Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

UEFA Champions League

Istaknuti odgovori

.Arsenal, ako ne prodje Monako nek izvrse kolektivno samoubistvo...i to im je maks.
.

Mogli bi od Wengera i Girouda da pocnu, lagano.

• Odgovori 5,2 hilj.
  • Pregledi 249,9 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Imao je jednu dobru sezonu u Feneru, došao iz kine tamo al diablo je vjerovatno znao za njega tako da je to bio logičan transfer nista specijalno

• Cuj molim te improve vocals da moze jace shout hahahahah Kakav bi Saban Saulic bio stoper ili Serif Konjevic. 

• Evo Diablov twitter acc, zapratite momka. 

Objavljene slike

Monaco u grupnoj fazi dao 3 gola ode na pakleno gostovanje kod jednog od favorita za osvajanje Lige prvaka i daju 3 gola. Mora im se čestitati.
Giroud imao 3-4 100% šanse od kojih bi Torres iz najgorih dana barem dvije pospremio u mrežu. Drago mi je što im ih je Monaco posrao usred Londona,prelako su shvatili protivnika a ovi su to znali iskoristiti. Kod prvog gola imali dosta sreće,kontre gotovo pa savršeno izveli.
Jedan od glavnih krivaca za poraz:
tumblr_nkck7cxKUN1rjev45o1_1280.jpg

Bayer Leverkuzen nadigrao Atletico Madrid, cudi me da nisu isli po drugi gol kad je Tiago dobio crveni karton. Arsenal sigurno najvece iznenadjenje.

Možemo se smijati Arse-analu, ali ovo je loše i za Premiership. Nekada je Engleska imala u četvrfinalu 4 predstavnika od kojih je svaki bio u stanju osvojiti Ligu prvaka (ManU, Arsenal, Chelsea, Liverpool), a u polufinalu 3 su engleska tima od 4 ukupno bila. To nije bilo tako davno. Engleska liga je u Europi izgubila na konkurentnosti, a i Premiership je pao u kvaliteti. Kad je jedan ManU koji je istinski loš treći ili četvrti u Engleskoj nemam vam šta dalje pričati. Mogao bi Prem ostati bez ijednog predstavnika u četvrtfinalu. Pa mi možemo pjevati borbene. Pala je kvaliteta lige, Primera je sada jača. 

Možemo se smijati Arse-analu, ali ovo je loše i za Premiership. Nekada je Engleska imala u četvrfinalu 4 predstavnika od kojih je svaki bio u stanju osvojiti Ligu prvaka (ManU, Arsenal, Chelsea, Liverpool), a u polufinalu 3 su engleska tima od 4 ukupno bila. To nije bilo tako davno. Engleska liga je u Europi izgubila na konkurentnosti, a i Premiership je pao u kvaliteti. Kad je jedan ManU koji je istinski loš treći ili četvrti u Engleskoj nemam vam šta dalje pričati. Mogao bi Prem ostati bez ijednog predstavnika u četvrtfinalu. Pa mi možemo pjevati borbene. Pala je kvaliteta lige, Primera je sada jača. 

A šta je tebi s tim više?
Nisam toliko aktivan na forumu i uđem na 3-4 teme i ti kukaš o tome kako je Premiership lošiji od Primere. Odvadi malo

I opet mi imamo najbolju situaciju od tri engleska kluba u LP, ko zna zna :D

Sve pohvale za Monaco, očekivao sam čvrstu igru Monaca i minimalnu pobjedu Arsenala, ali evo Monaco stvarno odigrao fantastično. Arsenal se ukopao ovim rezultatom, u prošlih par sezona izvlačili su teške protivnike pa im je to bilo neko opravdanje, a evo sada izgazi ih Monaco, Arsenal realno nema neke šanse za prolaz..

Još jedna sezona LP u kojoj engleski klubovi ne predstavljaju ništa specijalno, kako god okreneš jedino mi nekako izvlačimo nešto, ovo ostalo kanal. A kad se sjetim da su nekad u polufinalu igrala tri kluba iz Premiershipa..

Ima istine u ovome sto Cae govori.Donekle.Jer nisu mjerilo kvaliteta lige samo 3-4 predstavnika svojih liga.Gleda se citava liga,svih 18 ili 20 timova.Nema tog covjeka koji bi me ubjedio da su neki Elche,Cordoba,Levante,Almeria i slicni jaci od ekipa kao sto su QPR,Aston Villa,Lester,Sunderlend.

Premiership je upravo zbog tih "slabijih" ekipa toliko zahtjevan,neizvjestan i prije svega kvalitetan.

Premiership je atraktivnije za gledanje, al' su vodeće ekipe iz Premiershipa daleko ispod vodećih ekipa u Španiji i recimo Bayern kad se uzme u obzir.

I bosanska Premier liga može biti ko Premiership - dovoljno je da svako svakog može pobijedit u svakom trenutku i da se nikad ne zna rezultat. Al' nije to to. Cae je u pravu, nažalost.

Monaco u grupnoj fazi dao 3 gola ode na pakleno gostovanje kod jednog od favorita za osvajanje Lige prvaka i daju 3 gola. Mora im se čestitati.

=))

Oni nisu ni među prvih 8 favorita, realno...

A šta je tebi s tim više?
Nisam toliko aktivan na forumu i uđem na 3-4 teme i ti kukaš o tome kako je Premiership lošiji od Primere. Odvadi malo

Naravno da je loši. Barem zadnjih nekoliko godina. I to također kaže UEFA koeficijent. Razlika je sve veća i veća. Pogledaj malo. I šta mene briga u teoriji može li Elche dobiti West Broma ili obrnuto, kada je jedino što je mjerljivo ono šta se dešava u Europi (UCL i UEL), a tu su španjolski klubovi bolji. Podosta. Engleski klubovi su u Europi postali talašika izuzev Chelseaja. To je činjenično. Nisu više Prem klubovi konkurentni kao nekad. Postoji šansa da jedna francuska liga ima u četvrtfinalu dva kluba, a engleska nijedan. Pa ti gledaj.

