1-2 volio bih da mi nekad zaigramo u istoj...

A za njihov vezni red je sve vec receno, da ne pametujem puno. Zmireci bih birao transfer izmedju njihovih veznih igraca.

• Odgovori 5,2 hilj.
  • Pregledi 249,9 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Imao je jednu dobru sezonu u Feneru, došao iz kine tamo al diablo je vjerovatno znao za njega tako da je to bio logičan transfer nista specijalno

• Cuj molim te improve vocals da moze jace shout hahahahah Kakav bi Saban Saulic bio stoper ili Serif Konjevic. 

• Evo Diablov twitter acc, zapratite momka. 

Objavljene slike

Ja nemam nekog razloga da ih mrzim, a pogotovo da ih stavljam u grupu s jednom Barsom... Juve ce daleko dogurat ako budu ovako igrali, a poslije njih sam za Kondogbiu i ekipu.

za koga navijat

real, ne jer nzlin da osvoje opet

barcu mrzin,govnaaaaa

bayern imaju govno od  trenera

porto nikad nije bia drag

atletico cigani, njihob nogomet ocajan

juventus, ni vamo ni tamo,zabari

psg, nmg jer su izbacili cfc

monaco edini ok al pre slabi

za koga navijat

real, ne jer nzlin da osvoje opet

barcu mrzin,govnaaaaa

bayern imaju govno od  trenera

porto nikad nije bia drag

atletico cigani, njihob nogomet ocajan

juventus, ni vamo ni tamo,zabari

psg, nmg jer su izbacili cfc

monaco edini ok al pre slabi

Tom logikom sam se i ja vodio s tim da je meni i Porto ok uz Monaco, ali oni su preslabi pa sam se odlucio za najmanje omraženi klub, a to je Juventus

Ja sam za Porto, voleo bih da naprave iznenadjenje. Inace glavni favoriti po meni Barselona i Bayern. Svejedno mi je, ali samo da ne uzme Real.

Ja navijam za Chelsea - ispadne, navijam za City - ispadne, navijam za Schalke - ispadne, za Borussiu - ispadne, Sahtar - ispadne, Arsenal - is (dobro, neću pretjerivat, nisam za njih) itd.

Uglavnom sad navijam samo da ispadne PSG (samo da ne gledam one njhove tweetove "mi smo prinčevi i slična sranja") za ostalo me boli uvo.

Teško je sada tražiti sigurne favorite jer do četvrtfinala ima mjesec dana a da tada se može dosta toga promjeniti, od forme pa do svega ostalog. Recimo prije par mjeseci Real je uz Bayern bio glavni favorit iz razloga što su bili u sjajnoj formi, dok se tada Barcelona spominjala kao treća ili četvrta opcija, a evo sada Barcelona ja favorit u odnosu na Real, znači dosta toga će se mjenjati.

Biće dosta toga jasnije nakon izvalačenja..

Samo da Bajern i Real ne osvoje jer mi sva raja navija za te pedercice.Licno bih volio Porto ali mislim da ce to biti Barselona sve dok je Messi na ovako visokom nivou.

Ja navijam za Chelsea - ispadne, navijam za City - ispadne, navijam za Schalke - ispadne, za Borussiu - ispadne, Sahtar - ispadne, Arsenal - is (dobro, neću pretjerivat, nisam za njih) itd.

Uglavnom sad navijam samo da ispadne PSG (samo da ne gledam one njhove tweetove "mi smo prinčevi i slična sranja") za ostalo me boli uvo.

Pa valjda si provalio vise da treba da navijas za PSG da prodju, da bi ispali, a ne obrnuto :D 

Kakav će pad zadesiti Katalunju za jedno 3 godine kad Leo ne bude više na prajmu, to će biti šokovi.

Uz Monaco do kraja, naravno.

A što se tiče Dortmunda, trebali su dovesti Rogera Schmidta koji gaji isti stil kao i Klopp ali bi to osvježilo kompletnu ekipu. Mnogo je ustajala atmosfera u Dortmundu, Klopp je tu već devetu godinu, treba se na kraju zahvaliti i krenuti svako svojim putem.

Ja mislim da je kod njih doslo do prezasicenja u igrackom kadru, problem ne toliko u Klopu koliko u igracima.

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.