26. februar 2015.11 god. comment_205314 Vi živite u zabludi da je Prem najjači. Al tužno je to. Kad čovjek sebe uvjeri u nešto što nije. Ko navijači talijanskih klubova što su sebe ne tako davno uvjeravali da je Serie A još uvijek treća europska liga po snazi. Prijavi
26. februar 2015.11 god. comment_205318 uopšte neću ni da pitam po kom osnovu je onda sledeći poredak " za mene je Primera najjača liga, pa tek onda Premiership i Bundesliga" vidiš da ljudi imaju "svoj" poseban kriterijum tzv "ko ima veći kurac" a najače je to što na svakom forumu od severnog do južnog pola uvek imaš ovakve likove,koji se javljaju sa istom,ali bukvalno istom pričom kad god izgube Arsenal,Livči,Siti,Junajted možeš im naštelovati sat po njima Ok buraz.. Necu se sad svadjati koja je liga bolja .. Samo sam izneo misljenje,nisam rekao da je ispravno Prijavi
26. februar 2015.11 god. comment_205323 Ok buraz.. Necu se sad svadjati koja je liga bolja .. Samo sam izneo misljenje,nisam rekao da je ispravno tebi verujem a cae nas ubacuje,nego nema veze Prijavi
27. februar 2015.11 god. comment_205326 Premiership se cini jak jer su top timovi veoma losi. Pa vidite li i da je united treci. Nije hull dobar pa uzima uniteda nego su oni losi. Basel samara lpool fiorentina tottenhama barca citya monaco arsenala i to najjaca liga. Najzanimljivija jest. Prijavi
27. februar 2015.11 god. comment_205331 Po vasoj logici je i italijanska liga jaca, jebiga sile Inter Fiorentina prosle dalje, karali Tothama. A mi izgubili od Tothama. Jebote Fiorentina jaca od Chelsea. Da ne nabrajam koje su jos lige jace, jer eto ekipa iz te lige je u nokaut utakmici odigrala bolje... Nez koji kurac pratite onda BPL, imate arene pa gledajte tu jacinu od lige i bolji fudbal i bolje ekipe. Prenose i spaniju i francusku i italiju. Prijavi
27. februar 2015.11 god. comment_205332 Po vasoj logici jedino mjerilo vrijednosti kvaliteta lige su ova UEFA takmicenja.Besmislica, da ne kazem drugacije.Pogotovo sto tih 5-6 ekipa ne cini kompletnu ligu.Ali hajd nema veze.Selektivno se izdvajaju neke utakmice,evo konkretno soxx je naveo par utakmica. A Dzan je lijep primjer naveo kontra toga.Po toj logici mi smo izgubili od Tottenhema,dakle mi smo losiji od njih,odnosno Fiorentina je bolja od nas.Hajmo analizirati jos dublje,prosle godine je nas Basel oba puta pobjedio,jel to automatski znaci da su oni bolja odnosno kvalitetnija ekipa od nas? Hajmo jos dublje.Chelsea koji je osvojio Ligu Prvaka 2012. je najslabija ekipa u zadnjih 15 godina.Jel to znaci da je ovaj Chelsea slabiji od tadasnje ekipe a pri tome zavrsio 6. na tabeli?! Vao jest tad Premiership bio jak kad 6.plasirana ekipa osvoji takvo pretenciozno takmicenje kao sto je UEFA Champion League. Jednom je veliki SAF izjavio da je teze osvojiti BPL nego LP-a. Prijavi
27. februar 2015.11 god. comment_205338 Ma ja ne bih gledao ovu Premier ligu, no nemam Arenu da gledam Italijansku i Cesku ligu, to su dvije najzanimljivije lige. Prijavi
27. februar 2015.11 god. comment_205343 Džaba nekima ovdje objašnjavati. Odmah idu u ekstrem. Dobro, svak o svom poslu. Ja se slažem s većinom svijeta da je Prem pao, a vi pojedinci na forumu imate svoje mišljenje. I imate pravo na njega. Čiča-miča gotova je priča. Prijavi
27. februar 2015.11 god. comment_205356 Pa Cae jedno je pricat da je u nekoj mjeri opala liga, a sasvim drugo da je na drugom mjestu po kvaliteti, a po necijoj logici ovdje cak i treca ili cetvrta. Premiership je nedodirljiv kao liga, tu je cica-mica gotova prica. Ne znam kako nesto moze bit najzanimljivije, a da u istom trenutku nije i najbolje kako neki tvrde. Pa valjda je zanimljivije ono sto je bolje? Prijavi
27. februar 2015.11 god. comment_205359 Pa valjda je zanimljivije ono sto je bolje? Eto vidiš kako razmišljaš brate pogrešno. Po tome je Druga nizozemska liga najzanimljivija jer u njoj pada najviše golova u Europi i ima najviše prevrata, svak' svakog može dobiti. Prijavi
27. februar 2015.11 god. comment_205395 ne znamo ni mi kako smo uzeli lp. Sudbina jednostavno. Nijednog protivnika nismo nadigrali tada. Nije samo ove godine Xklub ponizio engleski klub. Vec par godina su englezi nula. Prijavi
27. februar 2015.11 god. comment_205406 Eto vidiš kako razmišljaš brate pogrešno. Po tome je Druga nizozemska liga najzanimljivija jer u njoj pada najviše golova u Europi i ima najviše prevrata, svak' svakog može dobiti. Pa po cemu je onda primera bolja, a engleska liga zanimljivija? Ne znam, pojasni mi eto. Prijavi
27. februar 2015.11 god. comment_205409 Pa po cemu je onda primera bolja, a engleska liga zanimljivija? Ne znam, pojasni mi eto. Po koeficijentu. Hajde bolan i ti Dzan, šta ideš glavom na balčak.. Vidiš da nema fajde objašnjavati. Završiti ovu diskusiju jer se vrti u krug. Svak ima svoje i ćao drugari. Prijavi
27. februar 2015.11 god. comment_205410 PL ZANIMLJIVIJA RAZLIKA IZMEĐU PRVOG I ČETVRTOG 13 BODOVA (BILA BI VEĆA DA NAM SE SVIRAJU PENALI) PRIMERA RAZLIKA IZMEĐU PRVOG I ČETVRTOG 10 BODOVA ETO VAM PREMIJERLIGOLJUPCI Prijavi
6. mart 2015.11 god. comment_206630 Evo neka moja prognoza Chelsea - PSG 60%-40% Bayern Munchen - Shakhtar 90% - 10% Barcelona - Man.City 90% - 10% Monaco - Arsenal 80% - 20% Atletico - Bayer.L 55% - 45% Dortmund - Juventus 50% - 50% Porto - Basel 65% - 35% Real.M - Schalke 95% - 5% Prijavi
10. mart 2015.11 god. comment_207287 Pare na Salke, pare na Salke, zivot na Salke, bubreg na Salke. Nisu nam vjerovali ivanovicu. Prijavi
10. mart 2015.11 god. comment_207292 zao mi je samo Di Mattea... dobro i onog klinca sto je dao gol , lavovski je odigrao. Prijavi
10. mart 2015.11 god. comment_207302 Kupiti odmah Sanea, Williana i Cuadrada prodati :D hahaha Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.