Engleski klupski fudbal ja se spustio na nivo engleskog reprezentativnog fudbala, znači važe za neka velika imena i klubove ali nisu više konkurentni..

Mislim, nije da me srce boli kada vidim kako Monaco razbija Arsenal, kako Liverpool ne može proći grupu ili kako City kao aktuelni šampion Engleske ispada rutinski, realno me boli kurac za to, ali sigurno je da engleski klubovi padaju ispod svakog nivoa.

Naravno da je loši. Barem zadnjih nekoliko godina. I to također kaže UEFA koeficijent. Razlika je sve veća i veća. Pogledaj malo. I šta mene briga u teoriji može li Elche dobiti West Broma ili obrnuto, kada je jedino što je mjerljivo ono šta se dešava u Europi (UCL i UEL), a tu su španjolski klubovi bolji. Podosta. Engleski klubovi su u Europi postali talašika izuzev Chelseaja. To je činjenično. Nisu više Prem klubovi konkurentni kao nekad. Postoji šansa da jedna francuska liga ima u četvrtfinalu dva kluba, a engleska nijedan. Pa ti gledaj.

Moraš shvatiti da se liga sastoji od 20, ne od 4 ili 6-7 klubova.

Moraš shvatiti da se liga sastoji od 20, ne od 4 ili 6-7 klubova.

Istina. Ali gle sada ovo Wisey.

Odigra se jedna sezona u Primeri i Premiershipu. I četiri najbolje ekipe iz obe lige idu u Ligu prvaka. I onda uglavnom ove ekipe iz Primere zadnjih godna ostvaruju bolje rezultate. 

Šta bi bilo kad bi bilo, to je ona priča šta bi bilo kad bi igrali fenjeraši Primere i fenjeraši Premiershipa. To ne znamo ni ti ni ja, samo nagađamo. Ali računa se ovo u UCL i UEL. A tu je Primera dominantna, sviđalo se to tebi ili ne. Premiership više nije ni blizu konkurentan u Europi ko prije 5-6-7 godina. Fakt.

Šta mene briga jesu li bolji Hull City i Norwich od Elchea ili Granade, kada je činjenica da su engleski klubovi talašika u Europi zadnjih godina. Da nema Chelseaja nigdje "Engleza" ne bi bilo. Mi jedini čuvamo čast. Liverpool u grupi ispada, City (prvak) već drugu godinu zaredom jadno protiv Barce, a prije tog ni grupe nisu mogli proći. Arsenalu plafon osmina finala, pa evo nema sad Bayerna. Tu je Monacu. Radovali su mu se. I od njeg ga puše sad. Jednostavno Premiership je u kvaliteti opao.

jest al ovo je samo trenutno stanje u da je par klubova iz vrha u premu slomilo kurac a to će se promeniti vrlo brzo

Ferguson je napustio junajted,Siti nema kasvetnog trenera,Arsenal će se preporoditi kad ode Venger verujem...

još sad ide ovaj novi ugovor ,imaće se više para,Real ,Barsa neće moći tek tako da odvlače najbolje igrače iz prema,čak šta više očekujem da se desi suprotna situacija

daleko od toga da je Primera kao liga jača,smešno,pa ne bi ljudi plaćali milijarde i milijarde da gledaju prem bezveze 

ovo sad mešanje baba i žaba po mom mišljenju,kako se engleski klubovi pokazuju u evropi i nije neki validan kriterijum

to samo pokazuje kolko su neki klubovi (arsenal,junajed,SIti) prsli ali nikako ali nikako da je neko takmičenje jače od prema

videćete,vreme će pokazati dal sam u pravu,Junajted,Siti i Arsenal će postati u narednom periodu divovi i zato je jako bitno da ove sezone uzmemo tu titulu jer neće tako biti dok je sveta i veka ,čak i da se arsenal ne popravi ovi klubovi iz mančestera oće 100 % 

Pretpostavio sam, ali me jesi nasmejao onime.

Što se tiče onog novog sponzorskog ugovora, neće ništa značajno promenit, i dalje će igrači uvek izabrati Barselonu ili Real nego neki klub u PL.

PL je iskomercijalizovana liga, ima dobar marketing, iako je kvalitet iste daleko ispod onoga što se prikazuje u reklamama.

Kao reklama za neki deterdžent, tipa Perwoll. U reklami prosipaš kafu na belu košulju, opereš Perwollom i bude blistavo bela, kao nova. U stvarnosti je drugačije. Isto tako je sa PL-om.

igi polako ali sigurno postaje TwelfthMan  2.0 verzija 

interesanto kako su se dušebriznici pojavili ove godine sa istim pričama,gde su bili isti kad su englezi bili u vrhu

tada foruma nije bilo

to je to 

il je trol il je nešto najgluplje što sam čuo

ceniš kvalitet takmičenja po uspehu pojedinih klubova u evropi 

nema veze sa životom

Čelzi je recimo osvojio LŠ a završio je ispod totenhema te sezone 

a ove sezone smo sigurno duplo jači nego te godine pa možemo i pored toga ispasti ,mislim nema logike,sve se mora ceniti individualno

razumem da neko pljuje sad Arsenal,SIti,Junajted ali takmičenje ko takmičenje ,ne može nikako Bundesliga biti jača kad bajern pobedjuje sa 8:0,6:0

nego to su ti modni trendovi,izgubi arsenal,ajmo svi na forum popljuvati prem i sladiti se

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.